Sari la conținut

0756240034 - Arla

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Seamana oleaca cu laura care avea topic pe undeva pe aici

• Membru Premium
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat
Acum 27 minute, talibanu a spus:

Seamana oleaca cu laura care avea topic pe undeva pe aici

seamana bine .

• Like 1
Postat
2 hours ago, vitceibo said:

seamana bine .

Salut maestre,

A treia poza e a laurei...o stiu ca o avea la whatsapp acum mult timp cand activa pe langa restaurant forum.

Cu respect,

Vaporeanul

P.s. am incercat sa te contactez in privat dar ai casuta plina cred...

• Telefon: 0755333111
  • Oras:Galati
Postat

Nu mai mergeți mă la panarame , ați luat o randeaua toți :))

• Haha 1
  • Oras:Constanta
Postat
1 oră în urmă, protagonist a spus:

La ce servicii de cacat avea in ultimul timp

posibil sa fie chiad ea

La mine la a 2a intalnire deja incepuse sa si-o ia in cap, cum fac multe de altfel. 

I-am zis pas si am ocolit-o. 

Postat
5 hours ago, Kinky2 said:

Nu mai mergeți mă la panarame , ați luat o randeaua toți :))

Multi iși doresc Panamera la scara!

Majoritatea dau de Panarama!😆

• Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

Fiti mai seriosi

Frate daca ai fos tla ea spuneti parerea cum ti s-a parut cort frumos OP bun Futai protejat bun cum s-a comportat si asa mai departe .E panarama zi da e panarama . Mai cu singe in carici domnilor .

la revedere.

• Minus 1
Postat

Se pare ca are deja topic, dar nu stiu din ce motiv nu a putut fi gasit.

Daca-l gaseam, poate nu mai aruncam banii pe geam.

Fata arata foarte bine (dupa parerea mea), dar are un suflet de panarama, ceva de speriat.

A fost prima data in viata mea cand am fost in pat cu o femeie atat de buna dar cu o atitudine asa aiurea ca nu reusea sa mi-o scoale. Mentionez ca nu am niciun fel de probleme erectile. Nici macar atunci cand nu beau. Arat si destul de bine.. :D 

Oral mediocru, sex nici nu s-a pus problema.

Am vrut sa fac un 69, i-am pus putin mana la pasa (o gadila, asa ca daca vrei sa simti putina pasarica, nu e cazul) in schimb cand am dus mana pe la nas, am simtit niste mirosuri aiurea tare (nu era parfum sau ceva). Nu mi-am dat seama daca erau de lubrifiant, (sau ce lubrifiant miroase in halul ala), sau asa-i miroase ei... cert este ca am inchis din ochi sperand sa-mi dau drumul macar o data, incercand sa ignore gandul care mi-a venit si sa ma focusez doar pe ideea ca am dat deja banii.

Pe cat de superba este femeia, pe atat de urat caracter are.  Poate altii au avut succes desi nu stiu ce au facut, ca eu ma comport ca un domn cu toate, indiferent de atitudinea lor.

Spor!

• Like 3
Postat

Superbă pentru tine.

Postat
1 hour ago, Atomik said:

Se pare ca are deja topic, dar nu stiu din ce motiv nu a putut fi gasit.

Daca-l gaseam, poate nu mai aruncam banii pe geam.

Fata arata foarte bine (dupa parerea mea), dar are un suflet de panarama, ceva de speriat.

A fost prima data in viata mea cand am fost in pat cu o femeie atat de buna dar cu o atitudine asa aiurea ca nu reusea sa mi-o scoale. Mentionez ca nu am niciun fel de probleme erectile. Nici macar atunci cand nu beau. Arat si destul de bine.. :D 

Oral mediocru, sex nici nu s-a pus problema.

Am vrut sa fac un 69, i-am pus putin mana la pasa (o gadila, asa ca daca vrei sa simti putina pasarica, nu e cazul) in schimb cand am dus mana pe la nas, am simtit niste mirosuri aiurea tare (nu era parfum sau ceva). Nu mi-am dat seama daca erau de lubrifiant, (sau ce lubrifiant miroase in halul ala), sau asa-i miroase ei... cert este ca am inchis din ochi sperand sa-mi dau drumul macar o data, incercand sa ignore gandul care mi-a venit si sa ma focusez doar pe ideea ca am dat deja banii.

Pe cat de superba este femeia, pe atat de urat caracter are.  Poate altii au avut succes desi nu stiu ce au facut, ca eu ma comport ca un domn cu toate, indiferent de atitudinea lor.

Spor!

Ca să nu Sara lumea pe tine, da și tu niște amănunte din locația ei. Ceva ce poate sa vadă toată lumea care vine sau a venit. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...