Sari la conținut

Theea rusoaica masaj erotic Titan 0734136974

Postări Recomandate

Reputație: 20

Seriosi dragalasilor, de ce va faceti programari daca nu veniti?! Puneti aiurea oamenii pe drumuri....ce e asa greu sa lasati un mesaj si sa spuneti ca nu mai ajungeti?! 

Link spre comentariu
Reputație: 23
  • Oras:Bucuresti

Astăzi am avut plăcerea sa ajung la titulara topicului, nu o sa intru în detalii legate de locație pentru ca o știți deja și nici de aspect pentru ca lucrurile sunt subiective, insa vreau sa va fac un scurt rezumat legat de cum m-am simțit. Pe scurt, m-am simțit extrem de bine, Theea este o fata cu care poți sa comunici foarte ușor, draguta si cu bun simț, comunicarea cu ea este asa cum ti-ai dori sa fie cand ieși cu o fata la un date. Iar legat de partea masajului, la fel, nu intru în detalii, început ușor, natural, nimic forțat, fara să-mi dau seama, lucrurile au luat o intorsatura erotica si eram în extaz, într-un extaz de nedescris și de neimaginat.

M-am simțit extrem de bine alături de ea, este o companie extrem de placuta, mi-as fi dorit sa mai stau chiar, din păcate nu s-a putut.

Am convingerea ca daca va purtați frumos cu ea, este imposibil sa aveți o experiență neplăcută. 

Scriu aceste cuvinte cu jumatate de gura, deoarece mi-as dori sa o păstrez pentru mine, dar din pacate nu se poate.

Recomand și sper sa o revăd cât mai curând.

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 608
Acum 12 ore, Theea a spus:

E un mister si pt mine. Vino sa ii vezi si spune-mi tu ce culoare crezi ca au😘

Pai atunci trebuie elucidat misterul....nu?😚

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 60
  • Oras:Buzău
  • Oras:Buzău
La 12.07.2024 la 16:06, Theea a spus:

Fara cuvinte...

Screenshot_20240712_160430_WhatsAppBusiness.jpg

Screenshot_20240712_160440_WhatsAppBusiness.jpg

Trebuie să fi prea neserios să anulezi o programare cu o fată frumoasă .din păcate noi în Buzău nu avem așa ceva și nu știu de ce că mulți își doresc un astfel de masaj .poate voi ajunge în București și voi face o programare. 

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 402
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)

Câte finisaje într-o sesiune?  Două posibile?

Link spre comentariu
4 hours ago, trumtram said:

Câte finisaje într-o sesiune?  Două posibile?

Sesiunea de 300 lei include masaj de relaxare body si erotic cu finalizare prin tehnici de masaj. Pentru o alta finalizare se achita 100 de lei suplimentar. 

Link spre comentariu

Buna dimi! Astazi ajung in locatie dupa ora 13 00. Daca aveti chef de o sesiune de masaj va astept cu drag pe whatsapp sa discutam in vederea unei programari. 

Pupici!!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...