Sari la conținut

Cum vorbim despre sex si cum initiem o partida de sex

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Premiul pentru cel mai bun sfat ......... DEEEEEEEEEM RADULEEEEEEEEEEEEEESCUUUUUUU!

Totusi la egalitate cu POKERULLLLLLLLLL!

Eu daca nu as putea sa mi-o tin in pantaloni si mi-as baga picioarele in ele de tabu-uri, gen nu futi la munca,mai ales femei maritate, ca te arzi, as face asa:

O prinzi intr-un moment mai izolata, fara riscul de a va auzi cineva (coleg). Vezi sa fie bine dispusa, ca momeentul face 50% din treaba, si ii zici:

Draga ...Eva, stiu ca esti colega mea maritata. N-am putut totusi sa nu observ ca esti foarte sexy. Sper sa nu te supere remarca mea, ca e doar un adevar. Nu m-a dau la tine, am mentionat mai inainte si de ce si treaba e clara, insa nu ma pot abtine sa iti spun treaba asta. Mi-as dori foarte tare sa faci ceva cu acei colanti, ca am probleme de randament la munca (big smile, jucaus), (mica pauza) sau daca totusi nu o sa faci nimic, macar lasa-ma sa te scot la o cafea. Ca intre colegi (just smile).

Succes!

Ideea mi se pare buna, mi-ar placea si mie sa aflu ce-i fac unui barbat prin simpla mea prezenta. Insa poate mai bine ar fi ca discutia sa aiba loc la o cafea unde sunteti numai doi, sau in pauza de masa, de la munca poti invita in multe locuri colega. Deci mai intai invitatia la cafea (pff, am nevoie de o cafea buna, nu vii si tu?), mai apoi discutia :)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Io zic sa abordezi variant poetica, de genul: "uite luna, uite faru' / uite plm ca paru'.

La Mazare a mers, incearca cu fasole, iti zic io ca merge :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Cea mai buna metoda de a initia o partida de sex,este simpla comunicare directa a dorintei tale de a face sex cu persoana respectiva.Daca nu vorbesti despre dorinta ta,poti crea/produce confuzii.Asigura-te ca este momentul si locul potrivit,pentru a discuta,ceea ce doresti,pe plan sexual,incepi vorbind subtil despre sex,poti deschide acest subiect cu o fraza de genu: Tocmai am vazut un articol inr-o revista,legat de faptul ca oamenii se abtin sa faca sex,deoarece nu se cunosc,ce parere ai?...poate sunt prea directa in exprimare,dar macar incearca?uneori rezultatele sunt uimitoare...bafta. :gifs_ojos l

;

• Oras:Deep
  • Oras:Deep
Postat

YKA, ...slabut, sorry.

Cu texte de genul, daca erai barbat, ramaneai nefututa! Si nu esti directa, ba chiar prea aluziva!

Doar parerea mea :laugh2

Postat

Waters,

Cu cate femei ti-a mers asa direct?

E interesant....siii poate de luat aminte...pe viitor.

Eu inteleg prim MILF, o femeie casatorita si cu copii, intre 30-45 de ani. Crezi ca daca-i spui: Hai la baie sa te fut,....vine ??

Eu,...am incercat cu cateva asa, pe direct, ...si nu mi-a mers. In schimb, cand am facut si o mica poveste....iuhuuu....:D

Siii toate, ....dar toate vor DISCRETIE!!!

• Like 5
  • Minus 10
  • Oras:Unde vreau eu.
  • Oras:Unde vreau eu.
Postat

Din punctul  meu de vedere lucrurile  cred ca s-ar rezolva cam in felul urmator.Din moment ce tu afirmi ca coleguta se imbraca si se parfumeaza destul de incitant ea stie foarteeeeeeeeee bine ce face, ce joc initiaza.Fiind colegi de munca eu cred ca asa cum cineva spunea mai sus ,,unde mananci nu te c..i,,asta este litera de lege.Nu stiu ce varsta ai tu dar spui ca ea este o milfeta deci stie foarte bine ce vrea de la viata ,tu stai relaxat studiaz-o oarecum dezinteresat nu spune nimic pentru ca s-ar putea sa se intoarca impotriva ta si nu e bine exista femei care fac un sport ridicat la nivel de arta din a fi provocatoare la locul de munca uneori joaca jocuri perverse stiind foarte bine ce fac si  in momentul cand vii cu propuneri clare ti-o dau de nu te vezi asta le hraneste psihic de la o numita varsta ,JOCUL SEDUCTIEI .Fa acelasi lucru si tu cu ea fii gallant incit-o   intr-un mod foarte discret dar in acelasi timp nu ii arata prea mult si mai ales nu ii spune ca vrei sa I-o tragi .Va fi nevoie de ceva timp dar rabdarea este o virtute si esti asigurat.Cel mai bun dintre voi va castiga si ramai cu onoarea nepatata.Doamna e la varsta la care stie clar daca vrea sa si-o traga cu tine si ea va fi cea care iti va demonstra si posibil iti va cere sa I-o tragi dar intr-un mod discretFemeile destepte stiu cum sa ajunga in pat fara sa aiba de suferit nimeni cu barbatul cu care isi doresc.Asta ar cam fi opinia mea eu iti urez success si cine stie ce va fi.

• Like 6
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Captain,da-i inainte.Uite un pont:SINCERITATE MAXIMA!

O iei deoparte,te uiti in ochii ei si-i spui,pasional, ce ne-ai spus si noua:clar,la obiect!

"Te "urmaresc" de ceva vreme,ma innebunesti, umblu cu ea sculata din cauza ta,nu vreau sa traim o "love story",vreau pur si simplu sa ti-o trag cu adevarat pentru ca pe mine ma pasioneaza sex-ul,sunt sincer,imi placi la disperare,uite,m-am gandit sa-ti propun sa ne vedem we asta acolo sau acolo.Lasa vraja,ca e prostie!

Nu fi marlan,vulgar.Fi sincer,decis si tandru:)

Succes!!Fute-o bine ca merita cum spune fratele pickhammer:))

Reţeta ideală...

Am încercat-o cam de trei ori, asezonată bineînţeles cu o invitaţie fără înconjur la un vin, într-un motel. Fără alte subtilităţi, le-am dat adresa şi data, am cumpărat un vin de calitate şi am aşteptat.

Din trei situaţii, două au avut succes, iar a treia s-a lăsat cu scuze ferme din partea ei, scuze rostite cu vizibil regret, însoţit de priviri complice.

Eu zic că-i un procent destul de bun.

Postat

YKA, ...slabut, sorry.

Cu texte de genul, daca erai barbat, ramaneai nefututa! Si nu esti directa, ba chiar prea aluziva!

Doar parerea mea :laugh2

Am incercat sa tin foarte mult cont,de unele aspecte,casatorita/colega/si buna in aparenta fizic...cele trei lucruri,neluate in considerare,daca pana la urma o pun,el nu trebuie sa para un disperat,nu de alta dar dupa tavaleala,femeia poate insista mai des sa si-o puna,poate deveni extrem de incomoda la locul de munca pentru el,lucru foarte riscant mai ales si pentru el..subtil draga sa nu vina cu texte:vreau sa ma vad cu tine mai des.....de ce nu raspunzi la telefon...O aventura ramane "o data",nu reprosuri si insistente inutile fiind ambii maturi,stiu sa faca diferenta. :blushing2

• Like 1
  • Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS
Postat

Ce tot o dati in abureala ?e clar femeia in colanti vrea sa fie fututa  si asteapta sa o abordeze  capitanul pizdii care nu aplica tupeul.daca asteapta dupa el va face paianjeni la pizdica :laugh2  pt ca este clar baiatul este obisnuit sa futa femei pe bani  si cu o femeie milfeta ce nu vrea nimic are retineri si frica. :laugh2   vai de voi cei frustrati :laugh2

• Like 1
Postat

Capitane, ti-ai taiat craca singur. Pun pariu ca acum esti mai confuz si mai horny decat erai inainte dupa ce ai citit tot p-aici :D

N-am experienta la locul de munca, dar cred ca o abordare de mijloc ar fi indicata...adica intre direct si aluzie sau incepi cu aluzii si daca raspunde intrun mod pozitiv, devii mai direct.

Postat

O va fute daca este baiat destept  si ma asculta.Ideal ar fi dupa ce o experimenteaza pe milfeta sa-i spuna de forum pt ca aici va gasi ce o intereseaza de fapt si de drept.Asta daca nu cumva este sefa lui  si atunci se schimba macazul :laugh2 Capitanul stie :laugh2  de este sefa e dramatic dupa ce al experimenteaza  ai va face si lichidare .Spor :laugh2  :boob

Postat

Daca-i sefa sa nu se bage ca sunt prea multe implicatii.

Categoric .va fi concediat imediat .De este colega sa io traga fara nici o jena de este sefa sa faca un dus rece :laugh2  fe :laugh2 meile  :slap2  :laugh2 .

• Oras:n/a
  • Oras:n/a
Postat

Dragă Picard,

Probabil știi deja, femeile sunt ciudate, din multe puncte de vedere. Ea se poate îmbrăca provocator nu pentru tine, ci pentru EA, să se simtă dorită, admirată, futabilă ... Cine știe ce fluturași îi umblă printre urechi ...

Joacă SAFE, deoarece te poți trezi cu multe complicații aiurea ... Chiar dacă crezi că vrea mai mult, ea se poate mulțumi numai cu flirt-ul...Dacă o să încerci mai mult, fără plasă de siguranță (adică să pici în picioare în caz de NU), îi dai un avantaj nesperat, pe care o să-l poată folosi ca să-și demonstreze ei ce femeie fatală este ea - ÎNCĂ !

Ce poți să încerci, este să o inviți la o cafea, discuții office, bagi o întrebare, gen : - Deci am înțeles că ești căsătorită ... Ea o să zică: - DA ... și vine bomba:

- Și ești mulțumită ... ? (trăiască grupul de la Iași, știu ei mai exact cine :bow )

Dacă o să răspundă DA, am o căsnicie minunată, revii la work stuff ... dar dacă zice Așa și așa ... sau și mai bine .. NU, atunci intră în pielea prințului salvator ... chiar dacă o să auzi multe tâmpenii neinteresante ... continuă să pari foarte interesat de problemele ei - aberante, știu ...

Femeile nu pică doar că vrea unul să le-o tragă, deoarece exită n+1 doritori pentru așa ceva ... ele vor o poveste, ceva incitant. Țineți minte:

„Bărbații iubescu cu ochii, femeile cu urechile ...!”

Atunci ai porțile deschise !

Mult spor .. și să ne spui cum a merg !

• Like 3
Postat

Nu as fi vrut sa revin,si cu atat mai putin cu un exemplu personal.Cineva spunea ca acum capitanul va fi in ceata,insa singurul care "simte" ce vrea milfeta,e el.

Din ceea ce a descris eu inclin sa cred ca femeia vrea.Ea si-a facut calculele deja.Daca barbatul va mai ezita mult,ocazia va disparea si femeia se va reorienta.Capitane,vorbeste cu ea CLAR si asta inseamna explicit,la prima discutie.Ce dracu? Doar nu credeti ca o femeie inteligenta,casatorita o sa-i spuna ca barbat-su e preocupat de pescuit si o fute de ziua ei si de valantines day!!

Fi decis,sigur pe tine si mai presus de toate fi natural!Sexul cu o colega buna,atat timp cat va pastrati capul pe umeri si definitia clara nu poate fi decat foarte placut.Eu aveam o colega cu care ne-o trageam pe unde apucam,apoi vb despre copii si soti.E ceva natural.

Spor!!

• Like 1
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Un singur cuvant  ;) formol. Gandeste-te....si scapi de stres ca ai facut ce vroiai :feet , si nici nu sunt probleme - fiindca nu stie ce s-a intamplat  ;) :laugh2  :laugh2.

http://25.media.tumblr.com/b7e096c4bbde2d8470b5f7b6d79804cd/tumblr_mf7amk9GU01qbaj4uo1_500.gif

http://img.pandawhale.com/post-22724-George-Costanza-winking-gif-pS81.gif

• Like 1
Postat

Mai poate incerca senor Capitan metoda clasica...se face ca lesina, ii vine rau, cade lat langa femeie si asteapta sa vina ea sa il resusciteze. In felul asta ii creasa ei imaginea de salvatoare. De multe ori femei altfel inabordabile cad pe spate si se indragosetsc de barbati vulnerabili. Mai ales femei puternice, sigure pe ele...Incearca si faza asta, nu pierzi nimic.

Postat

Prietene, omul nu vrea sa se indragosteasca, vrea s-o futa :D

De unde Dumnezeu iti vin ideile astea cu lesinul fals, cu politistul fals...viclean om...istet :slap2

Aaaa si inca ceva, nu crezi ca o femeie s-ar indragosti mai degraba de un barbat puternic decat de unul slab? Sau ne apucam sa cautam pitty fuck?

Postat

Parerea mea este sa-i pui o mana pe cur :blushing2  finut si, evident, cand sunteti singuri. ;)

Atunci vei afla raspunsurile la toate intrebarile...

Succes! La fwtai, nu la genti in cap  :laugh2

• Like 2
Postat

Mai poate incerca senor Capitan metoda clasica...se face ca lesina, ii vine rau, cade lat langa femeie si asteapta sa vina ea sa il resusciteze. In felul asta ii creasa ei imaginea de salvatoare. De multe ori femei altfel inabordabile cad pe spate si se indragosetsc de barbati vulnerabili. Mai ales femei puternice, sigure pe ele...Incearca si faza asta, nu pierzi nimic.

Mai bine il invatai sa se pise dupa vreo canapea , fotoliu , ceva ... :) :) :) )) .... Si apoi sa o invite sa curete impreuna ... poate se leaga ceva ... :) :) :) ...

Postat

Off,cand vine vorba despre comportamentul nostru sexual (barbat/femeie),de gandurile noastre aparent pacatoase,sinceritatea este cea mai buna arma (parerea mea,indiferent de comentarii),sinceritatea cu sine.Uneori aventurile si sexul la intamplare,pot fi intr-adevar strasniceDaca esti o persoana care poate face fata emotional situatiei(descrise,fara implicare dupa),daca si simti aceea incarcatura salbatica,actioneaza imediat,sexul poate fi extrem de pasional,si poti fii un candidat bun la o tavaleala rapida...iar daca lucrurile par sa decurga bine,poate veti ajunge in final dezbracati,in pat.Mergi pe cele trei:Fierbinte,Salbatic si Sexy,este forma cea mai clara pentru seducere,iar in final dupa toate eforturile tale,rezultatul il prevad deja: - Cum o dezbraci chinuitor de incet,dupa care ii vei spune, -"O voi face atat de intens,incat vei tipa ca vrei mai mult",iar in ureche ea iti va sopti, "Fa-o cu mine.Fa-o"....asteptam recenzia! :gifs_ojos :gifs_ojos :gifs_ojos

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...