Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2022 Postat August 23, 2022 Bai fratiorii mei,e plin orasul de trans VIP nu asa,orice..ce plm se intampla de vin toti aici?a cerut vreunul ceva ? :)))
Planck Reputație: 158 Postat Noiembrie 1, 2022 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Noiembrie 1, 2022 Săptămâna trecută a fost in Pitești ts Deea. Chiar exista așa ceva. Silicoane minunate, piele fină de femeie. O experiență interesantă.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2022 Postat Noiembrie 1, 2022 Acum 4 ore, Planck a spus: Săptămâna trecută a fost in Pitești ts Deea. Chiar exista așa ceva. Silicoane minunate, piele fină de femeie. O experiență interesantă. piele fina de barbat vrei sa zici..nu stiu despre tine,dar pe mine nu ma atrage deloc asta..nu am capacitatea necesara pt a intelege asa ceva. sa fi barbat sa vrei sa bagi pulă-n tine sau in alti barbati..
caineleDDB Reputație: 4528 Postat Noiembrie 1, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Noiembrie 1, 2022 Acum 5 minute, dthunter a spus: piele fina de barbat vrei sa zici..nu stiu despre tine,dar pe mine nu ma atrage deloc asta..nu am capacitatea necesara pt a intelege asa ceva. sa fi barbat sa vrei sa bagi pulă-n tine sau in alti barbati.. E mult pana incerci, dupa aia ti se face scarba de femei 6 1
yuran Reputație: 5 Postat Noiembrie 1, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Noiembrie 1, 2022 😁Eu știu o vorbă din bătrăni… Cine fute se și fute…. Greșesc?? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2022 Postat Noiembrie 1, 2022 Acum 4 ore, caineleDDB a spus: E mult pana incerci, dupa aia ti se face scarba de femei nu merci :)))
caineleDDB Reputație: 4528 Postat Noiembrie 1, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Noiembrie 1, 2022 Acum 12 minute, dthunter a spus: nu merci :))) Discutam dupa ce incerci 😉 7
Planck Reputație: 158 Postat Noiembrie 1, 2022 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Noiembrie 1, 2022 Acum 1 oră, caineleDDB a spus: Discutam dupa ce incerci 😉 Am futut femei frumoase cu comportament josnic, femei urâte care se comportau OK. Toate cele trei găuri le-am vizitat. Dar am avut chestia că în viață trebuie să nu zici nu la nicio provocare. La trans Deea nu acțiunea în sine m-a fermecat ci modalitatea de primire a clienților, felul în care îți arată cel fel de om este. Recunosc că și meseria pe care o știe arată că e dintr-o altă ligă. 1
Amado Reputație: 1332 Postat Noiembrie 1, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 1, 2022 La 23.08.2022 la 12:02, dthunter a spus: Bai fratiorii mei,e plin orasul de trans VIP nu asa,orice..ce plm se intampla de vin toti aici?a cerut vreunul ceva ? :))) Adica ce mai sunt și aia? E plina lumea de nebuni, doamne fere 😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2022 Postat Noiembrie 1, 2022 Acum 11 minute, Planck a spus: Am futut femei frumoase cu comportament josnic, femei urâte care se comportau OK. Toate cele trei găuri le-am vizitat. Dar am avut chestia că în viață trebuie să nu zici nu la nicio provocare. La trans Deea nu acțiunea în sine m-a fermecat ci modalitatea de primire a clienților, felul în care îți arată cel fel de om este. Recunosc că și meseria pe care o știe arată că e dintr-o altă ligă. I am not into it :)) modalitatea in care isi primeste clientii e egala cu 0 cand stiu ca are o pula in pantaloni pe care abia asteapta sa mi-o vâre :))) glumesc. fiecare cu ale lui,eu unul n-am s-o apuc pe drumul asta :))
Planck Reputație: 158 Postat Noiembrie 1, 2022 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Noiembrie 1, 2022 Acum 16 minute, dthunter a spus: I am not into it :)) modalitatea in care isi primeste clientii e egala cu 0 cand stiu ca are o pula in pantaloni pe care abia asteapta sa mi-o vâre :))) glumesc. fiecare cu ale lui,eu unul n-am s-o apuc pe drumul asta :)) Când am văzut că cei 17 cm din dotarea mea îi ascunde în amigdalite am fost super mulțumit. Unele fete doar pupă capul și se vaită. 1
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2022 Postat Noiembrie 1, 2022 La 23.08.2022 la 12:02, dthunter a spus: Bai fratiorii mei,e plin orasul de trans VIP nu asa,orice..ce plm se intampla de vin toti aici?a cerut vreunul ceva ? :))) Nu fi rău cu colegele noastre, măi!😠
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum