Theea Reputație: 20 Postat Iulie 12 Partajează Postat Iulie 12 Tot noi neserioase asa e? Link spre comentariu
Theea Reputație: 20 Postat Iulie 12 Partajează Postat Iulie 12 Tot noi neserioase nu??! Link spre comentariu
Theea Reputație: 20 Postat Iulie 12 Partajează Postat Iulie 12 Seriosi dragalasilor, de ce va faceti programari daca nu veniti?! Puneti aiurea oamenii pe drumuri....ce e asa greu sa lasati un mesaj si sa spuneti ca nu mai ajungeti?! Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Iulie 13 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Iulie 13 Niste nesimtiti...cu alte cuvinte!! 1 1 Link spre comentariu
Theea Reputație: 20 Postat Iulie 13 Partajează Postat Iulie 13 Buna dimineata! Liber la programari azi pt cine doreste o sesiune de masaj. Vorbim pe whatsapp! Pupicei! Link spre comentariu
torten Reputație: 23 Postat Iulie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 13 Astăzi am avut plăcerea sa ajung la titulara topicului, nu o sa intru în detalii legate de locație pentru ca o știți deja și nici de aspect pentru ca lucrurile sunt subiective, insa vreau sa va fac un scurt rezumat legat de cum m-am simțit. Pe scurt, m-am simțit extrem de bine, Theea este o fata cu care poți sa comunici foarte ușor, draguta si cu bun simț, comunicarea cu ea este asa cum ti-ai dori sa fie cand ieși cu o fata la un date. Iar legat de partea masajului, la fel, nu intru în detalii, început ușor, natural, nimic forțat, fara să-mi dau seama, lucrurile au luat o intorsatura erotica si eram în extaz, într-un extaz de nedescris și de neimaginat. M-am simțit extrem de bine alături de ea, este o companie extrem de placuta, mi-as fi dorit sa mai stau chiar, din păcate nu s-a putut. Am convingerea ca daca va purtați frumos cu ea, este imposibil sa aveți o experiență neplăcută. Scriu aceste cuvinte cu jumatate de gura, deoarece mi-as dori sa o păstrez pentru mine, dar din pacate nu se poate. Recomand și sper sa o revăd cât mai curând. 1 Link spre comentariu
Theea Reputație: 20 Postat Iulie 15 Partajează Postat Iulie 15 Buna dimineata! Va astept cu drag si astazi la sesiuni de masaj. Raspund doar la mesaje pe whatsapp. Pupici! Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 608 Postat Iulie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 15 Acum 6 ore, Theea a spus: Pupicei! Hello! Ai ochii verzi sau albastri?🤗 Link spre comentariu
Theea Reputație: 20 Postat Iulie 15 Partajează Postat Iulie 15 42 minutes ago, johnqwer said: Hello! Ai ochii verzi sau albastri?🤗 E un mister si pt mine. Vino sa ii vezi si spune-mi tu ce culoare crezi ca au😘 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 608 Postat Iulie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16 Acum 12 ore, Theea a spus: E un mister si pt mine. Vino sa ii vezi si spune-mi tu ce culoare crezi ca au😘 Pai atunci trebuie elucidat misterul....nu?😚 1 Link spre comentariu
Theea Reputație: 20 Postat Iulie 16 Partajează Postat Iulie 16 Buna dimineata! 1 2 Link spre comentariu
Theea Reputație: 20 Postat Iulie 16 Partajează Postat Iulie 16 Mai am un loc liber la ora 17 00 pentru cine doreste! Link spre comentariu
iguana Reputație: 60 Postat Iulie 16 Oras:Buzău Oras:Buzău Partajează Postat Iulie 16 La 12.07.2024 la 16:06, Theea a spus: Fara cuvinte... Trebuie să fi prea neserios să anulezi o programare cu o fată frumoasă .din păcate noi în Buzău nu avem așa ceva și nu știu de ce că mulți își doresc un astfel de masaj .poate voi ajunge în București și voi face o programare. 1 1 Link spre comentariu
Theea Reputație: 20 Postat Iulie 17 Partajează Postat Iulie 17 Buna dimineata! Astazi mai am disponibil pentru programare 17 00 si 18 00 Link spre comentariu
trumtram Reputație: 402 Postat Iulie 17 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Iulie 17 Câte finisaje într-o sesiune? Două posibile? Link spre comentariu
Theea Reputație: 20 Postat Iulie 17 Partajează Postat Iulie 17 4 hours ago, trumtram said: Câte finisaje într-o sesiune? Două posibile? Sesiunea de 300 lei include masaj de relaxare body si erotic cu finalizare prin tehnici de masaj. Pentru o alta finalizare se achita 100 de lei suplimentar. Link spre comentariu
Theea Reputație: 20 Postat Iulie 18 Partajează Postat Iulie 18 Buna dimi! Astazi am locuri disponibile dupa ora 16 00. Va astept pe whatsapp! Link spre comentariu
Theea Reputație: 20 Postat Iulie 19 Partajează Postat Iulie 19 Neata! Pentru programari va astept cu drag pe whatsapp. Pupici! Link spre comentariu
Theea Reputație: 20 Postat Iulie 19 Partajează Postat Iulie 19 Hey! maine sunt in locatie de la 11 00 la 20 00. Link spre comentariu
Theea Reputație: 20 Postat Iulie 20 Partajează Postat Iulie 20 Neataa!! Va astept pe whatsapp sa va faceti programare. Pupicei! Link spre comentariu
Theea Reputație: 20 Postat Iulie 20 Partajează Postat Iulie 20 Maine ajung in locatie in functie de programari. Va astept pe whatsapp sa va faceti programare. Pupicei! Link spre comentariu
Theea Reputație: 20 Postat Iulie 21 Partajează Postat Iulie 21 Buna dimi! Astazi ajung in locatie dupa ora 13 00. Daca aveti chef de o sesiune de masaj va astept cu drag pe whatsapp sa discutam in vederea unei programari. Pupici!! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum