Sari la conținut

Valentina 0750656820

Postări Recomandate

• Telefon: 0700123123
  • Oras:Alexandria
  • Telefon: 0700123123
  • Oras:Alexandria
Postat

Doar ne informezi de existenta anuntului ? Daca ai fost da cateva detalii

• Like 1
  • Oras:Bucurest
  • Oras:Bucurest
Postat

200 finalizarea cu on ( sau 150 cu oralul protejat) la tel . Ce plm , doar este lux pe str Rezervelor din  Chiajna !!!

• Haha 2
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, Raducu0009 a spus:

200 finalizarea cu on ( sau 150 cu oralul protejat) la tel . Ce plm , doar este lux pe str Rezervelor din  Chiajna !!!

Nuuuu,stai asa!Mie mi-a spus altfel:

150/fin+50-ON+100-CIM!Deci 300 o finalizare cu CIM,iti dai seama ce experienta bogata are la 18 ani!(Desi inclin sa cred ca "am vorbit" cu pestele...🤣🤣)

• Like 2
  • Haha 2
Postat

Pe scurt, e teapa. Atat de mare si penala incat am simtit nevoia sa revin si sa postez din nou dupa mult timp.

Fata e noua, micuta, placuta la figura. Cand am fost eu, inca nu stia sa puna corect un prezervativ. Dar are peste, si inca unul lacom. Primul lucru in neregula a fost ca nu am putut alege sa stau o ora, ca avea deja client in asteptare si nu il putea refuza, chipurile. Apoi, se vedea ca e stressata. Statea cu ochii la telefon, ma gandesc ca asteapta indicatii. Si, cireasa de pe tort, s-a oprit brusc dupa 10 minute, ca a expirat timpul, desi ne invoisem la o jumatate de ora.

Sunt un om cu bun simt, nu am asteptari prea mari de la altcineva. De multe ori, sunt rasplatit pe masura bunului simt. Pe de alta parte, din toate experientele Militari Residence, una singura a fost decenta, si asta acum un an. Eu aici nu mai revin, e o cloaca de pesti.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Deja nu mai e valabil anuntul,ceea ce inseamna ca stie sa citeasca(aici!) pesticul!

• Like 1
Postat

Nota generala de fast fuck!

Ajungi, ceri la baie, prosopul ud fleasca deci nu ai ce face cu el.

Fata intr-adevar tinerica, la fata arata a tarancuta comuna, parul scurt, nu are forme notabile, nu e genul sa intorci capul dupa ea pe strada, dar merge de tras one time.

Actiunea: Oralul nu stie sa-l faca plus ca e protejat, la pozitii comenteaza aiurea si dupa 5 minue incepe sa te grabeasca, "hai mai repede ca se termina timpul", dupa alte 5 min in care si raspunde pe wa probabil pestelui se opreste si zice ca a trecut timpul.

Am vazut si pestele... un rahat de pustan tatuat cu impresii de mare barbat pe care daca il iei un pic la rost se uda tot.

Note:

Locatie - 9 fiindca poti sa parchezi si blocul e nou ceva deosebit pentru Rezervelor

Oral: 0 protejat si fata nu are habar

Normal: 3 scurt si fara viata

Concluzie: nu merita, nu aruncati banii pe geam!

• Like 2
  • Mersi 2

Postat
Acum 1 oră, georgesil2 a spus:

Nota generala de fast fuck!

Ajungi, ceri la baie, prosopul ud fleasca deci nu ai ce face cu el.

Fata intr-adevar tinerica, la fata arata a tarancuta comuna, parul scurt, nu are forme notabile, nu e genul sa intorci capul dupa ea pe strada, dar merge de tras one time.

Actiunea: Oralul nu stie sa-l faca plus ca e protejat, la pozitii comenteaza aiurea si dupa 5 minue incepe sa te grabeasca, "hai mai repede ca se termina timpul", dupa alte 5 min in care si raspunde pe wa probabil pestelui se opreste si zice ca a trecut timpul.

Am vazut si pestele... un rahat de pustan tatuat cu impresii de mare barbat pe care daca il iei un pic la rost se uda tot.

Note:

Locatie - 9 fiindca poti sa parchezi si blocul e nou ceva deosebit pentru Rezervelor

Oral: 0 protejat si fata nu are habar

Normal: 3 scurt si fara viata

Concluzie: nu merita, nu aruncati banii pe geam!

Clar

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...