picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 12, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 12, 2022 Acum 54 minute, noanonymus a spus: Te-am băgat eu în seamă și ar trebui să-mi mulțumești, că nu prea te bagă nimeni pe aici, și vezi că te bag și altundeva dacă nu ești moșuleț cuminte😂😂😂😂😂 Băiete, asta cu băgatul ... să intri ușor! 😂 #numaifitzlingai 3 1
bebe2014 Reputație: 3472 Postat Octombrie 12, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2022 Acum 27 minute, KimInLove a spus: Este bine sa ai Orgoliu , Stima de Sine si Siguranta de Sine . Dovedit psihologic. oamenii slabi de caracter nu vor fi de acord cu ce am scris. E o diferență mare cât silicoanele tale, între Orgoliu și Stimă de Sine & Siguranță de Sine. Normal că e bine să ai Stimă de Sine și siguranță de Sine. Când tu scrii Eu cu E mare.... E o manifestare pură a orgoliului tău imens. Nu are nici o legătură cu stima de sine și respect de sine. Sunt 7 miliarde de oameni pe planeta Pământ. Ești 1 om. ATÂT. ANOTHER BRICK IN THE WALL. DE asta și suferi acum din dragoste, sau din ce crezi tu că e dragoste, că ai Orgoliul umflat, și e greu să accepți realitatea. Orgoliul tău suferă. Nu tu. 1
bebe2014 Reputație: 3472 Postat Octombrie 12, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2022 Acum 36 minute, KimInLove a spus: Este bine sa ai Orgoliu , Stima de Sine si Siguranta de Sine . Dovedit psihologic. oamenii slabi de caracter nu vor fi de acord cu ce am scris. După reperele tale, orice om care nu îți oferă validare, gratificare, nu te urcă pe un piedestal, nu aderă la opiniile tale despre tine..... E slab de caracter, eventual și Hater 2 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 12, 2022 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 12, 2022 Acum 47 minute, bebe2014 a spus: După reperele tale, orice om care nu îți oferă validare, gratificare, nu te urcă pe un piedestal, nu aderă la opiniile tale despre tine..... E slab de caracter, eventual și Hater .... si sărac cu pula mică. 2 2 4
yellow_raven Reputație: 125 Postat Octombrie 12, 2022 Oras:nu am Oras:nu am Postat Octombrie 12, 2022 2 hours ago, bebe2014 said: După reperele tale, orice om care nu îți oferă validare, gratificare, nu te urcă pe un piedestal, nu aderă la opiniile tale despre tine..... E slab de caracter, eventual și Hater Sau clonă 🙂 1
catalin2015 Reputație: 1719 Postat Octombrie 12, 2022 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Octombrie 12, 2022 Numai supărați fata.
_Dumnezeu Reputație: 550 Postat Octombrie 12, 2022 Oras:less than a mile away Oras:less than a mile away Postat Octombrie 12, 2022 Ce topic leșinat! Hai ca încet, încet, se închide.
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Octombrie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 13, 2022 Prea liniste pe aici !🤔 Inesuka? 2 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
catalin2015 Reputație: 1719 Postat Octombrie 13, 2022 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Octombrie 13, 2022 Au supărat-o
Vizitator russel0987 Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2022 Postat Octombrie 13, 2022 Felicitari. Ati reusit sa o faceti sa nu mai intre deloc aici pe aceasta superba fiinta. Acuma e mai bn asa... Nu mai vedem nici poze cu ea, nimic. Sa va uitati la altele care sunt mult mai frumoase ca ea daca exista asa cv ...
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Octombrie 13, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 13, 2022 unde este inesuka ma troll-ul anului pe 5 ani la rand si inca mai urmeaza care m-o pacalit de 4 ori in total si la niciuna din intalniri nu mi-o placut deloc si m-am simtit inselat tot timpul si mi-o creat stare de confuzie si neliniste incat am scris recenzie favorabila la final ?? 1 7
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Octombrie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 13, 2022 Acum 19 minute, pisicuts a spus: unde este inesuka ma troll-ul anului pe 5 ani la rand si inca mai urmeaza care m-o pacalit de 4 ori in total si la niciuna din intalniri nu mi-o placut deloc si m-am simtit inselat tot timpul si mi-o creat stare de confuzie si neliniste incat am scris recenzie favorabila la final ?? Deci o recomanzi 😊 Mi s-a parut mie ca e genul de fata care te cam zapaceste...😏 2 5 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
DrMaciuca Reputație: 38 Postat Octombrie 13, 2022 Postat Octombrie 13, 2022 sunt uimit , iar a disparut retarda? 1 1 2
bebe2014 Reputație: 3472 Postat Octombrie 13, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 13, 2022 Acum 8 ore, russel0987 a spus: Felicitari. Ati reusit sa o faceti sa nu mai intre deloc aici pe aceasta superba fiinta. Acuma e mai bn asa... Nu mai vedem nici poze cu ea, nimic. Sa va uitati la altele care sunt mult mai frumoase ca ea daca exista asa cv ... Da bă Gogule, Nu mai există așa frumusețe ca ea Era ceva de nedescris Inesuka..... Trăim din amintiri acum .... A fost odată ca-n povești, A fost ca niciodată, Din rude mari împărătești, O prea frumoasă fată. Și era una la părinți Și mândră-n toate cele, Cum e Fecioara între sfinți Și luna între stele. Și Haterii au izgonit-o de pe Nimfomane.com. N-ai cu cine dom'le, niște țărani! 1
sngro Reputație: 1294 Postat Octombrie 14, 2022 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Octombrie 14, 2022 O sa plangem dar o sa ne treaca. 1
Vizitator JamesHunt Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2022 Postat Octombrie 14, 2022 Propun cheta națională pentru aducerea înapoi a lu Inesuka. Sa ne facem operație de mărire de penis. Sa fim toți de 23. Cu ajutorul lui Pisicuts trebuie sa accesam fonduri europene. E o problema majora faptul ca Inesuka ne-a părăsit. Se impune activarea planului de urgență.
Vizitator Raportor2022 Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2022 Postat Octombrie 14, 2022 Cred ca Inesuka doarme deja in flat-ul ei din Northampton, Southampton, Liverpool, Londra, etc., pe unde l-o mai fi avand !😆
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Octombrie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 14, 2022 Acum 49 minute, Raportor2022 a spus: Cred ca Inesuka doarme deja in flat-ul ei din Northampton, Southampton, Liverpool, Londra, etc., pe unde l-o mai fi avand !😆 Eu cred ca ne urmareste din umbra pufaie un joint, si se distreaza copios 😉 ...Offf 2 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
spargatoru de buci Reputație: 26 Postat Octombrie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 14, 2022 Eu nu mai inteleg nimic.. e aici doar sa facem caterina sau si-l si baga? 🤣
yellow_raven Reputație: 125 Postat Octombrie 14, 2022 Oras:nu am Oras:nu am Postat Octombrie 14, 2022 Până la urmă a plecat fără să ridice coada? 😀
bebe2014 Reputație: 3472 Postat Octombrie 14, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 14, 2022 Acum 1 oră, yellow_raven a spus: Până la urmă a plecat fără să ridice coada? 😀 Nu a plecat ea de la Nava Mamă - Sediul Central, de unde își ia doza de atenție necesară supraviețuirii, unde mai postează Screen Shoturi cu conversații private, foarte interesante pentru ea, neinteresante pentru restul, unde mai povestește ce combinație cu Cox mai face, unde mai povestește cum fură din magazin, unde mai povestește cum o iubesc albanezii interlopi..... Și lumea chiar să o asculte ce spune și să reacționeze Doar pe forum aici poate să relateze public, situații private la nivelul ăla de ridiculozitate , fără să se teamă că se face de rușine..... Unde altundeva pe lume poate să mai scoată perlele alea pe gură?! 2 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 14, 2022 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 14, 2022 Acum 1 oră, yellow_raven a spus: Până la urmă a plecat fără să ridice coada? 😀 Ca să plece trebuia să si vină. Cred că a băgat cox fake si a crezut că este in avion 1 6 3
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Octombrie 14, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 14, 2022 Acum 7 ore, JamesHunt a spus: Propun cheta națională pentru aducerea înapoi a lu Inesuka. Sa ne facem operație de mărire de penis. Sa fim toți de 23. Cu ajutorul lui Pisicuts trebuie sa accesam fonduri europene. E o problema majora faptul ca Inesuka ne-a părăsit. Se impune activarea planului de urgență. se intoarce inapoi inesuka nu te teme ursul vine inapoi la borcanu cu miere nu uita si stie exact unde se afla 3
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2022 Postat Octombrie 15, 2022 On 10/14/2022 at 7:21 AM, MisterX said: Eu cred ca ne urmareste din umbra pufaie un joint, si se distreaza copios 😉 ...Offf ioi , ce marfa buna am prins. m-am ***** de m-am rupt 3 zile la rand .. sunt epuizata . On 10/14/2022 at 1:54 PM, pisicuts said: se intoarce inapoi inesuka nu te teme ursul vine inapoi la borcanu cu miere nu uita si stie exact unde se afla On 10/13/2022 at 3:38 PM, pisicuts said: unde este inesuka ma troll-ul anului pe 5 ani la rand si inca mai urmeaza care m-o pacalit de 4 ori in total si la niciuna din intalniri nu mi-o placut deloc si m-am simtit inselat tot timpul si mi-o creat stare de confuzie si neliniste incat am scris recenzie favorabila la final ?? Pai sa te banezi singur daca scrii recenzii mincinoase :)))
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Octombrie 15, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 15, 2022 Acum 2 minute, KimInLove a spus: ioi , ce marfa buna am prins. Acum sa vad cate zile am lipsit :))) m-am ***** 3 zile la rand .. sunt epuizata . Pai sa te banezi singur daca scrii recenzii mincinoase :))) inesuka spune ultimele noutati ti-o fost dor de forum asa-i ?? 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum