daniel78 Reputație: 26 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Am stat de vb cu ea înainte sa plece și spunea ca ia o pauza de vreo 2 -3 luni și revine deoarece are nevoie sa stea lângă copilul ei , plus că nu prea mai are clienți, sau cam plictisit de ea. 1 1 1 Link spre comentariu
vrajeala Reputație: 73 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 3 ore, daniel78 a spus: Am stat de vb cu ea înainte sa plece și spunea ca ia o pauza de vreo 2 -3 luni și revine deoarece are nevoie sa stea lângă copilul ei , plus că nu prea mai are clienți, sau cam plictisit de ea. Nu cred că sau plictisit de ea,in ultimul timp la mai multe fete am auzit că nu merge treaba,sunt clienti putini,si nu doar in Ploiesti.. 1 1 Link spre comentariu
Blue90 Reputație: 37 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Nu cred ca Elena ducea lipsa de clienti. Dupa venirea colegei, acolo s-a format o cloaca urata! Personaje dubioasa pe scara blocului chiar in preajma apart. eu. Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 52 minute, vrajeala a spus: in ultimul timp la mai multe fete am auzit că nu merge treaba,sunt clienti putini,si nu doar in Ploiesti.. Eee... vrajeala. 1 2 Link spre comentariu
Raptor1989 Reputație: 30 Postat Noiembrie 8, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Noiembrie 8, 2023 Iata ca a revenit mai repede decit se credea initial. E o veste buna. Link spre comentariu
daniel78 Reputație: 26 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 Adevărat. Am vb cu ea și se pare ca nu o sa rămână o perioada mai îndelungată. Cel puțin asa mi-a spus mie. 1 Link spre comentariu
AlexBuda Reputație: 9 Postat Noiembrie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 Salut la ce numar raspunde Elena? Link spre comentariu
Blue90 Reputație: 37 Postat Noiembrie 15, 2023 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 Acum 58 minute, AlexBuda a spus: Salut la ce numar raspunde Elena? In ultima vreme cam la niciunul. Link spre comentariu
caineleDDB Reputație: 4311 Postat Martie 26 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Partajează Postat Martie 26 La 24.10.2023 la 20:13, Vizitator a spus: Am fost si eu azi, sa o fut bine si sa se razgandeasca cu plecatul. La cat am chinuit-o, acum sigur pleaca. Aoleu, face jumate de an de cand i-a dat panică teroristul ăsta... 1 1 1 Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat Aprilie 21 Partajează Postat Aprilie 21 Salutare. Azi de dimineață ma trezesc cu un mesaj de la domnișoara. Mi a facut o surpriza placuta. A revenit pentru cateva zile. Se vede ca a facut pauza o perioada,are energie. Dupa vizita, m a rugat sa va anunt ca e aici si are nr nou 0729432452. 1 1 1 Link spre comentariu
Proford Reputație: 138 Postat Aprilie 21 Partajează Postat Aprilie 21 1 oră în urmă, dozadeamor a spus: Salutare. Azi de dimineață ma trezesc cu un mesaj de la domnișoara. Mi a facut o surpriza placuta. A revenit pentru cateva zile. Se vede ca a facut pauza o perioada,are energie. Dupa vizita, m a rugat sa va anunt ca e aici si are nr nou 0729432452. Prietenaș, cineva are o problemă. Ori ea că îți dă mesaj dimineața fără să știe în compania cui ești, ori ești impresarul ei. 2 Link spre comentariu
Raptor1989 Reputație: 30 Postat Aprilie 21 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Aprilie 21 Corect spus. Plus ca pina la ora asta nu a pus anunt pe publi, cum facea de obicei. Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat Aprilie 21 Partajează Postat Aprilie 21 1 oră în urmă, Proford a spus: Prietenaș, cineva are o problemă. Ori ea că îți dă mesaj dimineața fără să știe în compania cui ești, ori ești impresarul ei. Ca sa te lamuresc... Am pastrat o oarecare legatura. Ne stim de mult. 1 Link spre comentariu
Raptor1989 Reputație: 30 Postat Aprilie 21 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Aprilie 21 Acum 37 minute, dozadeamor a spus: Ca sa te lamuresc... Am pastrat o oarecare legatura. Ne stim de mult. Recunoaste barem ca nu ai fost la ea azi si ai vrut doar sa o ajuti,. 1 Link spre comentariu
caineleDDB Reputație: 4311 Postat Aprilie 21 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Partajează Postat Aprilie 21 Acum 3 ore, Raptor1989 a spus: Recunoaste barem ca nu ai fost la ea azi si ai vrut doar sa o ajuti,. Deranjat de concurență? 1 1 Link spre comentariu
Raptor1989 Reputație: 30 Postat Aprilie 21 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Aprilie 21 Acum 42 minute, caineleDDB a spus: Deranjat de concurență? Cum le sti tu pe toate. Link spre comentariu
Proford Reputație: 138 Postat Aprilie 21 Partajează Postat Aprilie 21 Acum 5 ore, dozadeamor a spus: Ca sa te lamuresc... Am pastrat o oarecare legatura. Ne stim de mult. SCUZEEEEEEEE ! Link spre comentariu
gogaie1 Reputație: 86 Postat Aprilie 28 Oras:- Oras:- Partajează Postat Aprilie 28 La 21.04.2024 la 13:06, dozadeamor a spus: Salutare. Azi de dimineață ma trezesc cu un mesaj de la domnișoara. Mi a facut o surpriza placuta. A revenit pentru cateva zile. Se vede ca a facut pauza o perioada,are energie. Dupa vizita, m a rugat sa va anunt ca e aici si are nr nou 0729432452. A si plecat? 1 Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat Aprilie 28 Partajează Postat Aprilie 28 Acum 30 minute, gogaie1 a spus: A si plecat? Da. E posibil sa mai revina, asa mi a spus. 1 Link spre comentariu
bozzy1992 Reputație: 0 Postat Mai 11 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 11 Mai vine in oraș ? Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 La 11.05.2024 la 17:19, bozzy1992 a spus: Mai vine in oraș ? E in oras, m am trezit cu o invitatie la ea mai incolo. 🥳🥳 1 Link spre comentariu
bozzy1992 Reputație: 0 Postat Mai 28 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 28 Și cum de nu are anunț ? Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Acum 28 minute, bozzy1992 a spus: Acum 29 minute, bozzy1992 a spus: Și cum de nu are anunț ? Asta nu stiu... Intreab o. Link spre comentariu
Raptor1989 Reputație: 30 Postat Mai 28 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Mai 28 Zero cheltuieli, maximizarea profitului. Link spre comentariu
bozzy1992 Reputație: 0 Postat Mai 28 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 28 Lasa un număr la care și răspunde ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum