Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2023 Partajează Postat Septembrie 12, 2023 @Misuursulet Misule nu ne mai recomanzi si noua ceva "drept" ? Sau seful de la "sait" @L.A.W. ne recomanzi ceva bun ? 😅 sau mai cheama fete aici .. Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7040 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:- Oras:- Autor Membru Premium Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 3 minute, nickname15 a spus: @Misuursulet Misule nu ne mai recomanzi si noua ceva "drept" ? Sau seful de la "sait" @L.A.W. ne recomanzi ceva bun ? 😅 sau mai cheama fete aici .. Cum sa fie sefule ? Pe negru , pe alb , mica , mare , skinny , fat , cu caine , cu pisica 😂 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2023 Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 9 minute, L.A.W. a spus: Cum sa fie sefule ? Pe negru , pe alb , mica , mare , skinny , fat , cu caine , cu pisica 😂 Mosule, mai oss ar fi misto, dar si "normala" sau Columbia merge, dar nu d alea care pun sume din ce viseaza cu o seara inainte, ceva mai realist dpdv al pret/servicii Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7040 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:- Oras:- Autor Membru Premium Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 15 minute, nickname15 a spus: Mosule, mai oss ar fi misto, dar si "normala" sau Columbia merge, dar nu d alea care pun sume din ce viseaza cu o seara inainte, ceva mai realist dpdv al pret/servicii Vrei nou sau vechi? Adica sa iti reamintesc din ce ai mai vizitat sau new entry. 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Misuursulet Reputație: 716 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 44 minute, nickname15 a spus: @Misuursulet Misule nu ne mai recomanzi si noua ceva "drept" ? Sau seful de la "sait" @L.A.W. ne recomanzi ceva bun ? 😅 sau mai cheama fete aici .. La cata experienta ai câștigat în ultima vreme, stai sa ma aștepți pe mine cu recomandarea, eu sunt mic copil... 1 Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7040 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:- Oras:- Autor Membru Premium Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 2 minute, Misuursulet a spus: La cata experienta ai câștigat în ultima vreme, stai sa ma aștepți pe mine cu recomandarea, eu sunt mic copil... Vrajeala , da ne ceva bun , nu mai sta doar la panda . 😅 3 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Misuursulet Reputație: 716 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 1 minut, L.A.W. a spus: Vrajeala , da ne ceva bun , nu mai sta doar la panda . 😅 Sefu' nu fute decât cu recomandari mai nou acu, nu mai vrea să risce... Ehe, vin vremuri grele băieți 1 Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7040 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:- Oras:- Autor Membru Premium Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 4 minute, Misuursulet a spus: Sefu' nu fute decât cu recomandari mai nou acu, nu mai vrea să risce... Ehe, vin vremuri grele băieți Iti recomand pe sexy lady , ca nu ai fost . 2 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Misuursulet Reputație: 716 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Chiar acum, L.A.W. a spus: Iti recomand pe sexy lady , ca nu ai fost . Chiar voiam să mă duc atunci când am întrebat cât sta, dar acum după ce am avut o discuție cu ea, nu mai ma incanta, are destui pretendenti, nu îi mai trebuie, si oricum nu mi-a plăcut foarte mult la școală,( 18 ani) sa o iau de la capăt acum iar.... 🤣🤣 1 Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7040 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:- Oras:- Autor Membru Premium Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Chiar acum, Misuursulet a spus: Chiar voiam să mă duc atunci când am întrebat cât sta, dar acum după ce am avut o discuție cu ea, nu mai ma incanta, are destui pretendenti, nu îi mai trebuie, si oricum nu mi-a plăcut foarte mult la școală,( 18 ani) sa o iau de la capăt acum iar.... 🤣🤣 Ti-e frica de examinare 😅😂 3 1 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2023 Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 15 minute, L.A.W. a spus: Vrajeala , da ne ceva bun , nu mai sta doar la panda . 😅 Precum sacalul 😅 Acum 12 minute, Misuursulet a spus: Sefu' nu fute decât cu recomandari mai nou acu, nu mai vrea să risce... Ehe, vin vremuri grele băieți Fara publi fara vraja fara tepe fara noname fara drogate, doar calitate, selectiv Acum 7 minute, L.A.W. a spus: Iti recomand pe sexy lady , ca nu ai fost . Nu stie ce pierde, ori ii e frica ca il "face" Niko 😅 Link spre comentariu
Misuursulet Reputație: 716 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 3 minute, L.A.W. a spus: Ti-e frica de examinare 😅😂 Trec clasa cu brio, 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7040 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:- Oras:- Autor Membru Premium Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 1 minut, Misuursulet a spus: Trec clasa cu brio, Nu stiu ce sa zic . 😂 3 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2023 Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 4 minute, Misuursulet a spus: Trec clasa cu brio, 🤣 Te asigur ca e greu sa i faci fata 😅😅 e prea strong Niko, dar poate cine stie esti tu mai "puternic" Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7040 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:- Oras:- Autor Membru Premium Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 7 minute, nickname15 a spus: Precum sacalul 😅 Fara publi fara vraja fara tepe fara noname fara drogate, doar calitate, selectiv Nu stie ce pierde, ori ii e frica ca il "face" Niko 😅 Am solist Niko . Ii ia mai mult sa urce scarile . 😂🤕 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Misuursulet Reputație: 716 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Chiar acum, nickname15 a spus: 🤣 Te asigur ca e greu sa i faci fata 😅😅 e prea strong Niko, dar poate cine stie esti tu mai "puternic" Ei na acum și cu tine crezi ca îmi pun mintea cu pizda? Tata avea o vorba : Pizda nu se termina niciodată /pula și bani DA. 1 Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7040 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:- Oras:- Autor Membru Premium Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Gata ca a intrat jupanu’ nimfoman , e in bara . 😎 3 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Membru Premium bogdan icx Reputație: 2362 Postat Septembrie 12, 2023 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Membru Premium Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 7 minute, L.A.W. a spus: Gata ca a intrat jupanu’ nimfoman , e in bara . 😎 ma simt urmarit :)))))))))))))))))) 1 ” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..” Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7040 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:- Oras:- Autor Membru Premium Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 3 minute, bogdan icx a spus: ma simt urmarit :)))))))))))))))))) Cum era aia : “ Poti sa te pitesti , dar nu te poti ascunde “ 😂 2 1 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7040 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:- Oras:- Autor Membru Premium Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Hai ca scoate “Regele Saitului” ceva din maneca , calitate “Super Premium” . 😎 @Bruneta168 te invit la Pitesti , ca mereu cand vreau sa te vizitez , esti pe barosaneala la Bucuresti . 🥰 Si asa voiai turneu , incepe cu ceva la apropiere . 😅 3 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2023 Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 19 minute, L.A.W. a spus: Cum era aia : “ Poti sa te pitesti , dar nu te poti ascunde “ 😂 Sau "La Bucuresti poti sa te Pitesti, dar la Pitesti nu poti sa te Bucuresti" 😅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2023 Partajează Postat Septembrie 12, 2023 23 minutes ago, L.A.W. said: Hai ca scoate “Regele Saitului” ceva din maneca , calitate “Super Premium” . 😎 @Bruneta168 te invit la Pitesti , ca mereu cand vreau sa te vizitez , esti pe barosaneala la Bucuresti . 🥰 Si asa voiai turneu , incepe cu ceva la apropiere . 😅 Vin cât de curând Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7040 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:- Oras:- Autor Membru Premium Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Vin cât de curând Perfect ! 😵💫 Te asteptam 🤭🥰. Gata baieti , v-am rezolvat , sariti cu programari . 😂 3 1 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2023 Partajează Postat Septembrie 12, 2023 4 minutes ago, L.A.W. said: Perfect ! 😵💫 Te asteptam 🤭🥰. Gata baieti , v-am rezolvat , sariti cu programari . 😂 Hahahaha , nu este chiar așa ușor … Link spre comentariu
Amado Reputație: 1332 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Acum 51 minute, L.A.W. a spus: Cum era aia : “ Poti sa te pitesti , dar nu te poti ascunde “ 😂 Poți sa te ascunzi, dar nu te poți ascunde 😀 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum