Rambo36 Reputație: 12 Postat Decembrie 5, 2022 Postat Decembrie 5, 2022 Buna Ana la Sibiu când mai vii ? Ne este dor de tine 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Decembrie 5, 2022 Acum 3 minute, Rambo36 a spus: Buna Ana la Sibiu când mai vii ? Ne este dor de tine Buna ,momentan nu am in plan dar cu siguranța voi anunța când am de gând sa revin ☺️ 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Decembrie 5, 2022 😈🍭 1 2
ioscorpio91 Reputație: 246 Postat Decembrie 5, 2022 Postat Decembrie 5, 2022 Salutare frati de vicii! Scriu aceasta recenzie dupa ce am vizitat domnisoara in cauza. Ce e drept nu am vizitat-o demult datorita mutarii serviciului, dar acum am facut tot posibilul sa ma sincronizez cu ea. Multe de zis nu prea sunt de facut, ca tipa e o bomboana de femeie. Aspectul tipei e unul de cel putin nota 10....daca nu si 11 chiar....bine pt gusturile mele ca restul poate aveti alte gusturi. Locatia dupa cum bine stiti e un complex rezidential din Iasi, caruia eu ii dau nota 10. Actiunea a inceput cu un OP, dar practic se simtea atat de bine ca si cum nu ar fi fost cu cauciuc. Ce e drept nu prea ma omor eu dupa oral, in schimb tipa se pricepe, si-o freaca de sani, o ia adanc, geme, etc. NP a fost doar o singura pozitie si aici e piesa de rezistenta, ca tipa are un fundulet superb, curat, ingrijit, potrivit cat sa il tii in mana si sa pompezi in doggy. Scuipat, igienizat, mers la dus, fumat o tigara si plecat. Si acum sa dam si ceva note: Locatie 10 Tipa - aspect + comportament 10 + 10; este frumusica rau si foarte placuta. Fundulet si sani dementiali. OP: 9. Nu prea is eu fan, dar este ce trebuie. NP: 10 se misca frumos, da din fund, geme, da contre, fundulet si sani super frumosi. Per total o experienta placuta pentru care merita investiti fiecare leu. Pret: 150 feline autohtone aprox 30 min. De revenit: CU SIGURANTA. PS: nu prea is eu cu dulcegariile iar daca am scris gresit, va rog sa ma iertati pt ca sunt in masina. 1 2
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Decembrie 5, 2022 Acum 56 minute, ioscorpio91 a spus: Salutare frati de vicii! Scriu aceasta recenzie dupa ce am vizitat domnisoara in cauza. Ce e drept nu am vizitat-o demult datorita mutarii serviciului, dar acum am facut tot posibilul sa ma sincronizez cu ea. Multe de zis nu prea sunt de facut, ca tipa e o bomboana de femeie. Aspectul tipei e unul de cel putin nota 10....daca nu si 11 chiar....bine pt gusturile mele ca restul poate aveti alte gusturi. Locatia dupa cum bine stiti e un complex rezidential din Iasi, caruia eu ii dau nota 10. Actiunea a inceput cu un OP, dar practic se simtea atat de bine ca si cum nu ar fi fost cu cauciuc. Ce e drept nu prea ma omor eu dupa oral, in schimb tipa se pricepe, si-o freaca de sani, o ia adanc, geme, etc. NP a fost doar o singura pozitie si aici e piesa de rezistenta, ca tipa are un fundulet superb, curat, ingrijit, potrivit cat sa il tii in mana si sa pompezi in doggy. Scuipat, igienizat, mers la dus, fumat o tigara si plecat. Si acum sa dam si ceva note: Locatie 10 Tipa - aspect + comportament 10 + 10; este frumusica rau si foarte placuta. Fundulet si sani dementiali. OP: 9. Nu prea is eu fan, dar este ce trebuie. NP: 10 se misca frumos, da din fund, geme, da contre, fundulet si sani super frumosi. Per total o experienta placuta pentru care merita investiti fiecare leu. Pret: 150 feline autohtone aprox 30 min. De revenit: CU SIGURANTA. PS: nu prea is eu cu dulcegariile iar daca am scris gresit, va rog sa ma iertati pt ca sunt in masina. Mulțumesc mult și te mai aștept de fiecare data cu mare drag !🍭👄 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Decembrie 6, 2022 Hei dragilor!💋 Vreau sa va urez sărbătoriților un călduros LA MULTI ANI va pup și va îmbrățișez cu drag 💋💋💋 🍭Disponibilă !🍭 1
inginerul_futacios Reputație: 44 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Iași Oras:Iași Postat Decembrie 6, 2022 La mulți ani și ție dragă Ana! 🥰 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Decembrie 7, 2022 Buna ,Sunt la birou pana la ora 20:00!❤️ 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Decembrie 7, 2022 P.S :Ultima zi la voi băieți !❤️❤️ 2
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Decembrie 7, 2022 Vizita mea la voi s-a încheiat ! Ca de fiecare data a-ți fost o gazda primitoare ,va urez SĂRBĂTORI FERICITE și un an cât mai bogat și cu tot ce va doriți voi !❤️👄 ❤️❤️va pup și va mulțumesc ca de fiecare data ma-ti primit cu entuziasm !❤️❤️ 📌INDISPONIBILĂ! 2
Gentlemanus Reputație: 515 Postat Decembrie 19, 2022 Oras:Paradise Oras:Paradise Postat Decembrie 19, 2022 La 07.12.2022 la 22:10, Anaxxx27 a spus: Vizita mea la voi s-a încheiat ! Ca de fiecare data a-ți fost o gazda primitoare ,va urez SĂRBĂTORI FERICITE și un an cât mai bogat și cu tot ce va doriți voi !❤️👄 ❤️❤️va pup și va mulțumesc ca de fiecare data ma-ti primit cu entuziasm !❤️❤️ 📌INDISPONIBILĂ! Cind revii honey bunny👅,,?
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Decembrie 19, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Decembrie 19, 2022 Acum 25 minute, Gentlemanus a spus: Cind revii honey bunny👅,,? Buna ,momentan nu am in plan !☺ 1
sofer100 Reputație: 859 Postat Ianuarie 20, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 20, 2023 On 11/4/2022 at 1:35 PM, Anaxxx27 said: Domnule @dan1984 ce este așa deranjant la aceasta postare ?😊 ♥️ (sunt starile lui Dan. Noi trebuie sa ii stim starile 24/ 24. Cand e in depresie, cand rade la pwla... ) 1 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Ianuarie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Ianuarie 20, 2023 Acum 5 minute, sofer100 a spus: ♥️ (sunt starile lui Dan. Noi trebuie sa ii stim starile 24/ 24. Cand e in depresie, cand rade la pwla... ) 🤣🤣🤣🤣 1 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Februarie 18, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 18, 2023 Hei dragilor! M-am gândit sa va fac o vizita scurta de câteva zile sa nu credeți ca v-am uitat 🤗🐈❤️ ❤️Începând de mâine ora 9:00 voi fi disponibila pana joi (inclusiv) ❤️Programările a-și dorii sa fie făcute din timp și anunțate cu 1h înainte ❤️Contact:whatsapp sau sms ❤️Cei ce nu confirma sau nu anunță că nu mai pot ajunge vor primii block Locația :newton Va pup și va urez o seara liniștita! 🐈🤗❤️ 2
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Februarie 19, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 19, 2023 Bună dimineața , sunt disponibilă pana la 22:00 ❤️❤️ 1 2
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Februarie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 20, 2023 Hei dragilor! ❤️Ultima zi 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Februarie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 20, 2023 Pe astăzi am deja programul făcut Aștept mesaj pt următoarele zile !♥️☀️☺️ 4
ungureanul Reputație: 21 Postat Februarie 20, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 20, 2023 @Anaxxx27 Salut. Ai spus in postarea de sambata ca stai pana joi iar astazi ca este ultima zi. Cum ramane, nu de alta dar vreau sa iti fac o vizita si sa stiu daca apuc.
macarons Reputație: 894 Postat Februarie 20, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 20, 2023 1 oră în urmă, ungureanul a spus: @Anaxxx27 Salut. Ai spus in postarea de sambata ca stai pana joi iar astazi ca este ultima zi. Cum ramane, nu de alta dar vreau sa iti fac o vizita si sa stiu daca apuc. Este deja la Suceava. 1
elxandre Reputație: 86 Postat Februarie 20, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Februarie 20, 2023 Acum 5 ore, macarons a spus: Este deja la Suceava. Aparent din cauza ăstora care cer normal neprotejat...lua-le-am toată familia în pulă ălora că a ajuns orașul ăsta de tot râsul din cauza lor. 1
macarons Reputație: 894 Postat Februarie 21, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 21, 2023 Acum 5 ore, elxandre a spus: Aparent din cauza ăstora care cer normal neprotejat...lua-le-am toată familia în pulă ălora că a ajuns orașul ăsta de tot râsul din cauza lor. Nu stiu daca acesta este motivul real. Pana la urma, Ana a anuntat ca Suceava va fi ulitmul oras, apoi va lua o pauza. A anuntat acest lucru pe topicul de pe Suceava, pe 11 februarie. In fine. 2
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Februarie 21, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Februarie 21, 2023 Acum 4 ore, macarons a spus: Nu stiu daca acesta este motivul real. Pana la urma, Ana a anuntat ca Suceava va fi ulitmul oras, apoi va lua o pauza. A anuntat acest lucru pe topicul de pe Suceava, pe 11 februarie. In fine. Inițial am vrut de prima data la suceava sa vin, dar nu găsisem locație și am zis ca merg la Iași Văzând ca băieții încep sa ceara niște servicii pe care eu nu le prestez am zis sa mai insistsa găsesc o locație la suceava și sa plec! Va pup și îmi pare rău de băieții de la Iași care chiar sunt ok și cu bun simnt ❤️🔥🤗 3
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Mai 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Mai 7, 2023 Bună dragilor 🤗 Pauza a luat sfârșit De început de primăvară am zis să vă fac o surpriză și să vă vizitez mâine pentru 3 zile ❤️ Locația o voi avea tot la newton iar cine dorește o programare vă aștept pe whatsapp 🥰 Va pup și abia aștept sa ne revedem ❤️❤️❤️ 2 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Mai 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Mai 8, 2023 Bună dragilor 🤗 Mai am câteva locuri disponibile pe ziua de astăzi. Cei care doresc o programare pentru ziua de astăzi sau de mâine mă poate contacta pe whatsapp ❤️❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum