Cozonac7 Reputație: 7854 Postat August 16, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat August 16, 2022 2 hours ago, araddream said: Multumeeeeesc, am uitat sa îți las bănuții aia, știi tu de care zic, sorry pe bune😂😂 Dragilor, am fost doar o zi în Timișoara dar revin curând, am sa anunț aici și am sa pun și poze, mulțumesc, va puuup😇 E ok, îmi rămâi datoare pe data viitoare când ne vedem
Membru Premium altmarz Reputație: 6503 Postat August 16, 2022 Membru Premium Postat August 16, 2022 1 hour ago, Cozonac7 said: E ok, îmi rămâi datoare pe data viitoare când ne vedem Dacă dai bani așa ușor cred că un anume Magnific ar avea nevoie de puțin ajutor 2
rolandc Reputație: 464 Postat August 18, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 18, 2022 @povestitorul: Care fata? Si din care centru? 😁 Ca nici eu nu mi le-am luat si poate o ajut sa ma gaseasca 🤪🤪🤪
Vizitator araddream Reputație: 0 Postat August 19, 2022 Postat August 19, 2022 Hello dragii mei, vreau sa va anunț ca voi reveni mâine sau cel târziu, poimâine, la Timișoara 🥰🥰 O sa postez aici anunțul de pe Publi când va fii gata, va sărut și abia aștept sa ne cunoaștem mai bine 🤗
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat August 19, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat August 19, 2022 Ne vedem la aceeași oră
bikerboy1980 Reputație: 973 Postat August 19, 2022 Oras:nicaieri si pretutindeni Oras:nicaieri si pretutindeni Postat August 19, 2022 Sper sa ai program și seara după 23😘😜
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat August 19, 2022 Postat August 19, 2022 La 16.08.2022 la 22:45, altmarz a spus: Dacă dai bani așa ușor cred că un anume Magnific ar avea nevoie de puțin ajutor Acum caută bilete de tramvai, și-a găsit iubita 🤣🤣🤣
povestitorul Reputație: 2965 Postat August 19, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 19, 2022 @pisicuts poti muta , te rog topicul.fetei ...langa celelalte topice ...ms 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat August 19, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat August 19, 2022 23 minutes ago, povestitorul said: @pisicuts poti muta , te rog topicul.fetei ...langa celelalte topice ...ms De ce?? 😕 1 1
Vizitator araddream Reputație: 0 Postat August 19, 2022 Postat August 19, 2022 Acum 2 minute, Cozonac7 a spus: De ce?? 😕 Chiar asa, de ce? 😡😡 Bine... eu, sincer nici nu știu ce se întâmplă de fapt, dar na, caut anturaje 😂😶
vlad90a Reputație: 135 Postat August 19, 2022 Postat August 19, 2022 15 minutes ago, araddream said: Chiar asa, de ce? 😡😡 Bine... eu, sincer nici nu știu ce se întâmplă de fapt, dar na, caut anturaje 😂😶 aaaa esti bagaboanta 🤣🤣🤣 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat August 19, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 19, 2022 Acum 17 minute, araddream a spus: Chiar asa, de ce? 😡😡 Bine... eu, sincer nici nu știu ce se întâmplă de fapt, dar na, caut anturaje 😂😶 Ii de bine ...hotul de @Cozonac7 vrea sa te tina ascunsa ...defapt ...ideal ar fi sa te tina doar pentru el . Aaa ...si raspunde si tu ...te rog pe w app 😉😉😉 1
bikerboy1980 Reputație: 973 Postat August 19, 2022 Oras:nicaieri si pretutindeni Oras:nicaieri si pretutindeni Postat August 19, 2022 A fost mutat aici sa nu mai prindem loc,sau cu programare pe 2-3 zile înainte 🤦😜🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat August 19, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat August 19, 2022 19 minutes ago, araddream said: Chiar asa, de ce? 😡😡 Bine... eu, sincer nici nu știu ce se întâmplă de fapt, dar na, caut anturaje 😂😶 Ai găsit locul potrivit. Toți hăndrălăii or să dea năvală Să nu răspunzi la numere necunoscute (nici pe oațap, nici sms și nici apel). Au gânduri necurate ăștia!! 3 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat August 19, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 19, 2022 Acum 6 minute, Cozonac7 a spus: Ai găsit locul potrivit. Toți hăndrălăii or să dea năvală Să nu răspunzi la numere necunoscute (nici pe oațap, nici sms și nici apel). Au gânduri necurate ăștia!! Trebuia ...minus dar te respect prea mult 😂😂😂 Si uite asa @araddream a intrat in randul lumi 🤣🤣🤣 Aaa... asta innseamna sa fii altruist ...bine ca de primit in schimb de la handralaii ...primesc ...doar muie ...nici macar ...ms ...😂😂😂 1
Vizitator araddream Reputație: 0 Postat August 19, 2022 Postat August 19, 2022 Ce drăguți și de treaba sunteți, hai ca nici nu faceți mișto tare de mine dacă e 😂😂 Dragule, cel cu mesajul de pe whatsapp, am sute de mesaje și nu știu care este nr tău, poți sa îmi trimiți un mesaj cu "🍆👅" ? Promit ca îți răspund... așa mai senzual pentru disconfortul creat 😋
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat August 19, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat August 19, 2022 8 minutes ago, povestitorul said: Trebuia ...minus dar te respect prea mult 😂😂😂 Si uite asa @araddream a intrat in randul lumi 🤣🤣🤣 Aaa... asta innseamna sa fii altruist ...bine ca de primit in schimb de la handralaii ...primesc ...doar muie ...nici macar ...ms ...😂😂😂 Recunosc, îmi place de ea și nu (prea) mă îndur să o împart cu toți dar e fată super tare, ascultați de ce vă zic. Și nu vă îmbulziți, că o cer de nevastă 2
povestitorul Reputație: 2965 Postat August 19, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 19, 2022 Acum 4 minute, araddream a spus: Ce drăguți și de treaba sunteți, hai ca nici nu faceți mișto tare de mine dacă e 😂😂 Dragule, cel cu mesajul de pe whatsapp, am sute de mesaje și nu știu care este nr tău, poți sa îmi trimiți un mesaj cu "🍆👅" ? Promit ca îți răspund... așa mai senzual pentru disconfortul creat 😋 Cauta si tu cel.mai sexi baiat care ti a scris si trimite inapoi un emoji 😉😉😉 Daca ma nimeri ...inseamna ca ii dragoste la prima privire 😂😂 1
Vizitator araddream Reputație: 0 Postat August 19, 2022 Postat August 19, 2022 Acum 3 minute, povestitorul a spus: Cauta si tu cel.mai sexi baiat care ti a scris si trimite inapoi un emoji 😉😉😉 Daca ma nimeri ...inseamna ca ii dragoste la prima privire 😂😂 Bine dragule, vorba aia... Închide acum, te sun eu 😂😂 Glumesc, pe bune, am sute de mesaje, so... te sun eu 😂😂😂😂
povestitorul Reputație: 2965 Postat August 19, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 19, 2022 Acum 5 minute, Cozonac7 a spus: Și nu vă îmbulziți, că o cer de nevastă Stai cuminte ca ai concurenta ...eu ce fac dorm.in ghete 🤣🤣🤣 2
povestitorul Reputație: 2965 Postat August 19, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 19, 2022 Acum 7 minute, araddream a spus: Bine dragule, vorba aia... Închide acum, te sun eu 😂😂 Glumesc, pe bune, am sute de mesaje, so... te sun eu 😂😂😂😂 Mai ...nici nu e greu ... trimiti 💞💞...la toata lista ....si imposibil sa nu ma nimeri ...cum primesc mesajul ...cum sar in ghete ...si calare pe un cal alb ...ma prezint ...la tine ...
bikerboy1980 Reputație: 973 Postat August 19, 2022 Oras:nicaieri si pretutindeni Oras:nicaieri si pretutindeni Postat August 19, 2022 Nu uita sa alimentezi calu' @povestitorul ,😜🤣🤣🤣 până la destinație nu știi ce se întâmplă 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat August 19, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 19, 2022 Acum 2 minute, bikerboy1980 a spus: Nu uita sa alimentezi calu' @povestitorul ,😜🤣🤣🤣 până la destinație nu știi ce se întâmplă Nu ca acest cal pe care il detin ii bio ...🤣🤣...se hraneste cu ...praf de stele 😉😉😉 1 1
bikerboy1980 Reputație: 973 Postat August 19, 2022 Oras:nicaieri si pretutindeni Oras:nicaieri si pretutindeni Postat August 19, 2022 Al dreq unicorn 🦄🤦🤣🤣🤣 4
22leon Reputație: 34529 Postat August 19, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat August 19, 2022 1 oră în urmă, araddream a spus: Dragule, cel cu mesajul de pe whatsapp, am sute de mesaje și nu știu care este nr tău, poți sa îmi trimiți un mesaj cu "🍆👅" ? Promit ca îți răspund... așa mai senzual pentru disconfortul creat 😋 Ești conștientă ca toți care au citit vor scrie în mesaj "🍆👅" ? Acum sa te văd 😂😂 Pune anunțul tău de pe Publi și aici. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum