Membru Premium florinbidi Reputație: 1619 Postat Februarie 19, 2023 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Partajează Postat Februarie 19, 2023 🤪🤪🤪 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 La 19.02.2023 la 19:40, florinbidi a spus: Revizitat domnița , ca întotdeauna o plăcere să petrec timpul cu ea .... mereu serviabilă, cu mult bun simț , atitudine pro client , nici nu știu când trece ora in prezenta ei Chiar daca a luat o pauză de la anal , nu i-am simțit lipsa, a compensat prin oral și normal......de mult nu mai reușisem sa fac cu ea și normal 🤣🤣🤣🤣 , era prea apetisant funduletul 🍑🍑🍑 Sper că vei rămâne un timp mai îndelungat la noi să mă pot bucura cat mai mult de tine . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2023 Partajează Postat Februarie 20, 2023 . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2023 Partajează Postat Februarie 20, 2023 . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 . Link spre comentariu
Paul09 Reputație: -84 Postat Februarie 23, 2023 Telefon: 0740941107 Oras:Arad Telefon: 0740941107 Oras:Arad Partajează Postat Februarie 23, 2023 Acum 12 minute, Simonica. a spus: 🫦🫦🫦 Superbă 1 Link spre comentariu
corcodelgigel Reputație: 445 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Februarie 23, 2023 Ai re-introdus analul în meniu ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 La 23.02.2023 la 16:15, corcodelgigel a spus: Ai re-introdus analul în meniu ? . Link spre comentariu
Vizitator ucenicu. Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Bună seara. E pentru prima dată la Simonic. Locație modernă. Ea tânără, frumoasă, atractivă, privirea și buzele😋 puțin corpolentă, are un fund de greu reziști. M-am simțit lejer, am conversat, acțiune: puțin ON și masaj de relaxare cu finalizare , după relaxare, a doua partidă, niciodată nu am încercat analul, văzând recenziile, m-au luat căldurile. AP în 3 pozitii căpriță, lateral și pe la spate deasupra, iar căpriță, mai departe am sugerat NP, ea deasupra apoi căpriță și finalizat. Se mulează după dorințele tale, sociabilă, igienă impecabilă. Evaluare: gfe: 7, ON: 8, masaj: 8, AP: 9, NP: 8. O experiență deosebită! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 La 23.02.2023 la 22:21, ucenicu. a spus: Bună seara. E pentru prima dată la Simonic. Locație modernă. Ea tânără, frumoasă, atractivă, privirea și buzele😋 puțin corpolentă, are un fund de greu reziști. M-am simțit lejer, am conversat, acțiune: puțin ON și masaj de relaxare cu finalizare , după relaxare, a doua partidă, niciodată nu am încercat analul, văzând recenziile, m-au luat căldurile. AP în 3 pozitii căpriță, lateral și pe la spate deasupra, iar căpriță, mai departe am sugerat NP, ea deasupra apoi căpriță și finalizat. Se mulează după dorințele tale, sociabilă, igienă impecabilă. Evaluare: gfe: 7, ON: 8, masaj: 8, AP: 9, NP: 8. O experiență deosebită! . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 . Link spre comentariu
Paul09 Reputație: -84 Postat Februarie 24, 2023 Telefon: 0740941107 Oras:Arad Telefon: 0740941107 Oras:Arad Partajează Postat Februarie 24, 2023 Acum 17 minute, Simonica. a spus: 0756270964 🫦🫦🫦 Frumoasă 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Partajează Postat Februarie 25, 2023 . Link spre comentariu
comisirom Reputație: 84 Postat Februarie 25, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 25, 2023 Te asteptam la Oradea! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2023 Partajează Postat Februarie 25, 2023 La 25.02.2023 la 19:43, comisirom a spus: Te asteptam la Oradea! . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 Vizitat titulara. Locatie moderna, curata. Simona, o fata foarte frumoasa dupa standarnele mele: forma sanilor bine conturata, aproape obraznica, nu te-ai satura sa-i privesti. Bazin mare ce automat face trimitere la fertilitate, o adevarata placere pentru orice barbat cu instincte ca atare. Inca un plus fiind vergeturile; aici e discutabil, fiecare cu parerea lui, mereu voi aprecia semnele distictive natural, cum ar fi vergeturi, pistrui etc. Ca atitudine este ok, mereu atenta sa vada daca te simti bine, comunicativa Igiena: 10, nimic de reprosat Oral: 9, umed, foarte placut NP: 9. A fost o experienta foarte placuta si o voi revizita ori de cate ori voi avea ocazia. Pentru Bacau mi se pare de departe cel mai bun raport calitate/pret. Spor la futut! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 La 27.02.2023 la 13:15, alchimist17 a spus: Vizitat titulara. Locatie moderna, curata. Simona, o fata foarte frumoasa dupa standarnele mele: forma sanilor bine conturata, aproape obraznica, nu te-ai satura sa-i privesti. Bazin mare ce automat face trimitere la fertilitate, o adevarata placere pentru orice barbat cu instincte ca atare. Inca un plus fiind vergeturile; aici e discutabil, fiecare cu parerea lui, mereu voi aprecia semnele distictive natural, cum ar fi vergeturi, pistrui etc. Ca atitudine este ok, mereu atenta sa vada daca te simti bine, comunicativa Igiena: 10, nimic de reprosat Oral: 9, umed, foarte placut NP: 9. A fost o experienta foarte placuta si o voi revizita ori de cate ori voi avea ocazia. Pentru Bacau mi se pare de departe cel mai bun raport calitate/pret. Spor la futut! . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 La 27.02.2023 la 14:48, colericul a spus: Eu sunt pe lista ei neagra si hasbar n-am cum de-am ajuns acolo caci am tinut legatura si dupa ultima vizita la ea. Suspiciunea mea e ca a fost influentata de un membru al forumului din Bacau caruia i-am pus frana in postarile gen reclama. Daca ma conving ca e adevarat, respectivul forumist isi va lua adio de la forum, indiferent de contibutie (recenzii sau alta informatii). Stiu ca e decizie partinitoare dar asa voi actiona, am destula influenta pentru a face ca acest lucru sa se intample. . Link spre comentariu
Linhai Reputație: 76 Postat Februarie 28, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Februarie 28, 2023 Și eu am fost refuzat deșii nu ne știm. Asta prin toamnă în Oradea.Am avut o discuție ok pe WhatsApp (pot confirma cu mesaje) .Eu încă sper cînd va reveni în Oradea să o întâlnim. Seară făină la toți! 1 Link spre comentariu
Membru Premium florinbidi Reputație: 1619 Postat Martie 8, 2023 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Partajează Postat Martie 8, 2023 🤣🤣🤣🤣🤣😘😘😘😘😘 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2023 Partajează Postat Martie 8, 2023 La 08.03.2023 la 7:46, florinbidi a spus: De 8 Martie senin, Într-un cadru anonim Primăvara a sosit În al iernii asfinţit. Primăvară-n suflet vă doreşte …'' ''În sufletele voastre-i mereu primăvară, Iar ziua de 8 MARTIE soseşte iară, Această zi să vă aducă, Un mărţişor şi viaţa lungă, Iar mie, cel care compuse… O pizda şi… vreo două buze!'' ''Sunte-ti veriga firului de aţă A fiecărui lanţ făcut din doi, E greu cu voi, femeile, în viaţă, Dar e şi imposibil fără noi 🤣🤣🤣🤣🤣😘😘😘😘😘 . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum