Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Buna Dimi 🫦 Disponibilă Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Buna seara 😗☺️ Locuri disponibile😍🔞🔞🔞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2022 Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Neața dragilor😇 Disponibila Pentru programări 🔞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2022 Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Buna dragutilor ,am locuri disponibile va aștept cu drag! 🔞🔞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2022 Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 Hei ,sunt disponibilă pentru programări pana la ora 22:00! Pupici 😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2022 Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 😘🔞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Neața am început programul dragilor 💕🔞Va aștept!😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Buna Dimi 🫦😘va aștept la programări 🔞 Link spre comentariu
adrian1984 Reputație: 255 Postat Noiembrie 9, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 La preturile astea ma duc la altele o ora. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Acum 6 ore, adrian1984 a spus: La preturile astea ma duc la altele o ora. Decizia îți aparține in totalitate . Spor 😆😆 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Buna dimineața 🔞🫦 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2022 Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Hello ❤️ Disponibilă pana la 22:30 va aștept la programări. Locatie:Coresi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2022 Partajează Postat Noiembrie 12, 2022 Hei băieți 🫦🔞 Va doresc un Weekend minunat 🙂 Locuri disponibile Pt programări 😗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2022 Partajează Postat Noiembrie 13, 2022 Buna seara! 🔞 Disponibilă ,va aștept!😗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2022 Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 Hei💕🔞💕 DISPONIBILĂ 🔞💕 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2022 Partajează Postat Noiembrie 15, 2022 NeațA! Am început programul va aștept cu drag 🔞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2022 Partajează Postat Noiembrie 16, 2022 Pupici 😘💋👄🫦 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2022 Partajează Postat Noiembrie 17, 2022 💕💕 Buna dragilor va aștept la programări pe Whatssap ,pupici.😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2022 Partajează Postat Noiembrie 17, 2022 💦 Locuri disponibile va aștept cu drag ! 🔞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 Buna dimineața . Disponibilă pana la 23:00 va aștept la programări 💦🫦🔞🔞💦 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 🔞🔞💦💦💦 Pupici dragilor Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2022 Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Buna dimineața frumoșilor 💋💋 Va aștept la programări 🔞💦 Program 10:00-22:30 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2022 Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 Buna Frumoșii mei 💦 Va aștept la programări 🔞👄💦💦🔞 Link spre comentariu
FalusFalnic Reputație: -53 Postat Noiembrie 20, 2022 Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 Salut, Am fost in vizita in Brasov si am fost de doua ori la domnisoara. Pentru ca lucra de dimineata si pentru ca tzatze mari. 🙂 Am stat cate o ora de fiecare data, 350 si 400(+o finalizare faciala). Are o atitudine de nota 10, pro client, cred ca si de asta am revenit. Singurele comentarii pe care le-am primit au fost la anal(vrea doar dintr-o parte si oricum zice din start ca e la inceput), in rest a fost deschisa la orice ii ziceam si fara facut fete sau pufait. Corp de rusoaica, ten alt, carne tare, sani misto, cur mare si bombat, cateva kilograme in plus. Zambeste destul de mult si placut. Oralul e bun, incearca si deep, e umed, cu priviri, la cerere s-a ocupat si de sateliti. Mi-a facut si masaj, destul de bun. La cererea mea m-a mangaiat/masat cu "lubenitele" alea frumoase pe spate. 🙂 Normal n-am facut. La anal a intrat destul de usor si cand incepe ea sa dea contre se cam termina pentru mine. Ma simt ca Magellan la stramtoare. Pentru mine e de revenit cand mai trec prin Brasov. 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2022 Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 1 oră în urmă, FalusFalnic a spus: Salut, Am fost in vizita in Brasov si am fost de doua ori la domnisoara. Pentru ca lucra de dimineata si pentru ca tzatze mari. 🙂 Am stat cate o ora de fiecare data, 350 si 400(+o finalizare faciala). Are o atitudine de nota 10, pro client, cred ca si de asta am revenit. Singurele comentarii pe care le-am primit au fost la anal(vrea doar dintr-o parte si oricum zice din start ca e la inceput), in rest a fost deschisa la orice ii ziceam si fara facut fete sau pufait. Corp de rusoaica, ten alt, carne tare, sani misto, cur mare si bombat, cateva kilograme in plus. Zambeste destul de mult si placut. Oralul e bun, incearca si deep, e umed, cu priviri, la cerere s-a ocupat si de sateliti. Mi-a facut si masaj, destul de bun. La cererea mea m-a mangaiat/masat cu "lubenitele" alea frumoase pe spate. 🙂 Normal n-am facut. La anal a intrat destul de usor si cand incepe ea sa dea contre se cam termina pentru mine. Ma simt ca Magellan la stramtoare. Pentru mine e de revenit cand mai trec prin Brasov. Mulțumesc frumos și tu ai fost o companie plăcută și te mai aștept cu mare drag!😘😘🫦 Pupici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum