Sari la conținut

⛔🔞Naty 0735351923 😉

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat
Acum 7 minute, naty22 a spus:

Locuri libere pana diseară la ora 23 :00  !  😉 

EmojiEditor-2022-05-29_13-26-14.png

EmojiEditor-2022-05-13_11-54-06.png

EmojiEditor-2022-05-03_12-19-09.png

EmojiEditor-2022-03-24_15-47-59.png

Frumos

• Inimioara 1
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 22 minute, BlavkEyess a spus:

Frumos???E bomba fata 😍😍😍

E bomba dar se pare ca si la ea foamea e mare...fataaa, nu ai inteles nimic din ce ti-am scris mai sus :(

• Mersi 1
  • Trist 1
Postat
5 minutes ago, talibanu said:

E bomba dar se pare ca si la ea foamea e mare...fataaa, nu ai inteles nimic din ce ti-am scris mai sus :(

De alte fete ne rugam sa pună poze. Și ea pune poze multe. Cum o dai nu e bine... 😂

• Haha 2
Postat
Acum 1 minut, gogu182 a spus:

De alte fete ne rugam sa pună poze. Și ea pune poze multe. Cum o dai nu e bine... 😂

Sunt deja o gramada de poze dar "up" ul excesiv nu e regulamentar si nici fair-play fata de celelalte fete.

• Like 1
Vizitator nicieu
Reputație: 0
Postat
Acum 49 minute, talibanu a spus:

Sunt deja o gramada de poze dar "up" ul excesiv nu e regulamentar si nici fair-play fata de celelalte fete.

Nu am stat sa ma uit la poze pentru ca am vazut primul set si nu ma intereseaza posesoarea lor... insa daca pozele sunt diferite de primul set, nu se poate numi spam excesiv, decat daca sunt aceleasi poze postate iar si iar (exact ca sti tu cine 🤣) nu prevede nimic in regulament despre interdictia postarii de poze noi sau limita acestora (in cazul in care au fost poze noi, repet, nu am urmarit seturile de poze, si prin paranteza asta doresc sa ma exonerez de eventualele neintelegeri) @pisicuts ne poate lamuri daca vrea!

Postat

Deci fiecare sa spuneți ce  vreți voi .

Eu asa am stilul meu de a posta poze și de a scrie aici și colabora .Eu nu pot sa ma schimb .De pun fetele poze nu este bine de nu pun sunteți cu gura cum om face nu este bine deci eu ce sa mai înțeleg?? 

Eu nu pricep din ce vrea nimeni decât ce știu eu mai bine pentru mine .

Eu când pun poze este pentru binele meu 😉 care știe înțelege!  

Postat
Chiar acum, nicieu a spus:

Nu am stat sa ma uit la poze pentru ca am vazut primul set si nu ma intereseaza posesoarea lor... insa daca pozele sunt diferite de primul set, nu se poate numi spam excesiv, decat daca sunt aceleasi poze postate iar si iar (exact ca sti tu cine 🤣) nu prevede nimic in regulament despre interdictia postarii de poze noi sau limita acestora (in cazul in care au fost poze noi, repet, nu am urmarit seturile de poze, si prin paranteza asta doresc sa ma exonerez de eventualele neintelegeri) @pisicuts ne poate lamuri daca vrea!

@pisicutscred ca se bucura ca vede atâtea fete și poze  😉

• Inimioara 1
Postat
Acum 2 minute, naty22 a spus:

Deci fiecare sa spuneți ce  vreți voi .

Eu asa am stilul meu de a posta poze și de a scrie aici și colabora .Eu nu pot sa ma schimb .De pun fetele poze nu este bine de nu pun sunteți cu gura cum om face nu este bine deci eu ce sa mai înțeleg?? 

Eu nu pricep din ce vrea nimeni decât ce știu eu mai bine pentru mine .

Eu când pun poze este pentru binele meu 😉 care știe înțelege!  

Nu-i asculta Naty, pune câte poze vrei. Eu sunt de acord.

Apropo, Foarte frumoase pozele

• Haha 2
  • Inimioara 1
Vizitator nicieu
Postat
Acum 4 minute, naty22 a spus:

@pisicutscred ca se bucura ca vede atâtea fete și poze  😉

Eu cred ca se bucura mai mult cand vede conturi rosii (platite) bine si verzi 🤣 adica atunci cand verifica profitul de la sfarsit de luna... se poate bucura si pentru prezenta fetelor si a pozelor, dar astea nu tin de foame sau sete 😅🤣

Postat
1 oră în urmă, nicieu a spus:

Si dupa aia va aud ca va plangeti ca nu gasiti recenzii...daca te uiti unele poze se repeta ;) dar asa e cand comentezi doar pt ca trebuie sa imi dai mie peste nas :)) daca scria altcineva, nu te bagai...in fine...baga fata poze cate poti doar ca sa tii topicul sus...scrie de 10 ori pe zi ca sa ne demonstrezi cat de foame iti este ;)

• Haha 3
Postat
Acum 8 minute, talibanu a spus:

Si dupa aia va aud ca va plangeti ca nu gasiti recenzii...daca te uiti unele poze se repeta ;) dar asa e cand comentezi doar pt ca trebuie sa imi dai mie peste nas :)) daca scria altcineva, nu te bagai...in fine...baga fata poze cate poti doar ca sa tii topicul sus...scrie de 10 ori pe zi ca sa ne demonstrezi cat de foame iti este ;)

Ok 

Vizitator nicieu
Postat
Acum 13 minute, talibanu a spus:

Cine iti da mai omule peste nas? Eu am specificat clar cum sta treaba cu spamul excesiv ti-am dat si exemplu (sti tu cine, nu vb de fata pe topicul asta) si in paranteza am spus despre faptul ca nu am urmarit seturile de poze ca nu ma intereseaza domnisoara in cauza... daca pozel se repeta, e spam obsesiv si trebuie tras pusicul de maneca si ai dreptate... nu ti-a dat nimeni peste nas, cel putin nu eu!

Reputație: 2252
Postat
33 minutes ago, nicieu said:

Cine iti da mai omule peste nas? Eu am specificat clar cum sta treaba cu spamul excesiv ti-am dat si exemplu (sti tu cine, nu vb de fata pe topicul asta) si in paranteza am spus despre faptul ca nu am urmarit seturile de poze ca nu ma intereseaza domnisoara in cauza... daca pozel se repeta, e spam obsesiv si trebuie tras pusicul de maneca si ai dreptate... nu ti-a dat nimeni peste nas, cel putin nu eu!

Nicieu! 🤣

• Like 1
Postat

Aveam și eu programare la 21.30...la 21.00 ma anunță că nu se mai poate,oricum...măcar frumos din partea ei ca mi-a scris😉

• Minus 1
Postat
Acum 19 minute, BlavkEyess a spus:

Aveam și eu programare la 21.30...la 21.00 ma anunță că nu se mai poate,oricum...măcar frumos din partea ei ca mi-a scris😉

Hei ceau am o urgenta a trebuit sa ma opresc mai devreme și ultima programare mai erau tu eu am considerat sa te anunț cu 30 de minute înainte !  Sper ca nu a deranjat prea tare .Mai bine anunț decât sa ma pun oamenii pe drumuri !  

• Oras:CONSTANȚA
  • Oras:CONSTANȚA
Postat

Nici nu-mi mai arde de futut după 2 milioane de poze și up din două în două ore.

• Like 1
  • Haha 4
Postat
Acum 2 minute, benzema09 a spus:

Nici nu-mi mai arde de futut după 2 milioane de poze și up din două în două ore.

Perversuleeeee 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...