dozadeamor Reputație: 177 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Acum 2 ore, bozzy1992 a spus: Lasa un număr la care și răspunde ! E in minirecenzia de mai sus Link spre comentariu
dydy.v.1.1 Reputație: 3774 Postat Mai 28 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Mai 28 Acum 1 oră, dozadeamor a spus: E in minirecenzia de mai sus Old loves die hard ❤️🥰🤗🥹 2 2 Link spre comentariu
Blue90 Reputație: 37 Postat Mai 29 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Mai 29 Este dispon. doar ptr. clientii vechi. A avut o prob. acum cateva luni si a hot. sa lucreze doar asa. Link spre comentariu
oantaimdil Reputație: 13 Postat Iulie 8 Partajează Postat Iulie 8 Am vizitat-o astazi pe dra Elena...senzatie. Muicaaaaa, ce i se mai incordeaza fesierii la reverse cowgirl.... Link spre comentariu
add1-89 Reputație: 1 Postat Iulie 9 Partajează Postat Iulie 9 ce nr de telefon mai are? Link spre comentariu
Blue90 Reputație: 37 Postat Iulie 9 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Iulie 9 Acum 18 ore, oantaimdil a spus: Am vizitat-o astazi pe dra Elena...senzatie. Muicaaaaa, ce i se mai incordeaza fesierii la reverse cowgirl.... Este posibil sa fi ajuns la alta Elena! Link spre comentariu
oantaimdil Reputație: 13 Postat Iulie 9 Partajează Postat Iulie 9 5 hours ago, add1-89 said: ce nr de telefon mai are? 0729432452 Link spre comentariu
vrajeala Reputație: 73 Postat Iulie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 10 La 09.07.2024 la 11:17, oantaimdil a spus: 0729432452 0729432452 este numărul dar nu o gasiti decat pe WhatsApp Am fost si eu la Elena,nu o mai văzusem de ceva vreme,totul Ok😊 Mai revin😉 Link spre comentariu
Blue90 Reputație: 37 Postat Iulie 10 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Iulie 10 Cred ca raspunde la cine vrea. Link spre comentariu
pezeu1 Reputație: 13 Postat Iulie 12 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Iulie 12 si eu am incercat scriindu-i in zile diferite si nimic. Link spre comentariu
bozzy1992 Reputație: 0 Postat Septembrie 16 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 16 Știe cineva ceva !? Mai revine in Ploiesti??? Link spre comentariu
dydy.v.1.1 Reputație: 3774 Postat Septembrie 16 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Septembrie 16 La 16.09.2024 la 17:20, Blue90 a spus: Mda..urata gluma ,sincer ...🥺 Sunt doua victime..una din Tulcea și una din Timișoara, nici una nu este Elena, îți garantez 2 Link spre comentariu
Blue90 Reputație: 37 Postat Septembrie 16 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Septembrie 16 Acum 15 minute, dydy.v.1.1 a spus: Mda..urata gluma ,sincer ...🥺 Sunt doua victime..una din Tulcea și una din Timișoara, nici una nu este Elena, îți garantez Esti tu sensibil! 1 Link spre comentariu
dydy.v.1.1 Reputație: 3774 Postat Septembrie 16 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Septembrie 16 Chiar acum, Blue90 a spus: Esti tu sensibil! Sunt..în ultima vreme 1 Link spre comentariu
gogaie1 Reputație: 86 Postat Septembrie 17 Oras:- Oras:- Partajează Postat Septembrie 17 La 16.09.2024 la 17:50, Blue90 a spus: Esti tu sensibil! O fi el sensibil, dar si gluma aia e o mizerie! 1 Link spre comentariu
dydy.v.1.1 Reputație: 3774 Postat Septembrie 17 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Septembrie 17 La 16.09.2024 la 12:37, bozzy1992 a spus: Știe cineva ceva !? Mai revine in Ploiesti??? @dozadeamor e în măsură să ne facă un update..🥹 1 1 Link spre comentariu
FlorinLqAlex Reputație: 3 Postat Septembrie 25 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 25 On 9/17/2024 at 10:01 PM, dydy.v.1.1 said: @dozadeamor e în măsură să ne facă un update..🥹 Cu acesta ocazie facem un apel către toți useri mai vechi, clienți fideli, cei care ați păstrat cea mai bună relație cu ea, ( vă știți voi care sunteți ăia), și aici mă refer la cei care cred că ați convins-o să lucreze cu circuit închis....,in momentul in care apare pe Ploiesti domnișoara V.A aka ELENA sau cum o mai chemao.... să ne lăsați câteva detalii și informații. Desigur în contextul în care mai lucrează....sau cine știe poate a luat-o cineva de nevastă!!!! 🙏👍 Link spre comentariu
caineleDDB Reputație: 4311 Postat Septembrie 25 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Partajează Postat Septembrie 25 Acum 22 minute, FlorinLqAlex a spus: Cu acesta ocazie facem un apel către toți useri mai vechi, clienți fideli, cei care ați păstrat cea mai bună relație cu ea, ( vă știți voi care sunteți ăia), și aici mă refer la cei care cred că ați convins-o să lucreze cu circuit închis....,in momentul in care apare pe Ploiesti domnișoara V.A aka ELENA sau cum o mai chemao.... să ne lăsați câteva detalii și informații. Desigur în contextul în care mai lucrează....sau cine știe poate a luat-o cineva de nevastă!!!! 🙏👍 Facem si un apel catre moderatori sa baneze clonele, mulțumim anticipat. 3 Link spre comentariu
MARIAN.Sbk Reputație: 23 Postat Septembrie 25 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 25 Probleme cu contul șefule, nah mai pierdem parole, probleme cu logarea etc etc...sa înțeles ideea de bază..... rugămintea mea către dumneavoastră a fost simplă..... informații cât mai concrete desigur dacă se poate,despre domnișoara "Elena" ...eu unul personal am pierdut legătura! Nu are rost să o dau in informații personale..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum