Sari la conținut

Cine vrea sa dispara de pe forum USERUL-MATURA SEXI???

Postări Recomandate

• Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS
Postat

Astept cu nerabdare sa  ma amuz :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 .. BAN PERMANENT PT MATURA SEXI..NU NE PLACE NE DISPERA CU MANELE SALAM SI CU TOT FELUL DE TAMPENII...NU O MAI VREM PE FORUM :laugh2  :laugh2  BAGATI FRATILOR fara nr  :laugh2

xoxo tampitul e primul :laugh2  care mai urmeaza :laugh2   :laugh2 sunteti multi am sa va disper cu SALAM  :laugh2

• Telefon: 0734769169
  • Oras:timisoara
Postat

Baga maturo ,baga.Din bucata mea de paine .100 de cocari ,de la tine pentru mine  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Maturo nu vreau sa dispari ,pe bune ,dar cred ca daca ma prinde bulangiul asta de sef ce fac dispar eu de la lucru. :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Postat

Astept cu nerabdare sa  ma amuz :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 .. BAN PERMANENT PT MATURA SEXI..NU NE PLACE NE DISPERA CU MANELE SALAM SI CU TOT FELUL DE TAMPENII...NU O MAI VREM PE FORUM :laugh2  :laugh2  BAGATI FRATILOR fara nr  :laugh2

xoxo tampitul e primul :laugh2  care mai urmeaza :laugh2   :laugh2 sunteti multi am sa va disper cu SALAM  :laugh2

Daca nu avem ce face, bine. As dori si eu doua sandwich-uri cu salam.  :laugh2

Postat

Daca nu avem ce face, bine. As dori si eu doua sandwich-uri cu salam.  :laugh2

Ai postat pe topicul gresit :laugh2  mergi mai sus sau mai jos :hmmm  cauta si vei gasi  ...cere si ti se va da!!!!! :iagree

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Si la nenea un kebab...da fara ceapa  :bow2

http://imageshack.us/a/img69/4999/funnygifswant.gif

http://stream1.gifsoup.com/view4/3367438/kebab-funeral-o.gif

• Like 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Eu zic ca nu-i bine sa plece pentru ca noi ne-am obisnuit deja si aproape ca n-o mai sesizam insa ar fi chiar pacat sa se pripaseasca in alta parte si sa chinuie si pe altii

Postat

Maturoooooo,m-am imprietenit cu Lorena,uitate sa vezi ce prieteni am,vedete tv,transsexuali,tot ce vrea muschiul meu.Baga una de inima rea

Postat

Maturoooooo,m-am imprietenit cu Lorena,uitate sa vezi ce prieteni am,vedete tv,transsexuali,tot ce vrea muschiul meu.Baga una de inima rea

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  O.M.G. m-ai speriat ce urli in halu asta ??? :laugh2  :laugh2  :laugh2   esti asa de fericit   :laugh2  :laugh2  de zici ca esti prieten  cu BARAK-OBAMA :slap2  :slap2 bravooo fratele meu   ma bucur pt tine imediat bag o dedicatie ...pt tine sau pt LORENA? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Ei pentru mine,ma faci de cacao fa,isi schimba Lorena impresia de mine ,nici nu am vorbit bine ca o sa imi dea cu flit,ce dracu no stii cum e ea,la luat in pula pe Lazarus damai pe mine.Hai baga

Postat

Ei pentru mine,ma faci de cacao fa,isi schimba Lorena impresia de mine ,nici nu am vorbit bine ca o sa imi dea cu flit,ce dracu no stii cum e ea,la luat in pula pe Lazarus damai pe mine.Hai baga

http://www.youtube.com/watch?v=WzEhs0flHfQde la mine pt tine

Postat

Abia astept sa dispara matura'sexi sa deschid topicul "Cine vrea sa se intoarca matura'sexi

Postat

Abia astept sa dispara matura'sexi sa deschid topicul "Cine vrea sa se intoarca matura'sexi?"

:bravo  :bravo  :bravo  mai sunt doritori?In sfarsit un USER sincer :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

:bravo  :bravo  :bravo  mai sunt doritori?In sfarsit un USER sincer :laugh2

A fost toata lumea sincera!!!!!!!

Postat

Incep sa devina aberante chestiile astea...serios 

Incep sa am dubii privind sanatatea mintala a multora de p-aici, eu credeam ca am de-a face cu oameni maturi, nu cu copii, sau, ma rog, cu oameni ce au dat in mintea copiilor...

Ce naiba, ne vaitam ca suntem agasati de cineva dar nu ne putem abtine sa nu-i bagam in seama. Atata timp cat dai atentie cuiva si "cuiva" nu are nimic prin cap, crede cineva ca va pleca "cuiva" pe undeva?!? Nu cred, in schimb cred ca din "cuiva", dupa reload, va deveni "cineva" si o luam de la capat...oameni buni, "ignore" cred ca este cea mai inteleapta alegere. 

@ capitane, sper ca ai glumit cu afirmatia. Sincer, NU imi doresc sa imi schimb parerea despre tine. Pari om serios ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...