Sari la conținut

BIANCA 0749890611

Postări Recomandate

• Oras:Braila
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai avea un anunt imbracata intr-un compleu rosu ,dar s-a dezactivat azi anuntul. Daca se activeaza iar anuntul o sa postez si acel anunt.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

0757246540 asta e al doilea nr dupa al doilea anunt dezactivat, eu am cautat si nu i am gasit topic deschis. E posibil sa si schimbe numerele de telefon

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Salutare ,de 3 zile iau legatura cu domnisoara sa ne vedem dar niciodata nu respecta programarea , ba numai raspunde la telefon ,ba isi inchide telefonul. Am vb cu ea ieri pentru azi la ora 11.00. Azi ce sa vezi ba isi inchidea tel ba nu mai raspundea, pana la urma mi a dat adresa pe la Piata mare si binenteles cand am ajuns nu mai raspundea si apoi si a inchis telefonul. ESTE O TEPARA CARE TE FACE SA BATI DRUMUL AIUREA PANA ACOLO. Nu inteleg dc mai pun anunturi daca nu primesc clienti ,daca nu vor sa faca bani, ca sa faca misto de noi.

DE EVITAT

• Like 1

Postat

Îmi lași recenzii doar pentru ca nu ai ajuns pa mine . Îmi pare foarte Rou dar programul meu este doar de noapte ! Te pup vina mea este ca nu am explicat la toate lumea cum trebuie 😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.