Rafaelooo Reputație: 1691 Postat Noiembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 8, 2023 Acum 37 minute, Semakone a spus: Măă 😂 cum dracu sa mergeți la așa ceva .😂.. Exact, nici dacă pe mine mă plătește nu merg,....😂 1
euuu112 Reputație: 1 Postat August 2 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 2 La 03.08.2022 la 19:17, tmdan a spus: Buna, A fost cineva la doamna? Am fost sapt trecută ,nu o sa mai trec niciodată pe acolo .locație mizerabilă,și mare atenție am fost azi la doctor m-am ales cu o scurgere de culoare alba ,mia făcut rețetă să iau pastile și mia prelevat și probe pt analiza .aștept rezultatele 4 zile .am făcut sex normal protejat dar oralul l-am făcut neprotejat ..mare atenție .revin cu rezultatele în câteva zile 1 2
LOKATA Reputație: 31 Postat August 2 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 2 Acum 2 ore, euuu112 a spus: Am fost sapt trecută ,nu o sa mai trec niciodată pe acolo .locație mizerabilă,și mare atenție am fost azi la doctor m-am ales cu o scurgere de culoare alba ,mia făcut rețetă să iau pastile și mia prelevat și probe pt analiza .aștept rezultatele 4 zile .am făcut sex normal protejat dar oralul l-am făcut neprotejat ..mare atenție .revin cu rezultatele în câteva zile Salutare....și eu am avut o tentativă sa merg la ea...mai la începuturile mele în activitatea asta...și când am vb cu ea, ea mi-a zis ca dacă vreau tot în banii aia face sex neprotejat ...ca ea face cu mulți neprotejat și nimeni nu a pățit nimic...direct i-am blocat nr de tel. Cătă prostie poate sa existe...nu ii adevărat. Numai bine. 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 1858 Postat August 2 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat August 2 Acum 28 minute, LOKATA a spus: Salutare....și eu am avut o tentativă sa merg la ea...mai la începuturile mele în activitatea asta...și când am vb cu ea, ea mi-a zis ca dacă vreau tot în banii aia face sex neprotejat ...ca ea face cu mulți neprotejat și nimeni nu a pățit nimic...direct i-am blocat nr de tel. Cătă prostie poate sa existe...nu ii adevărat. Numai bine. Super fain, tu i-ai dat block (pe bună dreptate). De obicei, ele ne dau nouă... Și eu intreb la tel dacă se poate sex neprotejat, iar daca răspunsul e pozitiv, inchid direct. 2
Semakaone Reputație: 435 Postat August 2 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 2 Acum 4 ore, unsuflet a spus: Super fain, tu i-ai dat block (pe bună dreptate). De obicei, ele ne dau nouă... Și eu intreb la tel dacă se poate sex neprotejat, iar daca răspunsul e pozitiv, inchid direct. Eu nu întreb lucruri de astea și nici nu merg la așa ceva. Da am fost la una după două zile la care i-ai lăsat o recenzie spumoasă. Tuuuu nu ai văzut că era gravidă 😂🤔???
Membru Premium unsuflet Reputație: 1858 Postat August 3 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat August 3 Acum 6 ore, Semakaone a spus: Eu nu întreb lucruri de astea și nici nu merg la așa ceva. Da am fost la una după două zile la care i-ai lăsat o recenzie spumoasă. Tuuuu nu ai văzut că era gravidă 😂🤔??? Cine?
tmdan Reputație: -27 Postat August 3 Oras:TM Oras:TM Autor Postat August 3 Acum 16 ore, euuu112 a spus: Am fost sapt trecută ,nu o sa mai trec niciodată pe acolo .locație mizerabilă,și mare atenție am fost azi la doctor m-am ales cu o scurgere de culoare alba ,mia făcut rețetă să iau pastile și mia prelevat și probe pt analiza .aștept rezultatele 4 zile .am făcut sex normal protejat dar oralul l-am făcut neprotejat ..mare atenție .revin cu rezultatele în câteva zile descrie putin cum a fost? are e cineva care e in zona? e cat de cat "buna"? sta cum o pui? 1
Dragonbal Reputație: -25 Postat August 22 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 22 La 03.08.2024 la 8:11, tmdan a spus: descrie putin cum a fost? are e cineva care e in zona? e cat de cat "buna"? sta cum o pui? Dute ca-ți pune nr de telefon pe site de matrimoniale de suna telefonu ca la Orange 🤣🤣🤣 1
Dragonbal Reputație: -25 Postat August 22 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 22 Acum 15 minute, tmdan a spus: Nu inteleg ... Ai fost la ea 1
KingSartoris Reputație: 72 Postat August 23 Postat August 23 La 22.08.2024 la 16:01, Dragonbal a spus: Dute ca-ți pune nr de telefon pe site de matrimoniale de suna telefonu ca la Orange 🤣🤣🤣 Cum adica?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum