20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Octombrie 21, 2022 Acum 9 minute, Sofia91 a spus: Aștept sa îl propui 😂😂😂 turbeaza ca l-am blocat 🤣🤣🤣
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 4 minutes ago, 20_14 said: 🤣🤣🤣 Băi , concluzionez aici , cineva are impresia că nu am mai văzut pizda ewer , am văzut 2- 3 -7 dar asa doar printre degete că-s timid . Poate sa fie cea mai dulce pizda de pe planeta și degeaba , daca atitudinea e total greșită . Asta contează cel mai mult și prefer o grăsuță cu atitudine pro client in detrimentul unei păpuși cu aere de vedeta sau pe fast fuck . Numai bine !!
20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Octombrie 21, 2022 Acum 10 minute, Tinderboy a spus: Băi , concluzionez aici , cineva are impresia că nu am mai văzut pizda ewer , am văzut 2- 3 -7 dar asa doar printre degete că-s timid . Poate sa fie cea mai dulce pizda de pe planeta și degeaba , daca atitudinea e total greșită . Asta contează cel mai mult și prefer o grăsuță cu atitudine pro client in detrimentul unei păpuși cu aere de vedeta sau pe fast fuck . Numai bine !! Pai ...atunci lasa fata in pace .. Si cauta in alta parte .
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 9 minutes ago, Tinderboy said: Băi , concluzionez aici , cineva are impresia că nu am mai văzut pizda ewer , am văzut 2- 3 -7 dar asa doar printre degete că-s timid . Poate sa fie cea mai dulce pizda de pe planeta și degeaba , daca atitudinea e total greșită . Asta contează cel mai mult și prefer o grăsuță cu atitudine pro client in detrimentul unei păpuși cu aere de vedeta sau pe fast fuck . Numai bine !! O sa va fac plăcerea și în 2-3 zile eu o sa dispar e mai bine așa ...
20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Octombrie 21, 2022 Acum 23 minute, Tinderboy a spus: O sa va fac plăcerea și în 2-3 zile eu o sa dispar e mai bine așa ... Da 😂😂😂 Fara gluma acum ...trebuie sa intelegi cand te refuza cineva .... Esti la.al nu stiu catelea episod ....si nu ai invatat ...nimic . Pacat ...ca pana la.urma tu esti cel injosit . 1
ermes82 Reputație: 652 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Octombrie 21, 2022 Acum 7 minute, 20_14 a spus: Da 😂😂😂 Fara gluma acum ...trebuie sa intelegi cand te refuza cineva .... Esti la.al nu stiu catelea episod ....si nu ai invatat ...nimic . Pacat ...ca pana la.urma tu esti cel injosit . Foame ,circ și bani. ... telenovela continuă 🤣😂🤣
20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Octombrie 21, 2022 Acum 2 minute, ermes82 a spus: Foame ,circ și bani. ... telenovela continuă 🤣😂🤣 Trist ...dar ...ii de ras 🤣🤣🤣
ermes82 Reputație: 652 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Octombrie 21, 2022 Sfatul meu prietenesc pentru Caru' e să lase filozofiile deoparte și să încerce să se împace cu sine. Postura de victimă e cel mai periculos aspect atunci când interacționezi cu o femeie. Fi bărbat și dă i înainte, miloaga nu face bine nimănui plus că nu asta vor femeile de la un bărbat, niciodată asta. Dacă pozăm în postura cârligului de rufe, cârpe devenim. Dă i înainte cu tupeu ... și mai ales cu cap ! 1
ermes82 Reputație: 652 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Octombrie 21, 2022 Și încă un aspect important - sunteți două personalități total opuse,voi puteți funcționa doar in spectrul BDSM în postura de stăpân - sclav. Mare grijă cu olteanca asta nărăvașă că te pune pe butuci și te încondeiază de nu te vezi. Ia o tot ca sfat prietenesc. 1
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 9 minutes ago, ermes82 said: Și încă un aspect important - sunteți două personalități total opuse,voi puteți funcționa doar in spectrul BDSM în postura de stăpân - sclav. Mare grijă cu olteanca asta nărăvașă că te pune pe butuci și te încondeiază de nu te vezi. Ia o tot ca sfat prietenesc. bineînțeles că voi alege cu sufletul ca de fiecare data, mulțumesc pentru sfaturi deși eram pe bune intenții . Daca am mai și greșit îmi cer scuzele de rigoare !
20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Octombrie 21, 2022 Acum 35 minute, ermes82 a spus: Sfatul meu prietenesc pentru Caru' e să lase filozofiile deoparte și să încerce să se împace cu sine. Postura de victimă e cel mai periculos aspect atunci când interacționezi cu o femeie. Fi bărbat și dă i înainte, miloaga nu face bine nimănui plus că nu asta vor femeile de la un bărbat, niciodată asta. Dacă pozăm în postura cârligului de rufe, cârpe devenim. Dă i înainte cu tupeu ... și mai ales cu cap ! 👍👍👍 Acum 23 minute, ermes82 a spus: Și încă un aspect important - sunteți două personalități total opuse,voi puteți funcționa doar in spectrul BDSM în postura de stăpân - sclav. Mare grijă cu olteanca asta nărăvașă că te pune pe butuci și te încondeiază de nu te vezi. Ia o tot ca sfat prietenesc. Macar pe tine te a.ascultat ...sper sa iti urmeze ...sfatul .
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 8 minutes ago, Tinderboy said: bineînțeles că voi alege cu sufletul ca de fiecare data, mulțumesc pentru sfaturi deși eram pe bune intenții . Daca am mai și greșit îmi cer scuzele de rigoare ! chiar și cârlig de rufe daca pot fi util pe aici o voi face cu plăcere , cine are nevoie de o îmbrățișare și un suflet se poate la orice ora .
ermes82 Reputație: 652 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Octombrie 21, 2022 Acum 9 minute, Tinderboy a spus: bineînțeles că voi alege cu sufletul ca de fiecare data, mulțumesc pentru sfaturi deși eram pe bune intenții . Daca am mai și greșit îmi cer scuzele de rigoare ! Se pare că nu ai înțeles pe deplin situația. Scuzele tot din spectrul milogeniei fac parte... mergi înainte. Cenusareasa e pe drum,acum își schimbă papucii!
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 4 minutes ago, ermes82 said: Se pare că nu ai înțeles pe deplin situația. Scuzele tot din spectrul milogeniei fac parte... mergi înainte. Cenusareasa e pe drum,acum își schimbă papucii! Avean un fetish cu papuci însă reformulez , tinder e trecut , mulțumesc !
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 Veșnic neînțeles si criticat mereu , nu îmi este ușor dar nu am de ce să mă mai agaț, voi apasa acel buton și cu asta basta . Daca voi sunteți bine și eu voi fi ok . Na ..., fusăi și apoi nu mai .....
bulanex Reputație: 44 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:drobeta Oras:drobeta Postat Octombrie 21, 2022 Tiner termina cu fata asta si hai sa ne vedem de ale noastre,apropo vazui o milfa spre schela bruneta,la peco acolo arata ingrijita din mers
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 3 minutes ago, Tinderboy said: Veșnic neînțeles si criticat mereu , nu îmi este ușor dar nu am de ce să mă mai agaț, voi apasa acel buton și cu asta basta . Daca voi sunteți bine și eu voi fi ok . Na ..., fusăi și apoi nu mai ..... "pending staff aproval" ,. sper ca să nu dureze prea mult și suferința sa îmi fie curmata ..
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 Just now, Tinderboy said: "pending staff aproval" ,. sper ca să nu dureze prea mult și suferința sa îmi fie curmata .. 🙏🙏🙏
20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Octombrie 21, 2022 Acum 5 minute, Tinderboy a spus: 🙏🙏🙏 Iti faci altu ...doar nu scapam ...asa usor de tine 😂 Nici nu te mai propun ...nicaieri 😂😂 1
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 1 minute ago, 20_14 said: Iti faci altu ...doar nu scapam ...asa usor de tine 😂 Nici nu te mai propun ...nicaieri 😂😂 și daca nu ?!
ermes82 Reputație: 652 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Octombrie 21, 2022 Acum 12 minute, bulanex a spus: Tiner termina cu fata asta si hai sa ne vedem de ale noastre,apropo vazui o milfa spre schela bruneta,la peco acolo arata ingrijita din mers Milfa la care faci referire posibil să fie Ana ,are și un topic deschis de mine acum ceva vreme - fete la strada.
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 2 minutes ago, Tinderboy said: și daca nu ?! zic și eu la indigo , am invatat de la 2 oltence get beget ,... ...pe dreptatea mea , sau daca nu pe a noastră !! va mulțumesc tuturor pentru tot !🙏🙏🙏
20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Octombrie 21, 2022 Acum 5 minute, Tinderboy a spus: și daca nu ?! Inseamna ca m am inselat ...ding 😂😂
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Postat Octombrie 21, 2022 2 minutes ago, 20_14 said: Inseamna ca m am inselat ...ding 😂😂 sigur te ai înșelat și na pasă cat mai dulce
bulanex Reputație: 44 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:drobeta Oras:drobeta Postat Octombrie 21, 2022 Acum 8 minute, ermes82 a spus: Milfa la care faci referire posibil să fie Ana ,are și un topic deschis de mine acum ceva vreme - fete la strada. Era bruneta la vreo 40 si ceva de ani sa zic
Postări Recomandate