Sari la conținut

Ce trebuie sa facă Europa în legătură cu războiul din russia?

Postări Recomandate

Postat

Care ar fi soluțiile care le are Europa pentru a oprii războiul și a preveni alte "eliberări" făcute de rusi? 

Este ceva ce putem face noi ca oameni de rand fără a merge acolo cu arma în mana? 

• Confuz 2
  • Minus 1
  • Oras:Cocorăști
Postat
Acum 11 ore, Robert989 a spus:

Care ar fi soluțiile care le are Europa pentru a oprii războiul și a preveni alte "eliberări" făcute de rusi? 

Este ceva ce putem face noi ca oameni de rand fără a merge acolo cu arma în mana? 

Dacă puteam face ceva, trebuia să ne eliberăm de tirania statelor de aici, să nu permitem unor BIROCRAȚI ABJECȚI să fie stăpâni pe resursele noastre. 

Stai calm, că nu are nevoie nimeni de proști pe acolo, dovadă că Ucraina își trimite recruții cu o pușcă veche, 2 încărcătoare și o banderolă, să fie omorâți de ruși. Bandele care îi mână la moarte sunt bine înzestrate de NATO și sunt închise, ca orice mafie, nu intri în ele să faci pe eroul. 

• Like 2
  • Minus 1
Postat
2 hours ago, Pagubitul said:

Dacă puteam face ceva, trebuia să ne eliberăm de tirania statelor de aici, să nu permitem unor BIROCRAȚI ABJECȚI să fie stăpâni pe resursele noastre. 

Stai calm, că nu are nevoie nimeni de proști pe acolo, dovadă că Ucraina își trimite recruții cu o pușcă veche, 2 încărcătoare și o banderolă, să fie omorâți de ruși. Bandele care îi mână la moarte sunt bine înzestrate de NATO și sunt închise, ca orice mafie, nu intri în ele să faci pe eroul. 

Tu pari genul "imbarligatorul de serviciu" . 

1.  Deja deviezi cu tirania statelor de aici, tiranie este în russia, korea de Nord, tali banii și poate mai îmi scăpa ceva, nici un stat nu știu sa fi făcut nici o tiranie în istoria recenta. 

La noi în conducere este nepăsare, și fiecare trage pentru el, dar și clar trebuie schimbați și ăștia, dar nu e asa simplu sa ii schimbi și sa ai garanția ca vin alții mai buni,dar aici este alt subiect și hai sa nu deviem. 

2. Dacă Ucraina își trimite soldații cu pușcă veche, de ce rusii avansează asa puțin în ultima perioada? 

Eu singurele soluții le vad sa fie preturile la energie, combustibili făcute după consum pe modelul tarifului la energie. 

Cel mai mare avantaj al rușilor acum este dependenta Europei de resursele lor, dar momentan din lipsa educației si a nepăsării se fac risipe uriașe de energie, gaz, combustibili la nivel mondial. 

Ar fi o lovitura care ar pune economia pe genunchi și automat bugetul alocat armamentului, indienii au tras cu niște rachete cu încărcătură nucleara din greșeală în Pakistan, și pe ei ii cred ca a fost greșeală,  și-au cerut scuze și ofițerii au fost concediați, nu au fost victime. 

Hai sa ne imaginam dacă putin nu are alte griji, are un surplus de bsni ce face cu ei? 

O buna parte investește în armament, sa facă Russia mare, sa ocupe fosile tari urss, într-un interviu unul dintre cei care a plănuit atacul ucrainiei a spus ca ar trebuie ca Rusia sa anexeze Europa. 

Postat
1 oră în urmă, Robert989 a spus:

Tu pari genul "imbarligatorul de serviciu" . 

1.  Deja deviezi cu tirania statelor de aici, tiranie este în russia, korea de Nord, tali banii și poate mai îmi scăpa ceva, nici un stat nu știu sa fi făcut nici o tiranie în istoria recenta. 

La noi în conducere este nepăsare, și fiecare trage pentru el, dar și clar trebuie schimbați și ăștia, dar nu e asa simplu sa ii schimbi și sa ai garanția ca vin alții mai buni,dar aici este alt subiect și hai sa nu deviem. 

2. Dacă Ucraina își trimite soldații cu pușcă veche, de ce rusii avansează asa puțin în ultima perioada? 

Eu singurele soluții le vad sa fie preturile la energie, combustibili făcute după consum pe modelul tarifului la energie. 

Cel mai mare avantaj al rușilor acum este dependenta Europei de resursele lor, dar momentan din lipsa educației si a nepăsării se fac risipe uriașe de energie, gaz, combustibili la nivel mondial. 

Ar fi o lovitura care ar pune economia pe genunchi și automat bugetul alocat armamentului, indienii au tras cu niște rachete cu încărcătură nucleara din greșeală în Pakistan, și pe ei ii cred ca a fost greșeală,  și-au cerut scuze și ofițerii au fost concediați, nu au fost victime. 

Hai sa ne imaginam dacă putin nu are alte griji, are un surplus de bsni ce face cu ei? 

O buna parte investește în armament, sa facă Russia mare, sa ocupe fosile tari urss, într-un interviu unul dintre cei care a plănuit atacul ucrainiei a spus ca ar trebuie ca Rusia sa anexeze Europa. 

Nu au fost cu încărcătură nucleară ci modele capabile și de așa ceva, din ce văd eu. 

Nu, tiranie este și în USA, și în UE, proiectul de leninist, fix la fel; statalitatea implică dezumanizarea. 

Dacă tu pui botul la harnelile securistice, că "ne apără de Rusia mare și rea", ești fără speranță. În orice caz, oligarhia US ar distruge oricând Europa pentru profitul lor. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat
53 minutes ago, Pagubitul said:

Nu au fost cu încărcătură nucleară ci modele capabile și de așa ceva, din ce văd eu. 

Nu, tiranie este și în USA, și în UE, proiectul de leninist, fix la fel; statalitatea implică dezumanizarea. 

Dacă tu pui botul la harnelile securistice, că "ne apără de Rusia mare și rea", ești fără speranță. În orice caz, oligarhia US ar distruge oricând Europa pentru profitul lor. 

Știu ca nu au fost cu încărcătură nucleara, daca erau putea fi o tragedie, am adus în discuție asta ca exemplu, dacă erau cu încărcătură putea sa fie o tragedie din eroare umana. 

La rusi li s-a scufundat cea mai scumpa nava ca s-a pus ploaia (asta susține Kremlinul) și-au dat foc singuri la tren din neatenție. 

Pai ăștia au arme nucleare, oricând poate sa aibă loc o catastrofa ca s-a îmbătat vreunu sau cine știe ce la modul cel mai serios

• Haha 2
Postat
Acum 33 minute, Robert989 a spus:

Știu ca nu au fost cu încărcătură nucleara, daca erau putea fi o tragedie, am adus în discuție asta ca exemplu, dacă erau cu încărcătură putea sa fie o tragedie din eroare umana. 

La rusi li s-a scufundat cea mai scumpa nava ca s-a pus ploaia (asta susține Kremlinul) și-au dat foc singuri la tren din neatenție. 

Pai ăștia au arme nucleare, oricând poate sa aibă loc o catastrofa ca s-a îmbătat vreunu sau cine știe ce la modul cel mai serios

Nu poate nimeni lansa focoase nucleare de nebun, e o întreagă procedură care nu poate fi inițiată de unul singur. 

Ai scris așa: "... , indienii au tras cu niște rachete cu încărcătură nucleara din greșeală în Pakistan, și pe ei ii cred ca a fost greșeală,  și-au cerut scuze și ofițerii au fost concediați, nu au fost victime". 

Nu există eroare la nivelul ăla, aia e pentru proști. Că nu or fi pus ofițeri de poliție pe post de rachetiști. Astea sunt manipulări ca Revoluția română în direct. 

• Like 1
Postat
2 hours ago, carljung said:

Faceti sex nu politica.

Pai dacă vine rusul și te ataca cum mai faci sex? 

Riști sa faci doar anal și oral dar pasiv

• Haha 1
Postat
Acum 43 minute, Robert989 a spus:

Pai dacă vine rusul și te ataca cum mai faci sex? 

Riști sa faci doar anal și oral dar pasiv

Old habits die hard. 

• Oras:Băneasa
  • Oras:Băneasa
Postat
Acum 23 ore, Robert989 a spus:

Eu dacă aș fi fost la butoane aș fi intrat cu aviația NATO în Ucraina și le-aș fi asigurat sprijin aerian la ucraineni. Nu aș fi intrat în spațiul aerian rusesc, da' în Ucraina i-aș fi rupt în două.  Nu cred că rușii ar fi avut  coaie să riposteze nuclear. Nici chinezii nu cred că ar fi avut coaie să se bage. Dar plm, nici cu NATO nu mi-e "rușine"... fătălăi. Dacă tot ești în război, păi atunci luptă în plm. 

• Like 3
  • Haha 2
Postat
Acum 32 minute, Beton_Armat a spus:

.  Nu cred că rușii ar fi avut  coaie să riposteze nuclear. Nici chinezii nu cred că ar fi avut coaie să se bage. 

😀😃 ai impresia ca deciziile astea se iau pe baza la ce crezi sau la ce știi? 😀😃

Ați zik eu ka dk NATO nu e acolo știu clar ca dacă întra vine zirkoanele peste ei 😀😃

• Like 2
Postat

Din moment ce trimit în mod deschis armament, sunt în război. 

Oricum au și trupe terestre, de la commando-uri ale Legiunii Străine la operatori radio și tehnicieni necesari armamentului occidental avansat.

Lovitura de stat prin care a fost înlăturat Yanukovici a fost dată cu trupe speciale USA, UK și franceze, acoperite de mercenari, inclusiv români (căca-m-aș în chelia cui știu eu, de prost bășit mâncător de căcat la curve), pe lângă derbedeii lor "naționaliști". 

SUA au invadat Irakul, ucigând zeci de mii de civili, pentru o presupunere, cică. 

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: Yahoo
  • Oras:SM
  • Telefon: Yahoo
  • Oras:SM
Postat

Eu nu inteleg titlu, e razboi in Rusia?!? Sau in Ucraina🤫

• Like 2
Postat
Acum 4 minute, roz_cotetu a spus:

Tehnic vorbind, e și în Rusia, că sunt acte de sabotaj etc. și pe teritoriul Rusiei. 

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
3 hours ago, roz_cotetu said:

Ai dreptate războiul este în Ucraina,  Rusia este agresorul, cum a zis și păgubitul au loc acte de sabotaj și în Russia, speram sa fie mai multe, scopul lor este de a destabiliza arma, distruge depozite de muniție care dacă nu ar fi distruse ar ajunge în Ucraina distrugând orașe, omorând oameni. 

Dacă rusii erau cuminți nimeni nu le ataca depozitele

• Like 1
Postat

Ar trebui sa le dea ucrainienilor destule arme încât să îi futa în gura pe ruși . Armamentul sovietic din anii 60 nu face fata armamentului modern . Iar imbecililor care susțin Rusia să le de-a UE cate 50.000E , să se mute definitiv în Rusia. Pisam-as în gâtul lor!

• Like 1
Postat
Acum 3 minute, mihaimuresan a spus:

Ar trebui sa le dea ucrainienilor destule arme încât să îi futa în gura pe ruși . Armamentul sovietic din anii 60 nu face fata armamentului modern . Iar imbecililor care susțin Rusia să le de-a UE cate 50.000E , să se mute definitiv în Rusia. Pisam-as în gâtul lor!

De ce sa dam 50.000€ la UE? Ce pula mea mi-a dat mie UE în afara de curve și hoți?

Postat
Acum 1 minut, Cocalaru2022 a spus:

De ce sa dam 50.000€ la UE? Ce pula mea mi-a dat mie UE în afara de curve și hoți?

Ah scuze ziceai sa-mi dea mie UE 50.000€. Bah ar fi frumos dar sunt sceptic, eu nu ciordesc fonduri europene ca politicienii nostri asa ca slabe șanse sa îmi dea vreodată ceva UE.

• Oras:București
Postat
Just now, Cocalaru2022 said:

Ți-a mai dat standarde diferite de calitate, a transformat piața românească (și nu numai) în coșul lor de gunoi, ți-a trimis reziduuri "ecologice", a angajat sclavi la multinaționale, câte și mai câte. În schimb, putem merge în Bulgaria la all inclusive fără viză. Hai, nu fi cocalar 🤣

• Haha 2
Postat
Acum 5 minute, uritescu a spus:

Ți-a mai dat standarde diferite de calitate, a transformat piața românească (și nu numai) în coșul lor de gunoi, ți-a trimis reziduuri "ecologice", a angajat sclavi la multinaționale, câte și mai câte. În schimb, putem merge în Bulgaria la all inclusive fără viză. Hai, nu fi cocalar 🤣

Scuze boss adevărul ie ka am uitat și alte lukruri bune kum ar fi :

-  Kurent elektrik la 4 lei pa kilowat an kurand

- Gazele la preț da Olanda sau Franța.

- Benzina/Motorina la 9 lei litru.

toate astea ka sa am honoarea da a fi sklavu lor la korporatie pa salariu da negru adus ku barca pa mediterana sau sa le spăl batranii la kur ka ingrijitor pa Italia.

Aidplm, Bagamias pwla an gatu lor da handicapați la ăștia kare a prins o kapsuna pa Spania și zik ka lea pus Dumnezeu mana an kap.

• Haha 1
Postat
Acum 29 minute, Cocalaru2022 a spus:

Scuze boss adevărul ie ka am uitat și alte lukruri bune kum ar fi :

-  Kurent elektrik la 4 lei pa kilowat an kurand

- Gazele la preț da Olanda sau Franța.

- Benzina/Motorina la 9 lei litru.

toate astea ka sa am honoarea da a fi sklavu lor la korporatie pa salariu da negru adus ku barca pa mediterana sau sa le spăl batranii la kur ka ingrijitor pa Italia.

Aidplm, Bagamias pwla an gatu lor da handicapați la ăștia kare a prins o kapsuna pa Spania și zik ka lea pus Dumnezeu mana an kap.

Cum e UE de vina că noi ne alegem cei mai nemernici și cei mai înapoiați mintal conducători. Multi ghidați de la Moscova. 

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, mihaimuresan a spus:

Cum e UE de vina că noi ne alegem cei mai nemernici și cei mai înapoiați mintal conducători. Multi ghidați de la Moscova. 

Pai uite ați dau eu o sugestie. Antreaba-i de ke pula mea prețul la energie se dictează la bursa din Paris sau Viena iar salariul minim pe economie la București. Ka vad ka legi pot da de ce nu dau lege ca salariul minim pe economie în tot UE e 3000€.

Postat
Chiar acum, Cocalaru2022 a spus:

Pai uite ați dau eu o sugestie. Antreaba-i de ke pula mea prețul la energie se dictează la bursa din Paris sau Viena iar salariul minim pe economie la București. Ka vad ka legi pot da de ce nu dau lege ca salariul minim pe economie în tot UE e 3000€.

Răspund tot eu, rămân kumva corporațiile lor fără sclavi ?!

Postat

Votați hoți și dati vina pe UE. uE e de vina că avem premier care habar nu are ce vorbește? Dar să facă ceva ... Și urmează Ciolacu , alt prost și mai și ticălos pe deasupra. PSD a fost format la Revoluție de KGB , de aia și are sediul langa Ambasada Rusiei. Și că pune mereu pisici dezvoltării. De cate ori ajung la.putere , anulează programele finanțate de UE sau de Banca Mondială pentru autostrada Comarnic Brașov. Cu minciuna că fac "parteneriat public-privat". Pai cum dracu mai găsesc imbecili pe care sa îi prostească? Cine dracu mai are încredere să investească în parteneriat cu statul Român , un stat care și-a să incalcat practic toate acordurile semnate cu firmele private. pSD imoi de ducă dezvoltarea României , la a comanda Moscovei.

• Like 1

Postat
59 minutes ago, mihaimuresan said:

Ești produsul perfect al societății moderne: credul, ușor de manipulat, îndoctrinat, superficial în a-ți alege și procesa informația. :clap

• Like 1
  • Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...