Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 1 minute ago, Cozonac7 said: E a doua oară în aceeași zi când afirmi că ești de acord cu mine. Sigur ești ok?? Da, sigur sunt Okay. Sunt de acord ca NU ne suportam unul pe celalalt si din anul 2018 niciunul nu cedeaza. mai mult de atat ce pot cere de la viata ? Suntem amandoi pe aceeasi unda . Acum poti sa dispari. Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 18, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Martie 18, 2023 1 minute ago, KimInLove said: Da, sigur sunt Okay. Sunt de acord ca NU ne suportam unul pe celalalt si din anul 2018 niciunul nu cedeaza. mai mult de atat ce pot cere de la viata ? Suntem amandoi pe aceeasi unda . Acum poti sa dispari. Din ce zici tu... Pare că avem destule lucruri în comun. Nu vreau să cred că e adevărat! Acum... Lasă-mă să te las! 🤗 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 7 minutes ago, Cozonac7 said: Din ce zici tu... Pare că avem destule lucruri în comun. Nu vreau să cred că e adevărat! Acum... Lasă-mă să te las! 🤗 Nu , Cozonac. Nu imi convine sa fac Eu primul pas fiindca risc sa imi dai teapa. daca vrei sa te las in pace ne Ignoram amandoi in acelasi timp. alta solutie nu este. Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6183 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 Ce dragut, nici unul nu poate sa stea departe de celalalt, sa il ignore...mai mult de cateva minute... Stiam eu...ca sunteti...predestinati ❤️ Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 10 minutes ago, altmarz said: Ce dragut, nici unul nu poate sa stea departe de celalalt, sa il ignore...mai mult de cateva minute... Stiam eu...ca sunteti...predestinati ❤️ Nu este vorba de asta .. ci de faptul ca Nu imi pot pata Orgoliul … mai devreme eram catelusa lui pisicuts , acum ii sunt predestinata lui Cozonac… 🥹 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 Offf , @pisicuts…. Dac-ai sti cat de greu imi e sa va dau replici calculate sa para ca sunt blanda si respectuoasa Mai am 1 zi si jumatate pana la Moderare si deja simt ca-mi pierd Controlul … Esti cel mai nenorocit Monstru pe care l-am intalnit in Viata mea Pamanteasca pana-n momentul de fata … abia astept sa scap de tine si sa nu ma mai urmareasca Sadismul tau obscur care mi-a atacat Campul Energetic si imi chinuie Spiritul.. In acelasi mod Teribil precum mi-a chinuit Bitcoinul cutia Cerebrala timp de 2 ani de Zile ca s-ajung s-achit Eu Moderarea la fel ca-n anii precedenti. Paragraf selectat din Cartea ✍🏽 - Mârlanul din Umbra Trădării , by Inèsis Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114245 Postat Martie 18, 2023 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 18, 2023 Acum 2 ore, KimInLove a spus: Offf , @pisicuts…. Dac-ai sti cat de greu imi e sa va dau replici calculate sa para ca sunt blanda si respectuoasa Mai am 1 zi si jumatate pana la Moderare si deja simt ca-mi pierd Controlul … Esti cel mai nenorocit Monstru pe care l-am intalnit in Viata mea Pamanteasca pana-n momentul de fata … abia astept sa scap de tine si sa nu ma mai urmareasca Sadismul tau obscur care mi-a atacat Campul Energetic si imi chinuie Spiritul.. In acelasi mod Teribil precum mi-a chinuit Bitcoinul cutia Cerebrala timp de 2 ani de Zile ca s-ajung s-achit Eu Moderarea la fel ca-n anii precedenti. Paragraf selectat din Cartea ✍🏽 - Mârlanul din Umbra Trădării , by Inèsis nu scapi de noi inesuka 1 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Martie 18, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2023 Acum 2 ore, KimInLove a spus: Paragraf selectat din Cartea ✍🏽 - Mârlanul din Umbra Trădării , by Inèsis O să fie nominalizată la premiul Pulii(tzer) această carte Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 3 minutes ago, pisicuts said: nu scapi de noi inesuka Obraznicule Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 1 minute ago, bebe2014 said: O să fie nominalizată la premiul Pulii(tzer) această carte sa fii pe faza sa o Votezi 👍🏽 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 18, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Martie 18, 2023 7 minutes ago, KimInLove said: Obraznicule Leagan. 1 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 Just now, MacArthur said: Leagan. :)))) ANALfabet Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 📩 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 4 minutes ago, KimInLove said: :)))) ANALfabet Etaj . Am inchis Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 18, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Martie 18, 2023 6 minutes ago, KimInLove said: :)))) ANALfabet Ooopsie, am crezut ca asta-i topicul celalalt. Dar hai sa continuam: eturit.🙈 1 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 1 minute ago, MacArthur said: Ooopsie, am crezut ca asta-i topicul celalalt. Dar hai sa continuam: eturit.🙈 Itinerar Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 2 minutes ago, MacArthur said: Ooopsie, am crezut ca asta-i topicul celalalt. Dar hai sa continuam: eturit.🙈 Stai linistit . Eu pana Luni trebuie sa ma mentin CALMA. E ocazia perfecta sa imi controlez iesirile vulcanice pana la Obtinerea MODERARII DE RETRAGERE Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 18, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Martie 18, 2023 2 minutes ago, KimInLove said: Itinerar Arnold.💪 1 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 1 minute ago, MacArthur said: Arnold.💪 Nu se accepta Nume / Prenume . Gaseste alt cuvant, te rog Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 6 minutes ago, KimInLove said: Itinerar ARC . Am inchis Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 18, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Martie 18, 2023 7 minutes ago, KimInLove said: Stai linistit . Eu pana Luni trebuie sa ma mentin CALMA. E ocazia perfecta sa imi controlez iesirile vulcanice pana la Obtinerea MODERARII DE RETRAGERE Ne parasesti, Inesuka?😥 Unde voi mai putea da de tine? Tu esti o persoana cu carte, imi plac intelectualele.🙈 Tu esti Madonna site-ului.😜 1 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11825 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 5 minutes ago, MacArthur said: Arnold.💪 4 minutes ago, KimInLove said: Nu se accepta Nume / Prenume . Gaseste alt cuvant, te rog Confuz 1 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 Just now, MacArthur said: Ne parasesti, Inesuka?😥 Unde voi mai putea da de tine? Tu esti o persoana cu carte, imi plac intelectualele.🙈 Tu esti Madonna site-ului.😜 😂😂 ai exagerat putin . Dar aici se accepta . nu o sa mai stau pe forum cat timp imi astept iubitul sa vina de la Servici sau de la gratarul cu baietii .. si am facut rost de noi activitati , cum ar fi YOGA , masage de Aromatherapy si sala de fitness . ah. Sa nu uit de Netflix . Acest topic va disparea .. la fel si contul meu va fi Banat. adica sper sa aprobe pisicuts cererea ..:)) Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 18, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Martie 18, 2023 1 minute ago, KimInLove said: 😂😂 ai exagerat putin . Dar aici se accepta . nu o sa mai stau pe forum cat timp imi astept iubitul sa vina de la Servici sau de la gratarul cu baietii .. si am facut rost de noi activitati , cum ar fi YOGA , masage de Aromatherapy si sala de fitness . ah. Sa nu uit de Netflix . Acest topic va disparea .. la fel si contul meu va fi Banat. adica sper sa aprobe pisicuts cererea ..:)) You'll be back, just like The Terminator.😎 1 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 1 minute ago, MacArthur said: You'll be back, just like The Terminator.😎 I hope Not. mi-e greu sa fiu si Casnica . Dar parca nici la nemernicul asta n-as mai reveni… Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum