noanonymus Reputație: 419 Postat Iulie 22, 2022 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Iulie 22, 2022 Acum 10 minute, gica 1955 a spus: eu as spune sa te mai gandesti cu plata tombolei in contul ei ....altfel dupa logica ei ar trebui sa te futi tu in contul ei cu clientii carora ea nu le onoreaza programarile o va face tot dand vina pe tine si ....atunci sa te vad ca acolo nu e cu IBAN ci e cu VALEU O BAGA !!!😃 nicieu mai reflecteaza la ultima mea postare 😂😂😂😂😂 bagă curu’ la bătaie nicieu😂😂😂😂😂
Orb1t Reputație: 2222 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 22 minutes ago, andreeakvl98 said: Sper sa nu mai ofer extra țepe. Evident. Acum trebuie sa te apuci de scris invitatii. 😅
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Acum 5 minute, noanonymus a spus: 😂😂😂😂😂 bagă curu’ la bătaie nicieu😂😂😂😂😂 Stai cuminte! Pentru neonorarile programarilor nu este vina mea, sa-si asume faptul ca sta pe forum si se contreaza cu unul sau altul in loc sa isi vada de programari 😅 As spune ca se vede cata treaba are de este aici, sau or fi clientii atat de marinimosi si o lasa cu telefonul in mana... ce clienti buni, mai rar asa ceva 🤣🤣🤣 Probabil de asta este basicata cand se ia in gura lumea cu clientii ei, ca sunt prea buni 🤣🤣🤣
noanonymus Reputație: 419 Postat Iulie 22, 2022 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Iulie 22, 2022 Acum 1 minut, nicieu a spus: Stai cuminte! Pentru neonorarile programarilor nu este vina mea, sa-si asume faptul ca sta pe forum si se contreaza cu unul sau altul in loc sa isi vada de programari 😅 As spune ca se vede cata treaba are de este aici, sau or fi clientii atat de marinimosi si o lasa cu telefonul in mana... ce clienti buni, mai rar asa ceva 🤣🤣🤣 Păi las-o pe ea aici la butoane și bagă tu clienții pe ușa din “dos”😂😂😂😂😂
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Acum 12 minute, nicieu a spus: Pe mine ma doare la basketi de ea... am vrut sa o ajut, i-am dat sfaturi si ea ma scoate vinovat de nu stiu ce rahaturi paranoice are ea in cap... si acum o da cotita ca e tombola valabila si ca plm... ea nu stie cine sunt, am vrut sa merg la ea fara sa stie, pentru ca din anumite recenzii reiese ca e fata ok, ma pis pe tombola... dar mi-a demonstrat azi ca nu merita efortul meu... exista multe alte variante pentru mine, de ce sa ma complic cand nu ma doare capul... asa e cand vrei sa faci un bine... Pai cum să vii la mine dacă ai spus că ești plecat?😈
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Acum 1 minut, noanonymus a spus: Păi las-o pe ea aici la butoane și bagă tu clienții pe ușa din “dos”😂😂😂😂😂 Regret, nu am astfel de bucurii, inca imi plac femeile... si te rog nu o mai lungi cu gluma asta, am ras prima data, dar acum devine enervant... Chiar acum, andreeakvl98 a spus: Pai cum să vii la mine dacă ai spus că ești plecat?😈 Mai fata tu nu ai programari la Ploiesti de onorat? De ce cauti discutii cu mine? Ai uitat ca ti-am zis ca vin sa te vizitez cand ma intorc, oriunde te-ai afla, ca nu e greu... dar nu mai este cazul acum... hai sa te vad, cu ce chestii paranoice mai vii acum? Ca oricum treaba n-ai, nicieu nu am treaba pana la 12.00 🤣🤣🤣
noanonymus Reputație: 419 Postat Iulie 22, 2022 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Iulie 22, 2022 Am înțeles, scuze👍nicieu, dar tu cu Andreea de ce o lungești, poate o enervezi și tu pe ea😂😂😂😂😂 Dar e prea finuță ca să îți spună😂😂😂😂😂
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Chiar acum, noanonymus a spus: Am înțeles, scuze👍nicieu, dar tu cu Andreea de ce o lungești, poate o enervezi și tu pe ea😂😂😂😂😂 Dar e prea finuță ca să îți spună😂😂😂😂😂 Hai nu ma inebuni! Eu o lungesc sau ea ma citeaza de dimineata in continuu?! 🤣🤣🤣 o fi finuta fata nu spun nu, ca nu am avut onoarea sa o cunosc, dar ea m-a atras in circul asta care o enerveaza... daca esti curios citeste pe topic ca eu nu am vorbit cu ea ci cu clientul ei initial, iar ea ne-a facut prosti pe toti cei care am interactionat cu el (4,5,6,9 oricati or fi) mai multe nu spun ca nu-si are rostul, apoi vine fata si spune ca e vina mea ca tombola nu se mai face... asa ca cine e de vina? Iti place de ea? Du-te, fa-ti rezervare de pe acum ca vine ea duminica, dar nu ma trage pe mine la raspundere de ce o lungesc eu cu ea, ca sunt pe un topic la DG, postez cat vreau si cat am timp!
leonidas69 Reputație: 343 Postat Iulie 22, 2022 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Postat Iulie 22, 2022 Să înțeleg că doar anumite persoane au voie să posteze cât vor și cât au timp, pe un topic la DG? 🧐 nicio aluzie la nici eu, că nu vreau să-l înnebunesc nicieu 🤣🤣🤣 poate mi-o iau și eu în bot ca anonymus 🤣🤣🤣 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Acum 1 minut, leonidas69 a spus: Să înțeleg că doar anumite persoane au voie să posteze cât vor și cât au timp, pe un topic la DG? 🧐 nicio aluzie la nici eu, că nu vreau să-l înnebunesc nicieu 🤣🤣🤣 poate mi-o iau și eu în bot ca anonymus 🤣🤣🤣 Unde am spus eu ca nu are voie cineva sa posteze? Leonidas, aveam pretentii de la tine, citeste cu atentie ce spun... Am zis ca nu ma poate trage la raspundere pentru ceea ce a afirmat... deci liber la postari! 🤣🤣🤣
leonidas69 Reputație: 343 Postat Iulie 22, 2022 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Postat Iulie 22, 2022 Acum 1 minut, nicieu a spus: Unde am spus eu ca nu are voie cineva sa posteze? Leonidas, aveam pretentii de la tine, citeste cu atentie ce spun... Am zis ca nu ma poate trage la raspundere pentru ceea ce a afirmat... deci liber la postari! 🤣🤣🤣 Așa da, bravo, m-am gândit că te-ai luat de el că l-ai văzut mai mititel și am vrut să văd dacă ai curaj să te iei de “300” 🤣🤣
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Iulie 22, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iulie 22, 2022 Acum 36 minute, nicieu a spus: Hai nu ma inebuni! Eu o lungesc sau ea ma citeaza de dimineata in continuu?! porumbeilor voi ati luat chestia aia din trecut in serios ...vad ca va placeti la mine promisiunea e promisiune nicieu sa sti ca nu dau inapoi ...daca inca mai esti interesat sa sti ca eu sunt gata sa te fac un fin ....mai ales ca vine si mireasa .....deci ma duc la ea duminica in petit ? 😃😃😃 macar daca tot platesti tu in contul ei toate oalele sparte sa ai si ceva beneficii
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Chiar acum, leonidas69 a spus: Așa da, bravo, m-am gândit că te-ai luat de el că l-ai văzut mai mititel și am vrut să văd dacă ai curaj să te iei de “300” 🤣🤣 Ma iau de cati e nevoie atunci cand se interpreteaza gresit... nu am specificat niciunde ca x sau y sa nu posteze, fiecare face ce vrea... noanonymus a vrut el sa se bage undeva unde nu stie despre ce este vorba suta la suta si de asta i-am zis sa nu ma traga pe mine la raspundere... dar sa nu posteze, nu am spus nimanui asta... cititi cu atentie textul, altfel ajungem la interpretari eronate!
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Acum 7 minute, gica 1955 a spus: porumbeilor voi ati luat chestia aia din trecut in serios ...vad ca va placeti la mine promisiunea e promisiune nicieu sa sti ca nu dau inapoi ...daca inca mai esti interesat sa sti ca eu sunt gata sa te fac un fin ....mai ales ca vine si mireasa .....deci ma duc la ea duminica in petit ? 😃😃😃 macar daca tot platesti tu in contul ei toate oalele sparte sa ai si ceva beneficii Gica faci ce doresti mataluta, eu nu platesc nici o oala sparta... nu am vreo vina si se pare ca tombola se tine... pentru mine respectiva reprezinta caz inchis... cum spuneam, exista multe alte optiuni pentru mine, nu am nevoie de complicatii fara sens! L.E. i-am zis eu pas inainte sa ma adauge listei de clienti pe care nu ii primeste fara sa ii cunoasca 🤣🤣🤣
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Iulie 22, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iulie 22, 2022 Acum 1 minut, nicieu a spus: Gica faci ce doresti mataluta, eu nu platesc nici o oala sparta... nu am vreo vina si se pare ca tombola se tine... pentru mine respectiva reprezinta caz inchis... cum spuneam, exista multe alte optiuni pentru mine, nu am nevoie de complicatii fara sens! ok ....e alegerea ta ....bag seama ca iti este frica de concurenta "clientilor fideli "
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Acum 2 minute, gica 1955 a spus: ok ....e alegerea ta ....bag seama ca iti este frica de concurenta "clientilor fideli " Exact, am considerat ca nu voi avea loc de atatia clienti fideli si mai bine sa le ramana lor pentru ca si asa au facut scandal pe aici!
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Fac pariu ca tot vina mea este pentru ca nu a ajuns in Constanta pe data de 20 iulie, exact cum a zis 🤣🤣🤣
leonidas69 Reputație: 343 Postat Iulie 22, 2022 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Postat Iulie 22, 2022 Chiar m-ai făcut să citesc, mie îmi pare că anonymus a glumit, el îmi pare mai glumeț din fire, ăsta e un lucru bun zic eu, chiar și tu ai zis că e o glumă, dar cam lungită, eu zic că este bine să mai glumim și să ne descrețim frunțile, nu să stăm încruntați și să ne certăm pe aici într-una, râsul este benefic pentru sănătate, până la urmă, dacă tot vine Andreea, o vizitez și eu, dacă tot faci tu onorurile cu tombola, că sunt vechi pe aici, chiar mai vechi decât tine și alții, dacă mă dezbrac de “69”, știi tu la ce mă refer 🤣🤣🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Acum 5 minute, leonidas69 a spus: Chiar m-ai făcut să citesc, mie îmi pare că anonymus a glumit, el îmi pare mai glumeț din fire, ăsta e un lucru bun zic eu, chiar și tu ai zis că e o glumă, dar cam lungită, eu zic că este bine să mai glumim și să ne descrețim frunțile, nu să stăm încruntați și să ne certăm pe aici într-una, râsul este benefic pentru sănătate, până la urmă, dacă tot vine Andreea, o vizitez și eu, dacă tot faci tu onorurile cu tombola, că sunt vechi pe aici, chiar mai vechi decât tine și alții, dacă mă dezbrac de “69”, știi tu la ce mă refer 🤣🤣🤣 Degeaba, nu te ajuta contul... Nu mai dau nimic, daca ea poate sa revina la decizii, eu de ce n-as face-o? Pana la coada nu am nicio vina, s-a alintat ea putin... Corect, radem, glumim, futem, platim... dar facem o gluma buna, nu fortezi nota, nu ma iei pe mine in deradere apoi ma tragi la raspundere ca ma iau de Andreea, nici nu m-am luat de ea, am continuat sfaturile din privat aici, doar ca intr-un mod mai taios!
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Iulie 22, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iulie 22, 2022 Acum 3 minute, nicieu a spus: Degeaba, nu te ajuta contul... Nu mai dau nimic, daca ea poate sa revina la decizii, eu de ce n-as face-o? Pana la coada nu am nicio vina, s-a alintat ea putin... Corect, radem, glumim, futem, platim... dar facem o gluma buna, nu fortezi nota, nu ma iei pe mine in deradere apoi ma tragi la raspundere ca ma iau de Andreea, nici nu m-am luat de ea, am continuat sfaturile din privat aici, doar ca intr-un mod mai taios! Mie sa-mi dai bani de pacanele!🤣🤣🤣 2 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
leonidas69 Reputație: 343 Postat Iulie 22, 2022 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Postat Iulie 22, 2022 Acum 2 minute, nicieu a spus: Degeaba, nu te ajuta contul... Nu mai dau nimic, daca ea poate sa revina la decizii, eu de ce n-as face-o? Pana la coada nu am nicio vina, s-a alintat ea putin... Corect, radem, glumim, futem, platim... dar facem o gluma buna, nu fortezi nota, nu ma iei pe mine in deradere apoi ma tragi la raspundere ca ma iau de Andreea, nici nu m-am luat de ea, am continuat sfaturile din privat aici, doar ca intr-un mod mai taios! Vezi, ești prea radical, după părerea mea, dacă îmi scria mie toate astea, eu le consideram glumă până la capăt, chiar dacă alungită 🤣🤣🤣 din ce am citit, anonymus ăsta îmi pare doar un tip glumeț, nu cred că ar trage pe nimeni la răspundere, doar glumește mai exagerat câteodată, părerea mea. Să nu zici acum că sunt peștele lui fiindcă îi iau apărarea 🤣🤣🤣🤣🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Acum 1 minut, carpe_diem a spus: Mie sa-mi dai bani de pacanele!🤣🤣🤣 Mah ce draci aveti toti azi? Nu mai stiti de gluma? De unde sa va dau eu bani? Mi-au blocat conturile, n-are tata ca v-ar da! Va da Andreea, ca pana vin eu in toamna, o sa fie doar recenzii pe topicul ei si o sa aiba la tombole de ni aveti aer 🤣🤣🤣
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Iulie 22, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Iulie 22, 2022 Sper sa nu uiti de cursa aia la care mi-ai zis ca imi dai banii cand te intorci 3
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Acum 5 minute, leonidas69 a spus: Vezi, ești prea radical, după părerea mea, dacă îmi scria mie toate astea, eu le consideram glumă până la capăt, chiar dacă alungită 🤣🤣🤣 din ce am citit, anonymus ăsta îmi pare doar un tip glumeț, nu cred că ar trage pe nimeni la răspundere, doar glumește mai exagerat câteodată, părerea mea. Să nu zici acum că sunt peștele lui fiindcă îi iau apărarea 🤣🤣🤣🤣🤣 Pfff, mi-ai luat vorba din gura... bine nu esti peste, pot sa spun ca esti protectorul lui? 🤣🤣🤣 Asa ma radicalizez eu uneori, oricum nu m-am suparat pe el, spune-i sa se intoarca si sa posteze in continuare! 🤣🤣🤣 si daca are bucurii la baietei, nu eu sunt ala, mie imi place sa fiu parte activa, nu pasiva! 🤣🤣🤣 Acum 3 minute, talibanu a spus: Sper sa nu uiti de cursa aia la care mi-ai zis ca imi dai banii cand te intorci Altul, mai sunteti multi? 🤣🤣🤣 Tu nu partikipi la tombola oricum, esti pe lista neagra!🤣
Orb1t Reputație: 2222 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 25 minutes ago, nicieu said: Fac pariu ca tot vina mea este pentru ca nu a ajuns in Constanta pe data de 20 iulie, exact cum a zis 🤣🤣🤣 Daca ai tras ceva din rezervorul de la duba, vreau jumate si nu spun mai departe. 🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum