Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Suceava
Postat

Buna! Apelez la ajutorul (sper) “colegilor” din zona litoralului. La începutul lunii Iunie am o ședința de 2 zile in in stațiunea Olimp, puteți să-mi recomandați fete ok in zona care sa facă deplasare la hotel?  
Multumesc anticipat pentru eventualele rrcomandari!

Postat
4 minutes ago, lutzy74 said:

Buna! Apelez la ajutorul (sper) “colegilor” din zona litoralului. La începutul lunii Iunie am o ședința de 2 zile in in stațiunea Olimp, puteți să-mi recomandați fete ok in zona care sa facă deplasare la hotel?  

Nu prea ai șanse 

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 45 minute, lutzy74 a spus:

Doar sa gasesti o fata din ct care face deplasari in statiuni

Postat

Am căutat pe publi24, sunt câteva care fac deplasări, nu știu însă dacă vin la o asemenea distanță, plus ca pe publi cam e loz in plic, nu pot fii sigur ca la Isa însă vina persoana din poza. Tot timpul chem fete pe baza acestui forum și a recomandărilor utilizatorilor.

Postat

Tu ai Mangalia atât de aproape și vrei fete care să-ți vină la hotel în Olimp?! Geeesh... nu vrei să ți-o și scoale altcineva?! 

Postat
Acum 12 minute, lutzy74 a spus:

Am căutat pe publi24, sunt câteva care fac deplasări, nu știu însă dacă vin la o asemenea distanță, plus ca pe publi cam e loz in plic, nu pot fii sigur ca la Isa însă vina persoana din poza. Tot timpul chem fete pe baza acestui forum și a recomandărilor utilizatorilor.

Vezi pe forum o fata care face deplasari, vb cu ea in pm, spune-i ce bani esti dispus sa dai si poate iese ceva...sau intra

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...