Sari la conținut

Ce mai e bun

Postări Recomandate

• Telefon: 0746 490 437
  • Disponibila
  • Telefon: 0746 490 437
  • Disponibila
56 minutes ago, MsNobody3 said:

sincer parcă îmi și pare rău că a apărut tocmai atunci vecina sau așa ceva , măcar plecam pălmuit insă era o palmă de la Sofica 😅😅😇

Sincer si mie îmi pare rău că a apărut că am vrut să îți dau cap scurt in gură,si nu glumesc! Este ultima dată când mai scriu, înțelege că ești un om libidinos și cu probleme grave la cap cel puțin pentru mine.

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:x
Acum 4 minute, Sofia91 a spus:

Sincer si mie îmi pare rău că a apărut că am vrut să îți dau cap scurt in gură,si nu glumesc! Este ultima dată când mai scriu, înțelege că ești un om libidinos și cu probleme grave la cap cel puțin pentru mine.

Cam nasol răspuns pt. o domnișoară  ,...o palmă parcă e altceva însă dacă vorbim de capete in gură (eu venind cu bomboane și intenții bune ) chiar ai o atitudine de interlop rus așa că băieți care intenționați să o vizitați aveți mare grijă și luati-vă o mască de protecție ceva .

😉

Link spre comentariu
Acum 3 minute, MsNobody3 a spus:

Cam nasol răspuns pt. o domnișoară ,

pe mine mă ingrijorează o asa atitudine  nu este ceva normal,...o palmă parcă e altceva însă dacă vorbim de capete in gură (eu venind cu bomboane și intenții bune ) chiar ai o atitudine de interlop rus așa că băieți care intenționați să o vizitați aveți mare grijă și luati-vă o mască de protecție ceva .

😉

... pentru orice eventualitate !

Link spre comentariu

Andreea Săvulescu :

"Sunt tolerantă și încerc să descopăr frumusețea din fiecare om .

În timp ce unii caută defecte și judecă , eu caut calități și ofer prezumții de nevinovăție ..."

O seră frumoasă ,

chiar și nagatului nostru drag ! 😅

• Like 1
Link spre comentariu

Buna dimineata, lasand la o parte chit-chat-ul , ce mai e in momentul de fata ok ? , de dnsoara de aici mai se stie ceva ? era printre favoritele mele 🙂 - 

si dnsoara pare interesanta, dar prefer sa merg la review-uri existente care au fost utile pana acum cel putin, 

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
11 hours ago, MsNobody3 said:

Andreea Săvulescu :

"Sunt tolerantă și încerc să descopăr frumusețea din fiecare om .

În timp ce unii caută defecte și judecă , eu caut calități și ofer prezumții de nevinovăție ..."

O seră frumoasă ,

chiar și nagatului nostru drag ! 😅

ai ramas singur, plm, nasol. 

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 1 oră, turbo6779new a spus:

Buna dimineata, lasand la o parte chit-chat-ul , ce mai e in momentul de fata ok ? , de dnsoara de aici mai se stie ceva ? era printre favoritele mele 🙂 - 

si dnsoara pare interesanta, dar prefer sa merg la review-uri existente care au fost utile pana acum cel putin, 

Salut turbo,

nu am apucat sa o cunosc (din păcate , avea recenzii destul de bune, știa să ia pozitia perfecta in doggy zicea cineva ) , nu am mai văzut-o nici prin alte părți și de foarte mult timp .

Cel mai probabil (din păcate pt noi ) s-a retras definitiv ...😔

• Like 1
Link spre comentariu
36 minutes ago, MsNobody3 said:

Salut turbo,

nu am apucat sa o cunosc (din păcate , avea recenzii destul de bune, știa să ia pozitia perfecta in doggy zicea cineva ) , nu am mai văzut-o nici prin alte părți și de foarte mult timp .

Cel mai probabil (din păcate pt noi ) s-a retras definitiv ...😔

nu s-a retras, este in Slatina. Faza e ca si ea a auzit de Caru cu oi si se fereste de fata lui, m-a amuzat teribil cand mi-a povestit ca ii e frica de psihopatul ala

• Haha 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Drobeta-Turnu Severin
Acum 23 minute, MsNobody3 a spus:

Vasilică(sau Vasilica),  lasa-ne că duduie prostia in tine mai ceva ca economia Japoniei 😅😅 și nu mai dezinforma oamenii că se duce careva până la Slatina de pomană 😅😅

Aici e ceva mai ca propaganda rusă, campanie de dezinformare și denigrare totală.

Indiferent cum e Caru',nu pot să nu-i țin partea aici.

Suntem mai buni ca alții sau cum ?

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 9 minute, ermes82 a spus:

Aici e ceva mai ca propaganda rusă, campanie de dezinformare și denigrare totală.

Indiferent cum e Caru',nu pot să nu-i țin partea aici.

Suntem mai buni ca alții sau cum ?

Din păcate asta a ajuns forumul de pe Mh, un tărâm al răfuielilor și certurilor , câțiva se simt mai bine (jubilează , se excita poate ) atunci când umilesc și batjocoresc pe cineva mai ales când e nevinovat .

Informații utile nu mai zic recenzii.... ioc , deja la a 2 vizita aceasta Selena și Roxana și nimeni nu spune nimic , o cat de mica informație  ,poze reale , servicii, etc...?

• Like 1
Link spre comentariu

Este cel puțin ciudat ce se întâmplă mai ales din partea localnicilor activi care cumva vor să linșeze singura persoana care le dădea efectiv mură în gură unde este de mers și unde nu ?!?,

este alegerea lor ca și a celor care i-au recunoscut meritele și aleg în continuare să tacă .

Asta va rămâne secțiunea Mh , buna doar de caterincă , certuri interminabile și multă batjocură, nu vad pe nimeni care să poată schimba această tristă realitate .

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, MsNobody3 a spus:

Este cel puțin ciudat ce se întâmplă mai ales din partea localnicilor activi care cumva vor să linșeze singura persoana care le dădea efectiv mură în gură unde este de mers și unde nu ?!?,

este alegerea lor ca și a celor care i-au recunoscut meritele și aleg în continuare să tacă .

Asta va rămâne secțiunea Mh , buna doar de caterincă , certuri interminabile și multă batjocură, nu vad pe nimeni care să poată schimba această tristă realitate .

Corect spus însă pentru liniștea ta ideal e să nu mai dai apă la moară și să te concentrezi pe concret, este cel mai indicat în astfel de situații.

Mă gandisem acum ceva vreme dar nu am mai apucat să pun în practică un topic aparte , de aceea îți  propun să creezi un topic cu fetele deja existente,cu cele care își fac veacul de ceva vreme pe la noi și evident cu cele new entry.

Un registru cu serviciile oferite, tarife și locații, o variantă care să fie actualizată permanent și să rămână în capul listei pe secțiunea Mh.

Asta pentru o mai bună informare,mai ales pentru cei noi veniți și ca o modalitate de stimulare a lor.

• Like 1
Link spre comentariu

Nu e rău ce spui tu și eu mă gândisem pe vremuri la un fel de "recomandările săptămânii" actualizat bineînțeles săptămânal însă după câte palme mi-am luat , scuipat și în continuare nu se mai opresc .... 

După ce o fosta Nr. 1 deci preferata supremă și 2 întâlniri de poveste se sucește brusc, așa din senin 🥵 și nu mă mai primește nici ea ?, ...

după toate astea crezi stimate coleg că mai am puterea să mai fac aceste lucruri ?!?

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 4 minute, MsNobody3 a spus:

Nu e rău ce spui tu și eu mă gândisem pe vremuri la un fel de "recomandările săptămânii" actualizat bineînțeles săptămânal însă după câte palme mi-am luat , scuipat și în continuare nu se mai opresc .... 

După ce o fosta Nr. 1 deci preferata supremă și 2 întâlniri de poveste se sucește brusc, așa din senin 🥵 și nu mă mai primește nici ea ?, ...

după toate astea crezi stimate coleg că mai am puterea să mai fac aceste lucruri ?!?

Eu zic că ai puterea, rămâne de văzut.

Dacă o fată nu te vrea nu înseamnă că nici celelalte nu te vor, asta tot de tine ține.

Dacă unele lucruri nu se duc către culcușul istoriei nu evoluăm.

Link spre comentariu

O să vezi ce reacții urmează,   în curând  (nu se pot abține sau efectiv li se rupe de această secțiune , oricum suntem un oraș mic cu un potențial scăzut ), daca vrem cu adevărat calitate trebuie musai mers într-un oraș important , Craiova cel mai aproape sau mai bun Tm.

Și atunci pt. ce ?,

pt. doar 2-3 care nu mă înjură ?

papura care nici macar nu e de aici, crazycata care tace și necunoscut10 care a avut o reacție pozitivă și cam atât...

a ...și tu care ai oscilat ba te-ai amuzat și ai răs copios ba comentarii ca cele de mai sus ...

• Like 1
Link spre comentariu

1 oră în urmă, MsNobody3 a spus:

O să vezi ce reacții urmează,   în curând  (nu se pot abține sau efectiv li se rupe de această secțiune , oricum suntem un oraș mic cu un potențial scăzut ), daca vrem cu adevărat calitate trebuie musai mers într-un oraș important , Craiova cel mai aproape sau mai bun Tm.

Și atunci pt. ce ?,

pt. doar 2-3 care nu mă înjură ?

papura care nici macar nu e de aici, crazycata care tace și necunoscut10 care a avut o reacție pozitivă și cam atât...

a ...și tu care ai oscilat ba te-ai amuzat și ai răs copios ba comentarii ca cele de mai sus ...

Ai uitat să îl menționezi pe povestitor, o să primești bulină neagră 😂

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...