Sari la conținut

Transexuali..wtf??

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bai fratiorii mei,e plin orasul de trans VIP nu asa,orice..ce plm se intampla de vin toti aici?a cerut vreunul ceva ? :)))

• Oras:Pitești
Postat

Săptămâna trecută a fost in Pitești ts Deea. Chiar exista așa ceva. Silicoane minunate, piele fină de femeie. O experiență interesantă. 

Vizitator
Postat
Acum 4 ore, Planck a spus:

Săptămâna trecută a fost in Pitești ts Deea. Chiar exista așa ceva. Silicoane minunate, piele fină de femeie. O experiență interesantă. 

piele fina de barbat vrei sa zici..nu stiu despre tine,dar pe mine nu ma atrage deloc asta..nu am capacitatea necesara pt a intelege asa ceva. sa fi barbat sa vrei sa bagi pulă-n tine sau in alti barbati..

• Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
Postat
Acum 5 minute, dthunter a spus:

piele fina de barbat vrei sa zici..nu stiu despre tine,dar pe mine nu ma atrage deloc asta..nu am capacitatea necesara pt a intelege asa ceva. sa fi barbat sa vrei sa bagi pulă-n tine sau in alti barbati..

E mult pana incerci, dupa aia ti se face scarba de femei :)

• Like 6
  • Haha 1
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

😁Eu știu o vorbă din bătrăni…

Cine fute se și fute….

Greșesc??

• Mersi 1
Vizitator
Postat
Acum 4 ore, caineleDDB a spus:

E mult pana incerci, dupa aia ti se face scarba de femei :)

nu merci :)))

Postat
Acum 12 minute, dthunter a spus:

nu merci :)))

Discutam dupa ce incerci 😉

• Like 7
Postat
Acum 1 oră, caineleDDB a spus:

Discutam dupa ce incerci 😉

Am futut femei frumoase cu comportament josnic, femei urâte care se comportau OK. Toate cele trei găuri le-am vizitat. Dar am avut chestia că în viață trebuie să nu zici nu la nicio provocare. La trans Deea nu acțiunea în sine m-a fermecat ci modalitatea de primire a clienților, felul în care îți arată cel fel de om este. Recunosc că și meseria pe care o știe arată că e dintr-o altă ligă. 

• Mersi 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
La 23.08.2022 la 12:02, dthunter a spus:

Bai fratiorii mei,e plin orasul de trans VIP nu asa,orice..ce plm se intampla de vin toti aici?a cerut vreunul ceva ? :)))

Adica ce mai sunt și aia? E plina lumea de nebuni, doamne fere 😁

Vizitator
Postat
Acum 11 minute, Planck a spus:

Am futut femei frumoase cu comportament josnic, femei urâte care se comportau OK. Toate cele trei găuri le-am vizitat. Dar am avut chestia că în viață trebuie să nu zici nu la nicio provocare. La trans Deea nu acțiunea în sine m-a fermecat ci modalitatea de primire a clienților, felul în care îți arată cel fel de om este. Recunosc că și meseria pe care o știe arată că e dintr-o altă ligă. 

I am not into it :)) modalitatea in care isi primeste clientii e egala cu 0 cand stiu ca are o pula in pantaloni pe care abia asteapta sa mi-o vâre :))) glumesc.

fiecare cu ale lui,eu unul n-am s-o apuc pe drumul asta :))

Postat
Acum 16 minute, dthunter a spus:

I am not into it :)) modalitatea in care isi primeste clientii e egala cu 0 cand stiu ca are o pula in pantaloni pe care abia asteapta sa mi-o vâre :))) glumesc.

fiecare cu ale lui,eu unul n-am s-o apuc pe drumul asta :))

Când am văzut că cei 17 cm din dotarea mea îi ascunde în amigdalite am fost super mulțumit. Unele fete doar pupă capul și se vaită.

• Haha 1

Vizitator andreeakvl98
Postat
La 23.08.2022 la 12:02, dthunter a spus:

Nu fi rău cu colegele noastre, măi!😠

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...