murashab28 Reputație: 16 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Buc Oras:Buc Postat Iunie 8, 2022 Am fost azi, dupa ce am luat legatura pe wapp. Mi-a zis 400, daca vreau ON si FK inca 100. 50 pentru fiecare. Desi nu am incredere in marfa de la Rin, am gandit cu celalalt cap. E cea din poze dar o avantajeaza mult fotograful. Carnea moale pe ea, sanii mici si moi, un 7 din 10 la corp. Tin sa precizez ca i-am inmanat 500 (stiu, nu dati cu pietre!) pentru o ora, ON NP si FK inclus. Actiunea doar pe o canapea vai mama ei, ca ea nu se fute in dormitor, pe patul pe care doarme. Dupa ce am venit de la dus a inceput cu o stramoseasca laba, la insistentele mele a pus si gurita, dar o facea in scarba. Am aflat ca de fapt FK este doar sarut pe buze, fara limba. La fel si cu sanii, dupa 10 secunde de sarutat, cica nu-i place. Am trecut si peste asta. A mai continuat cateva minute cu ON, maxim 5 in total, am pus preze si surpriza! Doar misionar accepta. Am inceput sa dau usor, nu sunt cioban - a pus mana, ca cica e groasa. Ete na, are 4 cm grosime. I-am luat mana, dupa 30 de secunde iar a pus-o la fel, astfel incat reuseam sa intru cam jumatate. M-am ridicat, am scos preze si i-am spus rastit sa-mi aduca jumatate din bani inapoi. A inceput cu figuri, dar i-a adus cand am amenintat-o cu politia si ca ii fac plangere pentru inselaciune. M-am imbracat si am plecat, dupa ce am intrat in lift am auzit si niste slapi, cand se inchidea usa l-am vazut si pe "iubi". Nu stiu ce voia, nici nu ma intereseaza sincer. ON: nota 4 - doar cu mana, putin dinti, luat in gura cam o treime NP: nota 3 - am scris mai sus GFE: 0 Igiena: 8 - nu am simtit mirosuri stranii, dar nici nu ii mirosea pielea a proaspat Amenda: 500, dintre care 250 mi-a facut retur De revenit? Da, cu o caramida sa le sparg dintii si ei si pestelui 2 2 1
Raducu0009 Reputație: 303 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Bucurest Oras:Bucurest Postat Iunie 8, 2022 Mulțumesc pt atenționare, de curiozitate, cum arată peștele ?
awokeone10 Reputație: 8926 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 8, 2022 Acum 2 ore, Raducu0009 a spus: Mulțumesc pt atenționare, de curiozitate, cum arată peștele ? De ce intrebi?Daca ai vreun gand de vizita pt el sa dai de stire aici. 1 2
gicacontra2012 Reputație: 4328 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2022 Dacă auziți ca are locația la Rin fugiți, e o zona plina de fitofagi și fete cu poze false și servicii jalnice. 2
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10281 Postat Iunie 8, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Iunie 8, 2022 Astea merita un șut in cur si o flegma intre ochi. Mai multă atentie data viitoare! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum