Sari la conținut

🔥🔥🔥Aspasia 0735093487 🔥🔥🔥

Vizitator andreeakvl98

Postări Recomandate

• Telefon: 0735093487
  • Oras:Pe pământ
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 16 minute, Orb1t a spus:

Vrei 1-1? 🤣🤣

De când mi-a scris am avut un sentiment că este Vlăduț"(Vlad Țepeș). 

Faci cumva referire și la programarea din vara trecută?😐

Postat
Just now, 0735093487 said:

Dar ce memorie buna ai Andreea... :) 

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 10 minute, artur.86 a spus:

de ce mai ai tlfon daca nu raspunzi nici macar la mesaj

În caz că nu ai avut prilejul să observi cu atenție toate detaliile, aș dori să-ți aduc la cunoștință faptul că procedura de efectuare a programărilor este pe WhatsApp(Oațap). Prin intermediul acestei metode de comunicare, iti este oferită oportunitatea de a stabili programări pentru serviciile mele într-un mod simplu și eficient. Totodată, în situația în care alegi să efectuezi un apel telefonic, vei interacționa cu un sistem automat de asistență.

• Haha 1
  • Oras:less than a mile away
Postat
1 minute ago, 0735093487 said:

În caz că nu ai avut prilejul să observi cu atenție toate detaliile, aș dori să-ți aduc la cunoștință faptul că procedura de efectuare a programărilor este pe WhatsApp(Oațap). Prin intermediul acestei metode de comunicare, iti este oferită oportunitatea de a stabili programări pentru serviciile mele într-un mod simplu și eficient. Totodată, în situația în care alegi să efectuezi un apel telefonic, vei interacționa cu un sistem automat de asistență.

Doamne ferește! Dați-i niște apă de băut... Geez! Ți-e frică cu femeia asta... 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

@_Dumnezeu

"Un bărbat înspăimântat de umbra unei femei nu poate călca niciodată pe drumul înțelepciunii."(parca asa era proverbul😂)

Postat
1 minute ago, 0735093487 said:

@_Dumnezeu

"Un bărbat înspăimântat de umbra unei femei nu poate călca niciodată pe drumul soarelui înțelepciunii."(parca asa era proverbul😂)

Mi-ai dat de m-ai julit... Proverb japonez de la 1700 toamna.

Românești, nu ne mai plac? 

"Sa te fereasca Dumnezeu de omul prost si de femeia beata." 

https://rightwords.ro/folclor/proverbe-si-zicatori/teme/femeie

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Suli-na
Postat

M-a mancat in cur curiozitatea, mi-am calcat pe orgoliu si am incercat o vizita la andreea. (Cu 2 e).

Ca si concluzie, ca sa nu firbeti pana la sfarsitul recenziei, cei care nu vreti sa cititi, fata a  fix ce-mi trebuia la acea ora si nu am regretat niciun minutel!

Locatia:

nota 10, cu pat mare, lumina si muzica pe o linie romantica, lenjerie curata, locatia curata! Am fost rugat sa nu spun unde se afla locatia, in caz ca voi lasa vreo recenzie, fie ea buna sau rea. Pot spune ca reper ca se afla intre dedeman si portul tomis si ca a mai gazduit o fata de nota 20, care intre timp s-a retras.

Aspect:

Pentru mine este de 9.5,  aspect teen fresh, genul de pustoaica timida, cu ochelari, foarte frumoasa la față, o piele foarte fina, discret si frumos mirositoare, sani mici-medii, depinde si de palmele noastre,  fundul cam maricel pentru corpul ei, dar care o avantajeaza mai ales in doggy, avand un mijlocel subtire! Cantarul vizual mi-a calculat cca 60 kg la o inaltime de 1.60-1.65.

Igiena:

10, foarte curata, nu a facit duș in prezenta mea dar se simtea ca era proaspat iesita de sub duș.

Servicii:

Este printre putinele fete la care dau nota 10 pentru GFE, chiar daca nu face FK. Ah, ba face FK dar erau bancile inchise  si nu puteam face un imprumut pentru a putea achita acest serviciu!

Oral neprotejat 10!! Aici m-a nimerit, soft, umed, deep sustinut, atentie deosebita la adiacente, eyes contact permanent, limbi senzuale pe căpuț, imposibil sa nu iti placa! Si privirile alea peste ochelari, cu zambetul ala dragalaș, meamaaaa!!

Normal protejat: 9, asta ca sigur se poate si mai bine dar nah, prima vizita, e de inteles! Misionar si doggy, in misionar te mangaie senzual pe spate, pe piept, te saruta pe umeri si pe unde apuca (dar nu pe gura).

La doggy: contrastul dintre fund si talie e fenomenal. O placere sa valsezi in spatele ei. Ca si lucru de memorat: este stramta, se simt ok contractiile vaginale.

Masaj: 3!:)))

Asta e asa, ca sa-i stric media! Sunt sigur ca se descurca dar nah, facut asa cat se ne mai cunoastem inainte de a incepe lucrurile serioase!

Cam asta a fost experienta. Nu se fumeaza deloc in locatie nici cu fum nici cu aburi.

Ca si nota generala pentru experienta personala ar fi un 9,5, cadoul a fost de 400 lei pentru o ora, o finalizare.

Recomand pentru cei setati pe soft, fara graba. Cred ca acele 30 min pentru o finalizare pot da senzatia de fast fuck, fiecare cum o gandeste.

Segmentul meu de fete la 400 ora s-a mai imbogatit, deci revin cu placere la aceasta clonțoasă, sau ma rog, fostă clonțoasă ca se pare  a s-a mai potolit. Oricum, tot o s-o mai atac pe aici daca observ dereglari hormonale :)))))

• Like 4
  • Haha 4
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

I-ai spus sa mai lase din aere acasă?aici vinde sa facă bani cu botu și cu curu.daca avea comportament frumos și ciocu mic avea doar de câștigat.eu i-am scris pe whapp,am încercat sa o sun,dar nu are chef sa raspunda e 0 pt mn

• Haha 1
Postat
52 minutes ago, 0735093487 said:

De când mi-a scris am avut un sentiment că este Vlăduț"(Vlad Țepeș). 

Shhh, e secret. Nu spune tuturor. 😂

• Membru Premium
Postat
1 oră în urmă, artur.86 a spus:

I-ai spus sa mai lase din aere acasă?aici vinde sa facă bani cu botu și cu curu.daca avea comportament frumos și ciocu mic avea doar de câștigat.eu i-am scris pe whapp,am încercat sa o sun,dar nu are chef sa raspunda e 0 pt mn

Depinde si cum ai luat-o pe wp. Eu i-am scris asa: ce faci coaie? Chef de-o muie? Si mi-a raspuns imediat si m-a programat in cel mai scurt timp!:))))

• Haha 8
  • Oras:Constanta
Postat

Salutare oameni.Mai...Andreea,chiar daca m-ai trecut la...decedati cum spui tu,un cuvant de tot rahatul...tot ti-am calcat pragul fara sa sti,si chiar nu am vrut sa iti spun,dar...a 2 oara nu o sa o mai fac.Nu o sa iti las nicio recenzie,buna sau rea,dar daca nu voi mai revenii e clar de inteles de ce.O zi buna😉😉😉

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Edit*

Postat

Fata asta e ca in melodia aia...una bună. zece rele(recenzii).Tot nu mă risc.Are "cleanța" prea mare.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

@Indar

Poți scrie de pe contul principal, nu este nevoie să scrii de pe acest cont nou 😂.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 ore, AMC75 a spus:

Salutare oameni.Mai...Andreea,chiar daca m-ai trecut la...decedati cum spui tu,un cuvant de tot rahatul...tot ti-am calcat pragul fara sa sti,si chiar nu am vrut sa iti spun,dar...a 2 oara nu o sa o mai fac.Nu o sa iti las nicio recenzie,buna sau rea,dar daca nu voi mai revenii e clar de inteles de ce.O zi buna😉😉😉

Știam că ești tu de când ai scris pe oațap, din păcate și tu m-ai dezamăgit cu ceva și nu mă refer la țeapa dată cu câteva ore înainte... 

Îți doresc o zi minunată! 

Postat
Acum 5 minute, 0735093487 a spus:

@Indar

Poți scrie de pe contul principal, nu este nevoie să scrii de pe acest cont nou 😂.

Crezi ce vrei.Tocmai vb. de cleanța. Ac un nu faci decât să îmi confirmi spusele.Stai calmă. 

• Haha 1
Postat
Acum 6 minute, 0735093487 a spus:

Știam că ești tu de când ai scris pe oațap, din păcate și tu m-ai dezamăgit cu ceva și nu mă refer la țeapa dată cu câteva ore înainte... 

Îți doresc o zi minunată! 

Ma jur ca esti paranoia.In fine ma opresc aici.....

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 11 minute, Indar a spus:

Ma jur ca esti paranoia.In fine ma opresc aici.....

Cu o mare bucurie, te rog să nu încetezi să-mi oferi aceste comentarii care mă încântă atât de mult prin felul lor de a fi scrise și care îmi aduc un zâmbet pe buze de fiecare dată când le citesc. Poți adăuga câteva înjurături?

Postat
Acum 1 minut, 0735093487 a spus:

Cu o mare bucurie, te rog să nu încetezi să-mi oferi aceste comentarii care mă încântă atât de mult prin felul lor de a fi scrise și care îmi aduc un zâmbet pe buze de fiecare dată când le citesc. Poți adăuga câteva înjurături?

Nu o sa ma bag in troaca porcului...cunosc finalul. Te rog să nu îți mai pierzi timpul cu mine.

• Mersi 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 2 ore, 0735093487 a spus:

Edit*

Oare ce a vrut sa spuna autorul? 😳😁

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 19 ore, haloowen a spus:

M-a mancat in cur curiozitatea, mi-am calcat pe orgoliu si am incercat o vizita la andreea. (Cu 2 e).

Ca si concluzie, ca sa nu firbeti pana la sfarsitul recenziei, cei care nu vreti sa cititi, fata a  fix ce-mi trebuia la acea ora si nu am regretat niciun minutel!

Locatia:

nota 10, cu pat mare, lumina si muzica pe o linie romantica, lenjerie curata, locatia curata! Am fost rugat sa nu spun unde se afla locatia, in caz ca voi lasa vreo recenzie, fie ea buna sau rea. Pot spune ca reper ca se afla intre dedeman si portul tomis si ca a mai gazduit o fata de nota 20, care intre timp s-a retras.

Aspect:

Pentru mine este de 9.5,  aspect teen fresh, genul de pustoaica timida, cu ochelari, foarte frumoasa la față, o piele foarte fina, discret si frumos mirositoare, sani mici-medii, depinde si de palmele noastre,  fundul cam maricel pentru corpul ei, dar care o avantajeaza mai ales in doggy, avand un mijlocel subtire! Cantarul vizual mi-a calculat cca 60 kg la o inaltime de 1.60-1.65.

Igiena:

10, foarte curata, nu a facit duș in prezenta mea dar se simtea ca era proaspat iesita de sub duș.

Servicii:

Este printre putinele fete la care dau nota 10 pentru GFE, chiar daca nu face FK. Ah, ba face FK dar erau bancile inchise  si nu puteam face un imprumut pentru a putea achita acest serviciu!

Oral neprotejat 10!! Aici m-a nimerit, soft, umed, deep sustinut, atentie deosebita la adiacente, eyes contact permanent, limbi senzuale pe căpuț, imposibil sa nu iti placa! Si privirile alea peste ochelari, cu zambetul ala dragalaș, meamaaaa!!

Normal protejat: 9, asta ca sigur se poate si mai bine dar nah, prima vizita, e de inteles! Misionar si doggy, in misionar te mangaie senzual pe spate, pe piept, te saruta pe umeri si pe unde apuca (dar nu pe gura).

La doggy: contrastul dintre fund si talie e fenomenal. O placere sa valsezi in spatele ei. Ca si lucru de memorat: este stramta, se simt ok contractiile vaginale.

Masaj: 3!:)))

Asta e asa, ca sa-i stric media! Sunt sigur ca se descurca dar nah, facut asa cat se ne mai cunoastem inainte de a incepe lucrurile serioase!

Cam asta a fost experienta. Nu se fumeaza deloc in locatie nici cu fum nici cu aburi.

Ca si nota generala pentru experienta personala ar fi un 9,5, cadoul a fost de 400 lei pentru o ora, o finalizare.

Recomand pentru cei setati pe soft, fara graba. Cred ca acele 30 min pentru o finalizare pot da senzatia de fast fuck, fiecare cum o gandeste.

Segmentul meu de fete la 400 ora s-a mai imbogatit, deci revin cu placere la aceasta clonțoasă, sau ma rog, fostă clonțoasă ca se pare  a s-a mai potolit. Oricum, tot o s-o mai atac pe aici daca observ dereglari hormonale :)))))

Îți adresez recunoștința pentru vizita ta și pentru aprecierea oferită. Deși am bănuiala identității tale, certitudinea nu este totală. Eram nerăbdătore să ne vedem de anul trecut pentru a dezbate acțiunile tale de pe forum 😂. Rămâne un mister de ce tonul tău este așa dur în mediul virtual, în timp ce în interacțiunile față în față ești extrem de plăcut (este mai bine așa totuși)

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, 0735093487 a spus:

Eram nerăbdătore să ne vedem de anul trecut pentru a dezbate acțiunile tale de pe forum 😂. Rămâne un mister de ce tonul tău este așa dur în mediul virtual, în timp ce în interacțiunile față în față ești extrem de plăcut (este mai bine așa totuși)

Vezi? E la fel ca la tine! Tonuri asemanatoare, doar ca "dur" e mult spus!:))

Am spus si recunosc, voi mai da cate o replica, usor acida, cand e cazul (sper sa nu mai fie):))

In alra ordine de idei, sunt de acord sa dezbatem actiunile mele pe forum, fata in fata!:)

Ia treci pe oațap sa facem o sincronizare!:)

• Haha 1
Postat
16 minutes ago, haloowen said:

Vezi? E la fel ca la tine! Tonuri asemanatoare, doar ca "dur" e mult spus!:))

Am spus si recunosc, voi mai da cate o replica, usor acida, cand e cazul (sper sa nu mai fie):))

In alra ordine de idei, sunt de acord sa dezbatem actiunile mele pe forum, fata in fata!:)

Ia treci pe oațap sa facem o sincronizare!:)

Dar tu nici n-ai fost atat de dur. Daca altii sunt decedati, cred ca eu sunt imbalsamat si ingropat. 🤣

• Haha 2

• Membru Premium
Postat
Acum 25 minute, Orb1t a spus:

Dar tu nici n-ai fost atat de dur. Daca altii sunt decedati, cred ca eu sunt imbalsamat si ingropat. 🤣

Allahu ahbar!🎃🌚 :))

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...