Sari la conținut

Nouă la voi❤️

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Buna dragilor ! 🤗

Dati-mi voie sa ma prezint ...👇

Numele meu este Beatrice, am 21 de ani, 1.70m, 65 kg. Sunt o fire sociabila, amuzanta si plina de umor 🙂

SERVICII:😁
💥 Sex oral (protejat sau neprotejat , in functie de igiena)
💥 DEEPTHROAT (oral adanc)
  💥 Sex normal (protejat)
 💥69
   💥 Anillingus
     💥 Cunnilingus
      💥 Masaj de relaxare
      💥 Fantezii
         💥 Diferite poziții 
           💥 Sărutări corporale si mangaieri
            💥  COB (Finalizare corporala )

💥GFE
                    💥 CIM (Finalizare orala) - 50 lei
                  💥HAND JOB 
                  💥 FOOT FETISH
                 💥 FRENCH KISS - 50 lei
                    💥 SINGURA ÎN LOCAȚIE 

PRET :
 💣     150 - 1finalizare    (30 min)
  💣     250 - 2 finalizări   (1 ora ) 

De Miercuri voi fi în oraș. 
Zona Gării. 

O după amiază liniștită va doresc. 🤗

PROGRAM:  10:00 - 24:00🔥❤️ 

Postat
Acum 4 minute, annee_26 a spus:

Buna dragilor ! 🤗

Dati-mi voie sa ma prezint ...👇

Numele meu este Beatrice, am 21 de ani, 1.70m, 65 kg. Sunt o fire sociabila, amuzanta si plina de umor 🙂

SERVICII:😁
💥 Sex oral (protejat sau neprotejat , in functie de igiena)
💥 DEEPTHROAT (oral adanc)
  💥 Sex normal (protejat)
 💥69
   💥 Anillingus
     💥 Cunnilingus
      💥 Masaj de relaxare
      💥 Fantezii
         💥 Diferite poziții 
           💥 Sărutări corporale si mangaieri
            💥  COB (Finalizare corporala )

💥GFE
                    💥 CIM (Finalizare orala) - 50 lei
                  💥HAND JOB 
                  💥 FOOT FETISH
                 💥 FRENCH KISS - 50 lei
                    💥 SINGURA ÎN LOCAȚIE 

PRET :
 💣     150 - 1finalizare    (30 min)
  💣     250 - 2 finalizări   (1 ora ) 

De Miercuri voi fi în oraș. 
Zona Gării. 

O după amiază liniștită va doresc. 🤗

PROGRAM:  10:00 - 24:00🔥❤️ 

https://ibb.co/zrxcKpC

Vizitator Probably2022
Reputație: 0
Postat

Succes

Postat
1 oră în urmă, Probably2022 a spus:

Succes

Mulțumesc frumos. 

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

50 RON extra - anillingus/ lickballs din partea mea doar dacă igiena este perfecta 

Aici la malul marii, nu oferi acest serviciu?. Zic ca  este cam lipsa la  Costanta( asa agramat)

• Like 6
Postat
Acum 42 minute, mihaita2020 a spus:

Naturală. Interesant.

Niște poze mai dezbrăcată, se poate?

O sa va las niște poze din locație cand voi ajunge în Constanța. ❤️

Postat
Acum 42 minute, 2peu_2peu a spus:

50 RON extra - anillingus/ lickballs din partea mea doar dacă igiena este perfecta 

Aici la malul marii, nu oferi acest serviciu?. Zic ca  este cam lipsa la  Costanta( asa agramat)

Da , ofer , probabil am uitat sa mentionez . 

Postat

Bună dimineața . Pe la ora 14 voi putea lua programări . Locație : strada Theodor Burada 52a , zona Casa de Cultura . 

• Oras:Cta
  • Oras:Cta
Postat

Buna anne am vazut pe topicu de braila ca aveai si 100 finalizarea cu timp mai scurt 20 de min.. o propui si aici?

Postat
Acum 35 minute, nacho123 a spus:

Buna anne am vazut pe topicu de braila ca aveai si 100 finalizarea cu timp mai scurt 20 de min.. o propui si aici?

Da . 

• Like 1
Postat
Acum 4 minute, mihaita2020 a spus:

Ai ajuns la noi??

Ai zis ca azi ajungi si pui si niste poze noi din locație.

Da , am ajuns . Nu am avut timp deloc .🥺🥺 

Postat

Salutare confutaciosi,

Atras de faptul ca am vazut deepthroat in meniu...zic sa fac si eu un test...acum imi pare rau...

Am luat legatura prin whatsapp,  am ajuns repede la locatia, am intrat...am dat de o domnisoara mica de inaltime, insa maricica(daca intelegeti). Am convenit pt un oral deep... am achitat 150....igienizare cu servetele semi umede...un inceput bunicel de oral...tente usoare de deep...si nu DeepThroat...dupa cateva min in care a alternat cu manuta...imi spune clar ca ea nu face mai mult oral de atat niciodata ...ma intreaba pozitii..aleg capra...unde dau ca surdu-n tobe pana termin sa ma imbrac si sa plec cat mai rpd...si asta a fost experienta mea...

Locatia usor de ajuns si sunt si 2 locuri de parcare in fata, insa sunt la 6 camere...

Oral...6-7 ...nimic wow...ba chiar banal as putea spune la cat a alternat cu manuta in cele 5-6 min

Normal 7...stramta pt mine insa nimic incitant...am dat rpd sa plec rpd...

Cam atat pt mine

De revenit....nu..

De recomandat...nici.... cred ca sunt multe alte optiuni pe piata

Cu respect,

Vaporeanul

P.s. am ajung la ea doar pt ca nu au raspuns alte 5 optiuni autohtone la acea ora....pacat...

• Like 8
  • Mersi 1
Postat
Acum 2 ore, vaporeanul a spus:

Salutare confutaciosi,

Atras de faptul ca am vazut deepthroat in meniu...zic sa fac si eu un test...acum imi pare rau...

Am luat legatura prin whatsapp,  am ajuns repede la locatia, am intrat...am dat de o domnisoara mica de inaltime, insa maricica(daca intelegeti). Am convenit pt un oral deep... am achitat 150....igienizare cu servetele semi umede...un inceput bunicel de oral...tente usoare de deep...si nu DeepThroat...dupa cateva min in care a alternat cu manuta...imi spune clar ca ea nu face mai mult oral de atat niciodata ...ma intreaba pozitii..aleg capra...unde dau ca surdu-n tobe pana termin sa ma imbrac si sa plec cat mai rpd...si asta a fost experienta mea...

Locatia usor de ajuns si sunt si 2 locuri de parcare in fata, insa sunt la 6 camere...

Oral...6-7 ...nimic wow...ba chiar banal as putea spune la cat a alternat cu manuta in cele 5-6 min

Cam atat pt mine

De revenit....nu..

De recomandat...nici.... cred ca sunt multe alte optiuni pe piata

Cu respect,

Vaporeanul

P.s. am ajung la ea doar pt ca nu au raspuns alte 5 optiuni autohtone la acea ora....pacat...

Îți multumesc pentru recenzie . O sa incerc sa las de o parte manuta , probabil asta te a deranjat cel mai mult . 

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat
Acum 1 oră, annee_26 a spus:

Îți multumesc pentru recenzie . O sa incerc sa las de o parte manuta , probabil asta te a deranjat cel mai mult . 

nu doar la oral ai primit nota slabuta. cred ca daca erai larguta era nota 4

• Mersi 1
Postat
Acum 3 ore, annee_26 a spus:

Cred ca ar trebui sa lași mânuțe deoparte și la faci oral pana zice clientul stop și nu pana când vrei tu ( 2 sau 3 minute). Ca doar ai pus un tarif cu oral și normal. Deci se presupune ca și faci oral, nu doar sa o umezești și sa o lași baltă.

Sau specifica la servicii ca faci oral pana când te saturi tu , nu clientul. Sa vedem cine mai vine atunci. 

• Haha 3
Postat
Acum 12 ore, mihaita2020 a spus:

Cred ca ar trebui sa lași mânuțe deoparte și la faci oral pana zice clientul stop și nu pana când vrei tu ( 2 sau 3 minute). Ca doar ai pus un tarif cu oral și normal. Deci se presupune ca și faci oral, nu doar sa o umezești și sa o lași baltă.

Sau specifica la servicii ca faci oral pana când te saturi tu , nu clientul. Sa vedem cine mai vine atunci. 

Nu e vorba ca fac oral pana cand “ma satur “ plătești 150 lei doar pentru un oral lung? Domnul asta a vrut , in 150 lei trebuie sa faci si normal . Nu doar asta , nu cred ca e cineva in măsura sa ma judece , nu inseamna ca gata trebuie sa fiu aratata cu degetu asta face oral cat vrea ea . Da , am gresit , nu se va mai repeta . 😉

• Haha 1
Vizitator Probably2022
Reputație: 0
Postat
Acum 11 minute, annee_26 a spus:

Nu e vorba ca fac oral pana cand “ma satur “ plătești 150 lei doar pentru un oral lung? Domnul asta a vrut , in 150 lei trebuie sa faci si normal . Nu doar asta , nu cred ca e cineva in măsura sa ma judece , nu inseamna ca gata trebuie sa fiu aratata cu degetu asta face oral cat vrea ea . Da , am gresit , nu se va mai repeta . 😉

Înveți 😅

Postat
Acum 18 minute, annee_26 a spus:

Nu e vorba ca fac oral pana cand “ma satur “ plătești 150 lei doar pentru un oral lung? Domnul asta a vrut , in 150 lei trebuie sa faci si normal

pai imparte    5 min socializare si igenizarea de rigoare      8-12 min oral     si restul la normal. Anunta clienti de la capul locului   daca tu tot zici  TREBUIE SA FACI SI NORMAL.   Daca vine omul 150 ron o finalizare /30 min   si nu trece de oral  il sugi si maduuva spinari ,aia e nu este vina ta ca sti meserie sau ca dansul nu sa putut concentra,( o sa te mai si reviziteze sa treaca de oral.)

PS  tot 150 ron oral prelungit cu finalizare     sau oral/molfait pus prezervativul si hai normal si expresia HAI MAI FUTI SI TU......sau  MAI TERMMINI SI TU , CA ITI TRECE TIMPUL(  nu stiu daca vb tu dar sunt tipe).   TOT 150 RON

• Like 9
  • Mersi 1
Postat
Acum 31 minute, 2peu_2peu a spus:

pai imparte    5 min socializare si igenizarea de rigoare      8-12 min oral     si restul la normal. Anunta clienti de la capul locului   daca tu tot zici  TREBUIE SA FACI SI NORMAL.   Daca vine omul 150 ron o finalizare /30 min   si nu trece de oral  il sugi si maduuva spinari ,aia e nu este vina ta ca sti meserie sau ca dansul nu sa putut concentra,( o sa te mai si reviziteze sa treaca de oral.)

PS  tot 150 ron oral prelungit cu finalizare     sau oral/molfait pus prezervativul si hai normal si expresia HAI MAI FUTI SI TU......sau  MAI TERMMINI SI TU , CA ITI TRECE TIMPUL(  nu stiu daca vb tu dar sunt tipe).   TOT 150 RON

Așa este cum spui tu .. Si chiar nu am grăbit pe nimeni , doar vreau sa se faca ambele servicii .. 🫣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...