ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 5, 2014 Pentru a ajunge instarit, si a te mentine acolo, ba chiar a te gandi la dezvoltatare ulterioara, una din regulile esentiale este sa nu cheltuiesti peste valoarea marfii achizitionate.Noah, doctore, acuma ai inteles cum ii cu Clujul asta? corect colegu,dar domn doctor e prea greu la cap sa inteleaga asta.el stie numai preprarea sarlotei.
oviii Reputație: -494 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 5, 2014 Tocmai asta ma surprinde: dupa statistici, clujenii nu sunt deloc amarati! Capitala economica a Transilvaniei, al doilea oras ca dezvoltare economica din tara, blablabla...Nu sugerez nimic fetelor, ma intereseaza fenomenele astea din perspectiva sociologica Mai exact asa or fi clujenii, cu bani dar zgarciti? Sau s-a adunat pe forum un grup de clujeni care sunt zgarciti pentru ca nu au bani? E pura sociologie... Iar ca abordare psihologica sesize la clujeni un soi de machism ... Femeia tot timpul la dispozitia barbatului, am platit-o ii fac ce vreau, "pe banii mei ma simt bine doar eu" etc etcDoctore...io sunt sigur ca tu castigi cam juma' ( indulgent fiind ) din cat castiga SARLOTA...dar aici esti cocos...ca deh...e pe virtual .
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 corect colegu,dar domn doctor e prea greu la cap sa inteleaga asta.el stie numai preprarea sarlotei.Citeste colegu' ce am scris mai sus inainte sa ma faci greu de cap crezi ca sunt venit cu pluta in domeniul economic? Am rontait ceva carti scrise de nume grele! Pentru mine si medicina si economia si istoria si multe altele sunt hobby-uri...
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 5, 2014 Doctore...io sunt sigur ca tu castigi cam juma' ( indulgent fiind ) din cat castiga SARLOTA...dar aici esti cocos...ca deh...e pe virtual . dotore aici ti-a tras colego oviii ,cred ca te dor bucile tare.hihicare cat castiga domn doctor?
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 5, 2014 Doctore...io sunt sigur ca tu castigi cam juma' ( indulgent fiind ) din cat castiga SARLOTA...dar aici esti cocos...ca deh...e pe virtual . dotore aici ti-a tras colego oviii ,cred ca te dor bucile tare.hihicare cat castiga domn doctor?
oviii Reputație: -494 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 5, 2014 Aha, interesant! Cunosc abordarea, este cea care a dus la acumularea initiala a capitalului de catre burghezia din tarile protestante in secolele XVII-XIX si care se aplica in continuare cu succes in acele tari, opusa atitudinii hedoniste a popoarelor latine si mediteraneene, manifestata cu mare pregnanta pe strazile Bucurestiului intesate de Cayenne-uri si Q7-uri, ca si in cluburile de fitze destinate "spargerii" in figuri si a banilor Acum cred ca a inteles si colegul Oviii cam "ce caut eu pe acest forum" adica provocari intelectuale daca ai fi interesat de "provocari intelectuale" te-ai duce si tu la ceva cenaclu literar...si sigur ai gasi acolo ceva Sarlota intelectuala .
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 Doctore...io sunt sigur ca tu castigi cam juma' ( indulgent fiind ) din cat castiga SARLOTA...dar aici esti cocos...ca deh...e pe virtual .Din medicina da, corect, dar eu din medicina castig doar o mica fractiune din total, un maruntis practic...
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 dotore aici ti-a tras colego oviii ,cred ca te dor bucile tare.hihicare cat castiga domn doctor?Ai fost sa vezi filmul "La Grande Belezza"? Sa te duci si sa vezi ce o intreaba Jep pe Orietta...
oviii Reputație: -494 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 5, 2014 Din medicina da, corect, dar eu din medicina castig doar o mica fractiune din total, un maruntis practic... In rest...ai ceva colocviu pe teme economice...de bursa...de schimb valutar ???
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 daca ai fi interesat de "provocari intelectuale" te-ai duce si tu la ceva cenaclu literar...si sigur ai gasi acolo ceva Sarlota intelectuala .Pai am acasa una ultraintelectuala, care rade biblioteci intregi dar vreau sa vad cum mai gandesc si altii
oviii Reputație: -494 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 5, 2014 Pai am acasa una ultraintelectuala, care rade biblioteci intregi dar vreau sa vad cum mai gandesc si altiiPai ar trebui sa-ti fie invatatura de minte...prea multa carte strica ... 1 8
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 Pai da, am tinut deja cont
oviii Reputație: -494 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 5, 2014 Pai da, am tinut deja cont Doctore...esti confuz ???...inainte ziceai ca ai nevoie de provocari intelectuale .Amu-mi zici ca te-ai saturat de atata intelect ?...lamureste-ma... 1 8
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 Prea complicat de explicat si nu sunt la psihanaliza Eu ma culc ca-s obosit, vin de departe, noapte buna si spor la futut! Ardealu'i fruncea!
oviii Reputație: -494 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 5, 2014 No...somn usor doctore...sper ca maine sa ne lamuresti cu...intelectualitatea matale 1 8
juniormorais Reputație: 94625 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 5, 2014 Banuiesc ca nu te-au ”adoptat” dupa prima sau a doua vizita Chris,daca ar fi fost atitudinea clujenilor cum spui tu,probabil nu as fi vizitat Clujul de atatea ori (6 sau 7 oare?). 4 1
oviii Reputație: -494 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 5, 2014 Banuiesc ca nu te-au ”adoptat” dupa prima sau a doua vizita Spre curiozitatea ta...ba ...din prima...ceea ce nu se potriveste bellei tale
jinks Reputație: 607 Postat Aprilie 6, 2014 Postat Aprilie 6, 2014 @juniormorales, n-a venit de dragul nostru in Cluj ci avea treaba in zona (frumoasele tatuaje) deci a fost un concurs de circumstante fericite as spune eu (ca am reusit sa o cunosc).Raman la parerea mea ca Belle isi dezvaluie tot potentialul de la a 2-a sau a 3-a intalnire (asta in cazul in care exista "chimie"), este genul care trebuie sa cunoasca omul mai bine pana sa ridice niste bariere.Prestatia ei fata de mine a fost una absolut corecta, chiar nu am ce reprosa. Ca n-am devenit noi buddy-buddy asta e alta poveste.... Si cum spuneam si in alt post, "blazarea" apare inevitabil in urma activitatilor intens desfasurate si al rulajului mare.Jinks out. 2
juniormorais Reputație: 94625 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2014 Spre curiozitatea ta...ba ...din prima...ceea ce nu se potriveste bellei taleNU este a mea, stimabile coleg VIP. Te rog sa nu faci confuzii, pe viitor
talisker Reputație: -376 Postat Aprilie 6, 2014 Postat Aprilie 6, 2014 Colegu' Junior, eu nu inteleg ce pula mea cauti tu aici? Nu esti DIN CLUJ, nu esti IN CLUJ si nici nu ai futut-o IN CLUJ pe Belle, asa ca ce pula mea cauti aici?
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2014 Aha voi clujenii sunteti aia care vroiau autonomie pe forum Va e dor de o noua "epurare"?
juniormorais Reputație: 94625 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2014 Colegu' Junior, eu nu inteleg ce pula mea cauti tu aici? Nu esti DIN CLUJ, nu esti IN CLUJ si nici nu ai futut-o IN CLUJ pe Belle, asa ca ce pula mea cauti aici?Eu mi-as dori ca pe acest site sa isi dea cu parerea doar cei care au vizitat-o cel putin o data pe domnisoara...nu sa sariti sa comentati cu totii vreute si nevrute, daca unul a scris ceva sar si ceilalti...stiti cum e vorba cu ceata lui Pitigoi...dai in unul tipa doi...asa sunteti si voi 4 1
cristigl Reputație: 73 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Aprilie 6, 2014 Da Ardealu' fruncea ca pula-i mai jos!Prea complicat de explicat si nu sunt la psihanaliza Eu ma culc ca-s obosit, vin de departe, noapte buna si spor la futut! Ardealu'i fruncea! 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2014 Eu sunt doar jumate ardelean asa ca am si fruntea frunte si pula tare
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 6, 2014 Eu sunt doar jumate ardelean asa ca am si fruntea frunte si pula tare ai tu amandoua,adica pula poate o ai ca tre sa te pisi cu ea si fruncea cred ca o ai lata ca altceva cred ca nu ai in cap numai fruncea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum