Sari la conținut

Unguroaica din Ungaria,Bianca 0722496131

Postări Recomandate

• Oras:cluj
Postat

Vizitat domnisoara,a fost o experienta de neuitat! Bruneta,subtirica,destul de draguta la fata,vb greu romaneste,clar unguroaica! Mie nu-mi place sa pierd vremea cand merg la gagici,15-20' maxim si am plecat,aici am reusit performanta(sunt surprins de mine🤣) in 10' sa rezolv problema cu tot cu dezbracat si imbracat! Intrat,dezechipat, 10 secunde de oral,dupa care-mi zice sa trec deasupra,dupa inca 1 minut de misionar ma surprinde iar:-poti sa treci pe la spate si sa termini!! Fata nu se poate trece la fast fuck,nu se incadreaza,ci la speed,speed fuck! Daca va ganditi sa o vizitati trebuie sa fiti disponibili sa platiti 15 ron minutul:). Nimic de spus in plus!

• Like 2
  • Haha 3
Postat
  La 19.08.2022 la 10:33, piftic a spus:

Cât ai plătit? E ea în pozele alea de pe publi? Unde are locația?

Merci

Extinde  

150 ron finalizarea, locatia pe Vaida Voivod ,parca nr.14a (ceva restaurant la parter),seamana dar nu cred,are ceva tatuaje pe coapse si este mai skinny. La fata nu-i urata,dar nici  frumusete rara nu-i!

• Like 1
  • Oras:Anywhere
  • Oras:Anywhere
Postat
  La 19.08.2022 la 10:28, piftic a spus:
Extinde  

La 19.08.2022 la 12:44, despera25do a spus:

150 ron finalizarea, locatia pe Vaida Voivod ,parca nr.14a (ceva restaurant la parter),seamana dar nu cred,are ceva tatuaje pe coapse si este mai skinny. La fata nu-i urata,dar nici  frumusete rara nu-i!

Extinde  

din ce zice colegu si ce vad in pozele alea din anuntul de pe publi, nu prea se leaga treaba. plus ca pozele de pe publi arata un pic prea bine ca sa fie 100% reale sau actuale...

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat

Altă ciorditoare de poze + anunț fals pe Publi24 (folosindu-se de pozele furate de pe net). Asemenea specimene își pot găsi locul DOAR la "de evitat".

• Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Postat

Doar cine nu vrea nu recunoaște în titulatura județului influența lui Atillla bacsy: Batasany. Ziceți dupe mine beeeeți, cu "o" interconsonică: Boootooosh.... Șony

• Membru Premium
  • Oras:Mârgu-Tureș
  • Oras:Mârgu-Tureș
Postat
  La 19.08.2022 la 10:20, despera25do a spus:

Vizitat domnisoara,a fost o experienta de neuitat! Bruneta,subtirica,destul de draguta la fata,vb greu romaneste,clar unguroaica! Mie nu-mi place sa pierd vremea cand merg la gagici,15-20' maxim si am plecat,aici am reusit performanta(sunt surprins de mine🤣) in 10' sa rezolv problema cu tot cu dezbracat si imbracat! Intrat,dezechipat, 10 secunde de oral,dupa care-mi zice sa trec deasupra,dupa inca 1 minut de misionar ma surprinde iar:-poti sa treci pe la spate si sa termini!! Fata nu se poate trece la fast fuck,nu se incadreaza,ci la speed,speed fuck! Daca va ganditi sa o vizitati trebuie sa fiti disponibili sa platiti 15 ron minutul:). Nimic de spus in plus!

Extinde  

Mersi colegule, am vazut anuntul in Mures si la o cautare pe google am dat peste recenzia ta

Poze furate, fast-fuck=de evitat

• Like 1

bucilescelmaifaincur

• Oras:Klausenburg
  • Oras:Klausenburg
Postat

Da hiper super fast fuck :) Deci să meargă cine chiar grăbește. Are mai multe anunțuri, aveți grijă...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...