Sari la conținut

Ruxy Senzuala ❤️ 0763414009

Vizitator Ariana27

Postări Recomandate

Vizitator Ruxi1990
Reputație: 0
Acum 3 minute, dorincobra a spus:

E de evitat.

Cine știe ce draci ai pe tine,și vrei să dai la mine,ținei acolo,am eu destui și ne înțelegem bine.

Pe ai tăi nu vrem săi primim 

Link spre comentariu
Vizitator Ruxi1990
Acum 21 ore, dorincobra a spus:

Ești disperata? Nu-ți convine adevarul

Îmi faci o caracterizare referitor la caracter ,în fine așa poate am lăsat impresia,oricum nu are importanță pentru nimeni lucrul ăsta.

Trează sunt,și da în lumea mea , nu în lumea altcuiva 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
On 3/18/2023 at 9:03 PM, dorincobra said:

E de evitat.

On 3/18/2023 at 9:11 PM, dorincobra said:

Te-ai aprins?

On 3/18/2023 at 9:42 PM, dorincobra said:

Nu ești nimic. Nu faci 2 parale. 

On 3/18/2023 at 9:50 PM, dorincobra said:

Trezește-te! Ești în lumea ta. Nu îți dai seama cum ești de fapt sau nu vrei. 

21 hours ago, dorincobra said:

Ești disperata? Nu-ți convine adevarul

Da zi ma dreq daca ai ceva de zis!!!....daca nu...taci dreq si du-te-n ....lumea ta!!🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️.

Cum dreq ai gasit gaura in gard la Obregia,ca am ascuns-o bine!🤦‍♂️😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
2 hours ago, only-me said:

Da zi ma dreq daca ai ceva de zis!!!....daca nu...taci dreq si du-te-n ....lumea ta!!🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️.

Cum dreq ai gasit gaura in gard la Obregia,ca am ascuns-o bine!🤦‍♂️😂😂

Vrei sa știi de ce? Duduia e o impostoare. După cum observi toate pozele ei sunt prelucrate. Dacă te-ai gândit ca jignandu-ma o sa ieși în evidenta ai gresit. Și îmi dau seama ca are lachei pe care i-a pus sa ii spele imaginea. Uită-te mai în urma sa vezi ca are destule probleme. 

Link spre comentariu
2 minutes ago, dorincobra said:

Vrei sa știi de ce? Duduia e o impostoare. După cum observi toate pozele ei sunt prelucrate. Dacă te-ai gândit ca jignandu-ma o sa ieși în evidenta ai gresit. Și îmi dau seama ca are lachei pe care i-a pus sa ii spele imaginea. Uită-te mai în urma sa vezi ca are destule probleme. 

Bro...eu nu stii ce ai tras pe nas sau ce ai fumat sau daca ai incurcat pers...eu am fost la ea si pot spune ca tipa este Ok din toate punctele de vedere. Aberezi grav!!!Daca ai ciuda pe ea si vrei sa-i strici imaginea...nu prea iti merge.

• Like 1
Link spre comentariu
1 minute ago, only-me said:

Bro...eu nu stii ce ai tras pe nas sau ce ai fumat sau daca ai incurcat pers...eu am fost la ea si pot spune ca tipa este Ok din toate punctele de vedere. Aberezi grav!!!Daca ai ciuda pe ea si vrei sa-i strici imaginea...nu prea iti merge.

Eu doar am spus ca e de evitat. Și acum vad ca se arunca mulți sa o apere. Nu am mai văzut la alte fete asa ceva. Mi se pare ciudat.

Link spre comentariu
Acum 9 ore, dorincobra a spus:

Eu doar am spus ca e de evitat. Și acum vad ca se arunca mulți sa o apere. Nu am mai văzut la alte fete asa ceva. Mi se pare ciudat.

Când spui că este "de evitat", trebuie să existe și motive... 

Nu doar că este "de evitat" și atâta tot... 

Ce nu ți-a convenit ție? 

Link spre comentariu
2 minutes ago, unuloarecare2 said:

Când spui că este "de evitat", trebuie să existe și motive... 

Nu doar că este "de evitat" și atâta tot... 

Ce nu ți-a convenit ție? 

Am spus mai sus de ce. Daca vrei sa te duci si sa te pacalesti te invit. Nu are o atitudine placuta. Aroganta si prostia in persoana. Vrei mai mult?

Link spre comentariu
Acum 10 ore, dorincobra a spus:

nu ai dreptate deloc. arata mult mai bine în realitate decât în pozele prelucrate. Am fost la ea înainte sa revină  și pot spune ca pozele nu o avantajează deloc dacă e sa comparam cu realitatea. In plus pe parte de atitudine e super, orientata către client și cu siguranță pleci de la ea satisfăcut din toate punctele de vedere. locația din Campineanu era ok, baie curata so dotată cu tot ce trebuie iar camera de lupta era adecvată pentru ce îți trecea prin cap. 

Ruxi e super la corp, după cum am spus arata mult mai ok decât în poze. Imi amintesc ca m-a astepta în costumația neagra și cu tocurile foarte high care m-au făcut sa ma simt puțin aiurea ca ma întrecea la înălțime (data viitoare clar fără tocuri ;) ). 

pe timpul ala făcea și anal și am rămas la o ora cu anal inclus dar pe care nu am mai apucat sa îl încerc. 

acțiunea a fost super ok, fata nemaipomenită,  curata, epilata și fără mirosuri și a făcut o treaba excelenta. 

pentru mine a fost de revenit cu siguranță și abia aștept sa o revăd numai ca pana acum nu s-au aliniat astrele.

Asa ca dacă ai ceva de spus in afara de fotografii pentru a o trece la "de evitat" ar fi de apreciat sa dezvolți ideea ;)

• Like 1
Link spre comentariu
16 minutes ago, dnllaustria said:

nu ai dreptate deloc. arata mult mai bine în realitate decât în pozele prelucrate. Am fost la ea înainte sa revină  și pot spune ca pozele nu o avantajează deloc dacă e sa comparam cu realitatea. In plus pe parte de atitudine e super, orientata către client și cu siguranță pleci de la ea satisfăcut din toate punctele de vedere. locația din Campineanu era ok, baie curata so dotată cu tot ce trebuie iar camera de lupta era adecvată pentru ce îți trecea prin cap. 

Ruxi e super la corp, după cum am spus arata mult mai ok decât în poze. Imi amintesc ca m-a astepta în costumația neagra și cu tocurile foarte high care m-au făcut sa ma simt puțin aiurea ca ma întrecea la înălțime (data viitoare clar fără tocuri ;) ). 

pe timpul ala făcea și anal și am rămas la o ora cu anal inclus dar pe care nu am mai apucat sa îl încerc. 

acțiunea a fost super ok, fata nemaipomenită,  curata, epilata și fără mirosuri și a făcut o treaba excelenta. 

pentru mine a fost de revenit cu siguranță și abia aștept sa o revăd numai ca pana acum nu s-au aliniat astrele.

Asa ca dacă ai ceva de spus in afara de fotografii pentru a o trece la "de evitat" ar fi de apreciat sa dezvolți ideea ;)

E

Link spre comentariu
Vizitator Ruxi1990
Acum 19 minute, dnllaustria a spus:

Mulțumesc mult, te aștept cu drag!😍

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...