lutzy74 Reputație: 81 Postat Mai 27, 2022 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Mai 27, 2022 Buna! Apelez la ajutorul (sper) “colegilor” din zona litoralului. La începutul lunii Iunie am o ședința de 2 zile in in stațiunea Olimp, puteți să-mi recomandați fete ok in zona care sa facă deplasare la hotel? Multumesc anticipat pentru eventualele rrcomandari!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 27, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 27, 2022 4 minutes ago, lutzy74 said: Buna! Apelez la ajutorul (sper) “colegilor” din zona litoralului. La începutul lunii Iunie am o ședința de 2 zile in in stațiunea Olimp, puteți să-mi recomandați fete ok in zona care sa facă deplasare la hotel? Multumesc anticipat pentru eventualele rrcomandari! Nu prea ai șanse
talibanu Reputație: 9710 Postat Mai 27, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Mai 27, 2022 Acum 45 minute, lutzy74 a spus: Buna! Apelez la ajutorul (sper) “colegilor” din zona litoralului. La începutul lunii Iunie am o ședința de 2 zile in in stațiunea Olimp, puteți să-mi recomandați fete ok in zona care sa facă deplasare la hotel? Multumesc anticipat pentru eventualele rrcomandari! Doar sa gasesti o fata din ct care face deplasari in statiuni
lutzy74 Reputație: 81 Postat Mai 27, 2022 Oras:Suceava Oras:Suceava Autor Postat Mai 27, 2022 Am căutat pe publi24, sunt câteva care fac deplasări, nu știu însă dacă vin la o asemenea distanță, plus ca pe publi cam e loz in plic, nu pot fii sigur ca la Isa însă vina persoana din poza. Tot timpul chem fete pe baza acestui forum și a recomandărilor utilizatorilor.
lomtadze Reputație: 173 Postat Mai 27, 2022 Postat Mai 27, 2022 Tu ai Mangalia atât de aproape și vrei fete care să-ți vină la hotel în Olimp?! Geeesh... nu vrei să ți-o și scoale altcineva?!
talibanu Reputație: 9710 Postat Mai 27, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Mai 27, 2022 Acum 12 minute, lutzy74 a spus: Am căutat pe publi24, sunt câteva care fac deplasări, nu știu însă dacă vin la o asemenea distanță, plus ca pe publi cam e loz in plic, nu pot fii sigur ca la Isa însă vina persoana din poza. Tot timpul chem fete pe baza acestui forum și a recomandărilor utilizatorilor. Vezi pe forum o fata care face deplasari, vb cu ea in pm, spune-i ce bani esti dispus sa dai si poate iese ceva...sau intra
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum