Sari la conținut

Este buna Zona ??

Vizitator Aliai

Postări Recomandate

Vizitator Aliai
Reputație: 0
Postat

Buna dragilor ,mâine ajung la voi in oraș !!😊😊😊🥰🥰🥰🥰

Ce ziceți de zonă,Aleea Hortensiei nr 11? 

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

De unde vii si cine/ce te recomanda?

• Oras:Constanta
Postat
4 hours ago, talibanu said:

De unde vii si cine/ce te recomanda?

Vocea și talentul!

• Haha 2
Postat
3 minutes ago, gogu182 said:

Vocea și talentul!

😂😂😂

Postat
Acum 7 ore, Aliai a spus:

Buna dragilor ,mâine ajung la voi in oraș !!😊😊😊🥰🥰🥰🥰

Ce ziceți de zonă,Aleea Hortensiei nr 11? 

Hai ca pare ca esti de treaba :) hortensiei 11 probabil e un bloc care incepe cu litera O. Zona e buna, chiar la intrare in mamaia daaaar, problem mare cu locurile de parcare :( in fata blocului (adica spre ciresica) nu o sa gasesti loc de parcare aproape niciodata sau o sa parchezi pe loc rezervat si risti sa fii deranjat sa muti masina. In spatele blocului (adica pe aurel vlaicu), masina va fi foarte usor de observat...pentru cei care au "probleme" acasa. Pe langa asta, fix in spatele blocului, seara stau fetitele vesele de pe varianta :) nu stiu daca e un plus sau minus. Inca un plus ca esti aproape de ambele malluri. Cam atat pot eu sa iti spun despre zona.

• Like 1
  • Haha 1
  • Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
  • Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
Postat

Se poate lasa masina in parcare la Penny sau ascunsa peste bulevard ...sunt destule locuri dosite pentru cei cu probleme...

Acum 14 ore, talibanu a spus:

Hai ca pare ca esti de treaba :) hortensiei 11 probabil e un bloc care incepe cu litera O. Zona e buna, chiar la intrare in mamaia daaaar, problem mare cu locurile de parcare :( in fata blocului (adica spre ciresica) nu o sa gasesti loc de parcare aproape niciodata sau o sa parchezi pe loc rezervat si risti sa fii deranjat sa muti masina. In spatele blocului (adica pe aurel vlaicu), masina va fi foarte usor de observat...pentru cei care au "probleme" acasa. Pe langa asta, fix in spatele blocului, seara stau fetitele vesele de pe varianta :) nu stiu daca e un plus sau minus. Inca un plus ca esti aproape de ambele malluri. Cam atat pot eu sa iti spun despre zona.

• Like 1

Postat
Acum 3 ore, claudiu1969 a spus:

Se poate lasa masina in parcare la Penny sau ascunsa peste bulevard ...sunt destule locuri dosite pentru cei cu probleme...

Da..daca iti place sa mergi oe jos si sa fii vazut mergand pe jos in zone cu fete la strada 🤣🤣🤣

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.