dnllaustria Reputație: 31 Postat Martie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2023 Chiar acum, Ruxi1990 a spus: Am scos da Bine ai revenit!!! 😘😘😘😘 ți-ai tunat și sânii cu silicoane sau doar asa se văd în fotografiile noi?
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Martie 6, 2023 Postat Martie 6, 2023 Acum 2 ore, dnllaustria a spus: Bine ai revenit!!! 😘😘😘😘 ți-ai tunat și sânii cu silicoane sau doar asa se văd în fotografiile noi? Iam lucrat la sală 🫶
dnllaustria Reputație: 31 Postat Martie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2023 Acum 4 minute, Ruxi1990 a spus: Iam lucrat la sală 🫶 Ești mondială 😘😘😘 Abia aștept să te revăd și sa ma conving de noul tonus după lunga absența și exercițiile de la sală 🥰
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Martie 6, 2023 Postat Martie 6, 2023 Acum 21 minute, dnllaustria a spus: Ești mondială 😘😘😘 Abia aștept să te revăd și sa ma conving de noul tonus după lunga absența și exercițiile de la sală 🥰 Mersi😘
daulimbi Reputație: 113 Postat Martie 7, 2023 Oras:cuca măcăii Oras:cuca măcăii Postat Martie 7, 2023 unde ai biroul?
Saracu Reputație: 162 Postat Martie 7, 2023 Oras:Pula mea Oras:Pula mea Postat Martie 7, 2023 Fratica, la atatea extra-uri ai ajuns de lux. Si imi aduc aminte de inceputuri. O tempora, o mores!
Barista Reputație: 129 Postat Martie 7, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2023 Acum 4 ore, Saracu a spus: Fratica, la atatea extra-uri ai ajuns de lux. Si imi aduc aminte de inceputuri. O tempora, o mores! Cand era in spate la Unirii avea 150 fin/total, acum e pe extra.
amena Reputație: 217 Postat Martie 7, 2023 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Martie 7, 2023 La 06.03.2023 la 11:13, Ruxi1990 a spus: Buna, a revenit dulceata!
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Martie 7, 2023 Postat Martie 7, 2023 Acum 2 ore, amena a spus: Buna, a revenit dulceata! Mulțumesc
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Martie 7, 2023 Postat Martie 7, 2023 Acum 14 ore, daulimbi a spus: unde ai biroul? Rond Alba Iulia
madalin0602 Reputație: 9 Postat Martie 7, 2023 Oras:Londra Disponibila Oras:Londra Disponibila Postat Martie 7, 2023 Roxi fără sex anal (specialitatea casei) este ca nunta fără lăutari ….
fantomas_28 Reputație: 75 Postat Martie 7, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 7, 2023 Acum 27 minute, madalin0602 a spus: Roxi fără sex anal (specialitatea casei) este ca nunta fără lăutari …. Adevarat ✌️
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Martie 7, 2023 Postat Martie 7, 2023 Bună seara! Am să las aici câteva rânduri prin care voi explica motivul ,De ce Ruxi nu mai face sex anal?" Uni dintre voi au crezut că fundul meu( curu meu) este mai ceva ca la Worlld Class așa că au luat rolul în serios și sau văzut Jackie Chan și singura afectată sunt doar eu și sănătatea mea. Și nu este o glumă sau un refuz față de voi ,în cazul în care ați crezut că fac pe Sfânta și nu vreau chiar dacă mă rugați cu bani. Medicul mia recomandat în cazul meu să nu mai am acest gen de serviciu în lista mea . Sunt conștientă, cerea este foarte mare oferta tot așa dar pe primul plan este sănătatea mea și după restul. în concluzie ce învățăm noi din asta , păstrați să aveți. Și să adaug așa ca o mică paranteză nu sunt singura fată din domeniu care a suferit urmări pe motiv ( sex anal) Acestea find scrise sau zise închei" citatul" și sper că sa înțeles destul de clar și am răspuns la întrebările dumneavoastră. Pupix Senzual🫶
Barista Reputație: 129 Postat Martie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2023 Acum 10 ore, Ruxi1990 a spus: Bună seara! Am să las aici câteva rânduri prin care voi explica motivul ,De ce Ruxi nu mai face sex anal?" Uni dintre voi au crezut că fundul meu( curu meu) este mai ceva ca la Worlld Class așa că au luat rolul în serios și sau văzut Jackie Chan și singura afectată sunt doar eu și sănătatea mea. Și nu este o glumă sau un refuz față de voi ,în cazul în care ați crezut că fac pe Sfânta și nu vreau chiar dacă mă rugați cu bani. Medicul mia recomandat în cazul meu să nu mai am acest gen de serviciu în lista mea . Sunt conștientă, cerea este foarte mare oferta tot așa dar pe primul plan este sănătatea mea și după restul. în concluzie ce învățăm noi din asta , păstrați să aveți. Și să adaug așa ca o mică paranteză nu sunt singura fată din domeniu care a suferit urmări pe motiv ( sex anal) Acestea find scrise sau zise închei" citatul" și sper că sa înțeles destul de clar și am răspuns la întrebările dumneavoastră. Pupix Senzual🫶 Am o reteta buna pentru fisuri anale si hemoroizi daca te intereseaza. 1
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Martie 8, 2023 Postat Martie 8, 2023 Acum 4 ore, Barista a spus: Am o reteta buna pentru fisuri anale si hemoroizi daca te intereseaza. Da , sună ok
unuloarecare2 Reputație: 425 Postat Martie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2023 Acum 2 ore, Ruxi1990 a spus: Superbă!
unuloarecare2 Reputație: 425 Postat Martie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2023 La mulți ani pentru 8 Martie!
unuloarecare2 Reputație: 425 Postat Martie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2023 Vorba aceea: V-o trageți sau nu v-o trageți, dar nu uitați să faceți urări de "La mulți ani!" 😅
stefs Reputație: 26 Postat Martie 8, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 8, 2023 On 3/6/2023 at 4:49 PM, Ruxi1990 said: Iam lucrat la sală 🫶 La sala de mese din ce vedem din noile poze :)) 😬😚
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Martie 8, 2023 Postat Martie 8, 2023 Acum 40 minute, stefs a spus: La sala de mese din ce vedem din noile poze :)) 😬😚 Da , și aia tot sală se numește🐷😘
dnllaustria Reputație: 31 Postat Martie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2023 Acum 2 ore, stefs a spus: La sala de mese din ce vedem din noile poze :)) 😬😚 🤣🤣🤣🤣
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Martie 9, 2023 Postat Martie 9, 2023 Bună ziua,disponibilă pentru programări WathsApp sau Telefonic 💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum