Andre078 Reputație: 35 Postat Iunie 23, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iunie 23, 2022 automat Descriere Hei dragilor numele meu este Andreea am varsta de 23 de ani,o fată drăguță cu forme apetisante și, de asemenea, știu cum să fac un masaj frumos un oral splendid , dacă doriți să vă bucurați de o domnișoară foarte drăguță, sunați, vă voi oferi o senzație bună si relaxare totala ... sună-mă acum 0758453733....... O experiență memorabilă NU ACCEPT BILE ALTE ACCESORII SAU CANAMICINA 4
Futureman Reputație: 346 Postat Iunie 23, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 23, 2022 Buna, Tarife, servicii, zona?
proton988 Reputație: 1 Postat Iunie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2022 Aici este topicul de anunturi pentru Bucuresti. Daca esti din Bacau, posteaza in topicul dedicat orasului respectiv.
Andre078 Reputație: 35 Postat Iunie 23, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iunie 23, 2022 Acum 3 ore, Andre078 a spus: automat Bacău Hei dragilor numele meu este Andreea am varsta de 23 de ani,o fată drăguță cu forme apetisante și, de asemenea, știu cum să fac un masaj frumos un oral splendid , dacă doriți să vă bucurați de o domnișoară foarte drăguță, sunați, vă voi oferi o senzație bună si relaxare totala ... sună-mă acum 0758453733....... O experiență memorabilă NU ACCEPT BILE ALTE ACCESORII SAU CANAMICINA 1
Andre078 Reputație: 35 Postat Iunie 23, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iunie 23, 2022 Acum 4 ore, Andre078 a spus: automat Descriere Hei dragilor numele meu este Andreea am varsta de 23 de ani,o fată drăguță cu forme apetisante și, de asemenea, știu cum să fac un masaj frumos un oral splendid , dacă doriți să vă bucurați de o domnișoară foarte drăguță, sunați, vă voi oferi o senzație bună si relaxare totala ... sună-mă acum 0758453733....... O experiență memorabilă NU ACCEPT BILE ALTE ACCESORII SAU CANAMICINA Acum 4 ore, Andre078 a spus: automat BACĂU Hei dragilor numele meu este Andreea am varsta de 23 de ani,o fată drăguță cu forme apetisante și, de asemenea, știu cum să fac un masaj frumos un oral splendid , dacă doriți să vă bucurați de o domnișoară foarte drăguță, sunați, vă voi oferi o senzație bună si relaxare totala ... sună-mă acum 0758453733....... O experiență memorabilă NU ACCEPT BILE ALTE ACCESORII SAU CANAMICINA 1
bjornson Reputație: 19 Postat Iunie 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2022 Sau vino in Bucuresti
Costea669 Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2022 Oras:Snagov Oras:Snagov Postat Iunie 24, 2022 Ești superbă foc implaci ești bomba
Andre078 Reputație: 35 Postat Iunie 24, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iunie 24, 2022 Acum 22 ore, proton988 a spus: Aici este topicul de anunturi pentru Bucuresti. Daca esti din Bacau, posteaza in topicul dedicat orasului respectiv. Asta am făcut acum . Mulțumesc
Andre078 Reputație: 35 Postat Iunie 24, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iunie 24, 2022 Acum 12 ore, bjornson a spus: Sau vino in Bucuresti Nu știu ce sa zic. Nu am fost niciodată
Andre078 Reputație: 35 Postat Iunie 24, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iunie 24, 2022 Acum 8 ore, Costea669 a spus: Ești superbă foc implaci ești bomba Mulțumesc
gicacontra2012 Reputație: 4376 Postat Iunie 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2022 Andreea, te așteptăm în vizită și pe la București. 🙂
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11074 Postat Iunie 24, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Iunie 24, 2022 Acum 11 ore, Andre078 a spus: Nu știu ce sa zic. Nu am fost niciodată As omora pentru țațele alea 😂 deci sigur te asteptam mulți in București.
Andre078 Reputație: 35 Postat Iunie 25, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iunie 25, 2022 Acum 8 ore, Subteranaa a spus: As omora pentru țațele alea 😂 deci sigur te asteptam mulți in București. Morrr😂😂😂😂 dacă ajung cu siguranță o sa va anunț aici. Pupici 1 1
Andre078 Reputație: 35 Postat Iunie 25, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iunie 25, 2022 Acum 18 ore, gicacontra2012 a spus: Andreea, te așteptăm în vizită și pe la București. 🙂 O sa vin 2
Andre078 Reputație: 35 Postat Iunie 25, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iunie 25, 2022 Poate îmi spuneți mai mulți în ce sector sa vin?
vicusnovus Reputație: 141 Postat Iunie 25, 2022 Oras:The city we all love to hate Oras:The city we all love to hate Postat Iunie 25, 2022 1, 2 sau 3... nu va ganditi la rime! 🤣 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11074 Postat Iunie 25, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Iunie 25, 2022 Acum 4 minute, Andre078 a spus: Poate îmi spuneți mai mulți în ce sector sa vin? Opa, vin țațili la noi? 🤪 poti sa alegi zone ca piata unirii, universitate, națiunile unite, mall Vitan, Nerva Traian, casa poporului, piata romană, rond alba Iulia, complex soho(e langa fostul club colectiv) si mai sunt destule. Evita periferiile si Rin grand hotel, Berceni, militari residence, Băneasa, pipera, Ștefan cel mare, Rahova si mai sunt, de obicei sunt departe si asociate cu calitatea proasta a serviciilor. 1 1
Andre078 Reputație: 35 Postat Iunie 25, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iunie 25, 2022 Acum 1 minut, Subteranaa a spus: Opa, vin țațili la noi? 🤪 poti sa alegi zone ca piata unirii, universitate, națiunile unite, mall Vitan, Nerva Traian, casa poporului, piata romană, rond alba Iulia, complex soho(e langa fostul club colectiv) si mai sunt destule. Evita periferiile si Rin grand hotel, Berceni, militari residence, Băneasa, pipera, Ștefan cel mare, Rahova si mai sunt, de obicei sunt departe si asociate cu calitatea proasta a serviciilor. Morrr😂😂😂😂😂Mulțumesc. Foarte amănunțit. O sa vin cu prima ocazie, și aici am avut pers de acolo și ne-am înțeles minunat 🙏 1
JoeRW Reputație: 183 Postat Iunie 25, 2022 Postat Iunie 25, 2022 Acum 4 minute, Subteranaa a spus: Opa, vin țațili la noi? 🤪 poti sa alegi zone ca piata unirii, universitate, națiunile unite, mall Vitan, Nerva Traian, casa poporului, piata romană, rond alba Iulia, complex soho(e langa fostul club colectiv) si mai sunt destule. Evita periferiile si Rin grand hotel, Berceni, militari residence, Băneasa, pipera, Ștefan cel mare, Rahova si mai sunt, de obicei sunt departe si asociate cu calitatea proasta a serviciilor. Stefan cel Mare e zona buna. La fel și Moșilor, Obor, chiar și Titan.. Rond Alba Iulia e de căcat. 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11074 Postat Iunie 25, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Iunie 25, 2022 Acum 1 minut, JoeRW a spus: Stefan cel Mare e zona buna. La fel și Moșilor, Obor, chiar și Titan.. Rond Alba Iulia e de căcat. Pe stefan cel mare aproape toate fetele oferă servicii slabe e cât de cât ok sa zicem decent dar nu ideal, moșilor da este decent, obor nu e ok, titan nici măcar atat, e departe. In rond la alba Iulia sunt unele dintre cele mai ok fete iar zona este foarte centrală. In principiu eu am spus zone centrale accesibile pe unde trec majoritatea in drumurile zilnice. Bafta! 1
vicusnovus Reputație: 141 Postat Iunie 25, 2022 Oras:The city we all love to hate Oras:The city we all love to hate Postat Iunie 25, 2022 Acum 7 minute, Subteranaa a spus: Pe stefan cel mare aproape toate fetele oferă servicii slabe e cât de cât ok sa zicem decent dar nu ideal, moșilor da este decent, obor nu e ok, titan nici măcar atat, e departe. In rond la alba Iulia sunt unele dintre cele mai ok fete iar zona este foarte centrală. In principiu eu am spus zone centrale accesibile pe unde trec majoritatea in drumurile zilnice. Bafta! Subscriu. Obor nu e ok deci ai avea concurenta mai mica. Plus c-ai oferi o vara fierbinte zonei. Zic si eu, pentru un amic 😅
Andre078 Reputație: 35 Postat Iunie 25, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iunie 25, 2022 Acum 9 minute, Subteranaa a spus: Pe stefan cel mare aproape toate fetele oferă servicii slabe e cât de cât ok sa zicem decent dar nu ideal, moșilor da este decent, obor nu e ok, titan nici măcar atat, e departe. In rond la alba Iulia sunt unele dintre cele mai ok fete iar zona este foarte centrală. In principiu eu am spus zone centrale accesibile pe unde trec majoritatea in drumurile zilnice. Bafta! Mulțumesc frumos ♥️ 1
bogdan9921 Reputație: 215 Postat Iunie 25, 2022 Oras:bucuresti Disponibila Oras:bucuresti Disponibila Postat Iunie 25, 2022 Acum 1 minut, Andre078 a spus: Mulțumesc frumos ♥️ Bună. Ce servicii oferi?
alves44 Reputație: 151 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2022 Eu te vizitez oriunde , doar să ajungi in București. Te aștept
JoeRW Reputație: 183 Postat Iunie 26, 2022 Postat Iunie 26, 2022 La 25.06.2022 la 19:09, Subteranaa a spus: Pe stefan cel mare aproape toate fetele oferă servicii slabe e cât de cât ok sa zicem decent dar nu ideal, moșilor da este decent, obor nu e ok, titan nici măcar atat, e departe. In rond la alba Iulia sunt unele dintre cele mai ok fete iar zona este foarte centrală. In principiu eu am spus zone centrale accesibile pe unde trec majoritatea in drumurile zilnice. Bafta! Tu spui zonele ok sau care sunt aproape de tine sau unde ai avut tu experiențe bune? Pai Titan e cam cel mai frumos cartier daca e sa o luam așa. Daca tu ești departe de Titan ,nu înseamnă că sunt toți departe. Iar pe Stefan cel Mare nu știu la ce fete ai fost tu , dar eu am avut experiențe foarte ok.
Postări Recomandate