Sari la conținut

🥰🥰SARAH🥰WhastsApp-ON🥰🥰

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Sa ajuns aici din cauza lui .. nu e posibil din ora in ora sa imi posteze pe site o recenzie rautacioasa .. imi spune ca imi lasa comentarii pana nu le mai sterge guvidul .. pai poate vrea sa fie el pestele meu din acest motiv poate nu ma lasa in pace si nu se abtine sa aduca rautati la adresa mea . Nu am spus ca eu sunt vreo sfanta dar daca nu prestez anumite servicii la standardele Andreei asta nu inseamna ca trebuie sa ma faci "tiganca" sa ma acuzi ca am poze imprumutate s-au ca am peste . Nu este normal ! Si tu nutzulll ai fost suparat pe mine .. dar pe parcurs situatia sa imbunatit pentru ca am tinut cont de ceea ce mi-ai spus .. asa am tinut cont si de ce a spus el .. si incontinuare el ma denigreaza .

Postat
Acum 7 minute, SaraBrazil a spus:

Sa ajuns aici din cauza lui .. nu e posibil din ora in ora sa imi posteze pe site o recenzie rautacioasa .. imi spune ca imi lasa comentarii pana nu le mai sterge guvidul .. pai poate vrea sa fie el pestele meu din acest motiv poate nu ma lasa in pace si nu se abtine sa aduca rautati la adresa mea . Nu am spus ca eu sunt vreo sfanta dar daca nu prestez anumite servicii la standardele Andreei asta nu inseamna ca trebuie sa ma faci "tiganca" sa ma acuzi ca am poze imprumutate s-au ca am peste . Nu este normal ! Si tu nutzulll ai fost suparat pe mine .. dar pe parcurs situatia sa imbunatit pentru ca am tinut cont de ceea ce mi-ai spus .. asa am tinut cont si de ce a spus el .. si incontinuare el ma denigreaza .

Incearca sa te axezi ca serviciile tale sa fie din ce in ce mai bune cum spunea colegul @extraterestru78 si vor veni si recenzii bune si profita de experienta colegii tale

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat
Acum 3 ore, SaraBrazil a spus:

Nu mi se pare normal sa las pe topicul meu comentarii care nu sunt adevarate .. ce consider eu ca e de sters o sa sterg mereu . Daca un membru maine incearca sa filtreze cu mine si eu nu ii accept avansurile si incepe sa ma denigreze  pe topicul meu eu trebuie sa ii las comentariile acolo? Nu exista asa ceva . Daca era o recenzie care se referea strict la serviciile mele o chiar daca luam note proaste o lasam . Pentru ca eu am o scuza . Sunt incepatoare . Dar atata timp cat ma critica el pe mine ca eu de ce nu fac serviciile Andreei sau de ce nu fac cum face si ea .. in recenzia lu 7uuuup mai scrie ca probabil pozele sunt imprumutate .. ca ma duc zilnic la solar nu inseamna ca sunt de alta etnie . Este o recenzie rautacioasa si nu are ce cauta pe topicul meu . In legatua cu serviciile am corectat in legatura cu preturile am scazut in legatura cu topicul m-am mutat . Ce a fost adevarat din partea voastra am corectat . Nu ma consider gresita cu absolut nimic ! El are ceva personal cu mine si nu inteleg ce . Si in legatura cu sfaturile bune din faptele mele se denota ca am tinut cont de sfaturi .

Felicitări pentru progrese!

Dar cu celalalte o cam dai de gard.

Mai fata, nu conteaza ce părere ai tu despre recenzia lui. Este recenzia lui si nu trebuie stearsa, dacă oferi servicii bune o sa apăra recenzii bune. Dacă toate fetele ar șterge recenziile care li se par lor naspa sau răutăcioase ce rol mai au recenzorii sau forumul?

Daca ceva e neadevărat intr-o recenzie combate cu argumente.

Dacă vin maine la tine si scriu ca oferi oral slab, ce faci? Ștergi recenzia pt ca o consideri răutăcioasă si ca de fapt esti la început si bla bla bla?  Nu! O lasi acolo si îmbunătățești ce trebuie. Așa trebuie privit si făcut. Colegu o s-o posteze pana îmbătrânește, treaba ta dacă vreo s-o ștergi la nesfârșit. 

• Like 2
  • Membru Premium
Postat

Dar de modul infect si abject in care i s-a adresat si l-a amenintat pe fratele Seven nu zice nimeni nimic ? O cautionam atat de usor ??? La modul abominabil in care a vorbit la adresa fratelui Seven ( care nu a facut altceva decat sa reposteze pe buna dreptate recenzia lui ) , individa trebuia banata instant. Ca daca era vorba invers , cred ca asa se proceda. 

• Like 7
  • Mersi 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 3 minute, il pupparo a spus:

Dar de modul infect si abject in care i s-a adresat si l-a amenintat pe fratele Seven nu zice nimeni nimic ? O cautionam atat de usor ??? La modul abominabil in care a vorbit la adresa fratelui Seven ( care nu a facut altceva decat sa reposteze pe buna dreptate recenzia lui ) , individa trebuia banata instant. Ca daca era vorba invers , cred ca asa se proceda. 

Ai dreptate, doar ca noi bărbații in general mai punem isteriile astea si in seama estrogenului fara sa luam in serios, probabil dasta nu a zis nimeni nimic.

• Like 1
Postat
Acum 12 minute, il pupparo a spus:

A vorbit urat, fara pic de feminitate asa este. Sa fiu in locul colegului @7uuupp probabil ca nu as putea sa trec peste asa ceva. Insa consider ca a fost o rabufnire din partea ei. Puneti-va in locul ei si imaginati-va ca inca de cand s-a inscris a fost luat la misto fara motiv atunci. A resetat contul , dupa care a inceput faza cu recenziile, una dintre ele fiind a mea. Si eu ca si Seven am repostat continuu dupa ce erau sterse recenziile. Parerea mea ca am procedat gresit. I-am dat un mesaj in privat la un moment dat si am fost placut surprins de felul in care vorbeste, i-am explicat unde greseste si a fost foarte intelegatoare si receptiva, drept urmare a si incercat sa isi imbunatateasca comportamentul. Trebuia sa ii fi dat mesaj dupa ce a sters prima data recenzia sau poate chiar era mai bine sa ii fi spus unde a procedat gresit inainte sa plec de la ea. 

Recenziile pe care le dam sunt cateodata foarte dureroase pentru fete si le pot afecta atat financiar cat si emotional.

Pana la urma nu sunt un produs, nu facem o recenzie unui telefon, facem o recenzie unui om care are sentimente. 

Eu am sa incerc pe viitor sa fiu mai intelegator, mai ales cu cele la inceput de drum.

• Membru Premium
Postat

Fii serios frate Subterana , nu iti este clar ce caracter are individa la modul in care s-a adresat ? E arhi suficient zic eu. Numai trebuie absolut nimic , nici un comentariu.  Ma surprinde insa total asocierea Andreei cu un asemenea personaj.... 

• Like 5
Postat
Acum 5 ore, 7uuupp a spus:

Aici ai dreptate, dar uite realitatea!

https://ibb.co/Y3qWpP0

Elegant.

Fata asta inca nu e banata? De cand se permit astfel de amenintari? 

Andreea ar fi trebuit sa o invete ca aici nu suntem in Brazilia 😂.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Injuraturile alea oribile inseamna vorbit fara pic de feminitate ? Sa fim seriosi.... Eu personal nu prea spre deloc am vazut fete pe site care sa vorbeasca asa.... In fine , cine vrea sa futa asa ceva , ii urez mult succes ! 

• Like 4
  • Oras:Oriunde
Postat
Acum 5 ore, 7uuupp a spus:

Ți-am spus sa nu mai ștergi recenzia! Am repus-o! 

Pentru cine nu știe pe acest topic se șterg recenziile.

Pentru frățiorii mei care sa nu arunce banii la Cos.

Nu e problema ca o rescriem mereu!

Vizitat duduia etnica de la natura și botoxata și cu poze care o super avantajează sa nu zic ca posibil sa fie împrumutate.

Servit OP și NP pentru o finalizare și achitat tariful enorm pentru serviciile prestate.

Oralul a fost slab rău nota 4

NP - cu lubrifiant fără implicare 6

Locatia este in regula in rond Alba Iulia si respectarea programării a fost in regula!

Aruncat 250 pe o finalizare 

A fost primul regret pe acest an!

O sa rescriu aceasta recenzie de câte ori o va șterge guvidul!

bravooo maestre.

• Mersi 1
Postat

Inainte sa trimita mesajul in care a vorbit urat si amenintat la trimis pe asta in care mie mi se pare ca chiar si-a dorit ca aceasta situatie sa inceteze. Scuze Sara ca postez asta fara acordul tau. Mi l-a trimis sa imi arate ca l-a rugat sa inceteze.

https://ibb.co/swCfMYS

• Oras:satu lu Bucur
Postat
1 oră în urmă, il pupparo a spus:

Nu trebuie să zicem nimic confrate @il pupparo ce ar mai fi de comentat cand nivelul discuției se duce atât de jos.

După părerea mea e suficient daca alegem să nu o vizităm și in general să o ignorăm…

• Like 3
Postat

Si referitor la ziua proasta de care spune pot confirma ca avea o problema la un ochi de la aerul conditionat si probabil ca nu ii statea mintea doar la sex.

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, nutzulll a spus:

Si referitor la ziua proasta de care spune pot confirma ca avea o problema la un ochi de la aerul conditionat si probabil ca nu ii statea mintea doar la sex.

😂😂 pe bune? Frate, iti apreciez spiritul cavaleresc dar vezi ca o cam iei pa arătură…

Păi daca a avut o zi proasta sau o problemă care o împiedica să facă sex de ce nu si-a luat o zi liberă? 
si cand te gandesti ca mai avea si pretentii de lux..:

• Like 3
Postat
Acum 5 ore, SaraBrazil a spus:

Draga Sara, inceteaza cu amenintarile si cu “manevrele” murdare. Crede-ma suntem mai multi aici si mai ingeniosi la capitolul “manevra”. Dupa amenintarile alea iti putem plati niste gunoieri sa treaca prin tine. Asa, ca profilaxie. De dragul “manevrei”. Te rugam sa fii mai draguta si mai corecta in viitor. Hai succes!

• Like 1
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 16 minute, nutzulll a spus:

Inainte sa trimita mesajul in care a vorbit urat si amenintat la trimis pe asta in care mie mi se pare ca chiar si-a dorit ca aceasta situatie sa inceteze. Scuze Sara ca postez asta fara acordul tau. Mi l-a trimis sa imi arate ca l-a rugat sa inceteze.

https://ibb.co/swCfMYS

Eu te înțeleg și pe tine, și eu am avut scandaluri cu fete și pe urma le-am vizitat dar fata asta nu merita periată chiar asa, crede-ma... sunt convins ca se muscă de limba ca să nu ne bage undeva pe toți grămadă, am văzut cu toții ce-i poate pielea... 

• Like 4
Postat
1 oră în urmă, Subteranaa a spus:

Ai dreptate, doar ca noi bărbații in general mai punem isteriile astea si in seama estrogenului fara sa luam in serios, probabil dasta nu a zis nimeni nimic.

Îți recomand o vizita la Sara! 
Ne povestești apoi!

Am recenzii multe, dar așa experiența nu cred ca am mai avut.

Daca la lux avem așa ceva și dacă deranjez …nu voi mai aduce nicio contribuție confratilor.

• Like 4
Postat
Acum 3 minute, mario1000 a spus:

😂😂 pe bune? Frate, iti apreciez spiritul cavaleresc dar vezi ca o cam iei pa arătură…

Păi daca a avut o zi proasta sau o problemă care o împiedica să facă sex de ce nu si-a luat o zi liberă? 
si cand te gandesti ca mai avea si pretentii de lux..:

Cu o zi inainte mi-a spus ca nu a lucrat din aceeasi cauza. Ii iau apararea pentru ca am contribuit si eu la asta...insa consider ca am exagerat.

Ca sa intelegi imaginea de ansamblu trebuie sa te pui un pic in locul ei. Intr-adevar era mult mai bine daca isi mai lua o zi libera....si a avut si ghinionul sa dea de mine si de seven 😁

Postat
Acum 1 minut, 7uuupp a spus:

Ne povestești apoi!

Daca la lux avem așa ceva și dacă deranjez …nu voi mai aduce nicio contribuție confratilor.

Pai cum facem ca tu cand ai venit la mine... mai jignit??? Doar tu te ai aflat sa nu iti placa... nu toate femeile fac la fel, nu ti a placut de cand ai intrat dar ai stat si ti ai facut mersul si mai jignit fiind la mine in casa! Asta de ce nu le mai zici? 

• Minus 1
Postat
Acum 21 minute, SaraBrazil a spus:

Pai cum facem ca tu cand ai venit la mine... mai jignit??? Doar tu te ai aflat sa nu iti placa... nu toate femeile fac la fel, nu ti a placut de cand ai intrat dar ai stat si ti ai facut mersul si mai jignit fiind la mine in casa! Asta de ce nu le mai zici? 

Sara,știi era un film cândva,se chema Twin Picks.Acolo era o exprimare,citez,Bufnitele nu sânt niciodată ceea ce par a fii.Si am încheiat citatul.Asa că,să fi sănătoasă că maestrul are dreptate.

• Like 2
Postat
Acum 32 minute, nutzulll a spus:

Cu o zi inainte mi-a spus ca nu a lucrat din aceeasi cauza. Ii iau apararea pentru ca am contribuit si eu la asta...insa consider ca am exagerat.

Ca sa intelegi imaginea de ansamblu trebuie sa te pui un pic in locul ei. Intr-adevar era mult mai bine daca isi mai lua o zi libera....si a avut si ghinionul sa dea de mine si de seven 😁

Frate…. imi pare rău dar in locul ei nu pot și nici nu vreau să ma pun. Poate suna a arogantza dar e pura realitate.

Părerea mea e că tu iti pierzi vremea făcând pe “antrenorul” cu ea. Nu scoți mahalaua din ea nici daca o exorcizezi. Qed ultima ei postare.

• Like 3
  • Haha 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat
Acum 10 minute, mario1000 a spus:

Nu scoți mahalaua din ea nici daca o exorcizezi. Qed ultima ei postare.

Nu pot să cred, adică și în Brazil este o stradă Iacob Andrei?!? 

• Like 1
  • Haha 2
  • Minus 3
  • Membru Premium
Postat
1 oră în urmă, 7uuupp a spus:

Ne povestești apoi!

Colegule ți-am dat 👍🏻 de fiecare data când ai repostat recenzia… nu-i tin partea. Doar am răspuns obiectiv la ce a intrebat fratele il pupparo. Eu nu am comentat cu privire la amenințările ei din PM-uri pt ca am considerat ca sunt ieșiri disperate de femeie si nu le-am luat in serios(asta nu scuza ca le-a făcut).

Bafta! 

• Membru Premium
Postat

In același timp consider ca trebuie sa-i mai dam o sansa….fata pare ca vrea sa schimbe unele lucruri. DIN NOU, NU-I TIN PARTEA! Doar consider ca toti meritam a doua sansa. Dacă continua prost, probabil la urmatoarea recenzia a unui membru credibil s-a terminat “distracția” pt ea.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...