Vizitator bozgoru Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2023 Postat Ianuarie 19, 2023 Am trecut si eu pe la Claudia. E o femeie devotata meseriei, care face ceea ce face cu mare drag. Adica anilingus si oral cu pasiune. Si masajul e ok, merita revizitata. Se vede varsta, nu e de recomandat celor care vor o fata tanara si subtire. Socializare placuta, uneori e prea vorbareata. Pret 150 lei/finalizare.
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2023 Postat Ianuarie 19, 2023 Acum 1 oră, bozgoru a spus: Si masajul e ok, E mângâieri nu masaj😮 dacă vrei o descărcare rapidă dimineața la 9 când altele nu lucrează merită că o suge de îți rămân pantofi mici mai ales când are chef
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2023 Postat Ianuarie 19, 2023 Am ajuns la Claudia dupa lupte seculare. Contact wa dublat de telefon. Nu lucreaza cu programari, nici macar de pe o zi pe alta sau in aceeasi zi. Locatie ok, am facut si dus. Claudia este o doamna, aspect conform varstei (40+). Nu e urata, dar nici miss. Sociabila in rest, te serveste cu un cico. On si ani executate cu foc, merita experienta. Np a zis ca se poate, dar nu prea ii place. Masaj cu ceva crema, mie mi-a placut. Nu obisnuiam sa merg la masaj, dar daca era in meniu, de ce nu? Pret 150 lei. Dtd nu pot aproxima ca au fost ceva incurcaturi... Eu voi mai reveni la ea, mi-a placut ce mi-a facut. Uneori am chef doar de un on bun. O recomand fiindca se pare ca ii place ceea ce face.
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2023 Postat Ianuarie 19, 2023 Acum 12 minute, Anthonio a spus: E mângâieri nu masaj😮 dacă vrei o descărcare rapidă dimineața la 9 când altele nu lucrează merită că o suge de îți rămân pantofi mici mai ales când are chef Eu am cerut masaj la picioare, acolo chiar se pricepe bine, probabil de la fotbalisti i se trage. Mesaj special pt @hateru_, vezi ca nu e trasa prin inel😂😂😂. E genul Antoniei.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2023 Postat Ianuarie 19, 2023 9 minutes ago, unsuflet said: Eu am cerut masaj la picioare, acolo chiar se pricepe bine, probabil de la fotbalisti i se trage. Mesaj special pt @hateru_, vezi ca nu e trasa prin inel😂😂😂. E genul Antoniei. O stiu din vedere, stiu cum arata. Dar parca m-ar tenta sa imi fure benzina din rezervor...
mrwick Reputație: 842 Postat Ianuarie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 20, 2023 Și pe mine mar tenta la oral, am avut câteva tentative să merg la ea dar nu sa concretizat și am renunțat. Nașpa că lucrează de dimineața și nu face programări. Intr-o dimineață am vorbit cu ea pe WhatsApp și mi-a zis să o sun când ajung în zonă că dacă poate mă primește. Cum plm să plec de acasă dacă nu știu sigur că mă primește, mai mergeam poate și degeaba pană la ea și nu mai răspundea. Fără programare la sigur nu îmi place să merg. O știu cum arată că la un meci deal Utei stătea aproape de mine, dar era cu copilu și nu am putut să îi zic nimic😅.
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2023 Postat Ianuarie 20, 2023 1 oră în urmă, mrwick a spus: Și pe mine mar tenta la oral, am avut câteva tentative să merg la ea dar nu sa concretizat și am renunțat. Nașpa că lucrează de dimineața și nu face programări. Intr-o dimineață am vorbit cu ea pe WhatsApp și mi-a zis să o sun când ajung în zonă că dacă poate mă primește. Cum plm să plec de acasă dacă nu știu sigur că mă primește, mai mergeam poate și degeaba pană la ea și nu mai răspundea. Fără programare la sigur nu îmi place să merg. O știu cum arată că la un meci deal Utei stătea aproape de mine, dar era cu copilu și nu am putut să îi zic nimic😅. Abonați au întâietate 😜
mrwick Reputație: 842 Postat Ianuarie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 20, 2023 @Anthonio ești printre abonați 🤔😂?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2023 Postat Ianuarie 20, 2023 41 minutes ago, mrwick said: O știu cum arată că la un meci deal Utei stătea aproape de mine, dar era cu copilu și nu am putut să îi zic nimic😅. Ii dadeai la copil 10 lei sa mearga sa isi cumpere popcorn si aveai cale libera. De toate trebuie sa va invat eu?
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2023 Postat Ianuarie 20, 2023 1 oră în urmă, mrwick a spus: @Anthonio ești printre abonați 🤔😂? In principiu😜
mrwick Reputație: 842 Postat Ianuarie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 20, 2023 Acum 1 oră, Anthonio a spus: In principiu😜 Bagămă și pe mine la ea dacă vrei, scrie-mi în privat să nu facem chat aici.
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2023 Postat Ianuarie 20, 2023 Acum 4 ore, mrwick a spus: Bagămă și pe mine la ea dacă vrei, scrie-mi în privat să nu facem chat aici. Nu mă lăsa sistemul să îți dau PM
jazzman2014 Reputație: 126 Postat Aprilie 11, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 11, 2023 La 20.01.2023 la 12:53, Vizitator Anthonio a spus: In principiu😜 Vreau si eu o programare la ea. Am tot vorbit cu ea telefonic, dar nici cum nu reusesc sa ajung la ea. Vesnic e prinsa.
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2023 Postat Aprilie 11, 2023 Acum 6 ore, jazzman2014 a spus: Vreau si eu o programare la ea. Am tot vorbit cu ea telefonic, dar nici cum nu reusesc sa ajung la ea. Vesnic e prinsa. Prima oara e mai greu. Dupa ce va cunoasteti, poti merge mai usor, dar tot asa instant, nu accepta programari nici macsr in cursul aceleiasi zile.
Tom88 Reputație: 47 Postat Aprilie 12, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 12, 2023 La 11.04.2023 la 18:23, unsuflet a spus: Prima oara e mai greu. Dupa ce va cunoasteti, poti merge mai usor, dar tot asa instant, nu accepta programari nici macsr in cursul aceleiasi zile. Sogore in blocul ăla fac mai multe masaj🤣🤣du-te și tu cu liftul in sus🤣🤣🤣🤣
Titel18 Reputație: 79 Postat Aprilie 13, 2023 Postat Aprilie 13, 2023 Acum 10 ore, Tom88 a spus: Sogore in blocul ăla fac mai multe masaj🤣🤣du-te și tu cu liftul in sus🤣🤣🤣🤣 Salut. Un link sau poze? Multumesc
dorelion Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2023 Postat Aprilie 20, 2023 La 12.04.2023 la 22:28, Tom88 a spus: Sogore in blocul ăla fac mai multe masaj🤣🤣du-te și tu cu liftul in sus🤣🤣🤣🤣 Cum ar fi?
mihai27new Reputație: 1 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Drobeta Turnu Severin,Timisoara,Cluj,Oradea,Arad Oras:Drobeta Turnu Severin,Timisoara,Cluj,Oradea,Arad Postat Iulie 1, 2023 I-am pierdut si eu numarul de telefon,mi-l poate da cineva,va rog frumos Multumesc !
robert78 Reputație: 161 Postat Iulie 2, 2023 Oras:arad Oras:arad Postat Iulie 2, 2023 Acum 4 ore, mihai27new a spus: I-am pierdut si eu numarul de telefon,mi-l poate da cineva,va rog frumos Multumesc ! 0771 667 050 - are anunț pe olx.
dorelion Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2023 Postat Iulie 5, 2023 La 12.04.2023 la 22:28, Tom88 a spus: Sogore in blocul ăla fac mai multe masaj🤣🤣du-te și tu cu liftul in sus🤣🤣🤣🤣 Ne dai si noua detalii, un nr de tel.....
anthonio Reputație: 2566 Postat Iulie 5, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 5, 2023 Acum 4 ore, dorelion a spus: Ne dai si noua detalii, un nr de tel..... Era o tanti învârstă ce spunea că face masaj profesionist in blocurile de vis-a-vis cred că la ea se referea, să mai scris s desprea ea p'aci pe undeva
Semakone Reputație: 1573 Postat Iulie 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 7, 2023 La 05.07.2023 la 19:52, anthonio a spus: Era o tanti învârstă ce spunea că face masaj profesionist in blocurile de vis-a-vis cred că la ea se referea, să mai scris s desprea ea p'aci pe undeva Dapu și pă aci ai fost nu scap de tine 🤣🤣🤣🤣
anthonio Reputație: 2566 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 9, 2023 La 07.07.2023 la 23:01, Semakone a spus: Dapu și pă aci ai fost nu scap de tine 🤣🤣🤣🤣 Ți-a spus și ție să-ți aduci prosop de-acasă 🤣🤣🤣
Semakone Reputație: 1573 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 9, 2023 Acum 32 minute, anthonio a spus: Ți-a spus și ție să-ți aduci prosop de-acasă 🤣🤣🤣 Eu am fost la ea după o noapte fecioreasca ,mi sa făcut mie de masaj de dimineață,dapu ce a ieșit nu-i de scris 🤣🤣🤣🤣
anthonio Reputație: 2566 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 9, 2023 Acum 3 ore, Semakone a spus: Eu am fost la ea după o noapte fecioreasca ,mi sa făcut mie de masaj de dimineață,dapu ce a ieșit nu-i de scris 🤣🤣🤣🤣 Ai comentat ș ți-a dat baba de ți-a sunat apa in cap, 🤣🤣🤣 sensibilule.... 😮
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum