Vecinu2 Reputație: 10 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Beacuse omul este prea prost si statul profita de chestia asta 1 1
TheNewMan Reputație: 130 Postat August 27, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 27, 2022 Just now, Cocalaru2022 said: Smiorc 😀😃 Adică tu le dai smiorc indoneziencelor una după alta... 2
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Acum 1 minut, TheNewMan a spus: Adică tu le dai smiorc indoneziencelor una după alta... Dau cu smiorc la toate natiile dar nu le spun ca le iubesc dacă sunt proaste și pun botu nu e problema mea 😉
TheNewMan Reputație: 130 Postat August 27, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 27, 2022 Just now, Cocalaru2022 said: Dau cu smiorc la toate natiile dar nu le spun ca le iubesc dacă sunt proaste și pun botu nu e problema mea 😉 Pai și atunci de ce preferi femei cu valori morale dacă tu însuți nu au valor morale? 😁 1
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Chiar acum, TheNewMan a spus: Pai și atunci de ce preferi femei cu valori morale dacă tu însuți nu au valor morale? 😁 Ca ar ieși copilul psihopat dacă ma-sa ie curva și tactu curvar 😉 1
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Chiar acum, Cocalaru2022 a spus: Ca ar ieși copilul psihopat dacă ma-sa ie curva și tactu curvar 😉 Tacsu
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Acum 2 minute, TheNewMan a spus: Pai și atunci de ce preferi femei cu valori morale dacă tu însuți nu au valor morale? 😁 Boss dk kiar nu știi și la modul serios trebuie sa îți explic îți explic: în orice relație exista un smecher și un prost. Smecherul fraiereste prostul. De ce pula mea as vrea sa fiu intr-o relație în care să fiu prostul ? Ahahahahaha. 1
TheNewMan Reputație: 130 Postat August 27, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 27, 2022 Just now, Cocalaru2022 said: Ca ar ieși copilul psihopat dacă ma-sa ie curva și tactu curvar 😉 Înseamnă că dacă tatăl e curvar copilul va ieși psihopat numai pe jumătate. Ori jumate de psihopat, ori psihopat întreg, tot aia e. 😄 2
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Acum 2 minute, TheNewMan a spus: Înseamnă că dacă tatăl e curvar copilul va ieși psihopat numai pe jumătate. Ori jumate de psihopat, ori psihopat întreg, tot aia e. 😄 Asculta versurile lecție da viata mai keva ka Curwa da l Dany Mokanu 😀😃 1
TheNewMan Reputație: 130 Postat August 27, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 27, 2022 Just now, Cocalaru2022 said: Asculta versurile lecție da viata mai keva ka Curwa da l Dany Mokanu 😀😃 Cunosc versurile astea. Asta nu e singura melodie de pe lume. Sunt multe melodii pe lumea asta. Depinde pe care alegi să o asculți. 1
Cocalaru2022 Reputație: 298 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Acum 1 minut, TheNewMan a spus: Cunosc versurile astea. Asta nu e singura melodie de pe lume. Sunt multe melodii pe lumea asta. Depinde pe care alegi să o asculți. Privești lucrurile greșit totuși 😀 nu e ca și cum le dau smiorc, le dau gustul pulii mele care le va rămâne în memorie ca o amintire plăcută. Ahahahahahaha 😀😃 1
Matsumoto Reputație: 141 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Ok, proprietate privată. Cum ar fi patriciu, vântu, micula, becali etc. Sau enron, bernie madoff, lehman brothers, monsanto. Right. 1
Matsumoto Reputație: 141 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 2 hours ago, TheNewMan said: Pai și atunci de ce preferi femei cu valori morale dacă tu însuți nu au valor morale? 😁 Sunt mai strâmte-n pizdă. 1 1
picon Reputație: 1046 Postat August 28, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 28, 2022 Acum 20 ore, Cocalaru2022 a spus: Vorbești de Germania de parca nu ar fi motorul economic al UE 😀. Oricât de tampit as fi nu pot sa nu zic că dacă Germania strănuta România are febra de 42 boss. Deci gazele noastre ori vor fi redistribuite spre nemți ori vom suge pwla pe 20 de lei. Eu pariez pe ambele dar nah 😀😃 Bre, mai las-o pe asta cu Germania motorul economic al UE, că nu (mai) e chiar așa! Lucrurile s-au mai echilubrat. O altă greșeală a motorului ăsta e că voind nemții să fie mai ecologiști decât Greta trotineta, au închis centralele nucleare care sunt extrem de puțin poluante (rămâne riscul unei catastrofe gen Cernobil și Fukushima) și au închis și majoritatea centralelor pe cărbuni. De-a lungul timpului au fost multe casandre care au profețit dezastrul dar adevărul e că nu a fost chiar așa, ci doar ceva austeritate care a trecut destul de repede, inclusiv la noi. Să mor io, parcă sunteți unii dintre voi niște babe plângăcioase! 3 1 1
TheNewMan Reputație: 130 Postat August 28, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 28, 2022 On 8/23/2022 at 10:19 PM, picon said: Pot fi de acord cu tine, doar că nu poți să întorci și celălalt obraz, om fiind și nu Iisus. Și nici nu poți tolera mojiciile, mai ales când ai fost decent la început, fiind chiar de acord în bună parte cu ipochimenul la o postare. Puțin câte puțin, s-a turat și a ajuns la jigniri. Certurile și încontrările sunt normale pe orice forum. De preferat este să nu ajungeți să vă jigniți în așa fel încât să alungați userii noi prin insulte morbide ori să faceți userii vechi să se simtă aiurea. Nu contează ce vocabular au alții, important e ca tu să ai unul acceptabil, chiar dacă te mai cerți. În felul ăsta încurajezi restul userilor să aibă vocabular acceptabil. Astfel cei ce fac atacuri la persoană cu insulte morbide vor ajunge în **spam editat**tate și vor fi obligați să se conformeze.
picon Reputație: 1046 Postat August 28, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 28, 2022 Acum 15 minute, TheNewMan a spus: Certurile și încontrările sunt normale pe orice forum. De preferat este să nu ajungeți să vă jigniți în așa fel încât să alungați userii noi prin insulte morbide ori să faceți userii vechi să se simtă aiurea. Nu contează ce vocabular au alții, important e ca tu să ai unul acceptabil, chiar dacă te mai cerți. În felul ăsta încurajezi restul userilor să aibă vocabular acceptabil. Astfel cei ce fac atacuri la persoană cu insulte morbide vor ajunge în **spam editat**tate și vor fi obligați să se conformeze. Deocamdată tu nu ai avut parte de un asemenea tratament. Încă. În afară de asta, sunt unii cu care nu poți discuta altfel. Și nici nu vei reuși să îi faci să aibă un vocabular acceptabil. Am încercat cândva, dar degeaba. O zi bună! 2
TheNewMan Reputație: 130 Postat August 28, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 28, 2022 Just now, picon said: Deocamdată tu nu ai avut parte de un asemenea tratament. Încă. Înseamnă că nu ai văzut cearta mea cu Turcoaz. Mă înjura la fiecare postare în toate felurile, inclusiv de mamă. Nu am simțit nevoia să i răspund la fel. I-am spus și eu niște lucruri, dar nu am vorbit ca el. Quote În afară de asta, sunt unii cu care nu poți discuta altfel. Și nici nu vei reuși să îi faci să aibă un vocabular acceptabil. În cazul ăsta nu mai vorbești cu ei deloc. Quote O zi bună! La fel! 1
Bason Reputație: 7 Postat August 31, 2022 Postat August 31, 2022 On 8/27/2022 at 9:57 PM, Vecinu2 said: Beacuse omul este prea prost si statul profita de chestia asta adevarat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum