TheNewMan Reputație: 130 Postat August 23, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 23, 2022 @Pagubitul, @picon, de ce vă jigniți așa urât unul pe altul? Dacă tot vreți să vă certați, certați-vă ca domnii! Vouă vă place acest forum pare-se. De ce vreți să faceți din el un WC și o groapă de gunoi? 🥴 Mai ales tu, Păgubitule, om citit, nu îți stă bine să vorbești așa. 😵 Voi faceți acest forum neatrăgător pentru userii noi. Aș vrea să mai vină lume nouă pe aici. Probabil că sunt mulți vizitatori care când văd ce se scrie pe aici o șterg și nu se mai întorc. 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 23, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Autor Postat August 23, 2022 Acum 4 minute, the_big_man a spus: Daca ție ți-e mai simplu așa... Okay. Da' cum a ajuns tot borhotul acolo? Nu tot cu complicitatea noastră?Că noi știm,să ajungă acolo numai cine merită,da' zaharul,uleiul,combinațiile,fiecare ce a luat? Ah? Ești la fel de vinovat cum suntem cu toții.Am eșuat ca nație,popor. Asta ar fi vestea proastă. Vestea buna e că eșecul nu-i sfârșitul ,ci o parte necesară în drumul nostru. Altă lozincă securistă. Poate te-or reprezenta pe tine, dacă scrii așa ceva. Au ajuns acolo aduși de sovietici, de atunci Sistemul e perfect. Dovadă cum vă îndoctrinează. Acum 3 minute, TheNewMan a spus: @Pagubitul, @picon, de ce vă jigniți așa urât unul pe altul? Dacă tot vreți să vă certați, certați-vă ca domnii! Vouă vă place acest forum pare-se. De ce vreți să faceți din el un WC și o groapă de gunoi? 🥴 Mai ales tu, Păgubitule, om citit, nu îți stă bine să vorbești așa. 😵 Voi faceți acest forum neatrăgător pentru userii noi. Aș vrea să mai vină lume nouă pe aici. Probabil că sunt mulți vizitatori care când văd ce se scrie pe aici o șterg și nu se mai întorc. De acord. 1
TheNewMan Reputație: 130 Postat August 23, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 23, 2022 10 minutes ago, Pagubitul said: Vei fi surprins câți din "lumea bună" chiar s-ar distra cu un război nuclear controlat. Trebuie doar să îl prezinte drept unica salvare, să îl facă dezirabil. Vom vedea cât de departe merge prostia dementă. Superputeri nucleare există din anii '50. Cum de nu s a întâmplat până acum? 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 23, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Autor Postat August 23, 2022 Acum 36 minute, TheNewMan a spus: Superputeri nucleare există din anii '50. Cum de nu s a întâmplat până acum? Inițial, erau 2. Atunci nu aveau așa ceva state ca Pakistanul, Coreea de Nord, China... Israelul nu are o politică prea pașnică, de altfel. În primul război din Golf, a fost un noroc chior că nu a evoluat spre așa ceva 😉. Vezi viața și moartea lui Gerald Vincent Bull. Cu cât trece mai mult timp, devine mai probabil. 1
the_big_man Reputație: 1431 Postat August 23, 2022 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat August 23, 2022 1 oră în urmă, Pagubitul a spus: Altă lozincă securistă. Poate te-or reprezenta pe tine, dacă scrii așa ceva. Au ajuns acolo aduși de sovietici, de atunci Sistemul e perfect. Dovadă cum vă îndoctrinează. De acord. Mai rămâne să mă întrebi cine mă plătește și e clar :))) Treaba mea nu e să vă iluminez sau sa vă mântuiesc,aia e treaba lu'Hristos. Treaba mea e sa scot la lumină nenorocitu' din voi.Sa arăt ce jeg , deșeu e omu'. 2
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 23, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Autor Postat August 23, 2022 Acum 2 ore, the_big_man a spus: Mai rămâne să mă întrebi cine mă plătește și e clar :))) Treaba mea nu e să vă iluminez sau sa vă mântuiesc,aia e treaba lu'Hristos. Treaba mea e sa scot la lumină nenorocitu' din voi.Sa arăt ce jeg , deșeu e omu'. Presupun că BOR. 😂 Să scrii aici de Hristos e ca și cum i-ai fi ținut o predică filozofului Celsus, autorul "Cuvântului adevărat", sau lui Porfirius însuși. 1
the_big_man Reputație: 1431 Postat August 23, 2022 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat August 23, 2022 Chiar acum, Pagubitul a spus: Presupun că BOR. 😂 Să scrii aici de Hristos e ca și cum i-ai fi ținut o predică filozofului Celsus, autorul "Cuvântului adevărat", sau lui Porfirius însuși. Nici tu nici BORatii nu știți nimic de Acuzator,So,ciocu' mic. 1
Dominyk Reputație: -105 Postat August 23, 2022 Postat August 23, 2022 @Pagubitul du-te și tu la munca. Tu vorbești de stat? Când tu stai și nu mergi la munca? Du-te la stat la munca. Du-te in privat, pe la corporații, la munca. Du-te la munca! 1 1 1
the_big_man Reputație: 1431 Postat August 23, 2022 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat August 23, 2022 Acum 1 minut, Dominyk a spus: @Pagubitul du-te și tu la munca. Tu vorbești de stat? Când tu stai și nu mergi la munca? Du-te la stat la munca. Du-te in privat, pe la corporații, la munca. Du-te la munca! Tu eu nebun? Munca-ii grea,ce ai? Te-ai dereglat? :)) 1
roz_cotetu Reputație: -24 Postat August 23, 2022 Telefon: Yahoo Oras:SM Telefon: Yahoo Oras:SM Postat August 23, 2022 Acum 3 ore, TheNewMan a spus: @Pagubitul, @picon, de ce vă jigniți așa urât unul pe altul? Dacă tot vreți să vă certați, certați-vă ca domnii! Vouă vă place acest forum pare-se. De ce vreți să faceți din el un WC și o groapă de gunoi? 🥴 Mai ales tu, Păgubitule, om citit, nu îți stă bine să vorbești așa. 😵 Voi faceți acest forum neatrăgător pentru userii noi. Aș vrea să mai vină lume nouă pe aici. Probabil că sunt mulți vizitatori care când văd ce se scrie pe aici o șterg și nu se mai întorc. Corect. Da pe mine ma enerveaza astia care se cred superiori cu useri noi, cred ca e x sau y, asociaza iei repede cu cineva. Asa e obsedatu care nu ma scapa din ochi🤦♂️🤦
picon Reputație: 1046 Postat August 23, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 23, 2022 Acum 4 ore, Pagubitul a spus: Ingurgitezi excremente din haznaua securistică în care ai fost avortat. Hellvig știe ce prost ești? Hellvig zice că îți dă mure. 😂 Nu mai fi nervos, ia un xanax! 1 3 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 23, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Autor Postat August 23, 2022 Acum 1 minut, the_big_man a spus: Nici tu nici BORatii nu știți nimic de Acuzator,So,ciocu' mic. Eu subscriu la opinia exprimată de Tacitus în ceea ce privește această sectă enervantă. 😉 1
picon Reputație: 1046 Postat August 23, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 23, 2022 Acum 3 ore, TheNewMan a spus: @Pagubitul, @picon, de ce vă jigniți așa urât unul pe altul? Dacă tot vreți să vă certați, certați-vă ca domnii! Vouă vă place acest forum pare-se. De ce vreți să faceți din el un WC și o groapă de gunoi? 🥴 Mai ales tu, Păgubitule, om citit, nu îți stă bine să vorbești așa. 😵 Voi faceți acest forum neatrăgător pentru userii noi. Aș vrea să mai vină lume nouă pe aici. Probabil că sunt mulți vizitatori care când văd ce se scrie pe aici o șterg și nu se mai întorc. Pot fi de acord cu tine, doar că nu poți să întorci și celălalt obraz, om fiind și nu Iisus. Și nici nu poți tolera mojiciile, mai ales când ai fost decent la început, fiind chiar de acord în bună parte cu ipochimenul la o postare. Puțin câte puțin, s-a turat și a ajuns la jigniri. Spui că e citit, dar lectura lui e cam dintr-o direcție și oricum, nu pare să fi înțeles prea mult. Eu știu ce am citit, cum am analizat și ce concluzii am tras, nu chestii de pe net, de pe site-uri dubioase, chiar periculoase. Oricum, după cum vezi, cam toată lumea îl ia în balon, iar cel agresiv tot el e. Doar așa primește pliculețul care îl ajută să supraviețuiască. 2 1
Matsumoto Reputație: 141 Postat August 23, 2022 Postat August 23, 2022 13 minutes ago, Pagubitul said: Eu subscriu la opinia exprimată de Tacitus în ceea ce privește această sectă enervantă. 😉 Care opinie, ca “secta” nu exista pe vremea lui Tacitus? 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 23, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Autor Postat August 23, 2022 Acum 15 minute, Dominyk a spus: @Pagubitul du-te și tu la munca. Tu vorbești de stat? Când tu stai și nu mergi la munca? Du-te la stat la munca. Du-te in privat, pe la corporații, la munca. Du-te la munca! Nope. Never. Uite, lucrează și tu la ceva pentru tine. Eu mai lucrez la tracțiunile clasice, dacă sar de 12 încerc o variantă mai dificilă... 😁 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 23, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Autor Postat August 23, 2022 Acum 13 minute, Matsumoto a spus: Care opinie, ca “secta” nu exista pe vremea lui Tacitus? TACITUS S-A NĂSCUT ÎN 56 E. N. 😁 Game over. Pune mâna și citește. Acum 24 minute, picon a spus: Pot fi de acord cu tine, doar că nu poți să întorci și celălalt obraz, om fiind și nu Iisus. Și nici nu poți tolera mojiciile, mai ales când ai fost decent la început, fiind chiar de acord în bună parte cu ipochimenul la o postare. Puțin câte puțin, s-a turat și a ajuns la jigniri. Spui că e citit, dar lectura lui e cam dintr-o direcție și oricum, nu pare să fi înțeles prea mult. Eu știu ce am citit, cum am analizat și ce concluzii am tras, nu chestii de pe net, de pe site-uri dubioase, chiar periculoase. Oricum, după cum vezi, cam toată lumea îl ia în balon, iar cel agresiv tot el e. Doar așa primește pliculețul care îl ajută să supraviețuiască. Tu începi mereu cu jignirile, cu toți userii, apoi faci pe victima. Așa faci peste tot, te dai prietenos apoi începi să iriți și dup-aia înjuri, sperând să ți se răspundă. Este clar ce hram porți după ce te face să te ambalezi. Întotdeauna susții propaganda de partid și de stat. La vaxcinare și covidărie deja nu te mai ascundeai 😂 1
Matsumoto Reputație: 141 Postat August 24, 2022 Postat August 24, 2022 11 hours ago, Pagubitul said: Tu începi mereu cu jignirile, cu toți userii, apoi faci pe victima. Așa faci peste tot, te dai prietenos apoi începi să iriți și dup-aia înjuri, sperând să ți se răspundă. Este clar ce hram porți după ce te face să te ambalezi. Întotdeauna susții propaganda de partid și de stat. La vaxcinare și covidărie deja nu te mai ascundeai 😂 Domnule Dr. Butthead, aț ratat partea cu “care opinie?”, dacă nu vă supăraț. Lăsaț partea aia cu “56”, că la anișorii ăia nu prea era nimica, decât niște grupuri de demenți, cărora li se promisese viața de apoi. Deci, CARE OPINIE?
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 24, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Autor Postat August 24, 2022 Acum 10 minute, Matsumoto a spus: Domnule Dr. Butthead, aț ratat partea cu “care opinie?”, dacă nu vă supăraț. Lăsaț partea aia cu “56”, că la anișorii ăia nu prea era nimica, decât niște grupuri de demenți, cărora li se promisese viața de apoi. Deci, CARE OPINIE? Niciodată nu au fost altceva, nici când s-au organizat. Dacă s-a născut în 56, ia vezi și tu cam când a scris. Ia caută tu și citește singur. Doar așa, să bagi nasul în Anale și să studiezi profund problema. 🤓 1
Matsumoto Reputație: 141 Postat August 24, 2022 Postat August 24, 2022 19 minutes ago, Pagubitul said: Niciodată nu au fost altceva, nici când s-au organizat. Dacă s-a născut în 56, ia vezi și tu cam când a scris. Ia caută tu și citește singur. Doar așa, să bagi nasul în Anale și să studiezi profund problema. 🤓 Răspuns clasic de cititor de almanahe. Pe la 15.44 zice ceva de “ura față de întreaga umanitate” DARR, nu erea opinia lui, Dom Prefesor, cam erea opinia împărtășită de foarte mulți romani, el doar a consemnat-o. Deci, CARE OPINIE? 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 24, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Autor Postat August 24, 2022 1 oră în urmă, Matsumoto a spus: Răspuns clasic de cititor de almanahe. Pe la 15.44 zice ceva de “ura față de întreaga umanitate” DARR, nu erea opinia lui, Dom Prefesor, cam erea opinia împărtășită de foarte mulți romani, el doar a consemnat-o. Deci, CARE OPINIE? Ia tu textul cap-coadă și o să vezi că e opinia lui. Se vede că tu ești "cititor de almanahe", nici nu concepi altă abordare - e și greu să compensezi pe moment lipsa educației și a culturii clasice, așa e - din moment ce iei prima căutare de pe google dar nu ai idee de textul în sine. 1
Dominyk Reputație: -105 Postat August 24, 2022 Postat August 24, 2022 Luati-l careva care sunteți din Pitești la munca pe @Pagubitul ...sau dacă cunoașteți pe careva care are nevoie de oameni să angajeze...trimiteti-l pe păgubitul să se angajeze și el și să înceapă să muncească...că până la vârsta lui (40+ ani) sa nu muncească e de plâns. Păgubitul, bărbat în puteri, gras, sa mearga în câmpul muncii sa muncească. Face și el un ban...nu doar sa stea toată ziua și toată noaptea cu fundul pe scaun/in pat...La MUNCA! 1 1
Matsumoto Reputație: 141 Postat August 24, 2022 Postat August 24, 2022 19 minutes ago, Pagubitul said: Ia tu textul cap-coadă și o să vezi că e opinia lui. Se vede că tu ești "cititor de almanahe", nici nu concepi altă abordare - e și greu să compensezi pe moment lipsa educației și a culturii clasice, așa e - din moment ce iei prima căutare de pe google dar nu ai idee de textul în sine. Cu replici d-astea gen “ba pe-a mă-tii”, eram obișnuit de la prăpăditele astea care sug pula pe bani, nu de la un intelectual elitist ca matale. Ai răbdare, că te iau la pulă mai incolo, am oleacă de treabă. În rest, bagă mare, faci o treabă excelentă. 2
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 24, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Autor Postat August 24, 2022 Acum 12 minute, Matsumoto a spus: Cu replici d-astea gen “ba pe-a mă-tii”, eram obișnuit de la prăpăditele astea care sug pula pe bani, nu de la un intelectual elitist ca matale. Ai răbdare, că te iau la pulă mai incolo, am oleacă de treabă. În rest, bagă mare, faci o treabă excelentă. Mai bine căutai textul integral. De-al dracului nu am vrut să scriu, să își dea unul ca tine măsura prostiei și incompetenței agresive. Era mai simplu să găsești în engleză, dar voi nu aveți timp să gândiți, voi aveți opinii fundamentate pe ce vi se pare și "știe toată lumea".😂 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 24, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Autor Postat August 24, 2022 Acum 19 minute, Dominyk a spus: Luati-l careva care sunteți din Pitești la munca pe @Pagubitul ...sau dacă cunoașteți pe careva care are nevoie de oameni să angajeze...trimiteti-l pe păgubitul să se angajeze și el și să înceapă să muncească...că până la vârsta lui (40+ ani) sa nu muncească e de plâns. Păgubitul, bărbat în puteri, gras, sa mearga în câmpul muncii sa muncească. Face și el un ban...nu doar sa stea toată ziua și toată noaptea cu fundul pe scaun/in pat...La MUNCA! De plâns e să accepți să muncești. Să îți mai și dorești statutul de angajat deja e de domeniul nebuniei grave, probabil incurabile. 1
Vizitator pacornel Reputație: 0 Postat August 24, 2022 Postat August 24, 2022 Acum 2 minute, Pagubitul a spus: De plâns e să accepți să muncești. Să îți mai și dorești statutul de angajat deja e de domeniul nebuniei grave, probabil incurabile. Nu nu..........sa muncesti e bine.........ma simt la 60ani ca la 20........😁 ........sau am 20 si ma simt ca la 60......????........ asa ceva.....😂😁😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum