rebeca_c Reputație: 48 Postat Septembrie 28, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Septembrie 28, 2022 La 26.09.2022 la 20:27, Makavelii a spus: Asa sa faci toata viata 🥰😂 Puuup❤️ 2
elxandre Reputație: 86 Postat Septembrie 28, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Septembrie 28, 2022 Ma consider norocos ca am văzut-o o singură data. De acum mi-e mai ușor să îl prind pe Putin la telefon. 1 2
sofer100 Reputație: 859 Postat Septembrie 29, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 29, 2022 11 hours ago, elxandre said: Ma consider norocos ca am văzut-o o singură data. De acum mi-e mai ușor să îl prind pe Putin la telefon. Am sondat-o de cateva ori intre 12-16. La 16 abia se aprind luminile. Intr-un fel e de inteles daca se culca dupa ora 5, dar pt mine sansele sa ajung pe la 2-3 noaptea , cand e ea libera, sunt doar teoretice. Sesiunea asta am ratat-o , nu stiu daca voi reveni inainte de 7 oct. Asta e, nu putem avea totul. Dar totusi poate ii vine un gand bun si, la urmatoarea escala, isi devanseaza programul cu 1-2 ore. 1
elxandre Reputație: 86 Postat Septembrie 29, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Septembrie 29, 2022 Acum 3 ore, sofer100 a spus: Am sondat-o de cateva ori intre 12-16. La 16 abia se aprind luminile. Intr-un fel e de inteles daca se culca dupa ora 5, dar pt mine sansele sa ajung pe la 2-3 noaptea , cand e ea libera, sunt doar teoretice. Sesiunea asta am ratat-o , nu stiu daca voi reveni inainte de 7 oct. Asta e, nu putem avea totul. Dar totusi poate ii vine un gand bun si, la urmatoarea escala, isi devanseaza programul cu 1-2 ore. Eu am încercat la 11 jumate - 12 jumate noaptea și ba suna ocupat, ba nu răspundea. Atunci o fi ora ei de vârf. 2 1
mariancbnis Reputație: 28 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Iasi Disponibila Oras:Iasi Disponibila Postat Septembrie 30, 2022 Acum 19 ore, elxandre a spus: Eu am încercat la 11 jumate - 12 jumate noaptea și ba suna ocupat, ba nu răspundea. Atunci o fi ora ei de vârf. Nu ai pierdut nimic! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum