Sari la conținut

belle la cluj nr 0740945668

Postări Recomandate

• Oras:cluj-napoca
Postat

Pentru a ajunge instarit, si a te mentine acolo, ba chiar a te gandi la dezvoltatare ulterioara, una din regulile esentiale este sa nu cheltuiesti peste valoarea marfii achizitionate.

Noah, doctore, acuma ai inteles cum ii cu Clujul asta?

corect colegu,dar domn doctor e prea greu la cap sa inteleaga asta.

el stie numai preprarea sarlotei.

:)

Postat

Tocmai asta ma surprinde: dupa statistici, clujenii nu sunt deloc amarati! Capitala economica a Transilvaniei, al doilea oras ca dezvoltare economica din tara, blablabla...

Nu sugerez nimic fetelor, ma intereseaza fenomenele astea din perspectiva sociologica ;)

Mai exact asa or fi clujenii, cu bani dar zgarciti? Sau s-a adunat pe forum un grup de clujeni care sunt zgarciti pentru ca nu au bani? E pura sociologie... Iar ca abordare psihologica sesize la clujeni un soi de machism ... Femeia tot timpul la dispozitia barbatului, am platit-o ii fac ce vreau, "pe banii mei ma simt bine doar eu" etc etc

Doctore...io sunt sigur ca tu castigi cam juma' ( indulgent fiind ) din cat castiga SARLOTA...dar aici esti cocos...ca deh...e pe virtual .

• Oras:Bucuresti
Postat

corect colegu,dar domn doctor e prea greu la cap sa inteleaga asta.

el stie numai preprarea sarlotei.

:)

Citeste colegu' ce am scris mai sus inainte sa ma faci greu de cap :lol: crezi ca sunt venit cu pluta in domeniul economic? Am rontait ceva carti scrise de nume grele! Pentru mine si medicina si economia si istoria si multe altele sunt hobby-uri...
Postat

Doctore...io sunt sigur ca tu castigi cam juma' ( indulgent fiind ) din cat castiga SARLOTA...dar aici esti cocos...ca deh...e pe virtual .

dotore aici ti-a tras colego oviii ,cred ca te dor bucile tare.hihi

care cat castiga domn doctor?

Postat

Postat

Aha, interesant! Cunosc abordarea, este cea care a dus la acumularea initiala a capitalului de catre burghezia din tarile protestante in secolele XVII-XIX si care se aplica in continuare cu succes in acele tari, opusa atitudinii hedoniste a popoarelor latine si mediteraneene, manifestata cu mare pregnanta pe strazile Bucurestiului intesate de Cayenne-uri si Q7-uri, ca si in cluburile de fitze destinate "spargerii" in figuri si a banilor ;)

Acum cred ca a inteles si colegul Oviii cam "ce caut eu pe acest forum" :) adica provocari intelectuale ;)

daca ai fi interesat de "provocari intelectuale" te-ai duce si tu la ceva cenaclu literar...si sigur ai gasi acolo ceva Sarlota intelectuala .

Postat

Din medicina da, corect, dar eu din medicina castig doar o mica fractiune din total, un maruntis practic... :)

Postat

Ai fost sa vezi filmul "La Grande Belezza"? Sa te duci si sa vezi ce o intreaba Jep pe Orietta...
Postat

daca ai fi interesat de "provocari intelectuale" te-ai duce si tu la ceva cenaclu literar...si sigur ai gasi acolo ceva Sarlota intelectuala .

Pai am acasa una ultraintelectuala, care rade biblioteci intregi :lol: dar vreau sa vad cum mai gandesc si altii

Postat

Prea complicat de explicat si nu sunt la psihanaliza ;)

Eu ma culc ca-s obosit, vin de departe, noapte buna si spor la futut! Ardealu'i fruncea!

• Oras:Romania
Postat

Banuiesc ca nu te-au ”adoptat” dupa prima sau a doua vizita :laugh2

Chris,daca ar fi fost atitudinea clujenilor cum spui tu,probabil nu as fi vizitat Clujul de atatea ori (6 sau 7 oare?).

• Like 4
  • Minus 1
Postat

@juniormorales, n-a venit de dragul nostru in Cluj ci avea treaba in zona (frumoasele tatuaje) deci a fost un concurs de circumstante fericite as spune eu (ca am reusit sa o cunosc).

Raman la parerea mea ca Belle isi dezvaluie tot potentialul de la a 2-a sau a 3-a intalnire (asta in cazul in care exista "chimie"), este genul care trebuie sa cunoasca omul mai bine pana sa ridice niste bariere.

Prestatia ei fata de mine a fost una absolut corecta, chiar nu am ce reprosa. Ca n-am devenit noi buddy-buddy asta e alta poveste....

Si cum spuneam si in alt post, "blazarea" apare inevitabil in urma activitatilor intens desfasurate si al rulajului mare.

Jinks out.

• Like 2
Postat

Spre curiozitatea ta...ba ...din prima...ceea ce nu se potriveste bellei tale

NU este a mea, stimabile coleg VIP. Te rog sa nu faci confuzii, pe viitor :laugh2

Postat

Colegu' Junior, eu nu inteleg ce pula mea cauti tu aici? Nu esti DIN CLUJ, nu esti IN CLUJ si nici nu ai futut-o IN CLUJ pe Belle, asa ca ce pula mea cauti aici?

Postat

Aha voi clujenii sunteti aia care vroiau autonomie pe forum ;) Va e dor de o noua "epurare"? :lol:

Postat

Colegu' Junior, eu nu inteleg ce pula mea cauti tu aici? Nu esti DIN CLUJ, nu esti IN CLUJ si nici nu ai futut-o IN CLUJ pe Belle, asa ca ce pula mea cauti aici?

Eu mi-as dori ca pe acest site sa isi dea cu parerea doar cei care au vizitat-o cel putin o data pe domnisoara...nu sa sariti sa comentati cu totii vreute si nevrute, daca unul a scris ceva sar si ceilalti...stiti cum e vorba cu ceata lui Pitigoi...dai in unul tipa doi...asa sunteti si voi :laugh2

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Da Ardealu' fruncea ca pula-i mai jos!

Prea complicat de explicat si nu sunt la psihanaliza ;)

Eu ma culc ca-s obosit, vin de departe, noapte buna si spor la futut! Ardealu'i fruncea!

• Like 1
Postat

Eu sunt doar jumate ardelean asa ca am si fruntea frunte si pula tare :lol:

Postat

Eu sunt doar jumate ardelean asa ca am si fruntea frunte si pula tare :lol:

ai tu amandoua,adica pula poate o ai ca tre sa te pisi cu ea si fruncea cred ca o ai lata ca altceva cred ca nu ai in cap numai fruncea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...