povestitorul Reputație: 2965 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 2 minute, Pumat a spus: Atunci nu inteleg colegul de ce nu a dat-o în primire pana acuma ce a așteptat Larisa Hei ...dar tu renunti usor la gasca cu oua de aur ...sau poate a renuntat gasca ...si de aici a plecat scandalul.... Aaa ....masina arata intr un mare fel.....cred ca nici pe la expozitie nu gasesti asa model 😂😂😂 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 10, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2022 2 Link spre comentariu
Pumat Reputație: 282 Postat Iunie 10, 2022 Partajează Postat Iunie 10, 2022 Chiar acum, povestitorul a spus: Hei ...dar tu renunti usor la gasca cu oua de aur ...sau poate a renuntat gasca ...si de aici a plecat scandalul.... Aaa ....masina arata intr un mare fel.....cred ca nici pe la expozitie nu gasesti asa model 😂😂😂 Mda la asta nu am gândit colegu scuzele mele,ai dreptate aici cu gasca Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 10, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2022 Chiar acum, naty22 a spus: No simpla nemachiata ia sa vedem voi care aveți tupeu sa va arătați la fata cum arătați și ce mașini aveți sunt și eu curioasa! 1 Link spre comentariu
larisasex69 Reputație: 1688 Postat Iunie 10, 2022 Telefon: 0733477133 Oras:arad Telefon: 0733477133 Oras:arad Partajează Postat Iunie 10, 2022 La 09.06.2022 la 14:38, larisasex69 a spus: Nu m am certat cu ea .....dar m am saturat sa fiu băgată în aceeași oală cu tine . Tot timpul ți am zis sa îți schimbi atitudinea și comportamentul ......acum vrei sa te scuzi și să te eschivez mințind că ne am certat ....vai de soartă ta La 09.06.2022 la 14:55, larisasex69 a spus: Va spun eu de ce a lăsat ora la 250 ....a rămas însărcinată și nu are bani de avort . O sa vede ți că o să lipsească o perioadă .....de asta am avut câteva discuții contradictorii...dar nu m am certat cum spune ea și îmi revărs furia . Ea in loc să se plătească ....mai tare se umflă în pene Asta este purul adevăr , daca mint așa sa îmi ajute Dumnezeu! Și ei la fel 🤝🙏🙏 2 Link spre comentariu
Norocel123 Reputație: 104 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 20 minute, pinehead a spus: Vezi bo$$ ca satu` Olari e la dracu`n praznic , in judetul Olt , n-are nici o treaba cu Craiova Da am greșit eu Link spre comentariu
Domnulspion7 Reputație: 16 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 2 minute, naty22 a spus: No simpla nemachiata ia sa vedem voi care aveți tupeu sa va arătați la fata cum arătați și ce mașini aveți sunt și eu curioasa! Tu oricum sti cum le arata la majoritatea pana si nevestele daca le dadeai cereri 🤣poate ai si iesit cu ele la cafea , apoi ce masini avem alea deja is detalii Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 10, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 2 minute, larisasex69 a spus: Asta este purul adevăr , daca mint așa sa îmi ajute Dumnezeu! Și ei la fel 🤝🙏🙏 Asa sa îmi ajute și mie dacă eu mint cu ceva nu este nimic adevărat este o alta parte care vreti scrieți - mi în privat am sa va spun! 1 1 Link spre comentariu
larisasex69 Reputație: 1688 Postat Iunie 10, 2022 Telefon: 0733477133 Oras:arad Telefon: 0733477133 Oras:arad Partajează Postat Iunie 10, 2022 La 09.06.2022 la 16:08, naty22 a spus: Ai sa răspunzi și pentru sarcina ca aseară mi - ai vandalizat casa plus mi ai dat cu picioare în burta și tu și ailaltă pus iubitul tău la Timișoara o sa ii dau de veste azi cât de curând sa știți și la tine și la cealalta. Degeba sta acasă dacă decartezi la el tot nu are revelanta ce spui. Cum ești tu tare asa am sa fiu și eu pe fata cu treburile cu tot! 1 Link spre comentariu
Realboss Reputație: 692 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Shimishoara Oras:Shimishoara Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 22 minute, naty22 a spus: Eu nu mai spun nimic cine vrea sa îmi scrie în privat sa va spun de la ce o început tot! Scrie-mi si mie in pv ca sunt curios😂 1 Link spre comentariu
Domnulspion7 Reputație: 16 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Partajează Postat Iunie 10, 2022 Chiar acum, Realboss a spus: Scrie-mi si mie in pv ca sunt curios😂 Ne spune larisuca imediat, nu te grabi , oricum aflam tot Link spre comentariu
larisasex69 Reputație: 1688 Postat Iunie 10, 2022 Telefon: 0733477133 Oras:arad Telefon: 0733477133 Oras:arad Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 4 minute, larisasex69 a spus: Ieri ai spus că o să răspund și pentru sarcina, ai făcut programare la avort și te crezi deja lepădată de copil ?? 1 Link spre comentariu
Domnulspion7 Reputație: 16 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 3 minute, larisasex69 a spus: Ieri ai spus că o să răspund și pentru sarcina, ai făcut programare la avort și te crezi deja lepădată de copil ?? Așa lariso😘😘 dă pe ea, nu o lasa sa scape asa usor Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 10, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 4 minute, larisasex69 a spus: Ieri ai spus că o să răspund și pentru sarcina, ai făcut programare la avort și te crezi deja lepădată de copil ?? Da azi am avortat și de mâine sunt în Arad lucrez alta problema care este?? + 1 Link spre comentariu
Pumat Reputație: 282 Postat Iunie 10, 2022 Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 1 minut, naty22 a spus: Da azi am avortat și de mâine sunt în Arad lucrez alta problema care este?? + Eu te sfătuiesc sa scapi de scaiu tau (iubi ) nu de copil ,dar na iubi nu mai are bani de păcanele și mai bine renunță la copil pt bani Link spre comentariu
Domnulspion7 Reputație: 16 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 3 minute, naty22 a spus: Da azi am avortat și de mâine sunt în Arad lucrez alta problema care este?? + Ce harnica esti ti se ofera posibilitatea sa iesi in maternitate si tu vrei sa muncesti in continuare pentru dezvoltarea statului roman si pentru buna circulatie a banilor pe piata , respect 😎 1 1 Link spre comentariu
Norocel123 Reputație: 104 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 19 minute, naty22 a spus: Asa sa îmi ajute și mie dacă eu mint cu ceva nu este nimic adevărat este o alta parte care vreti scrieți - mi în privat am sa va spun! Sunt și eu curios îmi scri și mie în privat Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33667 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 1 oră, pisicuts a spus: imi cam place asa-i ?? 😹 Ar avea șanse sa câștige la Topicul anului ? 😁😂 4 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 10, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 3 minute, Pumat a spus: Eu te sfătuiesc sa scapi de scaiu tau (iubi ) nu de copil ,dar na iubi nu mai are bani de păcanele și mai bine renunță la copil pt bani Dar ce va interesează viata mea și de ce toți dați sfaturi de viata ce sa fac și cum oare voi aveți asa o viata frumoasa?? Nu vreau sfaturile nimănui lucrez ce vreau fac ce vreau cu viata mea nu am nevoie de nimeni sa îmi spună nimic. Link spre comentariu
Norocel123 Reputație: 104 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 4 minute, Domnulspion7 a spus: Ce harnica esti ti se ofera posibilitatea sa iesi in maternitate si tu vrei sa muncesti in continuare pentru dezvoltarea statului roman si pentru buna circulatie a banilor pe piata , respect 😎 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Domnulspion7 Reputație: 16 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Partajează Postat Iunie 10, 2022 Chiar acum, naty22 a spus: Dar ce va interesează viata mea și de ce toți dați sfaturi de viata ce sa fac și cum oare voi aveți asa o viata frumoasa?? Nu vreau sfaturile nimănui lucrez ce vreau fac ce vreau cu viata mea nu am nevoie de nimeni sa îmi spună nimic. Ne intereseaza pentru ca si pe tine te-a interesat sa dai cereri nevestelor oamenilor si sa suni seara de pe 100 de numerele de telefon sa dai mesaje si sa filmezi oamenii , taci si suporta consecintele ! Meriti sa iti scrie lumea la profil pe facebook sa stie toata familia ta cu ce te ocupi . Priveste partea buna de acum nu mai trebe sa iti blurezi fața in poze 1 Link spre comentariu
larisasex69 Reputație: 1688 Postat Iunie 10, 2022 Telefon: 0733477133 Oras:arad Telefon: 0733477133 Oras:arad Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 23 ore, naty22 a spus: Chestia cu avortul este minciuna! Păcatul lor ca scot asa ceva de gura. Asa sa le ajute Dumnezeu cum mint și sa aibă avortu toată viata lor și sa nu aibe parte de copii în viata lor și de familii dacă scot asa ceva pe gura amândouă! Problemă este că ai IQ mic și blestemele o să ți se întoarcă pt că și spus că noi mințim că ești gravida. In rest vezi cum le născocești să nu te mai contrazici singura ........, La început te am sfătuit să nu faci avort dar acum sunați decât să mai iese că tine in lume mai bine pe aba sâmbetei . ! Link spre comentariu
Pumat Reputație: 282 Postat Iunie 10, 2022 Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 1 minut, naty22 a spus: Dar ce va interesează viata mea și de ce toți dați sfaturi de viata ce sa fac și cum oare voi aveți asa o viata frumoasa?? Nu vreau sfaturile nimănui lucrez ce vreau fac ce vreau cu viata mea nu am nevoie de nimeni sa îmi spună nimic. Fa ce vrei tu ,scoatel naiba la pensie de handicap ,baga bani în fundul lui și tu rupeți muia și orga în continuare ramai cu suptul și orga rupta pana la urma,ești naiva rau jur Link spre comentariu
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2022 Partajează Postat Iunie 10, 2022 Dacă tot s-a adunat mult popor las si anunțul meu după OLX Vând set farfurii de porțelan culoare albă si model floral rosu. Vând castron pe placul oricărei gospodine cu fund rotund pentru batere eficientă. De ce sa te duci in alta parte ca sa fii pacalit? Vino aici!!1!! Nr meu e 0135743870, îl scriu așa si îl puneți voi in ordine. Rog seriozitate. Link spre comentariu
Norocel123 Reputație: 104 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 15 minute, Domnulspion7 a spus: Ne intereseaza pentru ca si pe tine te-a interesat sa dai cereri nevestelor oamenilor si sa suni seara de pe 100 de numerele de telefon sa dai mesaje si sa filmezi oamenii , taci si suporta consecintele ! Meriti sa iti scrie lumea la profil pe facebook sa stie toata familia ta cu ce te ocupi . Priveste partea buna de acum nu mai trebe sa iti blurezi fața in poze Ști vorba aia rău faci rău primesti 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum