Sari la conținut

Ana 0758791636

Postări Recomandate

• Oras:București

Bună numele meu este Ana, sunt o fată finuță și discreta și gata pentru a-ți îndeplini fanteziile tale ascunse. 

Ofer sex oral și normal, dar mai ofer și  dominare pentru domnii interesați. DETIN JUCARII SEXUALE (doar activa)

Nu ezita sa ma suni pentru mai multe detalii   ..pupicei 😘😘😘

Link spre comentariu
  • Telefon: 0700000000
Acum 27 minute, Anaanuta009 a spus:

Bună numele meu este Ana, sunt o fată finuță și discreta și gata pentru a-ți îndeplini fanteziile tale ascunse. 

Ofer sex oral și normal, dar mai ofer și  dominare pentru domnii interesați. DETIN JUCARII SEXUALE (doar activa)

Nu ezita sa ma suni pentru mai multe detalii   ..pupicei 😘😘😘

Ar fi util să ne spui in ce zona te găsim și care este cadoul. Pup 😘

Link spre comentariu
Acum 32 minute, sabinmeeee a spus:

Ar fi util să ne spui in ce zona te găsim și care este cadoul. Pup 😘

Bună ma găsiți la Dristor și serviciile sunt

Un număr 100 ora,  200 normal protejat,  oral în funcție de igiena , finalizare pe corp sau extra faciala..  pentru dominare sunt... 150 30 de minute, 250 ora va pup și va aștept cu mare drag 😘😘

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 5 minute, Anaanuta009 a spus:

Un număr 100 ora,  200 normal protejat,  oral în funcție de igiena , finalizare pe corp sau extra faciala..  pentru dominare sunt... 150 30 de minute, 250 ora va pup și va aștept cu mare drag 😘😘

Un link cu poze?

Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Acum 46 minute, Anaanuta009 a spus:

Un numar 100 ora e de bine! 🤣

Link spre comentariu
Acum 1 minut, 71laciport a spus:

S@ vedem $i pe ce dam banii pe care i ceri, sau mergem pe "blind"?

Având în vedere că are locație la Dristor, poate să pună orice poză, cred că știm cu toții la ce sa ne așteptăm.

Nu mai zic de calitatea serviciilor.

Dar poate vom avea și surprize plăcute , cine știe?!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, sabinmeeee a spus:

Având în vedere că are locație la Dristor, poate să pună orice poză, cred că știm cu toții la ce sa ne așteptăm.

Te aștept cu mare drag sa te convingi singur .. 😘😘

Link spre comentariu
Acum 15 ore, sabinmeeee a spus:

Adevarul cam asta este!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator ricuta27
Reputație: 0

Salut , am fost eu Sambata am zis hai sa vad mai ales ca imi plac domnisoarele slabute . Am sunat Sambata pe la 15 si am facut rezervate , era la menstruatie si a zis ca face doar dominare ne incercand niciodata am zis hai sa vad ce si cum este ca servici eu zic un pic timida , stangace ma asteptam sa sa detina controlul daca imi spuneam ce sa faca facea dar eu vroiam sa vina de la ea nu sa ii spun eu , eu ne avand experienta doar din filme 😁ce am vazut . Oral 7 , corp 8-9 imi plac fetele skinny platit 100 pentru 20 min , locarie Dristor 2 gura de metrou blocul renumit 😉, parerea mea ar merge 200 companie cu dominare 

Link spre comentariu
La 29.08.2022 la 11:24, ricuta27 a spus:

Salut , am fost eu Sambata am zis hai sa vad mai ales ca imi plac domnisoarele slabute . Am sunat Sambata pe la 15 si am facut rezervate , era la menstruatie si a zis ca face doar dominare ne incercand niciodata am zis hai sa vad ce si cum este ca servici eu zic un pic timida , stangace ma asteptam sa sa detina controlul daca imi spuneam ce sa faca facea dar eu vroiam sa vina de la ea nu sa ii spun eu , eu ne avand experienta doar din filme 😁ce am vazut . Oral 7 , corp 8-9 imi plac fetele skinny platit 100 pentru 20 min , locarie Dristor 2 gura de metrou blocul renumit 😉, parerea mea ar merge 200 companie cu dominare 

Eu te-am întrebat ce dorești că nu vreau să trec limita..... pentru că fiecare client în parte dorește altceva dacă îmi aduc bine aminte tu ești bărbatul care mi ai spun ca nu ai mai încercat era si normal sa te întreb dacă e ok sa îți fac ceea ce îți spuneam pentru ca dacă nu ai mai încercat pana atunci nu am vrut sa te simți incomod și nu sunt stângace doar am vrut sa te simți bine și relaxat. Dacă nu îmi pasa de părere ta nu te mai întrebam și făceam ceea ce vroiam. 

Pupicei 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...