Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Vremuri căcăcioase vor fi de acum încolo , și va rezista pe piață cine se adaptează acestor vremuri . Adică persoane active , flexibile și care se adaptează ușor la situațiile de moment . Seriozitatea de la capitală poate că va ajunge și pe la provincie , instrumente avem așa cum ar fi acest forum și hai sa le folosim atunci !🤔 salute' Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 29, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Acum 49 minute, Tinderboy a spus: Ca și o concluzie aici ,...și eu sunt supărat că nu mi-au ieșit pasențele însă hai sa nu acuzam aiurea . Eu am înțeles așa ,.. acel proces chiar va fi , sunt niste probleme personale sensibile acolo și care nimănui nu i le doresc . Ea spune că nu poate pierde timpul la Severin daca nu merge treaba căci are nevoie de bani in acea situație . Gânditi-va puțin înainte să aruncați cu pietre și prin ce trece aceasta mama , singura mi-a zis că se zbate , puneti-va in locul ei ...😔 Poate fi aceasta varianta și atunci ,...? nu e păcat să o judecam ...??, Poate sunt naiv însă dacă e pe bune și e pe punctul să piardă custodia unui prunc nevinovat de nici 3 ani și cu autism ?!?! Galceve cat mai tari !! Mana ' ntinsa care nu spune o poveste , nu primeste ...pomana 😅😅 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 1 hour ago, povestitorul said: Mana ' ntinsa care nu spune o poveste , nu primeste ...pomana 😅😅 da , " Filantropica " rules !!! Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Promisiunea o am acum , e totuși ceva însă timpul sa ne fie favorabil și să nu o uităm ,...atât !! Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 29, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Acum 28 minute, Tinderboy a spus: Promisiunea o am acum , e totuși ceva însă timpul sa ne fie favorabil și să nu o uităm ,...atât !! La tine , nu timpul ii problema 🤣🤣🤣 Ai stat si 3 ore pe.o banca ....si nu o data 😆😅 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 1 minute ago, povestitorul said: La tine , nu timpul ii problema 🤣🤣🤣 Ai stat si 3 ore pe.o banca ....si nu o data 😆😅 ia-o pe asta și la general , ....timpul este relativ 😁 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 2 minutes ago, Tinderboy said: ia-o pe asta și la general , ....timpul este relativ 😁 sunt un vânător foarte slab, .. astea sunt optiunile de pe aici și la nivelul următor nu pot accede pe moment .. Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1661 Postat Septembrie 29, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Septembrie 29, 2022 10 hours ago, Tinderboy said: Ca și o concluzie aici ,...și eu sunt supărat că nu mi-au ieșit pasențele însă hai sa nu acuzam aiurea . Eu am înțeles așa ,.. acel proces chiar va fi , sunt niste probleme personale sensibile acolo și care nimănui nu i le doresc . Ea spune că nu poate pierde timpul la Severin daca nu merge treaba căci are nevoie de bani in acea situație . Gânditi-va puțin înainte să aruncați cu pietre și prin ce trece aceasta mama , singura mi-a zis că se zbate , puneti-va in locul ei ...😔 Poate fi aceasta varianta și atunci ,...? nu e păcat să o judecam ...??, Poate sunt naiv însă dacă e pe bune și e pe punctul să piardă custodia unui prunc nevinovat de nici 3 ani și cu autism ?!?! Galceve cat mai tari !! Nu este bine să te bucuri de răul altuia dar acum 48 de minute i a lăsat și pe gorjeni în aer sau cu p..lele sculate,ca i anunțase ca e și mâine până la 22 și a plecat,tot întempestiv,biensur! Și când mă gândesc că fetițele ăștia nematurizate cer fără rușine 250-300 ron pe oră iar eu mă răsfăț în capitală cu meseriașe adevărate,și frumoase și pricepute la max 200 ora! Tristă viața la Oltenia și tot la dânsa mă întorc și eu,dar cu damblaua făcută! Azi am fost la Loredana, 200 ron,frumoasă,elegantă,educata și pricepută@ 1 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 8 hours ago, papura voda said: Nu este bine să te bucuri de răul altuia dar acum 48 de minute i a lăsat și pe gorjeni în aer sau cu p..lele sculate,ca i anunțase ca e și mâine până la 22 și a plecat,tot întempestiv,biensur! Și când mă gândesc că fetițele ăștia nematurizate cer fără rușine 250-300 ron pe oră iar eu mă răsfăț în capitală cu meseriașe adevărate,și frumoase și pricepute la max 200 ora! Tristă viața la Oltenia și tot la dânsa mă întorc și eu,dar cu damblaua făcută! Azi am fost la Loredana, 200 ron,frumoasă,elegantă,educata și pricepută@ Salut , daca tot te apucasi da ne și nouă link cu Loredana asta că ne făcuși curioși .😇 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 18 hours ago, papura voda said: Nu este bine să te bucuri de răul altuia dar acum 48 de minute i a lăsat și pe gorjeni în aer sau cu p..lele sculate,ca i anunțase ca e și mâine până la 22 și a plecat,tot întempestiv,biensur! Și când mă gândesc că fetițele ăștia nematurizate cer fără rușine 250-300 ron pe oră iar eu mă răsfăț în capitală cu meseriașe adevărate,și frumoase și pricepute la max 200 ora! Tristă viața la Oltenia și tot la dânsa mă întorc și eu,dar cu damblaua făcută! Azi am fost la Loredana, 200 ron,frumoasă,elegantă,educata și pricepută@ Nimic nu merge bine la Oltenia , ne lasă preasculați și pe Gj și pe Mh ...😅😅 și ca sa fie treaba treabă până și mașina de spălat nu fu de acord cu threesome , pudicq de fel își dădu obștescul sfârșit 🤣🤣,....se pare că , karma e cam ciufută pe aici ?!?😇 Link spre comentariu
mihaip27 Reputație: 24 Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Eu m-am decis o sa iau o pauza un an pe zile cu mici excepții și asta înseamnă dacă mai ajung pe la Cluj sau București,dar aici la noi nu o sa mai merg la niciuna nu are rost,poate sa facă mică,mică excepție Giulia și Scandurica sau dacă mai vine vreuna de top pe la noi,deși nu as prea crede sincer Și la anul dacă ma vor lasă ai mei la Timișoara,ma duc acolo la fete calumea Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 3 minutes ago, mihaip27 said: Eu m-am decis o sa iau o pauza un an pe zile cu mici excepții și asta înseamnă dacă mai ajung pe la Cluj sau București,dar aici la noi nu o sa mai merg la niciuna nu are rost,poate sa facă mică,mică excepție Giulia și Scandurica sau dacă mai vine vreuna de top pe la noi,deși nu as prea crede sincer Și la anul dacă ma vor lasă ai mei la Timișoara,ma duc acolo la fete calumea vezi că Scândurica e in oraș acum 😊 Link spre comentariu
Crazykata Reputație: 27 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Acum 19 minute, Tinderboy a spus: vezi că Scândurica e in oraș acum 😊 Confirm ce spune Tinderboy chiar acum am vorbit cu ea si a zis ca nu are vizitatori ,eu sunt la munca ca daca nu eram o rasturnam pana acum 🤩 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 11 hours ago, Crazykata said: Confirm ce spune Tinderboy chiar acum am vorbit cu ea si a zis ca nu are vizitatori ,eu sunt la munca ca daca nu eram o rasturnam pana acum 🤩 Hey, daca ajungi și să o răstorni ,😇 pune mâna și făi un cont free unde să se promoveze , servicii, locație ,..etc... Nu e nevoie decât de o adresă de mail . Link spre comentariu
mihaip27 Reputație: 24 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Numai e nimic bun pe aici.m-am saturat și de Scandurica nu e nimic bun,așa ca eu nu o sa mai merg aici deloc,nu are rost Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 19 minutes ago, mihaip27 said: Numai e nimic bun pe aici.m-am saturat și de Scandurica nu e nimic bun,așa ca eu nu o sa mai merg aici deloc,nu are rost Ce s a intamplat ?!?, nu mai e Scândurica iubirea ta ?😅 Link spre comentariu
mihaip27 Reputație: 24 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Acum 4 ore, Tinderboy a spus: Ce s a intamplat ?!?, nu mai e Scândurica iubirea ta ?😅 Nu se merita nimic in orașul asta Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 4 minutes ago, mihaip27 said: Nu se merita nimic in orașul asta A fost Karina (cea care te-a vindecat la burtică 😅😅😅) , din păcate nu a zăbovit decât o jumătate de zi 😡😡 Link spre comentariu
mihaip27 Reputație: 24 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Poate voi mai merge dacă mai vine Giulia in rest o sa zic pas Link spre comentariu
mihaip27 Reputație: 24 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Am citit ceva de genu,mi-a apărut odată cu roșu aici când am intrat ca de acuma fetele își pot face topic aici doar cu buletinul sau ceva de genul,zic bine? Oricum cred ca la noi in Severin am scapă de cele cu poze false doar dacă s-ar legaliza treaba asta și la noi in țara,pana atunci nu avem ce face Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 4 minutes ago, mihaip27 said: Am citit ceva de genu,mi-a apărut odată cu roșu aici când am intrat ca de acuma fetele își pot face topic aici doar cu buletinul sau ceva de genul,zic bine? Oricum cred ca la noi in Severin am scapă de cele cu poze false doar dacă s-ar legaliza treaba asta și la noi in țara,pana atunci nu avem ce face S-a scos treaba aia cu buletinul, ... a fost pentru o scurtă perioadă de timp 😊 Link spre comentariu
mihaip27 Reputație: 24 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Și in plus de asta nu vin fetele calumea pentru ca orașul nu le oferă nimic bun,nu ai unde sa te distrezi,unde sa îți petreci timpul liber,locuri de munca nu sunt Mall-ul nostru e o gluma,sau mai bine zis numai mall nu e,la Targu Jiu spre exemplu e net superior Mall-ul lor Nu ai unde sa te tratezi la noi,clinici private ioc pe când la Targu Jiu e plin de ele Am avut și noi cândva un club Equinox parca ii zicea s-a închis și ăla Echipa de fotbal nu avem,stadionul nostru nici el nu e cine știe ce in comparație cu ce stadion e la Tg Jiu In Targu - Jiu o sa vina cât de curând McDonald’s la noi au vrut sa vina pe vremea lui Dinu,dar nu a fost mosu de-acord Am zis sa fac o mică comparație cu Targu.Jiu fiind cel mai apropiat oraș de noi chit ca multe din cele spuse mai sus nu au legătura cu fetele Si totuși la Targu.Jiu parca au mai fost fete faine… Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 11 minutes ago, mihaip27 said: Și in plus de asta nu vin fetele calumea pentru ca orașul nu le oferă nimic bun,nu ai unde sa te distrezi,unde sa îți petreci timpul liber,locuri de munca nu sunt Mall-ul nostru e o gluma,sau mai bine zis numai mall nu e,la Targu Jiu spre exemplu e net superior Mall-ul lor Nu ai unde sa te tratezi la noi,clinici private ioc pe când la Targu Jiu e plin de ele Am avut și noi cândva un club Equinox parca ii zicea s-a închis și ăla Echipa de fotbal nu avem,stadionul nostru nici el nu e cine știe ce in comparație cu ce stadion e la Tg Jiu In Targu - Jiu o sa vina cât de curând McDonald’s la noi au vrut sa vina pe vremea lui Dinu,dar nu a fost mosu de-acord Am zis sa fac o mică comparație cu Targu.Jiu fiind cel mai apropiat oraș de noi chit ca multe din cele spuse mai sus nu au legătura cu fetele Si totuși la Targu.Jiu parca au mai fost fete faine… așa da ,😇 ...îmi place de tine , bravo !! Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 1 minute ago, Tinderboy said: așa da ,😇 ...îmi place de tine , bravo !! ...dar sa nu o mai apreciezi tu nici macar pe Scândurica nu mă așteptam 🤔🤣, mai ales la cat de recunoscuta este pentru atitudinea exemplară !! Link spre comentariu
mihaip27 Reputație: 24 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Acum 4 minute, Tinderboy a spus: ...dar sa nu o mai apreciezi tu nici macar pe Scândurica nu mă așteptam 🤔🤣, mai ales la cat de recunoscuta este pentru atitudinea exemplară !! Ba da o apreciez mult Link spre comentariu
Postări Recomandate