Sari la conținut

Fugiti cat puteti - Ami, Cammy, Antonia 0756404600

Postări Recomandate

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Am fost azi, dupa ce am luat legatura pe wapp. Mi-a zis 400, daca vreau ON si FK inca 100. 50 pentru fiecare.

Desi nu am incredere in marfa de la Rin, am gandit cu celalalt cap. E cea din poze dar o avantajeaza mult fotograful. Carnea moale pe ea, sanii mici si moi, un 7 din 10 la corp.

Tin sa precizez ca i-am inmanat 500 (stiu, nu dati cu pietre!) pentru o ora, ON NP si FK inclus. Actiunea doar pe o canapea vai mama ei, ca ea nu se fute in dormitor, pe patul pe care doarme.

Dupa ce am venit de la dus a inceput cu o stramoseasca laba, la insistentele mele a pus si gurita, dar o facea in scarba. Am aflat ca de fapt FK este doar sarut pe buze, fara limba. La fel si cu sanii, dupa 10 secunde de sarutat, cica nu-i place. Am trecut si peste asta. A mai continuat cateva minute cu ON, maxim 5 in total, am pus preze si surpriza! Doar misionar accepta.

Am inceput sa dau usor, nu sunt cioban - a pus mana, ca cica e groasa. Ete na, are 4 cm grosime. I-am luat mana, dupa 30 de secunde iar a pus-o la fel, astfel incat reuseam sa intru cam jumatate.

M-am ridicat, am scos preze si i-am spus rastit sa-mi aduca jumatate din bani inapoi. A inceput cu figuri, dar i-a adus cand am amenintat-o cu politia si ca ii fac plangere pentru inselaciune.

M-am imbracat si am plecat, dupa ce am intrat in lift am auzit si niste slapi, cand se inchidea usa l-am vazut si pe "iubi". Nu stiu ce voia, nici nu ma intereseaza sincer.

ON: nota 4 - doar cu mana, putin dinti, luat in gura cam o treime

NP: nota 3 - am scris mai sus

GFE: 0

Igiena: 8 - nu am simtit mirosuri stranii, dar nici nu ii mirosea pielea a proaspat

Amenda: 500, dintre care 250 mi-a facut retur

De revenit? Da, cu o caramida sa le sparg dintii si ei si pestelui

• Like 2
  • Mersi 2
  • Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, Raducu0009 a spus:

Mulțumesc pt atenționare, de curiozitate, cum arată peștele ?

De ce intrebi?Daca ai vreun gand de vizita pt el sa dai de stire aici.

• Like 1
  • Haha 2
Postat

Dacă auziți ca are locația la Rin fugiți, e o zona plina de fitofagi și fete cu poze false și servicii jalnice. 

• Like 2

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat

Astea merita un șut in cur si o flegma intre ochi.  Mai multă atentie data viitoare!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...