Sari la conținut

Ce mai e bun

Postări Recomandate

Postat
Acum 49 minute, Sofia91 a spus:

Trebuia sa vin astăzi în Severin și doamna cu apartamentul să mă anunțe că ea nu mi-l mai ține.🤣 Care zone sunt ok în Severin ? 

Aici la capitolul locație,unde găsești și îți este tie mai bine,chiar nu sunt in măsura sa dau sfaturi aici 

iar in rest trecând peste asta,de-abia te aștept,nici nu știi cât de mult te aștept,mai ales ca ai niște servicii ce la noi in oraș nu se prea găsesc,uite eu a trebuit sa merg la Timișoara pentru așa ceva 

• Telefon: 0746 490 437
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Just now, mihaip27 said:

Aici la capitolul locație,unde găsești și îți este tie mai bine,chiar nu sunt in măsura sa dau sfaturi aici 

iar in rest trecând peste asta,de-abia te aștept,nici nu știi cât de mult te aștept,mai ales ca ai niște servicii ce la noi in oraș nu se prea găsesc,uite eu a trebuit sa merg la Timișoara pentru așa ceva 

Sper sa ajung în maxim 3 zile ,dar nu găsesc locație. Așa supărată sunt 🥲

Postat
Acum 3 minute, Sofia91 a spus:

Sper sa ajung în maxim 3 zile ,dar nu găsesc locație. Așa supărată sunt 🥲

Sper sa găsești pana la urma și ca o sa fie totul bine :)

Postat

0759 520 093

Doamna de pe Veterani G3 scara 1, este o escroacă cu poze false și care vorbește foarte urat 

Am fost pana la ea nu mi-a plăcut și am plecat la care după mi-a dat mesaj ca la ce am fost și m-a înjurat 

Eu zic ca nu merita 

Dupa am mers la Scandurica mea din nou,noroc ca era in oraș 

Deci aveți grija cu doamna de pe Veterani ca nu e pe treaba ei deloc

• Oras:DTS
  • Oras:DTS
Postat
Acum 2 ore, Sofia91 a spus:

Trebuia sa vin astăzi în Severin și doamna cu apartamentul să mă anunțe că ea nu mi-l mai ține.🤣 Care zone sunt ok în Severin ? 

Oriunde,numai sa vii odată 🤣

• Trist 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
7 minutes ago, JohnGotti23 said:

Oriunde,numai sa vii odată 🤣

Pai și eu vreau sa vin dar nu găsesc cazare.

• Oras:Paradis
Postat
Acum 6 minute, Sofia91 a spus:

Pai și eu vreau sa vin dar nu găsesc cazare.

Pff . 

La generala 15   X 5 -garsoniera  

Piața sârbilor- garsoniera 

Teatru A2 -apartament .

Bulevard deasupra de Mozart garsoniera .

Cam astea le știu eu ok .

Bafta 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
3 minutes ago, 20_14 said:

Pff . 

Teatru A2 -apartament .

Bafta 

Dacă le găsesc și libere dragul meu 🙄 . Dacă doamna aceea m-a încurcat cu garsoniera ,imi zice ca ma suna sa imi confime și ea a anulat.

Postat

Aaa... sa te asiguri de căldură...fără caterinca...orașul cam suferă la acest capitol . ...grija mare ca locația sa aibă alta sursa de încălzire.

Bafta . 

Postat
Acum 4 minute, Sofia91 a spus:

Dacă le găsesc și libere dragul meu 🙄 . Dacă doamna aceea m-a încurcat cu garsoniera ,imi zice ca ma suna sa imi confime și ea a anulat.

Vezi ca doamna respectivă deține mai multe locații...ținte de capul ei ...

Vizitator Tinderboy
Reputație: 0
Postat
9 minutes ago, 20_14 said:

Pff . 

Teatru A2 -apartament .

Bafta 

la plafar , vis a vis de statia de taxi pe splai la et 4,

printre cele mai bune alaturi de cea de la teatru  și generala 15 .

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
4 minutes ago, 20_14 said:

Vezi ca doamna respectivă deține mai multe locații...ținte de capul ei ...

Pai cum sa ma țin de capul ei când ea anulează și după ma anunță pe seara ca defapt fata ce a fost a plecat😂. Planurile mele nu mai sunt importante și îmi vorbea și urât printre dinți.

Postat
Acum 58 minute, Tinderboy a spus:

la plafar , vis a vis de statia de taxi pe splai la et 4,

printre cele mai bune alaturi de cea de la teatru  și generala 15 .

Bulevard deasupra de Mozart la garsoniera e Scandurica am fost eu azi la ea din nou,după experiența eșuat cu femeia aia cu poze false de pe Veterani de la G3 care și vorbește urat îmi scrie ca cică de ce m-am mai dus pana la ea,dacă nu rămân,pai dacă are poze false eu ce sa ii fac

Cred ca astea doua ar fi bune la generală 15 și deasupra de Mozart dacă pleacă Scandurica pana atunci 

Postat

Dragi colegi sa nu mergeți la femeia de pe Veterani blog G3 scara 1 e o escroacă și vorbește și urat

Am fost la ea și când am văzut-o cum arată am luat-o la fuga și îmi scrie după ca de ce am venit dacă nu am stat pai dacă are poze false și e urâta ca noaptea la ce naiba sa ștau 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Just now, mihaip27 said:

Dragi colegi sa nu mergeți la femeia de pe Veterani blog G3 scara 1 e o escroacă și vorbește și urat

Am fost la ea și când am văzut-o cum arată am luat-o la fuga și îmi scrie după ca de ce am venit dacă nu am stat pai dacă are poze false și e urâta ca noaptea la ce naiba sa ștau 

Lasă că vin eu mâine și îți trece supărarea.

Postat
1 oră în urmă, Sofia91 a spus:

Pai cum sa ma țin de capul ei când ea anulează și după ma anunță pe seara ca defapt fata ce a fost a plecat😂. Planurile mele nu mai sunt importante și îmi vorbea și urât printre dinți.

Asa este ...ea ...😂😂

Nu ai ce sa ii ceri 🥲🥲

De asta am zis sa te tii de capul ei . ...ii cam inte o ureche ....daca intelegi .

Dar cam ea se ocupa inchiriatul ...si are si locatii acceptabile .

Bafta . 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
5 minutes ago, 20_14 said:

Asa este ...ea ...😂😂

Nu ai ce sa ii ceri 🥲🥲

De asta am zis sa te tii de capul ei . ...ii cam inte o ureche ....daca intelegi .

Dar cam ea se ocupa inchiriatul ...si are si locatii acceptabile .

Bafta . 

Am găsit! Maine sunt în Severin. 

Postat
Acum 26 minute, Sofia91 a spus:

Am găsit! Maine sunt în Severin. 

Bravo ...defapt ...cu un ochi rad si cu unul plang . ☺☺

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Just now, 20_14 said:

Bravo ...defapt ...cu un ochi rad si cu unul plang . ☺☺

Why? 🙄

Postat
Acum 9 minute, Sofia91 a spus:

Why? 🙄

Ca ajungi in Sev si eu nu sunt . 🥲🥲

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
11 minutes ago, 20_14 said:

Ca ajungi in Sev si eu nu sunt . 🥲🥲

Nasol... 

Vizitator Tinderboy
Reputație: 0
Postat

Buna dimi,

am zis sa mai spun si eu cate ceva pe aici , oricum ma veti uita cu timpul , prea putini isi vor mai aduce aminte de mine intr-un mod placut sau mai putin placut .

Constat ca cineva este Extrem de bine informat , citeste f. foarte mult , cunoaste efectiv mai toate spetele , discutiile si cam toate romanele 😊.

Noi doi nu ne-am cunoscut in persoana   insa ,  daca doreste sa priveasca lucrurile din toate punctele de vedere ,

daca considera ca merit un minim de clementa  si recunosc ca am gresit , toti gresim  ( mai ales ca de nenumarate ori am luat intreaga vina asupra mea si mi-am cerut sincere scuze ) ,

daca sesiseaza ca in nenumarate randuri am luat apararea multor fete in diferite situatii sau am incercat mai mereu sa ajut  ,...

eu ii multumesc frumos.

O zi frumoasa va doresc tuturor !

• Oras:Drobeta-Turnu Severin
  • Oras:Drobeta-Turnu Severin
Postat
Acum 19 ore, mihaip27 a spus:

0759 520 093

Doamna de pe Veterani G3 scara 1, este o escroacă cu poze false și care vorbește foarte urat 

Am fost pana la ea nu mi-a plăcut și am plecat la care după mi-a dat mesaj ca la ce am fost și m-a înjurat 

Eu zic ca nu merita 

Dupa am mers la Scandurica mea din nou,noroc ca era in oraș 

Deci aveți grija cu doamna de pe Veterani ca nu e pe treaba ei deloc

Nu știu cum să interpretez experiența ta, am destule vizite la activ în compania doamnei și toate au ieșit bine, chiar foarte bine uneori.

Cât despre poze sunt cât se poate de reale,cele postate recent pe publi.

Postat
Acum 2 ore, ermes82 a spus:

Nu știu cum să interpretez experiența ta, am destule vizite la activ în compania doamnei și toate au ieșit bine, chiar foarte bine uneori.

Cât despre poze sunt cât se poate de reale,cele postate recent pe publi.

Doamna de pe Veterani,sa învețe sa vorbească in primul rând,mi-a dat mesaj și m-a înjurat ca de ce m-am mai dus la ea dacă nu rămân,i-am explicat frumos ca am dreptul de a alege la fel cum și ea are dreptul de alege clienții si ca am ales sa merg la o alta fata Roxy,iar ea îmi da mesaj înapoi cică sa ma cac in Roxy a ta,pai așa se vorbește ?

Sau stai așa se vorbește la Severin 

De aia nici Sophia nu o sa stea mult va spun eu si presimt ca nu o sa o mai vedem pe aici la ce specimene de oameni avem in oraș 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...