Sari la conținut

⛔🔞Naty 0735351923 😉

Postări Recomandate

Acum 1 minut, Domnulspion7 a spus:

Deci nu mai e nevoita Ramona sa iti dea ? Fi explicita draga sa intelegem tot 

Cand erai ospatarita nu te multumea salarul de aia ai ales sa practici meseria asta ? 

Eu vreau sa fiu reporterul tu raspunde la intrebarile ce ti le pun . Dupa fac si pe contabilu si vedem si ce sume ai 

Contabilitate o tine iubi ei,te rog frumos colegu nu te baga la banii nu ai acces acolo 

Link spre comentariu
  • Oras:Transilvania
Acum 1 minut, Pumat a spus:

Contabilitate o tine iubi ei,te rog frumos colegu nu te baga la banii nu ai acces acolo 

Oare are macar liceu de profil terminat? ca asa dupa fața ce o conduce pare cam de 7 clase primare🤣

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Domnulspion7 a spus:

Oare are macar liceu de profil terminat? ca asa dupa fața ce o conduce pare cam de 7 clase primare🤣

Cred ca nu, dar are noroc de o face pe asta de banii ,baiat deștept și ea săracă își rupe orga și ala i ia toți banii

• Haha 1
Link spre comentariu
Chiar acum, Pumat a spus:

Cred ca nu, dar are noroc de o face pe asta de banii ,baiat deștept și ea săracă își rupe orga și ala i ia toți banii

Tu iti dai seama ma ca o zis natty asta ca si-o schimbat numele din betty preda in naty ca o aflat familia ei de forum cand o vazut măsa cum ii dadeau astia note la cum suge pula 🤣🤣ce mandrie mai mare pt un parinte decat asta

• Haha 2
Link spre comentariu
Chiar acum, Domnulspion7 a spus:

Tu iti dai seama ma ca o zis natty asta ca si-o schimbat numele din betty preda in naty ca o aflat familia ei de forum cand o vazut măsa cum ii dadeau astia note la cum suge pula 🤣🤣ce mandrie mai mare pt un parinte decat asta

Am auzit și eu tatăl ei sa spânzurat din cauza asta nu știu dacă este adevărat. Cum pana mea sa faci o căruță de banii și sa fi săracă cheala .Am auzit cică iubi iar fi propus sa se prostitueze cică nu le ajungeau banii

Link spre comentariu
Acum 16 minute, Domnulspion7 a spus:

Deci nu mai e nevoita Ramona sa iti dea ? Fi explicita draga sa intelegem tot 

Cand erai ospatarita nu te multumea salarul de aia ai ales sa practici meseria asta ? 

Eu vreau sa fiu reporterul tu raspunde la intrebarile ce ti le pun . Dupa fac si pe contabilu si vedem si ce sume ai 

Nu mai trebuie Ramona sa îmi dea 

Când lucram ca ospătărta nu ma descurcam din păcate deoarece sunt foarte mari chiriile intlelegeti voi și eu am spus haide doamne sa încer meseria asta și sa rămân în ea ca se fac bani mulți! 

Va rog alta întrebare va răspund cu nerăbdare 

Link spre comentariu
Chiar acum, naty22 a spus:

Când lucram ca ospătărta nu ma descurcam din păcate deoarece sunt foarte mari chiriile intlelegeti voi și eu am spus haide doamne sa încer meseria asta și sa rămân în ea ca se fac bani mulți! 

Pana la ce varsta vrei sa mai ramai in meserie ?

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Pumat a spus:

Am auzit și eu tatăl ei sa spânzurat din cauza asta nu știu dacă este adevărat. Cum pana mea sa faci o căruță de banii și sa fi săracă cheala .Am auzit cică iubi iar fi propus sa se prostitueze cică nu le ajungeau banii

Ceau ai auzit prost v as ruga frumos sa va opriți de familii de tata și asa mai departe. 

Nu îmi cunoașteți familia nu va deranjez familiile v as ruga frumos sa se oprească. 

Nu ma obliga nimeni sa ma prostitueze o fac ca vreau și ca pot. 

Nu îmi ia nimeni bani dau ca vreau eu ca am bărbat relație serioasa. 

V as ruga sa va opriți de familii și alte chestii ca nu este ok. 

Link spre comentariu
Acum 1 minut, naty22 a spus:

Ceau ai auzit prost v as ruga frumos sa va opriți de familii de tata și asa mai departe. 

Nu îmi cunoașteți familia nu va deranjez familiile v as ruga frumos sa se oprească. 

Nu ma obliga nimeni sa ma prostitueze o fac ca vreau și ca pot. 

Nu îmi ia nimeni bani dau ca vreau eu ca am bărbat relație serioasa. 

V as ruga sa va opriți de familii și alte chestii ca nu este ok. 

Ok scuze ! Tu pe ala îl numești bărbat?Își trimităe iubita la pula și sta pe spatele ei .Te auzi ce zici?

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
8 minutes ago, naty22 said:

A început emisiunea Q&A.

• Haha 1
Link spre comentariu
Chiar acum, Domnulspion7 a spus:

Ii mai poti face fata si lui ? Cati clienti ai in medie pe zi ?

Da fac fata ma pot pune cu 10 pule deodată. 

Am foarte mulți clienți vreau sa fac bani mulți 🤣🤣🤣🤣

Haide continuați ca mie îmi place 

Link spre comentariu
  • Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
  • Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
Acum 3 minute, Pumat a spus:

Mama de 7 ani te face ala de banii?Bag piciorul cred o sa îl întreacă pe Gigi Becali 

Il mai finantezi inca opt ani si il treci la pensie anticipata....iti va cere si cupon de pensie....

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, Domnulspion7 a spus:

Ii mai poti face fata si lui ? Cati clienti ai in medie pe zi ?

Sa ști ca nu le dau fata băieți mai cauta și băieți sa.... de vrei te bag în combinație îți spun sincer faci și tu un ban cinstit! 

Ce zici? 

Link spre comentariu

Acum 1 minut, Pumat a spus:

Colegul tu crezi ca pula ala sta după pizza ei sa vina banii aia contează pt el

Normal ca nu ii dau eu voie sa stea după mine vreau sa futa si el altceva 🤣🤣🤣🤣asa se tine relația de 7 ani învățați de la mine sa va va tina mult și bine 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...