Sari la conținut

Roxana 0757892921

Postări Recomandate

• Oras:oradea
Postat

Aveti informatii cand revine ?

poti sa o suni,lucreaza....

• Like 1
  • Oras:SOMEWHERE
  • Oras:SOMEWHERE
Postat

Am vizitat si eu domnisoara Roxana si am facut alegerea perfecta.

Stabilit intalnirea telefonic. Locatie pe Decebal,mare,curat.Roxana e o fata super,amabila,vrea sa-ti fie pe plac,draguta si frumoasa.

Nu are rost sa povestesc intamplarea,trebuie traita.

Notele sunt de Exceptional. Fara doar si poate.

De revenit ? Absolut da,eu sigur ma abonez 

• Like 9
  • Oras:satu mare
Postat

Trebuie sa o cunosc si eu. Pt maine se poate face o programare roxana

??

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Si cum Roxana a fost ultima data online in 1 aprilie pe vei ramane doar cu dorinta.  :laugh2

• Like 11
  • Minus 1
Vizitator pen_zen
Postat

Daa, domnisoara Roxi este o fata superba, pot sa confirm. Eu sunt unul care "are abonament la ea". Fata superba, sexy, super frumoasa (pentru gustirile mele) foarte calda si foarte stilata. La primele 2-3 intalniri "te testeaza", dar daca esti capabil sa dai raspunsuri "chill" (lejere) , atunci ai trecut testul la ea si urmatoarele intalniri o sa fie ceva de povesti 

Domnilor, va recomad, nu numai pentru ca este o fata gen "fata de club" (gen wow - te intorci dupa ea pe strada), ci si pentru ca este super inteligenta - si aici ma refer la conversatii super-chill , daca te comporti frumos cu ea iti citeste toate gandurile / dorintele) . 

Postat

hmmm vad ca la domnisioara trebuie sa ai mult noroc ca sa o poti vizita eu mai trec saptamana viitoare pe la oradea daca ii sa am noroc am daca nu asta este :)

• Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA
Postat

Da, e greu de obtinut o programare, mai ales daca esti vizitator-pufan la ea.

Mai incearca... merita.

• Like 1
Postat

azi am sunat la greu sperand la o reintalnire cu scantei cu Roxana....nimic...intra mesageria...poate si-a luat liber din cauza vremii

Postat

azi am sunat la greu sperand la o reintalnire cu scantei cu Roxana....nimic...intra mesageria...poate si-a luat liber din cauza vremii

Saptamina asta va lipsi,incearca sapt. viitoare.

Vizitator
Postat

buna ROXANA.Mai esti activa sau numai prestezi???de 2saptamani tot incerc sa te sun da telefonul este inchis!!!

• Telefon: 0722000000
  • Oras:ardeal
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:ardeal
Postat

Nu numai ca este activa, dar nici nu poate fi vorba ca nu mai presteaza:))

"decat" romana e cea care faulteaza vorbitorul

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

ok ok baieti unul zice ca e plecata altul ca e la mall altul ca la felix,da oare cineva care stie ceva mai concret exista????si o intrebare intrebatoare daca tot timpul are telefonul inchis de ce mai are pozitia in top???in fine cu timpul aflam si asta cu siguranta!!!bafta baieti la fuffe!!!

Vizitator pen_zen
Postat

Da, chiar asta intreb si eu : Unde este Roxi? Are tel. ichis ... Ce este cu frumuseala? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...