Sari la conținut

Fenomenul Crina

alopat

Postări Recomandate

Postat

Am postat si eu ceva @picon in alta parte si nu se mai regaseste acea postare.Eu sunt convins ca e din cauza defectiunii.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mda...ok! Nu am salvat, evident, postarea. Voi reveni cu o noua postare probabil maine.

• Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS
Postat

Inainte de "caderea" site-ului am postat un raspuns adresat lui Benny Kill care a ramas suficient timp pentru a fi citit de cei ce s-au nimerit sa fie logati si au fost interesati (cateva ore). Am confirmarea de la 2 usesri. Acum, dupa "reparea site-ului, vad ca postarea a disparut. Ma indoiesc ca din cauza defectiunii, din moment ce a fost vizibila timp de cateva ore. Pisicuts, astept explicatii.  Avand in vedere si lipsa de reactie la "cazul Crina"  multi useri ar putea  crede ca incurajezi escorcheria.

http://www.youtube.com/watch?v=HD2pSILrTWY..asta este EXPLICATIA LUI PISICUTS :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:pe gard
Postat

Am apucat sa citesc si eu,am si raspuns.Au disparut si alte cateva postari scrise inainte de interventia lui Picon.Acele postari erau scrise undeva in jurul orelor 02-03 AM,deci cu mult peste cele 4 ore.C'est la vie!

O zi buna!

• Oras:Acolo
Postat

Eu incerc sa inteleg...dati bani extra la pizde ca va atarna bala si sperati la "tratament" special...dar la puleti ce plm aveti de le dati bani?

Ma repet: ma bucur ca va adunati si va impartiti cunostinte si resurse...continuati sa ne provocati zambete, noi va apreciem.

Noi aveam o vorba cand eram mai tineri...gaste parca va numeam :)

Ga-ga

• Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

Mda...ok! Nu am salvat, evident, postarea. Voi reveni cu o noua postare probabil maine.

Eu am apucat sa citesc postarea si pot spune ca n-ai ciunga-n par. :)

@BennyKill, daca nu esti impricinatul te poti intalni la un suc cu creditorii, sa le arati ca nu esti Sofistricatu'. Daca esti, poti sa le dai datoria ca sa dovedesti ca-i respecti chiar daca ai sange albastru.

P.S. Daca nu te poti duce tu, trimite-l pe Gabriel :D

Postat

Trifazic,daca ai apucat sa citesti postarea lui Picon,cu siguranta ai apucat sa citesti si postarea mea,nu?

Site-ul a cazut cam la o ora dupa ce am postat eu :(

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Da re-redactati fratilor.....ca crapam de suspans

Postat

si daca aveti placerea va las si eu numarul meu de telefon, imi dati beep si va sun eu, nu e panica, 600ron am nevoie in 2 transe.. sau 300ron de la 2 baieti generosi =))

Postat

si daca aveti placerea va las si eu numarul meu de telefon, imi dati beep si va sun eu, nu e panica, 600ron am nevoie in 2 transe.. sau 300ron de la 2 baieti generosi =))

Da-mi contul si pinul, ca ti virez eu  ;)

Postat

hai ca  dau eu banii astia dar stai cu botul in pizda mea 1 ora si 30 minute nu ei botu din  blid nici o secunda :laugh2   si poate primesti mai  mult.baga nr de tel si te sun ....faci un ban cinstit. :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

hai ca dau eu banii astia dar stai cu botul in pizda mea 1 ora si 30 minute nu ei botu din blid nici o secunda :laugh2 si poate primesti mai mult.baga nr de tel si te sun ....faci un ban cinstit. :laugh2 :laugh2 :laugh2

eu zic sa pregatesti banii

chiar dc nu pt xoxo

• Oras:Sectorul Verde
  • Oras:Sectorul Verde
Postat

hai ca  dau eu banii astia dar stai cu botul in pizda mea 1 ora si 30 minute nu ei botu din  blid nici o secunda :laugh2   si poate primesti mai  mult.baga nr de tel si te sun ....faci un ban cinstit. :laugh2  :laugh2  :laugh2

:laugh2 :laugh2 .Grabeste-te! sa nu pierzi oferta! :laugh2

Postat

alooo congo?? stai cuminte, bulangiu rujat ce esti :))

faci rost de 88k franci din aia de ai tai si ma suni da? si cu linsu', se gaseste cineva care nu stie ca ai pula =))

Postat

alooo congo?? stai cuminte, bulangiu rujat ce esti :))

faci rost de 88k franci din aia de ai tai si ma suni da? si cu linsu', se gaseste cineva care nu stie ca ai pula =))

Baaaaa pula bleaga de te bag cu botu la congolina mea o sa simti un miros de mujdei....atentie grabeste-te ca mai sunt si alti doritori :laugh2  :laugh2  :laugh2  baga nr fraierica  repede ca pierzi banii...si niuniula  e parfumata miroase delicios a mujdei :laugh2  :laugh2  :laugh2 hai rapid baga nr xoxo cretinovici :laugh2

Postat

Baaaaa pula bleaga de te bag cu botu la congolina mea o sa simti un miros de mujdei....atentie grabeste-te ca mai sunt si alti doritori :laugh2  :laugh2  :laugh2  baga nr fraierica  repede ca pierzi banii...si niuniula  e parfumata miroase delicios a mujdei :laugh2  :laugh2  :laugh2 hai rapid baga nr xoxo cretinovici :laugh2

Esti foarte prost!!!Jur!!!

De obicei nu intervin cu lucruri de cacat dar pentru tine am simtit o nevoie acuta sa o fac! :)

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Esti foarte prost!!!Jur!!!

...sau un troll foarte tenace? :)

Postat

Pisicuts cred ca e cazul sa o banezi pe (i)matura asta ca a intrecut masura!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...