claudiupalan Reputație: 201 Postat Iulie 30, 2022 Oras:Darasti Oras:Darasti Partajează Postat Iulie 30, 2022 Ce părere aveți de el ? Link spre comentariu
greenless Reputație: 350 Postat Iulie 30, 2022 Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86 Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86 Partajează Postat Iulie 30, 2022 https://pressone.ro/flagrant-cu-justitiarul-din-berceni-cine-e-tanarul-care-prinde-presupusi-**spam editat**i-si-ii-transforma-in-virale citește asta, recomand 1 Link spre comentariu
pansacola77 Reputație: 108 Postat Iulie 30, 2022 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Iulie 30, 2022 o parere foarte proasta! Justitia nu se face de catre popor! 1 Link spre comentariu
Vizitator Ehedracimosu Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2022 Partajează Postat Iulie 30, 2022 As vrea sa il vad cum face catfishing unui clan care racoleaza menore din liceu, stiu eu 2 cazuri prin 2015 de astfel de racolaj prin care fetele au ajuns celebre si la ele in oras cat si pe forum Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60512 Postat August 7, 2022 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat August 7, 2022 Dacă dormi în democrație te trezești în dictatură. Autoritățile statului sunt amorțite și profund corupte pentru a se autosesiza. 16 1 1 Link spre comentariu
TheNewMan Reputație: 130 Postat August 7, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat August 7, 2022 Omul face un lucru bun. Poliția ar trebui să facă asta non-stop. Tot poliția ar trebui să întindă capcane infractorilor, în special hoților, cum se face în alte țări. De exemplu să lase o bicicletă singură și dezlegată cu transmițător GPS în ea. 1 1 Link spre comentariu
wurdulak Reputație: 4460 Postat August 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2022 Nu a fost arestat vreun “**spam editat**” in urma a ceea ce face el fiindca nu exista fapta penala. E riscant, daca va incolti persoana nepotrivita poate sa iasa urat si sa devina Victima din Berceni. Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Noiembrie 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 https://www.aktual24.ro/un-politist-anunta-ca-fosta-iubita-a-justitiarului-din-berceni-primeste-amenintari-cu-moartea-razbunarea-cea-mai-grava-nu-este-asupra-mea/ Cica ar fi bolnav psihic 2 2 1 Link spre comentariu
mrbean3005 Reputație: 23 Postat Noiembrie 24, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 hartuitorul din berceni. Diana, i'm desperate over here!!! :)))))))))))) Link spre comentariu
omuleom Reputație: 125 Postat Noiembrie 25, 2022 Oras:Departe Oras:Departe Partajează Postat Noiembrie 25, 2022 Nu stiu daca sunt adevarate sau nu ultimile stiri-el a negat. Pana la urma si daca sunt nu schimba ca a incepout o miscare pozitiva. Dar nu-mi place mereu metoda lui/lor(ca-s mai multi de ceva timp) de a face dreptate.Cateofata chiar exagereaza. Si ar trebui sa fie coret cu toti nu sa se cace pe el de frica cand a dat de Romanian Final Boss ala. Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Noiembrie 26, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 26, 2022 20 hours ago, omuleom said: Nu stiu daca sunt adevarate sau nu ultimile stiri-el a negat. Pana la urma si daca sunt nu schimba ca a incepout o miscare pozitiva. Dar nu-mi place mereu metoda lui/lor(ca-s mai multi de ceva timp) de a face dreptate.Cateofata chiar exagereaza. Si ar trebui sa fie coret cu toti nu sa se cace pe el de frica cand a dat de Romanian Final Boss ala. Mersi frate de confirmare, e plecat de'acasa. Si la propriu si la figurat. A vazut prea multe filme cu vigilantes. 🙆♂️ 3 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum