Sari la conținut

Indisponibila

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
La 19.02.2023 la 19:40, florinbidi a spus:

Revizitat domnița , ca întotdeauna o plăcere să petrec timpul cu ea .... mereu serviabilă, cu mult bun simț , atitudine pro client , nici nu știu când trece ora in prezenta ei

Chiar daca a luat o pauză de la anal , nu i-am simțit lipsa, a compensat prin oral și normal......de mult nu mai reușisem sa fac cu ea și normal 🤣🤣🤣🤣 ,  era prea apetisant funduletul 🍑🍑🍑

Sper că vei rămâne un timp mai îndelungat la noi să mă pot bucura cat mai mult de tine

.

Link spre comentariu
Vizitator ucenicu.

Bună seara. E pentru prima dată la Simonic. Locație modernă. Ea tânără, frumoasă, atractivă, privirea și buzele😋 puțin corpolentă, are un fund de greu reziști. M-am simțit lejer, am conversat, acțiune: puțin ON și masaj de relaxare cu finalizare , după relaxare, a doua partidă, niciodată nu am încercat analul, văzând recenziile, m-au luat căldurile. AP în 3 pozitii căpriță, lateral și pe la spate deasupra, iar căpriță, mai departe am sugerat NP, ea deasupra apoi căpriță și finalizat.  Se mulează după dorințele tale, sociabilă, igienă impecabilă. Evaluare: gfe: 7,  ON: 8, masaj: 8, AP: 9, NP: 8.  O experiență deosebită!

Link spre comentariu
Vizitator
La 23.02.2023 la 22:21, ucenicu. a spus:

Bună seara. E pentru prima dată la Simonic. Locație modernă. Ea tânără, frumoasă, atractivă, privirea și buzele😋 puțin corpolentă, are un fund de greu reziști. M-am simțit lejer, am conversat, acțiune: puțin ON și masaj de relaxare cu finalizare , după relaxare, a doua partidă, niciodată nu am încercat analul, văzând recenziile, m-au luat căldurile. AP în 3 pozitii căpriță, lateral și pe la spate deasupra, iar căpriță, mai departe am sugerat NP, ea deasupra apoi căpriță și finalizat.  Se mulează după dorințele tale, sociabilă, igienă impecabilă. Evaluare: gfe: 7,  ON: 8, masaj: 8, AP: 9, NP: 8.  O experiență deosebită!

.

Link spre comentariu
Vizitator

Vizitat titulara. Locatie moderna, curata. Simona, o fata foarte frumoasa dupa standarnele mele: forma sanilor bine conturata, aproape obraznica, nu te-ai satura sa-i privesti. Bazin mare ce automat face trimitere la fertilitate, o adevarata placere pentru orice barbat cu instincte ca atare. Inca un plus fiind vergeturile; aici e discutabil, fiecare cu parerea lui, mereu voi aprecia semnele distictive natural, cum ar fi vergeturi, pistrui etc.

Ca atitudine este ok, mereu atenta sa vada daca te simti bine, comunicativa

Igiena: 10, nimic de reprosat

Oral: 9, umed, foarte placut

NP: 9.

A fost o experienta foarte placuta si o voi revizita ori de cate ori voi avea ocazia. Pentru Bacau mi se pare de departe cel mai bun raport calitate/pret. 

Spor la futut!

Link spre comentariu
Vizitator
La 27.02.2023 la 13:15, alchimist17 a spus:

Vizitat titulara. Locatie moderna, curata. Simona, o fata foarte frumoasa dupa standarnele mele: forma sanilor bine conturata, aproape obraznica, nu te-ai satura sa-i privesti. Bazin mare ce automat face trimitere la fertilitate, o adevarata placere pentru orice barbat cu instincte ca atare. Inca un plus fiind vergeturile; aici e discutabil, fiecare cu parerea lui, mereu voi aprecia semnele distictive natural, cum ar fi vergeturi, pistrui etc.

Ca atitudine este ok, mereu atenta sa vada daca te simti bine, comunicativa

Igiena: 10, nimic de reprosat

Oral: 9, umed, foarte placut

NP: 9.

A fost o experienta foarte placuta si o voi revizita ori de cate ori voi avea ocazia. Pentru Bacau mi se pare de departe cel mai bun raport calitate/pret. 

Spor la futut!

.

Link spre comentariu
Vizitator
La 27.02.2023 la 14:48, colericul a spus:

Eu sunt pe lista ei neagra si hasbar n-am cum de-am ajuns acolo caci am tinut legatura si dupa ultima vizita la ea. Suspiciunea mea e ca a fost influentata de un membru al forumului din Bacau caruia i-am pus frana in postarile gen reclama. Daca ma conving ca e adevarat, respectivul forumist isi va lua adio de la forum, indiferent de contibutie (recenzii sau alta informatii). Stiu ca e decizie partinitoare dar asa voi actiona, am destula influenta pentru a face ca acest lucru sa se intample.

.

Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Și eu am fost refuzat deșii nu ne știm.

Asta prin toamnă în Oradea.Am avut o discuție ok pe WhatsApp (pot confirma cu mesaje) .Eu încă sper cînd va reveni în Oradea să o întâlnim.

Seară făină la toți!

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
La 08.03.2023 la 7:46, florinbidi a spus:

De 8 Martie senin, 

Într-un cadru anonim

Primăvara a sosit

În al iernii asfinţit.

Primăvară-n suflet vă doreşte …''

''În sufletele voastre-i mereu primăvară,

Iar ziua de 8 MARTIE soseşte iară,

Această zi să vă aducă,

Un mărţişor şi viaţa lungă,

Iar mie, cel care compuse… O pizda şi… vreo două buze!''

''Sunte-ti veriga firului de aţă

A fiecărui lanţ făcut din doi,

E greu cu voi, femeile, în viaţă,

Dar e şi imposibil fără noi

🤣🤣🤣🤣🤣😘😘😘😘😘

.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...