Sari la conținut

🔥🔥🔥Aspasia 0735093487 🔥🔥🔥

Vizitator andreeakvl98

Postări Recomandate

• Oras:cta
  • Oras:cta
Acum 1 oră, carpe_diem a spus:

Aspasia, ne Aspasia, oralul tot de 10 este in acceptiunea mea. Ne intoarcem la recenzii?😁

O curiozitate, vad ca ti-ai bagat pula-n fericirea ei de duduie. Pozele alea cand era ea slim fit sunt reale, este frumoasa la fatza sau face doar valuri aiurea pe tot forumul ? Mersi !

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
Acum 1 minut, s3f a spus:

O curiozitate, vad ca ti-ai bagat pula-n fericirea ei de duduie. Pozele alea cand era ea slim fit sunt reale, este frumoasa la fatza sau face doar valuri aiurea pe tot forumul ? Mersi !

Daca te referi la pozele cu care a aparut in Constanta, nu! Erau poze preluate de pe un site din afara. Mie imi place cum arata la corp iar frumusetea e relativa. Eu zic ca merita o vizita. Despre valuri...asa e ea, ii plac valurile!😁

• Like 1
  • Mersi 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Link spre comentariu
  • Telefon: 0735093487
  • Oras:Pe pământ
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața!

Astăzi voi lucra între orele 17:00-23:00, de mâine revin la program normal( 10:30- în funcție de programări).

O zi frumoasă!😙

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Suli-na
Acum 3 minute, Aspasia817 a spus:

Bună dimineața!

Astăzi voi lucra între orele 17:00-23:00, de mâine revin la program normal( 10:30- în funcție de programări).

O zi frumoasă!😙

Pe oațap cand raspunzi?

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 9 ore, s3f a spus:

Acum depinde de gusturi,eu am fost dar nu mai revin,nu este de 200,e strict parerea mea.Stiu ca unii vor zice altceva dar eu prefer sa dau banii pe ceva ce frumos,ptr mine e de nerevenit.

• Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Acum 3 ore, Aurcarpatin a spus:

Acum depinde de gusturi,eu am fost dar nu mai revin,nu este de 200,e strict parerea mea.Stiu ca unii vor zice altceva dar eu prefer sa dau banii pe ceva ce frumos,ptr mine e de nerevenit.

Gustibus non discuntandum

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 5 ore, Aurcarpatin a spus:

Îmi pare rău că nu ti-am îndeplinit așteptările, sper din tot sufletul ca pe viitor să ai numai întâlniri reușite. 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 10 ore, Aspasia817 a spus:

Bună dimineața!

O zi frumoasă!😙

Acum 10 ore, haloowen a spus:

Pe oațap cand raspunzi?

Acum 3 ore, Aspasia817 a spus:

Când ajung în adresă😂.

Ar fi trebuit sa fi la adresa de la ora 17....canci raspuns! 😜

• Minus 1
Link spre comentariu
On 9/24/2023 at 10:16 PM, Aurcarpatin said:

Stai cuminte ca Raisa e peste mult de tot...

Nu stiu daca e cu mult peste...dar inteleg ce zici, accept parerea ta. Spre deosebire de altii de p-aici 😂. Daca citesti ultima mea recenzie la Raisa o sa-ti dai seama ca te aprob 😂 dar fata asta are potential mare dpmdv.

Link spre comentariu
On 10/3/2023 at 12:17 AM, s3f said:

Garantez ca e de 9+ si la fata si la corp. Face si eye contact de mori in oral. Da' asta e pentru cunoscatori 😂. Eu i-as da 2 legate doar pentru privirea aia. Pe vizual e de revenit 100%. Si restul tot cam p-acolo...mici exceptii. Ca sa intelegi are maxim 1.65m si maxim 55kg. Daca asta e grasa..atunci plmea inseamna c-am dat si-n balene

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 11 ore, haloowen a spus:

Ar fi trebuit sa fi la adresa de la ora 17....canci raspuns! 😜

Din păcate, am întâmpinat o problema personală și nu am putut lucra ieri 😣.

Bună dimineața! 

Astăzi sunt la birou începând cu ora 08:00.

Vă doresc o zi minunată!

• Mersi 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Aspasia817 a spus:

Din păcate, am întâmpinat o problema personală și nu am putut lucra ieri 😣.

Bună dimineața! 

Astăzi sunt la birou începând cu ora 08:00.

Vă doresc o zi minunată!

Hey,am si eu un loc azi?🤗

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 9 ore, corteteo a spus:

Nu stiu exact unde sa caut, ne mai lasi o poza si cu ce vinzi?

Toate review urile duc la tine nu la constanta :*

IMG_20230611_233049.jpg.87630880a75282389fee7a9519b39e7a.jpgIMG_20230611_234913.jpg.cc8b483cee614e4ba26abf6b677f182e.jpgIMG_20230611_233902.jpg.1863ee740bae537c8404e844e83098d5.jpgIMG_20230611_234645.jpg.64d97c4ce59fec8ade8006219f099d37.jpg

• Like 2
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Adevărata prostituată

O poveste indiană ne întoarce la legăturile dintre sfințenie și desfrâu.
Un pustnic trăia în pădure, ca orice pustnic, hrănindu-se cu ierburi și fructe, încercând cu fiecare zi să mai facă un pas pe calea spinoasă a sfințeniei.
În orășelul vecin locuia o prostituată care trăia, din tinerețe, vânzându-şi trupul bărbaților. Sfântul mergea la ea destul de des și o dojenea pentru viața ei desfrânată. Ea însă îi spunea că nu cunoscuse altfel de viață și că, deși nu-i plăcea, nu putea schimba nimic.
Pustnicul și prostituata au murit în aceeași zi. Spre marea mirare a sfântului, diavolii au venit să îi ia sufletul, în vreme ce solii cereşti duceau în rai sufletul femeii.
- Dar de ce trebuie să merg eu în iad, a strigat pustnicul, în vreme ce femeia aceea desfrânată va ajunge la cer și-i va vedea pe zei?
A auzit un glas grăind astfel:
- Pentru că ei nu i-a plăcut viața pe care fusese silită s-o ducă, dar ție ți-a plăcut cum ai trăit. Sufletul ei a rămas curat, în vreme ce al tău s-a lăsat cuprins de dorință și trufie. Uitându-te la greșelile altora și gândindu-te la viața ta, pe care o socoteai sfântă, te-ai murdarit cu noroi. Adevărata prostituată ești tu.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 minute, Aspasia817 a spus:

Adevărata prostituată

Un pustnic trăia în pădure, ca orice pustnic, hrănindu-se cu ierburi și fructe, încercând cu fiecare zi să mai facă un pas pe calea spinoasă a sfințeniei.
În orășelul vecin locuia o prostituată care trăia, din tinerețe, vânzându-şi trupul bărbaților. Sfântul mergea la ea destul de des și o dojenea pentru viața ei desfrânată. Ea însă îi spunea că nu cunoscuse altfel de viață și că, deși nu-i plăcea, nu putea schimba nimic.
Pustnicul și prostituata au murit în aceeași zi. Spre marea mirare a sfântului, diavolii au venit să îi ia sufletul, în vreme ce solii cereşti duceau în rai sufletul femeii.
- Dar de ce trebuie să merg eu în iad, a strigat pustnicul, în vreme ce femeia aceea desfrânată va ajunge la cer și-i va vedea pe zei?
- Pentru că ei nu i-a plăcut viața pe care fusese silită s-o ducă, dar ție ți-a plăcut cum ai trăit. Sufletul ei a rămas curat, în vreme ce al tău s-a lăsat cuprins de dorință și trufie. Uitându-te la greșelile altora și gândindu-te la viața ta, pe care o socoteai sfântă, te-ai murdarit cu noroi. Adevărata prostituată ești tu.

Bine ca s-a intamplat in India:))))

Ăia parca sunt mai mult cu Buda decat noi!🤣

• Haha 1
Link spre comentariu

Sa ințeleg ca curvele ajung in rai?Bv lor...sa fie sănătoase.Culmea e că...mereu se gasesc scuze și motivații la unele probleme.Esti o fată citită bag seama,de ce nu te apuci de ceva mai onorabil?La materia cenușie stai foarte bine compafativ cu alte fete.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 45 minute, Aurcarpatin a spus:

Sa ințeleg ca curvele ajung in rai?Bv lor...sa fie sănătoase.Culmea e că...mereu se gasesc scuze și motivații la unele probleme.Esti o fată citită bag seama,de ce nu te apuci de ceva mai onorabil?La materia cenușie stai foarte bine compafativ cu alte fete.

Strâng bani să-mi deschid o afacere.

Adevărata prostituată

Din această poveste, tu ai înțeles că curvele ajung în Rai😂?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

@Aurcarpatin

Morala acestei povești este că judecata asupra altora și a propriei vieți poate fi subiectivă și nu trebuie să subestimăm greșelile noastre în timp ce criticăm pe ceilalți. Pustnicul a fost judecat pentru trufie și ipocrizie, în timp ce prostituata a fost în final recunoscută pentru curățarea sufletului ei, dată de sinceritate și lipsa de ipocrizie. Povestea ne amintește să fim mai puțin critici față de ceilalți și să ne autoevaluăm în mod sincer pentru a înțelege adevăratele noastre greșeli.

• Like 1
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila
Acum 15 minute, Criticul a spus:

NU AI VOIE SĂ REPOSTEZI POZELE. Regulamentul permite doar poze noi, ATÂT! 

Le-am schimbat lumina, deci sunt noi 😂.

IMG_20230611_233049.jpg.87630880a75282389fee7a9519b39e7a.jpgIMG_20230611_234913.jpg.cc8b483cee614e4ba26abf6b677f182e.jpgIMG_20230611_233902.jpg.1863ee740bae537c8404e844e83098d5.jpgIMG_20230611_234645.jpg.64d97c4ce59fec8ade8006219f099d37.jpg

• Inimioara 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...