Sari la conținut

🔥🔥🔥Aspasia 0735093487 🔥🔥🔥

Vizitator andreeakvl98

Postări Recomandate

• Telefon: 0735093487
  • Oras:Pe pământ
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

@colericul

Ești liber să-mi oferi observații în număr nelimitat, dar nu simt niciun fel de atașament față de ceea ce afirmi.
Dacă, într-un ipotetic scenariu, ai alege să faci observații constructive și edificatoare față de acțiunile celor care, prin voia sau inadvertență, încalcă normele și regulile stabilite ale forumului , aş admite că mi-ar păsa, întrucât manifestarea ta de interes în această privință ar putea avea un impact pozitiv și ar reflecta o preocupare autentică pentru buna funcționare a forumului😘.

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

@colericul

Dacă te vei dedica în mod meticulos și cu mare atenție taskului de a inspecta cu minuțiozitate fiecare pagină a acestui topic în parte, vei constata că aflate la capătul drumului informațional, cele două pagini finale găzduiesc un număr cosinderabil de nereguli și voi sublinia că nu fac referire la acele neconformități enumerate de tine anterior. Prin urmare, îndrăznesc să îți dau un sfat prețios: adoptă o atitudine vigilentă și persistentă, fii în alertă față de orice potențială inadvertență, nu doar de cele făcute de mine.

• Membru Premium
Reputație: 4871
  • Oras:Suli-na
Postat

Sunt pur si simplu fascinat! :)

Cum fac sa aflu si eu care este pluralul la cuvantul aragaz? Aragaze sau aragazuri?

Dar femininul cuvantului puÈ›?

Scuze de off topic!

• Haha 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, haloowen a spus:

Sunt pur si simplu fascinat! :)

Cum fac sa aflu si eu care este pluralul la cuvantul aragaz? Aragaze sau aragazuri?

Dar femininul cuvantului puÈ›?

Scuze de off topic!

Pluralul cuvântului aragaz este aragazuri😂.

Termenul "puț" vine din limba latină, unde avea forma "puteus" cu sensul de fântână sau groapă săpată în pământ. În Evul Mediu, termenul "puteus" a evoluat în limba română în diverse forme precum : "puț", "puță", "puce" etc. 

Doar atât pot spune😂😂😂.

• Haha 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
Reputație: 4871
Postat
Acum 6 minute, 0735093487 a spus:

Termenul "puț" vine din limba latină, unde avea forma "puteus" cu sensul de fântână sau groapă săpată în pământ. În Evul Mediu, termenul "puteus" a evoluat în limba română în diverse forme precum : "puț", "puță", "puce" etc. 

Doar atât pot spune😂😂😂.

Tks, wikipedia! 😊🥰

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

@colericul

Puteam😂, la fel cum puteai să faci observații și altor persoane la nerespectarea regulamentului pe acest topic😈.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 minute, haloowen a spus:

Tks, wikipedia! 😊🥰

Wikipedia poate fi de folos în multe situații, însă trebuie să fim conștienți că nu întotdeauna oferă informații corecte. Am constatat că uneori prezintă date eronate, ceea ce ar trebui să ne determine să nu depindem exclusiv de acesta și să fim critici în abordarea informațiile găsite, aducând la îndoială sursele și căutând confirmarea în alte surse credibile.

• Membru Premium
Reputație: 4071
  • Oras:constanta
Postat
Acum 7 ore, 0735093487 a spus:

Doar atât pot spune😂😂😂.

conform dex , forma corecta este aragazuri .

mai nou , dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic la limbii romane editia 2021, specifica  varianta aragaze  drept varianta corecta , avind ca motivatie forma la plural a cuvintului gaz - gaze  si nu gaz -gazuri . 

• Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Telefon: 1234567890
Postat
Acum 41 minute, vitceibo a spus:

conform dex , forma corecta este aragazuri .

mai nou , dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic la limbii romane editia 2021, specifica  varianta aragaze  drept varianta corecta , avind ca motivatie forma la plural a cuvintului gaz - gaze  si nu gaz -gazuri . 

dece nu aragaoaze?

greu cu fata asta cu nu se mai cearta cu mine. deja este ne-sexy. tu ce zici sa merita vizita? 

• Haha 5
  • Membru Premium
Reputație: 4071
Postat
Acum 38 minute, scarlxxrd a spus:

dece nu aragaoaze?

greu cu fata asta cu nu se mai cearta cu mine. deja este ne-sexy. tu ce zici sa merita vizita? 

ti-am mai zis parca , du-te la ea fara grija, nu este ce pare aici pe forum ci total opusul , eu as fi preferat sa o cunosc mai din timp , pe vremea cind era skinny , acum e mai implinita cu forme de femeie buna de pula , in acelasi timp girl next door , cu o anumita nevinovatie in priviri , decenta si usor perversa in acelasi timp , daca reusesti sa ii cistigi increderea si te comporti ca un domn cu ea crede-ma ca poate provoca scintei si nu exclud posibilitatea sa it placa mai mult decit mi-a placut mie . eu am asociat-o cu o civila agatata in spatiul public , vazut , placut reciproc , cucerit si in mod firesc , retras in intimitate pentru aventura erotica de calitate .

daca te simti barbat cu adevarat , cu personalitate si tact , trebuie sa iei taurul de coarne si sa incerci sa o cuceresti , dar, repet, daca mergi la ea cu aroganta si te bazezi pe faptul ca ai platit o taxa de deranj si iti apartine , sau ti se cuvine, aventura se va sfirsi prost.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Edit

• Inimioara 2
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat

Sa imteleg ca nu mai esti asa cum te-am cunoscut ci mai rubensiana! Fa-mi un rezumat sa nu stau sa citesc tot.

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

• Oras:less than a mile away
Postat
On 7/23/2023 at 8:21 PM, 0735093487 said:

@colericul

Ești liber să-mi oferi observații în număr nelimitat, dar nu simt niciun fel de atașament față de ceea ce afirmi.
Dacă, într-un ipotetic scenariu, ai alege să faci observații constructive și edificatoare față de acțiunile celor care, prin voia sau inadvertență, încalcă normele și regulile stabilite ale forumului , aş admite că mi-ar păsa, întrucât manifestarea ta de interes în această privință ar putea avea un impact pozitiv și ar reflecta o preocupare autentică pentru buna funcționare a forumului😘.

Drăguță, fii drăguță și nu utiliza cuvinte sucite. Iar dacă folosești ChatGPT, mai ia la mâna textul primit.

De pildă, cum poți să simți un atașament față de niște afirmații, față de scris? 

"scenariu ipotetic", "voia sau inadvertență", Geez!

On 7/23/2023 at 10:34 PM, 0735093487 said:

@colericul

Dacă te vei dedica în mod meticulos și cu mare atenție taskului de a inspecta cu minuțiozitate fiecare pagină a acestui topic în parte, vei constata că aflate la capătul drumului informațional, cele două pagini finale găzduiesc un număr cosinderabil de nereguli și voi sublinia că nu fac referire la acele neconformități enumerate de tine anterior. Prin urmare, îndrăznesc să îți dau un sfat prețios: adoptă o atitudine vigilentă și persistentă, fii în alertă față de orice potențială inadvertență, nu doar de cele făcute de mine.

"mod meticulos și cu mare atenție... cu minuțiozitate"

Bunule Dumnezeu, câtai pleonasmul. Este x3 combo.

Si ori scrii task-ului, ori găsești un sinonim în limba romana, limba mult mai bogata decât iengleza. 

On 7/23/2023 at 11:07 PM, 0735093487 said:

Wikipedia poate fi de folos în multe situații, însă trebuie să fim conștienți că nu întotdeauna oferă informații corecte. Am constatat că uneori prezintă date eronate, ceea ce ar trebui să ne determine să nu depindem exclusiv de acesta și să fim critici în abordarea informațiile găsite, aducând la îndoială sursele și căutând confirmarea în alte surse credibile.

"informații corecte" și "date eronate". Să fim serioși! Nu putem folosi așa orice cuvânt pe care l-am auzit. As putea sa îți țin un mic curs despre date în Informatică, despre tipurile de date și despre algoritmi, dar mai bine crede-mă pe cuvânt de curvar ce sunt că nu este bine ce scrii tu acolo.

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 27 minute, _Dumnezeu a spus:

Te informez că nu folosesc nici-un algoritm. Aștept prezenta ta în locația mea pentru a clarifica situația. Am observat și eu pleonasmele și alte greșeli ulterior. După consumarea a trei pahare de vin, mă mir că am reușit să văd tastele😂

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

20221014_070618 (1).jpg

• Inimioara 4
Postat
7 minutes ago, 0735093487 said:

Te informez că nu folosesc nici-un algoritm. Aștept prezenta ta în locația mea pentru a clarifica situația. Am observat și eu pleonasmele și alte greșeli ulterior. După consumarea a trei pahare de vin, mă mir că am reușit să văd tastele😂

Frumos! Păi:

1. Eu nu merg în "delegații" pentru futai. Mi se pare că aș trece la alt nivel de curvar și nu vreau.

2. Dacă totuși as veni, ne futem, nu îmi ceri să îți explic ceva din Informatică.

3. Vino tu pe teritoriul meu, la Buc. Uite, îți fac și o invitație oficiala.

• Like 1
  • Mersi 1
Postat

Am fost si eu la domnisoara.

Ca prima impresie, e o tipa frumusica, gen teen. Nu e skinny ca in poze ci putin mai implinita, normala sa zic. Frumusica foc si cu ochelari. Are mai multe tatuaje, fapt ce nu reiese din poze.

Ca si atitudine a fost 10/10. 

Locatie, o vila de lux, 10/10. 

ON 10/10. A lucrat foarte bine, cu atentie peste tot, cu respectarea indicatiilor si foarte multa rabdare. 

NP geme si se simte bine. 

Anal. Nu am incercat.

Cadou 350 pentru 1h. 

Cu siguranta de revenit, mai ales pentru oral si fata foarte dragalasa. 

• Like 4
  • Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Astăzi voi avea program prelungit😚.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Edit*

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, neymarjrfive a spus:

@0735093487Buna,cum ți s-a părut experiența din Craiova?o sa îți facă plăcere să mai revii pe viitor?

Bună! 

Am avut o experientă foarte frumoasă, mulțumesc de întrebare. 

Poate în decembrie, momentan am în plan să stau acasă până în noiembrie. Observ că îmi dau târcoale săgețile forumului, probabil încearcă să îmi facă o evacuare "prematură"😂.

Reputație: 2222
Postat
35 minutes ago, 0735093487 said:

Bună! 

Am avut o experientă foarte frumoasă, mulțumesc de întrebare. 

Poate în decembrie, momentan am în plan să stau acasă până în noiembrie. Observ că îmi dau târcoale săgețile forumului, probabil încearcă să îmi facă o evacuare "prematură"😂.

Da-le block, ignore , delete, alt+F4 si ctrl+alt+del  🤣🤣

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, Orb1t a spus:

Da-le block, ignore , delete, alt+F4 si ctrl+alt+del  🤣🤣

Ar fi interesant să poți bloca pe cineva definitv, încât el să nu mai poată scrie pe topicele despre tine sau să te citeze.

Când te-ai albăstrit?😂

Reputație: 2222
Postat
4 minutes ago, 0735093487 said:

Ar fi interesant să poți bloca pe cineva definitv, încât el să nu mai poată scrie pe topicele despre tine sau să te citeze.

Când te-ai albăstrit?😂

Nu stiu cand, dar cred ca m-a albastrit emotia scriind pe topicul despre tine. 😂

• Haha 1

• Oras:BraÈ™ov
  • Oras:BraÈ™ov
Postat

Doar ce am văzut-o pe Andreea! Spectaculos serviciul, se implica in tot ce face, e super sexy și super de treabă! Plănuiesc să o revăd foarte curând!

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...