dnllaustria Reputație: 32 Postat Martie 20, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2023 Acum 6 minute, Ruxi1990 a spus: Mulțumesc mult, te aștept cu drag!😍 stai pe chat în afara orelor de program? 😛 vezi ca asta se pontează dublu 🙃😉😜 1
dorincobra Reputație: -14 Postat Martie 20, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2023 12 minutes ago, dorincobra said: Esti haios. Am fost la ea de 2 ori si nu se inghesuia lumea. Astepta poate pica un fraier doi. Cand am ajuns prima data m-a intrebat daca vreau sa raman.
unuloarecare2 Reputație: 449 Postat Martie 20, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2023 Acum 40 minute, dorincobra a spus: Am spus mai sus de ce. Daca vrei sa te duci si sa te pacalesti te invit. Nu are o atitudine placuta. Aroganta si prostia in persoana. Vrei mai mult? Este total irelevant ceea ce spui... Poți să dai exemple? Ce nu ți s-a oferit din serviciile plătite de tine?
galaxy1234 Reputație: 14 Postat Martie 20, 2023 Oras:bucurești Oras:bucurești Postat Martie 20, 2023 Acum 2 minute, dorincobra a spus: Am fost si eu la locatia din rond alba iulia , nu am avut nici ce'a mai mica problema cu toate ca am cam disperat'o cu telefoane , am avut parte de ceva minute excepționale . Senzuala e' de best !!!
Rayddonovan Reputație: 63 Postat Martie 20, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2023 Am fost de multe ori la ea, de fiecare data am plecat ff satisfăcut.te puup Ruxy
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Martie 20, 2023 Postat Martie 20, 2023 Acum 13 minute, galaxy1234 a spus: Am fost si eu la locatia din rond alba iulia , nu am avut nici ce'a mai mica problema cu toate ca am cam disperat'o cu telefoane , am avut parte de ceva minute excepționale . Senzuala e' de best !!! Mulțumesc, te mai aștept cu drag!😍
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Martie 20, 2023 Postat Martie 20, 2023 Acum 3 minute, Rayddonovan a spus: Am fost de multe ori la ea, de fiecare data am plecat ff satisfăcut.te puup Ruxy 😙
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Martie 21, 2023 Postat Martie 21, 2023 Disponibilă pentru programări numărul este afișat în topic Zona- Rond Alba Iulia
putero81 Reputație: 53 Postat Martie 21, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 21, 2023 Salut dragi colegi de placeri! Mai acum cateva zile am trecut pe la caprioara.... dupa revenirea de pe unde o fi umblat. Aceeasi zglobie, cu multa energie, dar parca cu cateva kg in plus, dar nesuparatoare.... Funduletul arata bine, sanii mistoci, limba profesionista, ca de obicei. Bronzata un pic prea mult dupa gustul meu. Actiunea s-a rezumat la o muie profesionista pe care a executat-o exceptional, cu supt si dupa ce am terminat pana nu a mai ramas nimic de nimik..... Al doilea numar tot o muie dar a avut ceva mai mult de lucru Ruxy cea Nebuna, dar s-a achitat cu brio, tot asa de nu a mai lasat nimic pe teava. Data viitoare o bag la toate examenele...., nu numai oral. Minusuri: locatia..... cam naspa pe toate planurile, dar zicea ca vrea sa o schimbe... ar fi bine daca ar face asta. Dar na, cine se duce sa futa nu sta sa vada daca e sters praful.... Salutari si dati tare la Dsoara ca duce... 2
dorincobra Reputație: -14 Postat Martie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2023 18 hours ago, unuloarecare2 said: Este total irelevant ceea ce spui... Poți să dai exemple? Ce nu ți s-a oferit din serviciile plătite de tine? Vrei sa-ți spun ca e nasoala sau ce? Da este. Cine se duce se convinge. 1
cleopatra01 Reputație: 4923 Postat Martie 21, 2023 Oras:Online Oras:Online Postat Martie 21, 2023 Acum 13 minute, dorincobra a spus: Vrei sa-ți spun ca e nasoala sau ce? Da este. Cine se duce se convinge. V-ati exprimat destul de clar opinia. Nici cea mai perfecta femeie din univers nu poate sa fie pe gustul tuturor barbatilor. Daca doriti sa continuati polemica, liber pe Discutii Generale. Revenim la recenzii.😊 1
dorincobra Reputație: -14 Postat Martie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2023 51 minutes ago, cleopatra01 said: V-ati exprimat destul de clar opinia. Nici cea mai perfecta femeie din univers nu poate sa fie pe gustul tuturor barbatilor. Daca doriti sa continuati polemica, liber pe Discutii Generale. Revenim la recenzii.😊 Daca tot m-ați provocat va dau recenzie.
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Martie 22, 2023 Postat Martie 22, 2023 Bună ziua! Aștept programările voastre pe WathsApp numărul este menționat sus în topic ❤
raynefabyan Reputație: 188 Postat Martie 22, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 22, 2023 Acum 1 oră, Ruxi1990 a spus: 💋🍓
deosebit Reputație: -16 Postat Martie 22, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2023 Acum 7 ore, Ruxi1990 a spus: Bună de lins din cap până în degetele de la picioare!!
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Martie 22, 2023 Postat Martie 22, 2023 La 21.03.2023 la 16:25, putero81 a spus: Salut dragi colegi de placeri! Mai acum cateva zile am trecut pe la caprioara.... dupa revenirea de pe unde o fi umblat. Aceeasi zglobie, cu multa energie, dar parca cu cateva kg in plus, dar nesuparatoare.... Funduletul arata bine, sanii mistoci, limba profesionista, ca de obicei. Bronzata un pic prea mult dupa gustul meu. Actiunea s-a rezumat la o muie profesionista pe care a executat-o exceptional, cu supt si dupa ce am terminat pana nu a mai ramas nimic de nimik..... Al doilea numar tot o muie dar a avut ceva mai mult de lucru Ruxy cea Nebuna, dar s-a achitat cu brio, tot asa de nu a mai lasat nimic pe teava. Data viitoare o bag la toate examenele...., nu numai oral. Minusuri: locatia..... cam naspa pe toate planurile, dar zicea ca vrea sa o schimbe... ar fi bine daca ar face asta. Dar na, cine se duce sa futa nu sta sa vada daca e sters praful.... Salutari si dati tare la Dsoara ca duce... Mulțumesc pentru vizită😍
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Martie 23, 2023 Postat Martie 23, 2023 ➡️Disponibilă pentru programări WathsApp sau Telefonic
vasilestan Reputație: 106 Postat Martie 24, 2023 Oras:București Oras:București Postat Martie 24, 2023 Finally, am ajuns s-o vizitez pe Ruxy! O urmăream de demult și cu timiditate (de pe Câmpineanu times) amușinând postările însă iată, odată cu revenirea ei, minunea s-a produs. Și nu degeaba, fata e punctuală și mai ales profy. N-o să comentez apartamentul și nici faptul că poate că nu arată în realitate cam cum fantezia mea (sau pozele de pe-aici) mi-a zugrăvit-o. Comparativ însă cu prezențe mai zvelte de la care am luat mare țeapă (see other posts) Ruxy este... zic eu, minunată! Și, again, ca atitudine e așa cum trebuie, nu cu "hai stai pă loc să-ți fac oralu". Ajuns la apartement (Piața Alba Iulia) Ruxy te întâmpină în niște toace kilometrice, și cu ceva lenjerie sumară. M-am invitat singur la duș (sper că între timp a reparat lumina) pentru ca apoi să benaficiez de un OP executat (dacă cineva ar scrie un manual anatomic referitor la subiect Ruxy ar trebui să fie consultantul principal) excelent, cu sateliți & all (ce vreți voi) care a culminat repejor și da, nu se oprește până nu stoarce tot :) Știe, poate, și e acolo big time! Așa că da, de revenit, eu voi reveni. Săptămânal. Note: Apartament: 6-7 sper să se mute, care sunteți agenți imobiliari poate faceți ceva! Aspect: 8-9 Oral: 10, cu felicitări! Normal: N/A Atitudine: 9 Halat: 150/30 min fără niciun pic de grabă! 2 1
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2023 Postat Martie 25, 2023 Acum 10 ore, vasilestan a spus: Finally, am ajuns s-o vizitez pe Ruxy! O urmăream de demult și cu timiditate (de pe Câmpineanu times) amușinând postările însă iată, odată cu revenirea ei, minunea s-a produs. Și nu degeaba, fata e punctuală și mai ales profy. N-o să comentez apartamentul și nici faptul că poate că nu arată în realitate cam cum fantezia mea (sau pozele de pe-aici) mi-a zugrăvit-o. Comparativ însă cu prezențe mai zvelte de la care am luat mare țeapă (see other posts) Ruxy este... zic eu, minunată! Și, again, ca atitudine e așa cum trebuie, nu cu "hai stai pă loc să-ți fac oralu". Ajuns la apartement (Piața Alba Iulia) Ruxy te întâmpină în niște toace kilometrice, și cu ceva lenjerie sumară. M-am invitat singur la duș (sper că între timp a reparat lumina) pentru ca apoi să benaficiez de un OP executat (dacă cineva ar scrie un manual anatomic referitor la subiect Ruxy ar trebui să fie consultantul principal) excelent, cu sateliți & all (ce vreți voi) care a culminat repejor și da, nu se oprește până nu stoarce tot Știe, poate, și e acolo big time! Așa că da, de revenit, eu voi reveni. Săptămânal. Note: Apartament: 6-7 sper să se mute, care sunteți agenți imobiliari poate faceți ceva! Aspect: 8-9 Oral: 10, cu felicitări! Normal: N/A Atitudine: 9 Halat: 150/30 min fără niciun pic de grabă! Mulțumesc pentru vizită, și chiar da îmi doresc să mă mut😙😍
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum