ClaudiuCr Reputație: 26 Postat Iunie 12, 2022 Oras:Romania and the world Oras:Romania and the world Postat Iunie 12, 2022 Imi explica si mie cineva -preferabil dintre doamne si domnisoare - care e faza cu botox-ul, silicoanele si tatuajele? De unde vine aceasta obsesie in randul femeilor ca daca nu ai asa ceva nu esti hot? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iunie 12, 2022 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Iunie 12, 2022 Acum 3 ore, ClaudiuCr a spus: Imi explica si mie cineva -preferabil dintre doamne si domnisoare - care e faza cu botox-ul, silicoanele si tatuajele? De unde vine aceasta obsesie in randul femeilor ca daca nu ai asa ceva nu esti hot? Multumesc anticipat pentru raspunsuri! chiar conteaza asa pentru tine botx..silicoane..tatuaje?. Bine ca nu ai intrebat de vopsitul parului, tatuat buze si epilat. Cam care este parerea ta ? 4 1 1
Lowy. Reputație: 225 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 15, 2022 La 12.06.2022 la 21:16, ClaudiuCr a spus: Imi explica si mie cineva -preferabil dintre doamne si domnisoare - care e faza cu botox-ul, silicoanele si tatuajele? De unde vine aceasta obsesie in randul femeilor ca daca nu ai asa ceva nu esti hot? Multumesc anticipat pentru raspunsuri! Ai uitat de piercing😂 https://ibb.co/KwMSb9n
pacostel Reputație: -176 Postat Iunie 15, 2022 Oras:mansarda Oras:mansarda Postat Iunie 15, 2022 se dau mai rotunde............. 1
ClaudiuCr Reputație: 26 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Romania and the world Oras:Romania and the world Autor Postat Iunie 15, 2022 31 minutes ago, Lowy. said: Ai uitat de piercing😂 https://ibb.co/KwMSb9n oh, da! multumesc ca mi-ati reamintit!
ClaudiuCr Reputație: 26 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Romania and the world Oras:Romania and the world Autor Postat Iunie 15, 2022 37 minutes ago, pacostel said: se dau mai rotunde............. ca sa ce? vi se par mai frumoase? intreb si eu...
Lowy. Reputație: 225 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 15, 2022 Unele da, altele nu. Depinde cat de calitative sunt. "Calitate, nu cantitate!"
pacostel Reputație: -176 Postat Iunie 15, 2022 Oras:mansarda Oras:mansarda Postat Iunie 15, 2022 1 oră în urmă, ClaudiuCr a spus: ca sa ce? vi se par mai frumoase? intreb si eu... nu 1
Vizitator Turcoaz4 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2022 Postat Iunie 15, 2022 1 oră în urmă, ClaudiuCr a spus: ca sa ce? vi se par mai frumoase? intreb si eu... Categoric nu.
ClaudiuCr Reputație: 26 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Romania and the world Oras:Romania and the world Autor Postat Iunie 15, 2022 47 minutes ago, Lowy. said: Unele da, altele nu. Depinde cat de calitative sunt. "Calitate, nu cantitate!" Calitatea costa enorm, iar doctorii insista mereu ca asemenea interventii trebuie sa fie moderate si doar pentru corectare nu pentru a exagera anumite trasaturi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum