azi nu Reputație: 1103 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 16, 2014 http://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngpisicutsPostat Ieri, 23:53 din pacate copia restaurata astazi e ultima facuta , cu aprox 4 ore inainte de incident , posturile , atasamentele etc din acest interval nu mai sunt disponibile .
giorge69 Reputație: 769 Postat Februarie 16, 2014 Postat Februarie 16, 2014 Am postat si eu ceva @picon in alta parte si nu se mai regaseste acea postare.Eu sunt convins ca e din cauza defectiunii.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 16, 2014 Mda...ok! Nu am salvat, evident, postarea. Voi reveni cu o noua postare probabil maine.
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 16, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 16, 2014 Inainte de "caderea" site-ului am postat un raspuns adresat lui Benny Kill care a ramas suficient timp pentru a fi citit de cei ce s-au nimerit sa fie logati si au fost interesati (cateva ore). Am confirmarea de la 2 usesri. Acum, dupa "reparea site-ului, vad ca postarea a disparut. Ma indoiesc ca din cauza defectiunii, din moment ce a fost vizibila timp de cateva ore. Pisicuts, astept explicatii. Avand in vedere si lipsa de reactie la "cazul Crina" multi useri ar putea crede ca incurajezi escorcheria.http://www.youtube.com/watch?v=HD2pSILrTWY..asta este EXPLICATIA LUI PISICUTS
BennyKill Reputație: 2 Postat Februarie 16, 2014 Oras:pe gard Oras:pe gard Postat Februarie 16, 2014 Am apucat sa citesc si eu,am si raspuns.Au disparut si alte cateva postari scrise inainte de interventia lui Picon.Acele postari erau scrise undeva in jurul orelor 02-03 AM,deci cu mult peste cele 4 ore.C'est la vie!O zi buna!
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 16, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=xTMp1lccxy0
Shaworma Reputație: 463 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 16, 2014 Eu incerc sa inteleg...dati bani extra la pizde ca va atarna bala si sperati la "tratament" special...dar la puleti ce plm aveti de le dati bani? Ma repet: ma bucur ca va adunati si va impartiti cunostinte si resurse...continuati sa ne provocati zambete, noi va apreciem. Noi aveam o vorba cand eram mai tineri...gaste parca va numeam Ga-ga
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 16, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 16, 2014
trifazic Reputație: 704 Postat Februarie 16, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Februarie 16, 2014 Mda...ok! Nu am salvat, evident, postarea. Voi reveni cu o noua postare probabil maine.Eu am apucat sa citesc postarea si pot spune ca n-ai ciunga-n par. @BennyKill, daca nu esti impricinatul te poti intalni la un suc cu creditorii, sa le arati ca nu esti Sofistricatu'. Daca esti, poti sa le dai datoria ca sa dovedesti ca-i respecti chiar daca ai sange albastru. P.S. Daca nu te poti duce tu, trimite-l pe Gabriel
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2014 1
BennyKill Reputație: 2 Postat Februarie 16, 2014 Oras:pe gard Oras:pe gard Postat Februarie 16, 2014 Trifazic,daca ai apucat sa citesti postarea lui Picon,cu siguranta ai apucat sa citesti si postarea mea,nu?Site-ul a cazut cam la o ora dupa ce am postat eu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Februarie 16, 2014 Da re-redactati fratilor.....ca crapam de suspans
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 16, 2014 si daca aveti placerea va las si eu numarul meu de telefon, imi dati beep si va sun eu, nu e panica, 600ron am nevoie in 2 transe.. sau 300ron de la 2 baieti generosi
-Marius- Reputație: 1430 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Februarie 16, 2014 si daca aveti placerea va las si eu numarul meu de telefon, imi dati beep si va sun eu, nu e panica, 600ron am nevoie in 2 transe.. sau 300ron de la 2 baieti generosi Da-mi contul si pinul, ca ti virez eu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 16, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 16, 2014 si daca aveti placerea va las si eu numarul meu de telefon, imi dati beep si va sun eu, nu e panica, 600ron am nevoie in 2 transe.. sau 300ron de la 2 baieti generosi hai ca dau eu banii astia dar stai cu botul in pizda mea 1 ora si 30 minute nu ei botu din blid nici o secunda si poate primesti mai mult.baga nr de tel si te sun ....faci un ban cinstit.
alopat Reputație: 83 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 16, 2014 hai ca dau eu banii astia dar stai cu botul in pizda mea 1 ora si 30 minute nu ei botu din blid nici o secunda si poate primesti mai mult.baga nr de tel si te sun ....faci un ban cinstit. eu zic sa pregatesti banii chiar dc nu pt xoxo
alina21xx Reputație: 17 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Sectorul Verde Oras:Sectorul Verde Postat Februarie 16, 2014 hai ca dau eu banii astia dar stai cu botul in pizda mea 1 ora si 30 minute nu ei botu din blid nici o secunda si poate primesti mai mult.baga nr de tel si te sun ....faci un ban cinstit. :laugh2 .Grabeste-te! sa nu pierzi oferta!
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 16, 2014 alooo congo?? stai cuminte, bulangiu rujat ce esti ) faci rost de 88k franci din aia de ai tai si ma suni da? si cu linsu', se gaseste cineva care nu stie ca ai pula
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 16, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 16, 2014 alooo congo?? stai cuminte, bulangiu rujat ce esti ) faci rost de 88k franci din aia de ai tai si ma suni da? si cu linsu', se gaseste cineva care nu stie ca ai pula Baaaaa pula bleaga de te bag cu botu la congolina mea o sa simti un miros de mujdei....atentie grabeste-te ca mai sunt si alti doritori baga nr fraierica repede ca pierzi banii...si niuniula e parfumata miroase delicios a mujdei hai rapid baga nr xoxo cretinovici
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2014 Baaaaa pula bleaga de te bag cu botu la congolina mea o sa simti un miros de mujdei....atentie grabeste-te ca mai sunt si alti doritori baga nr fraierica repede ca pierzi banii...si niuniula e parfumata miroase delicios a mujdei hai rapid baga nr xoxo cretinovici Esti foarte prost!!!Jur!!! De obicei nu intervin cu lucruri de cacat dar pentru tine am simtit o nevoie acuta sa o fac! 1
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 16, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 16, 2014 Esti foarte prost!!!Jur!!! ...sau un troll foarte tenace?
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2014 Pisicuts cred ca e cazul sa o banezi pe (i)matura asta ca a intrecut masura!
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2014 Tenace?Ce e ala?
futacios_man Reputație: 6008 Postat Februarie 16, 2014 Oras:b Oras:b Postat Februarie 16, 2014 Esti foarte prost!!!Jur!!! ...sau un troll foarte tenace? sau un troll foarte prost si tenace
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum